UFO

UFO-meldingen na spectaculaire meteorietinslag in Rusland (video)

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft zich in de lucht rond het Russische Oeralgebergte een reeks explosies voorgedaan, naar verluidt veroorzaakt door een meteorietenregen.

In drie grote steden trilden de huizen en gingen ramen kapot. Sommige getuigen dachten dat er een UFO overvloog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens geruchten werd de grote meteoriet bij Tsjeljabinsk op een hoogte van 20 kilometer met raketten onderschept door het Russische leger. In het gebied rond Tsjeljabinsk en Sverdlovsk werd een felle flits gezien. Het verschijnsel was tot op vele honderden kilometers te zien.

Er zijn zo’n 250 gewonden gemeld. De meeste verwondingen zijn veroorzaakt door rondvliegende glasscherven. Een deel van de meteoriet beschadigde een zinkfabriek in Tsjeljabinsk. Er zijn in het gebied 20.000 reddingswerkers op de been. Drie vliegtuigen gaan de schade in kaart brengen.

De explosie was volgens getuigen zo hard dat het klonk alsof er een aardbeving plaatsvond terwijl tegelijkertijd de bliksem insloeg. In de lucht waren enorme rooksporen te zien. Andere getuigen zagen brandende objecten naar de aarde vallen.

Het Russische ministerie van Rampenbestrijding meldt dat een meteorietenregen verantwoordelijk was voor de explosie, maar lokale bewoners speculeren dat een militair toestel is gecrasht of een raket is ontploft.

Inwoners van de plaats Emanzhilinsk, op zo’n 50 kilometer van Tsjeljabinsk, zagen een vliegend object dat plotseling in brand vloog, uit elkaar spatte en naar de aarde viel. Boven het stadje werd een zwarte wolk gezien. Getuigen in Tsjeljabinsk zeiden dat de lucht naar buskruit rook.

“Mijn ramen zijn nog heel, maar ik dacht eerst dat mijn huis werd gesloopt,” twitterde Bukreeva Olga. “Ik dacht dat het een UFO was en dacht later aan een aardbeving.”

Gedacht wordt dat het incident iets te maken heeft met de asteroïde die vrijdag langs de aarde scheert. Het brokstuk 2012 DA14 van 50 meter doorsnee scheert vanavond op zo’n 27.000 kilometer langs de aarde. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat een asteroïde zo dicht bij de aarde komt.

Het incident doet sterk denken aan de Toengoeska-explosie in 1908. Toen vond er in Siberië een enorme ontploffing plaats waardoor tot in een omtrek van 30 tot 40 kilometer bomen afknakten aan de basis van de stam.

Ooggetuigen zagen een vuurbal uit de hemel neerdalen en in de lucht exploderen. De oorzaak van de explosie is nog altijd een mysterie, maar sommige onderzoekers beweren dat de mensheid in 1908 werd gered door een buitenaards ruimteschip en haar heldhaftige bemanning.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
11 jaren geleden

IT’S WAR! The aliens are COMING!! Hide yo wife, hide yo kids!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Het brokstuk 2012 DA14 van 50 meter doorsnee scheert vanavond op zo’n 27.000 kilometer langs de aarde. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat een asteroïde zo dicht bij de aarde komt. Tijdstip rond half negen vannavond 15-2-2013.Er zal echter weinig te zien zijn vanwege de enorme snelheid die de meteoriet heeft.En dat deze meteoriet geprobeerd is aan gort te schieten, lijkt mij een logisch. Door de meteoriet aan kleine stukjes te schieten is de schade beperkter dan als je dit nalaat.

gonzo
gonzo
11 jaren geleden

Speculatie te over,zoals te verwachten was.
Ware toedracht zal toch niet verteld worden.
Uiteraard wel heel erg toevallig dat ook vandaag de asteroide passeert.
En sluit zeker niet uit dat de meteoriet/meteoor een voorloper is geweest of dat het door asteroide geraakt ruimtepuin/deel sateliet is wat neergekomen is.
Maar goed ook dit is slechts speculatie, wat toch niet bevestigd zal worden.
We zullen zien wat de grote jongen uitricht als hij door de Van Allen Belt heengaat,misschien satelieten op z’n pad tegenkomt.
Moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren, wat doet aantrekkingskracht aarde bijvoorbeeld en ons magnetisch veld ?
Feit is dat als deze in zou slaan ,wat door NASA uitgesloten word, dat life as we know it, over is.

Homo Sempervivens
Homo Sempervivens
11 jaren geleden

Wel vreemd dat er de datum 31-12-2012 bij de verschillende filmpjes staat? Is dit een foutje in de False flag operatie? 🙂

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x