CoronaBinnenland

Van Haga woest: ‘Dit zijn toch de zaken die niet gezegd mogen worden!?’

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!

Er is heel veel twijfel over de Denktank Desinformatie. Er is heel veel twijfel over de wetenschappelijke onderbouwing van maatregelen zoals de avondklok, de mondkapjes, de lockdown – die ongelooflijk veel schade heeft aangericht en achteraf misschien helemaal niet had gehoeven – en vaccinatie van kinderen. Dat zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga in de Kamer tegen zorgminister Kuipers, die hem beschuldigde van twijfel zaaien.

“Ik hoor heel veel experts en de experts die daartegen waren, die werden gecanceld in die hele episode,” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van Haga citeerde voormalig coronaminister Hugo de Jonge ‘die gewoon in juni 2021 zei: nee hoor, de langetermijneffecten van de vaccinatie, daar kan ik duidelijk over zijn, die zijn er niet’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Excuses

“De minister is nota bene een arts, dit zijn toch de zaken die niet gezegd mogen worden en die nu achteraf gecorrigeerd moeten worden?” vroeg Van Haga. “Misschien moeten we er zelfs wel excuses voor aanbieden.”

Het Kamerlid omschreef de Denktank Desinformatie als een ‘clandestiene coronaclub die samen met het ministerie van VWS onschuldige burgers sensibiliseerde’. Hij wil van minister Kuipers weten wie er allemaal in die denktank zaten.

Daders van het toneel

Van Haga wees erop dat sommige leden van de denktank ook in het OMT en de Covid-19-onderzoeks- en subsidiecommissie van ZonMw zitten, en dat sommigen van hen ook nog eens commerciële of persoonlijke belangen hebben.

“De waarheid moet boven tafel komen en dat kan alleen nadat de daders van het toneel zijn verdwenen.”

4.8 258 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric Scholte
Eric Scholte
11 maanden geleden

Idd onafhankelijk onderzoek.
Waarbij er gewaarborgd dient te worden dat er geen achterdeur op een kier staat, zodat er geen illegale steekpenningen gegeven kunnen worden.

bezorgde burger
bezorgde burger
11 maanden geleden

Die kuipers is een vuile fascist. Die gaat helemaal niks terugnemen of excuses aanbieden. Die kerel moet opgesloten worden en dan de sleutel weggooien.

Gene
Gene
11 maanden geleden

Wat een braaf toneelstukje dat nergens over gaat! Als dit de ‘oppositie’ is hoeft Rutte niet ongerust te zijn!

TOS
TOS
11 maanden geleden

Deze debatten kunnen gevolgd worden. Er zal in het NOS-journaal, de NOS-website of bij nu.nl alleen geen aandacht aan worden geschonken.

Mensen die zweren bij de NOS en nu.nl zouden dit soort debatten ook eens moeten volgen voor een goede shot realiteit.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x