Homepagina » Buitenland » 1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’
belgische

1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals roepen hun overheid in een open brief op om per direct een einde te maken aan de coronamaatregelen. Die zijn namelijk buitenproportioneel en richten meer schade aan dan dat ze goed doen, schrijven ze. “Er is geen medische grond meer die dit beleid nog rechtvaardigt.”

Enkele belangrijke passages uit de brief:

We zijn van mening dat het beleid verplichte maatregelen ingevoerd heeft, die niet voldoende wetenschappelijk gefundeerd zijn, eenzijdig gestuurd, en dat er onvoldoende ruimte is in de media voor een open debat waarbij verschillende visies en meningen gehoord worden.

Het strenge repressieve beleid rond corona staat bovendien in schril contrast met de tot op heden minimale politiek die de overheid voert wanneer het gaat over ziektepreventie, het versterken van het eigen immuunsysteem door een gezonde levensstijl, optimale zorg met aandacht voor het individu en investeringen in zorgpersoneel.

De WHO voorspelde oorspronkelijk een pandemie die 3,4% slachtoffers zou eisen, met andere woorden miljoenen doden, en een uiterst besmettelijk virus waarvoor er geen behandeling of vaccin voorhanden was. Het verloop van Covid-19 volgde het verloop van een normale infectiegolf vergelijkbaar met een griepseizoen. Zoals elk jaar zien we een mix van griepvirussen die zich in de curve opvolgen: eerst de rhinovirussen, dan de influenza A en B-virussen, gevolgd door de coronavirussen. Er is niets dat afwijkt van wat we normaal zien.

De mortaliteit bleek vele malen lager dan verwacht en benadert die van een gewone seizoensgriep (0,2%). Het aantal geregistreerde overleden coronadoden lijkt daarmee nog overschat. Er is een verschil tussen overlijden aan corona en overlijden met corona.

De piek is voorbij

Het gebruik van de aspecifieke PCR-test, die veel valse positieven oplevert, liet een exponentieel beeld zien. Deze test is er met een spoedprocedure doorgejaagd en werd nooit goed getest. De maker waarschuwde uitdrukkelijk dat deze test bedoeld was voor research en niet voor diagnostiek. Aangezien een positieve PCR-test niet automatisch wijst op een actieve infectie of besmettelijkheid, rechtvaardigt dit de genomen maatschappelijke maatregelen, die louter op deze testen gebaseerd zijn, niet.

Het betreft dus geen tweede golf van corona, maar een zogenaamde “casedemie” door een vermeerderd aantal testen. Er is dus niets veranderd; de piek is voorbij.

Lockdown. Als we de besmettingsgolven vergelijken van landen met strikt lockdownbeleid met landen die dit niet deden (Zweden, IJsland…), dan zien we gelijkaardige curves. Er is dus geen verband tussen de opgelegde lockdown en het verloop van de infectie. Lockdown heeft niet geleid tot een lagere sterfte.

Ondertussen is er een betaalbare, veilige en werkzame therapie aanwezig voor diegenen die wel zware ziektesymptomen vertonen in de vorm van HCQ (hydroxychloroquine), zink en AZT (azithromycine). Snel toegepast leidt deze tot genezing en verhindert vaak ziekenhuisopname. Quasi niemand hoeft nu nog te sterven.

Wij wensen onze patiënten niet als proefkonijnen te gebruiken

Er is dus geen sprake van een killervirus, maar van een goed behandelbare aandoening. Er is geen noodtoestand.

Wij wensen onze patiënten niet als proefkonijnen te gebruiken. Op wereldschaal worden er 700.000 schadegevallen of overlijdens ten gevolge van het vaccin verwacht. Als 95% van de mensen Covid-19 zo goed als symptoomloos doormaakt, is het risico van blootstelling aan een ongetest vaccin onverantwoord.

De afgelopen maanden leken kranten- radio- en tv-makers vrijwel kritiekloos achter het “panel experten” en de regering aan te lopen, daar waar juist de pers kritisch zou moeten zijn en eenzijdige overheidscommunicatie dient te voorkomen. Dit heeft geleid tot een openbare communicatie in onze nieuwsmedia, die meer weg had van propaganda dan van objectieve berichtgeving.

Wat willen de 1400 Belgische artsen en zorgprofessionals? Een onmiddellijke beëindiging van alle maatregelen, een onafhankelijke commissie die onderzoekt waarom alle vrijheidsbeperkende maatregelen in stand worden gehouden en een diepgaand onderzoek naar de rol van de WHO en de mogelijke invloed van belangenverstrengeling in deze organisatie.

Lees de open brief hier in zijn geheel. De lijst van ondertekenaars is hier te vinden.

[Docs 4 Open Debate]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
2 maanden geleden

Dat was te verwachten. De EU wil meer bevoegdheden met betrekking tot de gezondheidszorg van de lidstaten gaan opeisen. Dat houdt dus in verplichte vaccinatie in combinatie met een vaccinpaspoort.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Deze dan ;Topviroloog Marc Van Ranst, die geen deel meer uitmaakt van het adviesorgaan in België, uit in een bericht op sociale media zijn ongenoegen over de ‘we zijn het beu’-modus en ‘we moeten leren leven met het virus’-boodschap van de beleidsmakers. Hij pleit voor het scherpstellen van de maatregelen!!

Elise
Elise
Reactie op  Willem
2 maanden geleden

De propaganda gaat lekker door.
Hier nog 1: Men gaat strenger in het OV controleren, want volgens hen gaan veel mensen niet meer met het OV, omdat er nog teveel mensen zijn, die geen mondkapje dragen of het niet goed opzetten. Ook lijden ze verlies.(raar he)
Hallo OV: Veel mensen gaan niet meer met het OV, omdat men geen kapje wil dragen om allerlei andere redenen.
De meeste mensen willen geen kapje, omdat ze dan geen lucht krijgen.
Hoe zot wil je het nog hebben?
Maar ja, ook het OV krijgt nu bakken met geld(vergoeding), dus gaan zij ook lekker door met de protocollen. Daarentegen willen ze zelf geen boetes hoeven te betalen, dus gaat het circus gewoon door.
En volgens mij zijn de aandeelhouders ook allemaal van dezelfde kliek(NWO).
Waarom maken ze niet van de stilte coupe een kapjes coupe.(mensen die bang zijn)? Of zoiets.

Marc
Marc
Reactie op  Willem
2 maanden geleden

@Willem: Behalve zijn voornaam deugd er helemaal niets aan Van Ranst. Deze meneer zou jaren geleden ontslagen geweest moeten zijn in zijn toenmalige functie van laborant. Zijn vroegere collega’s hebben hun ongenoegen geuit over de zware fouten die hij indertijd zou gemaakt hebben, maar zoals zo vaak worden deze doodgezwegen. Gelukkig hield indertijd de politiek een hand boven zijn hoofd zodat hij nu de topviroloog van de corrupte politici en who kan spelen. Als er al een ziekte rondhangt dan is het niet corona maar wel de Van Ranst ziekte.

andré
andré
2 maanden geleden

weer een goed bericht uit Zweden ,https://www.thelocal.se/20200915/sweden-to-lift-ban-on-visits-to-elderly-care-homes
was dat ook niet het land wat het politie apparaat gebruikte om de joden te reden in 1940 ?

Marie
Marie
Reactie op  andré
2 maanden geleden

Nee, Andre, dat was Denemarken. Zweden heeft in de oorlog een dubieuze rol gespeeld van zogenaamd ´neutraal land´ terwijl ze samenwerkten met de Duitsers, o.a. om Noorse joden te deporteren via Zweden..
Dat bejaardenhuizen nu pas opengaan voor bezoekers geeft trouwens aan dat er ook in Zweden wel coronaristricties waren/zijn, ook al zijn het er veel minder dan hier..

salvar
salvar
2 maanden geleden

en nu?

Ron
Ron
2 maanden geleden

Een studie van 2 september 2020 wees uit dat het totale niet-geïnstitutionaliseerde sterftecijfer voor infecties 0,26% was. Onder degenen onder de 40 jaar is het sterftecijfer voor infecties 0,01%, terwijl degenen ouder dan 60 een sterftecijfer hebben van 1,71%.
Het geschatte sterftecijfer voor infecties voor seizoensgriep is 0,8%, dus de enige mensen voor wie SARS-CoV-2-infectie gevaarlijker is dan griep, zijn personen ouder dan 60 jaar. Alle anderen hebben een lager risico om te overlijden aan COVID-19 dan dat ze zijn gestorven aan de griep.Het feit dat slechts 6% van de COVID-19-gerelateerde sterfgevallen direct toe te schrijven is aan SARS-CoV-2 is slecht nieuws als je probeert een doemscenario gaande te houden. In wat een flagrante poging lijkt om de blootstelling van deze gegevens te minimaliseren, hebben sociale mediaplatforms velen gecensureerd die probeerden deze te delen.
Omdat de sterftecijfers voor iedereen onder de 60 zo laag zijn, verzwakt het echt de grondgedachte voor het vaccineren van de hele wereld, inclusief pasgeborenen, het risico voor wie het virus vormt vrijwel nihil is.
Het vaccin dat er steeds onnodiger uitziet, is waarschijnlijk een reden waarom de regeringen van plan zijn om dit najaar een “overweldigende” vaccinatiecampagne voor COVID-19 te lanceren.

salvar
salvar
2 maanden geleden

belgie het zelfde als hier , geen interesse in artsen en zorg experts , ze gaan gewoon door met niet luisteren.

heb even naar het debat geluisterd en geen een(volgens mij) kamer lid die durf te zeggen dat het hele corona (covid19) circus bullshit is , of ze hebben geen verstand in hun hoofd of ze zijn allemaal van de zelfde club.
ik hou het maar op het laatste.

rudy
rudy
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

volgens mij kamerlid van Haga wel. Die geeft aan dat de piek over is en we weer terug moeten naar normaal. Maar ja, een roepende in de woestijn.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  rudy
2 maanden geleden

De piek aan sterftegevallen is sinds juni dramatisch laag en moreel niet verantwoord om de maatregelen nog aan te houden. In mijn stadje zie ik meer mensen de regels negeren en terug naar het oude normaal gaan. Zoals het hoort.

Rob
Rob
Reactie op  rudy
2 maanden geleden

Dat normaal komt niet meer. Dat omdat het oude financiële en economische systeem zijn einde bereikt. De corona maatregelen hebben dan ook niets te maken met corona. Wel met het versneld in laten storten van die systemen. Tegelijkertijd proberen ze een nieuw, volledig technologisch, controle systeem in te zetten. Als dat gebeurt dan ben je straks geen mens meer met een eigen bewustzijn, eigen gedachten, gevoel, enz. Dan ben je gekoppeld aan dat technologische systeem en herken je het verschil tussen realiteit en virtuele realiteit niet meer. Het vaccin is gericht op je eigen intelligentie. Het is al aangetoond dat de test iets uit je eigen dna oppikt, in chromosoom 8, wat over je intelligentie gaat. Als ze daar een vaccin voor maken dan willen ze dus je intelligentie uitschakelen. Komt het dan even goed uit dat ze kunstmatige intelligentie aan het bouwen zijn. Realititeit vervangen door virtuele realiteit en intelligentie vervangen door kunstmatige intelligentie. Dan ben je straks dus een soort computer in een netwerk en meer niet.

salvar
salvar
Reactie op  rudy
2 maanden geleden

@rudy
klopt maar niemand luistert.

lieve
lieve
2 maanden geleden

Proficiat aan al die moedige artsen en zorgverleners.

Arwijn
Arwijn
2 maanden geleden

Mensen geloven wat ze willen geloven, gebaseerd op wat het meest efficiënt is voor hun denk wijze en mind set om te geloven…

Max
Max
2 maanden geleden

de “hulpmiddeltjes” die jullie aanhalen (azt en hcq,…) zijn zwaar controversieel. azt is al sinds de scam genaamd aids bevonden als een schadelijk middel.

x

Check Also

lockdown

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt ...

r-getal

R-getal coronavirus: hoe het RIVM en de NOS ons misleiden

Gistermiddag meldde het RIVM dat het R-getal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x