Buitenland

1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals roepen hun overheid in een open brief op om per direct een einde te maken aan de coronamaatregelen. Die zijn namelijk buitenproportioneel en richten meer schade aan dan dat ze goed doen, schrijven ze. “Er is geen medische grond meer die dit beleid nog rechtvaardigt.”

Enkele belangrijke passages uit de brief:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zijn van mening dat het beleid verplichte maatregelen ingevoerd heeft, die niet voldoende wetenschappelijk gefundeerd zijn, eenzijdig gestuurd, en dat er onvoldoende ruimte is in de media voor een open debat waarbij verschillende visies en meningen gehoord worden.

Het strenge repressieve beleid rond corona staat bovendien in schril contrast met de tot op heden minimale politiek die de overheid voert wanneer het gaat over ziektepreventie, het versterken van het eigen immuunsysteem door een gezonde levensstijl, optimale zorg met aandacht voor het individu en investeringen in zorgpersoneel.

De WHO voorspelde oorspronkelijk een pandemie die 3,4% slachtoffers zou eisen, met andere woorden miljoenen doden, en een uiterst besmettelijk virus waarvoor er geen behandeling of vaccin voorhanden was. Het verloop van Covid-19 volgde het verloop van een normale infectiegolf vergelijkbaar met een griepseizoen. Zoals elk jaar zien we een mix van griepvirussen die zich in de curve opvolgen: eerst de rhinovirussen, dan de influenza A en B-virussen, gevolgd door de coronavirussen. Er is niets dat afwijkt van wat we normaal zien.

De mortaliteit bleek vele malen lager dan verwacht en benadert die van een gewone seizoensgriep (0,2%). Het aantal geregistreerde overleden coronadoden lijkt daarmee nog overschat. Er is een verschil tussen overlijden aan corona en overlijden met corona.

De piek is voorbij

Het gebruik van de aspecifieke PCR-test, die veel valse positieven oplevert, liet een exponentieel beeld zien. Deze test is er met een spoedprocedure doorgejaagd en werd nooit goed getest. De maker waarschuwde uitdrukkelijk dat deze test bedoeld was voor research en niet voor diagnostiek. Aangezien een positieve PCR-test niet automatisch wijst op een actieve infectie of besmettelijkheid, rechtvaardigt dit de genomen maatschappelijke maatregelen, die louter op deze testen gebaseerd zijn, niet.

Het betreft dus geen tweede golf van corona, maar een zogenaamde “casedemie” door een vermeerderd aantal testen. Er is dus niets veranderd; de piek is voorbij.

Lockdown. Als we de besmettingsgolven vergelijken van landen met strikt lockdownbeleid met landen die dit niet deden (Zweden, IJsland…), dan zien we gelijkaardige curves. Er is dus geen verband tussen de opgelegde lockdown en het verloop van de infectie. Lockdown heeft niet geleid tot een lagere sterfte.

Ondertussen is er een betaalbare, veilige en werkzame therapie aanwezig voor diegenen die wel zware ziektesymptomen vertonen in de vorm van HCQ (hydroxychloroquine), zink en AZT (azithromycine). Snel toegepast leidt deze tot genezing en verhindert vaak ziekenhuisopname. Quasi niemand hoeft nu nog te sterven.

Wij wensen onze patiënten niet als proefkonijnen te gebruiken

Er is dus geen sprake van een killervirus, maar van een goed behandelbare aandoening. Er is geen noodtoestand.

Wij wensen onze patiënten niet als proefkonijnen te gebruiken. Op wereldschaal worden er 700.000 schadegevallen of overlijdens ten gevolge van het vaccin verwacht. Als 95% van de mensen Covid-19 zo goed als symptoomloos doormaakt, is het risico van blootstelling aan een ongetest vaccin onverantwoord.

De afgelopen maanden leken kranten- radio- en tv-makers vrijwel kritiekloos achter het “panel experten” en de regering aan te lopen, daar waar juist de pers kritisch zou moeten zijn en eenzijdige overheidscommunicatie dient te voorkomen. Dit heeft geleid tot een openbare communicatie in onze nieuwsmedia, die meer weg had van propaganda dan van objectieve berichtgeving.

Wat willen de 1400 Belgische artsen en zorgprofessionals? Een onmiddellijke beëindiging van alle maatregelen, een onafhankelijke commissie die onderzoekt waarom alle vrijheidsbeperkende maatregelen in stand worden gehouden en een diepgaand onderzoek naar de rol van de WHO en de mogelijke invloed van belangenverstrengeling in deze organisatie.

Lees de open brief hier in zijn geheel. De lijst van ondertekenaars is hier te vinden.

[Docs 4 Open Debate]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
3 jaren geleden

Dat was te verwachten. De EU wil meer bevoegdheden met betrekking tot de gezondheidszorg van de lidstaten gaan opeisen. Dat houdt dus in verplichte vaccinatie in combinatie met een vaccinpaspoort.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Deze dan ;Topviroloog Marc Van Ranst, die geen deel meer uitmaakt van het adviesorgaan in België, uit in een bericht op sociale media zijn ongenoegen over de ‘we zijn het beu’-modus en ‘we moeten leren leven met het virus’-boodschap van de beleidsmakers. Hij pleit voor het scherpstellen van de maatregelen!!

andré
andré
3 jaren geleden

weer een goed bericht uit Zweden ,https://www.thelocal.se/20200915/sweden-to-lift-ban-on-visits-to-elderly-care-homes
was dat ook niet het land wat het politie apparaat gebruikte om de joden te reden in 1940 ?

salvar
salvar
3 jaren geleden

en nu?

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x