CoronaBuitenland

Zwangere vrouwen opgelet! ‘Artsen die hieraan meewerken zijn misdadig bezig’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Pfizer heeft in juli gegevens bekendgemaakt van een veiligheidsstudie die in februari 2021 is uitgevoerd onder zwangere vrouwen.

De data ogen alarmerend, zeggen wetenschappers die de uitkomsten analyseerden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Pfizer lanceerde in februari 2021 een zogeheten gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie naar de effectiviteit en veiligheid bij 4000 vrouwen van 18 jaar of ouder die 24 tot 34 weken zwanger waren.

Onbekend

De helft zou het coronavaccin krijgen en de andere helft een placebo. Enkele maanden na de start van de studie stopte Pfizer al met de werving van proefpersonen, bericht De Andere Krant.

De uitkomsten van het onderzoek zijn geanalyseerd door deskundige onderzoekers. De Australische onderzoeksjournalist Maryanne Demasi sprak met een aantal van hen.

Voor de 348 vrouwen in het onderzoek rapporteerde Pfizer 335 levend geboren baby’s. Voor de overige 13 zwangerschappen rapporteerde Pfizer één foetale dood (doodgeboorte) in de vaccingroep, maar de uitkomst van de andere 12 zwangerschappen blijft onbekend.

Onacceptabel

Retsef Levi van de MIT Sloan School of Management in het Amerikaanse Cambridge vindt dat onacceptabel.

“Het niet rapporteren van de uitkomst van 12 zwangerschappen zou een potentieel verontrustend signaal van het vaccin tijdens de zwangerschap kunnen maskeren. Wat is er met de baby’s gebeurd, zijn ze allemaal overleden? Waren hun moeders wel of niet gevaccineerd?” vraagt hij.

Misdadig

Demasi sprak ook met de Duitse arts en epidemioloog Angela Spelsberg, de ex-vrouw van de Duitse zorgminister Karl Lauterbach. “We hebben geen betrouwbaar bewijs over de impact van het vaccin op miskramen, misvormingen, foetale sterfte en gezondheidsrisico’s voor moeders, omdat zwangere vrouwen werden uitgesloten van cruciale onderzoeken,” zei Spelsberg tegen haar.

Arts Maarten Vasbinder reageert: “Artsen die meewerken aan Covid-vaccinatie bij zwangere vrouwen zijn misdadig bezig, aangezien er geen enkel fatsoenlijk onderzoek is gedaan naar de veiligheid daarvan.”


4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Er hangt ook niet voor niks boven de “priklocatie,s” “vaccinatie-macht-frei”..brbrbrbr

ludo
ludo
8 maanden geleden

ach, wie niet wil horen en zien moet de gevolgen maar dragen!

Exegese
Exegese
8 maanden geleden

Niet alleen voor zwangere vrouwen maar alle uitkomsten van all veiligheidsstudies waren alarmerend. Door Pfizer zelf op last van de rechter gepubliceerd. Dus alle vaccinaties ( wat geen vaccinaties zijn overigens) zijn met zekerheid gevaarlijk te noemen en dus misdadig .

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Je zal maar een ongeboren kindje cq “foetus” wezen bij zo,n moeder…..

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x