UFO

Campagnechef Clinton wil dat sluier over UFO’s wordt opgelicht. Roep om disclosure klinkt steeds luider

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige campagnemanager van presidentskandidaat Hillary Clinton, John Podesta, heeft na het nieuws over het geheime UFO-programma van het Pentagon gezegd dat ‘de sluier over UFO’s moet worden opgelicht’.

Podesta, die stafchef onder president Bill Clinton en adviseur van president Obama was, riep op Twitter op tot openheid over aliens en UFO’s.

De New York Times onthulde dat de Amerikaanse overheid tussen 2007 en 2012 jaarlijks vele miljoenen in een geheim onderzoek naar onbekende vliegende objecten stak.

Licht de sluier op

Het programma werd geleid door inlichtingenfunctionaris Luis Elizondo, die nu samen met voormalig zanger van de band Blink-192 Tom DeLonge probeert zoveel mogelijk informatie naar buiten te brengen.

Podesta linkte naar het bewuste nieuwsartikel en schreef erbij: “Licht de sluier op. Bedankt.”

Hij voegde net als de Amerikaanse senator Harry Reid toe: “The truth is out there.”

Druk

Reid, een Democraat uit Nevada, regelde de financiering van het UFO-programma. Ook hij voerde op social media de druk op.

DeLonge stuurde Podesta e-mails over het project, zo bleek uit onthullingen van WikiLeaks. Clinton zei tijdens haar campagne dat ze van plan was de waarheid over aliens en Area 51 boven water te krijgen als ze president zou worden.

Niet gelukt

Onder beide presidenten deed Podesta volop pogingen om te achterhalen wat de VS weet over UFO’s. Die liepen op niets uit.

“Mijn grootste mislukking van 2014. Wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren,” tweette hij op zijn laatste werkdag als adviseur van Obama.

Foto: Jasonanaggie Wikimedia Commons

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
4 jaren geleden

John Podesta wil voornamelijk dat de aandacht niet op hem ligt. Het word een beetje te heet onder zijn pedo-voeten.

nietzoslimdieamis
nietzoslimdieamis
4 jaren geleden

ik zeg het is allemaal fakenews….
ze gaan nu project bleubeam langzaam in stand zetten en binnekort gaat er een (fake) alien invasie plaats vinden…. ik heb een vermoeden in europa omdat er hier in europa allang geen oorlog meer is geweest.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
4 jaren geleden

De ego planetaire ufodisclosure lost zichzelf op buiten het vsa-grondgebied, de vsa zich als voorstellende
planetaire supermacht met de haar president, het laatste woord te hebben over alle aardelingen, lokt al jaren verontwaardigde reacties uit binnen de VN, zonder deze laatste haar corruptie niet uit het oog te verliezen.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Kazakhstan-building-alien-embassy.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x