UFO

UFO-interventie bij kerninstallaties doodgezwegen

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In september 2010 spraken zes Amerikaanse oud-luchtmachtofficieren tijdens een persconferentie in de National Press Club in Washington over UFO-waarnemingen rond nucleaire installaties in binnen- en buitenland.

Enkele dagen geleden vertelde oud-luchtmachtkapitein David Schindele hoe een UFO in 1966 ingreep bij vliegbasis Minot in Noord-Dakota.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zijn meerderen waarschuwden hem indertijd met geen woord over het incident te spreken. Jaren gingen voorbij voordat hij erover durfde te beginnen.

Geheimhouding

De getuigeverklaring van kapitein Schindele doet denken aan een verklaring die wijlen astronaut Gordon Cooper gaf over UFO’s: “Ik heb jarenlang met een geheim geleefd, zoals alle specialisten in de ruimtevaart tot geheimhouding moeten zweren.”

“Ik kan nu onthullen dat de Amerikaanse radarinstrumenten iedere dag objecten registreren die qua vorm en samenstelling onbekend zijn voor ons,” ging hij verder. “Er zijn duizenden getuigeverklaringen en vele documenten die dit bewijzen, maar niemand wil ze openbaar maken.”

Uitschakelen

De vraag die volgens de Columbia Tribune steeds nijpender wordt is: zullen de media, de overheidsfunctionarissen en de bevolking deze geniepige geheimhouding blijven tolereren?

Op 18 juli 2008 vertelde oud-luchtmachtkapitein Robert Salas in het programma van Larry King op CNN hoe UFO’s kernraketten kunnen uitschakelen. Hij was er zelf getuige van toen hij in 1967 werkzaam was op vliegbasis Malstrom in Montana.

Bron: Columbiatribune.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Friso
Friso
11 jaren geleden

Ja, het net sluit zich. De zaken worden openbaar. Kijk naar Armstrong, de zaak van de pedofiele SG van Justitie (joris demmink) en tal van andere zaken. WIJ WORDEN WAKKER

Raphael
Raphael
11 jaren geleden

Als je ziet dat je gemanipuleerd wordt door een groepje egoisten die het geen moer uitmaakt hoe het met je gaat, ben je half wakker en dus niet in staat iets te veranderen.

Als je merkt dat net als hen bent en het je geen moer uitmaakt hoe het andere aarde bewoners gaat, ben je iets meer wakker.
http://www.youtube.com/watch?v=dPTMYS3DwPg

Als het je hart raakt en je verandert je gedrag, dan pas ben je wakker. Voordien verdien je eigenlijk niks beter dan dat wat de elite met de mens voorheeft.
Alleen het verstand denkt dat het iets beter is als al die machtgierige Elite. Je handeln en denken zijn een uitdrukking van je frequentie. Als je je frequentie niet wilt veranderen, zul je in de wereld geboren worden die bij je frequentie past: Uitbuiting, gier, machtsmisbruik, vrijheidsberoving etc. Of je een open hart hebt of niet zie je daaraan of je uitvluchten zoekt niet je gedrag te moeten veranderen bij het bekijken van bovenstaande link

Waggi
Waggi
11 jaren geleden

Dat is de eerste en de laatste keer niet.
Zie : http://www.youtube.com/watch?v=273jcsMQu3M

Aan de aliens : Schakel alle kernkoppen NU uit.

investigator
investigator
11 jaren geleden

Die ufo piloten geven duidelijk aan dat zij zich op de achtergrond willen houden en niet veel willen inmengen behalve als het echt nodig is. Tenminste dat is mijn conclusie na 60 jaar onduidelijkheid over ufo’s. Zij zullen zichzelf dus niet bekend gaan maken, want anders hadden ze dat allang gedaan. Sterker nog, ik denk dat wij als te gewelddadig over komen en nog niet ver genoeg zijn.

De overheden zijn bang voor het onbekende en gaan altijd uit van een dreiging, als er daadwerkelijk buitenaardse kunnen komen en gaan wanneer ze willen en zonder duidelijkheid over wat hun intentie is. Kortom de elite is machteloos en dat zal een rede zijn voor geen disclosure.

Ik ben bang dat dit nog lang een mysterie zal blijven. Dat de aarde bezocht word door buitenaardse staat voor mij wel vast.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x