Mens en DierCorona

Oud-huisarts: Eindelijk! Medisch bewijs dat de coronaprik ‘moord’ is

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit is het moment waarop we moeten stoppen met vaccineren, zegt de Britse oud-huisarts Vernon Coleman in een nieuwe video. “Elke arts of verpleegkundige die nu nog mRNA-vaccins toedient, zal op den duur uit het register geschrapt en gearresteerd worden.”

Coleman verwijst naar een studie die deze maand is verschenen in het tijdschrift Circulation, waarin wordt gesteld dat de mRNA-vaccins mogelijk verantwoordelijk zijn voor de gevallen van trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire aandoeningen na vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bewijs

“We wisten altijd al dat deze prikken experimenteel zijn. Nu hebben we bewijs voor een link tussen de vaccins en de aandoeningen,” aldus Coleman. “Nu hebben we het bewijs om de prikprogramma’s stil te kunnen leggen.”

Aan het onderzoek deden 566 patiënten van 28 tot 97 jaar mee. Tot minimaal 2,5 maand na de tweede dosis bleek het vaccin ontstekingen aan het endotheel aan te wakkeren, een laagje cellen aan de binnenkant van hart, bloedvaten en lymfevaten. Ook zorgde de prik ervoor dat T-cellen de hartspier konden binnendringen.

Ruiming

We moeten op zijn minst stoppen met prikken, in ieder geval tot langetermijnonderzoeken zijn afgerond, benadrukt Coleman. Dit nieuws zou op alle voorpagina’s moeten staan, zegt hij.

“Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is, om te doden en schade toe te brengen. Als het experiment nu niet wordt gestaakt, weten we zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.”

4.7 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Het werd tijd pas na 2 jaar!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dr. Vernon Coleman is natuurlijk opgelucht, dat er NU eindelijk bewijs is, dat de “vaccins” pure biologische moordwapens zijn.

Ik zeg dat weer extreem, zoals ik vanochtend van iemand, die op mijn stukje reageerde, moest vernemen. Maar ik houd er nu eenmaal van om het beestje bij zijn naam te noemen.

Dr. Vernon Coleman is geen onbekende voor mij. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar, zeg maar sinds het begin van deze nep pandemie, al heel wat interviews van hem gelezen en gehoord.

Helaas wordt deze integere man door de main stream media (uiteraard) verguisd.

Er is werkelijk ALLES aan gedaan in de afgelopen anderhalf jaar, om zoveel mogelijk echte wetenschappers te demoniseren.

Hij zegt dat, als er NU niet onmiddellijk gestopt met dit experiment, iedereen die hieraan meewerkt, in principe mee helpt met “ruiming” van mensen.

Daarmede wordt de mensheid dus geclassificeerd als zijnde vee.

Wow! Laat dat even bezinken. Terwijl ik dit aan het typen ben, krijg ik compleet de koude rillingen over mijn rug.

Wij leven met z’n allen in een horrorwereld en het lijkt héél erg moeilijk om hieruit te komen.

Buck G. Fates
Buck G. Fates
2 jaren geleden

Hey Hugo! Let je ook even op??

Punching Bag Factory
Punching Bag Factory
2 jaren geleden

Hier in Thailand word alleen het nieuws over de koning gesensureerd, ik lees dit continu hier in de krant https://pattayaone.news/second-jab-kills-man-at-home/

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x