Homepagina » UFO » UFO-meldingen na spectaculaire meteorietinslag in Rusland (video)
UFO-meldingen na meteorietinslag in Rusland

UFO-meldingen na spectaculaire meteorietinslag in Rusland (video)

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft zich in de lucht rond het Russische Oeralgebergte een reeks explosies voorgedaan, naar verluidt veroorzaakt door een meteorietenregen.

In drie grote steden trilden de huizen en gingen ramen kapot. Sommige getuigen dachten dat er een UFO overvloog.

Volgens geruchten werd de grote meteoriet bij Tsjeljabinsk op een hoogte van 20 kilometer met raketten onderschept door het Russische leger. In het gebied rond Tsjeljabinsk en Sverdlovsk werd een felle flits gezien. Het verschijnsel was tot op vele honderden kilometers te zien.

Er zijn zo’n 250 gewonden gemeld. De meeste verwondingen zijn veroorzaakt door rondvliegende glasscherven. Een deel van de meteoriet beschadigde een zinkfabriek in Tsjeljabinsk. Er zijn in het gebied 20.000 reddingswerkers op de been. Drie vliegtuigen gaan de schade in kaart brengen.

De explosie was volgens getuigen zo hard dat het klonk alsof er een aardbeving plaatsvond terwijl tegelijkertijd de bliksem insloeg. In de lucht waren enorme rooksporen te zien. Andere getuigen zagen brandende objecten naar de aarde vallen.

Het Russische ministerie van Rampenbestrijding meldt dat een meteorietenregen verantwoordelijk was voor de explosie, maar lokale bewoners speculeren dat een militair toestel is gecrasht of een raket is ontploft.

Inwoners van de plaats Emanzhilinsk, op zo’n 50 kilometer van Tsjeljabinsk, zagen een vliegend object dat plotseling in brand vloog, uit elkaar spatte en naar de aarde viel. Boven het stadje werd een zwarte wolk gezien. Getuigen in Tsjeljabinsk zeiden dat de lucht naar buskruit rook.

“Mijn ramen zijn nog heel, maar ik dacht eerst dat mijn huis werd gesloopt,” twitterde Bukreeva Olga. “Ik dacht dat het een UFO was en dacht later aan een aardbeving.”

Gedacht wordt dat het incident iets te maken heeft met de asteroïde die vrijdag langs de aarde scheert. Het brokstuk 2012 DA14 van 50 meter doorsnee scheert vanavond op zo’n 27.000 kilometer langs de aarde. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat een asteroïde zo dicht bij de aarde komt.

Het incident doet sterk denken aan de Toengoeska-explosie in 1908. Toen vond er in Siberië een enorme ontploffing plaats waardoor tot in een omtrek van 30 tot 40 kilometer bomen afknakten aan de basis van de stam.

Ooggetuigen zagen een vuurbal uit de hemel neerdalen en in de lucht exploderen. De oorzaak van de explosie is nog altijd een mysterie, maar sommige onderzoekers beweren dat de mensheid in 1908 werd gered door een buitenaards ruimteschip en haar heldhaftige bemanning.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

60 reacties

 1. IT’S WAR! The aliens are COMING!! Hide yo wife, hide yo kids!

  0 likes
 2. Het brokstuk 2012 DA14 van 50 meter doorsnee scheert vanavond op zo’n 27.000 kilometer langs de aarde. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat een asteroïde zo dicht bij de aarde komt. Tijdstip rond half negen vannavond 15-2-2013.Er zal echter weinig te zien zijn vanwege de enorme snelheid die de meteoriet heeft.En dat deze meteoriet geprobeerd is aan gort te schieten, lijkt mij een logisch. Door de meteoriet aan kleine stukjes te schieten is de schade beperkter dan als je dit nalaat.

  0 likes
 3. Speculatie te over,zoals te verwachten was.
  Ware toedracht zal toch niet verteld worden.
  Uiteraard wel heel erg toevallig dat ook vandaag de asteroide passeert.
  En sluit zeker niet uit dat de meteoriet/meteoor een voorloper is geweest of dat het door asteroide geraakt ruimtepuin/deel sateliet is wat neergekomen is.
  Maar goed ook dit is slechts speculatie, wat toch niet bevestigd zal worden.
  We zullen zien wat de grote jongen uitricht als hij door de Van Allen Belt heengaat,misschien satelieten op z’n pad tegenkomt.
  Moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren, wat doet aantrekkingskracht aarde bijvoorbeeld en ons magnetisch veld ?
  Feit is dat als deze in zou slaan ,wat door NASA uitgesloten word, dat life as we know it, over is.

  0 likes
 4. Wel vreemd dat er de datum 31-12-2012 bij de verschillende filmpjes staat? Is dit een foutje in de False flag operatie? 🙂

  0 likes
 5. Misschien kijk ik ergens overheen, maar de datum uit 1 van die filmpjes is toch echt 31-12-2013

  0 likes
 6. Heel bizar, wel stoer dat alles is opgenomen. Ik las op deze site het volgende, 2 dagen geleden:

  Oude tempelresten opgegraven in Zuidelijke Oeral
  dinsdag, 12 februari 2013 12:21

  Dit is hetzelfde gebied, “TOEVAL”?
  Of toch iets buitenaards, dat deze kant op”geschoten” is, om dit te raken zodat mensen hier geen onderzoek meer kunnen doen aan de tempel …

  0 likes
 7. Ik ben niet de persoon die achter al het nieuws iets anders zoekt, maar ik heb de video’s bekeken en het viel mij op dat het rookspoor van de meteoriet uit twee trails bestaat, net als bij een vliegtuig met twee straalmotoren. Misschien is dit wel verklaarbaar hoor maar het viel mij op.

  Ik zou het daarbij ook erg raar vinden als het Russische leger inderdaad op de meteoriet heeft geschoten toen deze nog op twintig kilometer hoogte was. Ten eerste: hoe zie je zo’n ding aankomen: radar doet het volgens mij nog niet op die hoogte, en een eventuele raket bemanning tegen meteorieten zou dan wel heel snel moeten reageren. En ten tweede: waarom staan midden in het land raketten opgesteld? De vijand komt altijd over de grens zou je zeggen.

  0 likes
 8. Kijk naar de datum van het laatste filmpje..31-12-2012????

  0 likes
 9. [quote name=”Hayo”]Kijk naar de datum van het laatste filmpje..31-12-2012????[/quote]
  Ja en wat wil je daar mee zeggen??Tijd en datum moeten handmatig ingesteld worden, en wat als dit in slechts één geval niet is gebeurd, moet je dan daar over vallen??Volgende vraag had u dit zelf ook kunnen bedenken??

  0 likes
 10. [quote name=”Homo Sempervivens”]Wel vreemd dat er de datum 31-12-2012 bij de verschillende filmpjes staat? Is dit een foutje in de False flag operatie? :-)[/quote]
  Verschillende filmpjes???Slechts 1 komt eerder.

  0 likes
 11. [quote name=”Hayo”]Kijk naar de datum van het laatste filmpje..31-12-2012????[/quote]
  Ja, dus?

  De tijd en datum moet je handmatig instellen op je videocamera. als je dat niet doet of niet goed doet staat er dus een verkeerde datum.

  Ik heb van de week mijn eigen camera weer eens tevoorschijn gehaald onder een dikke laag stof vandaan en daar stond de datum ergens op 2010. Om de simpele reden dat hij zo lang zonder stroom is geweest dat hij weer terugspringt naar de fabrieksinstelling.

  0 likes
 12. @ #7 Daan

  Hij knalt in de lucht uit elkaar…. Kijk Tunguska event, daar gebeurde hetzelfde alleen dan iets groter.

  0 likes
 13. [quote name=”Hunting Wolf”]Het brokstuk 2012 DA14 van 50 meter doorsnee scheert vanavond op zo’n 27.000 kilometer langs de aarde. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat een asteroïde zo dicht bij de aarde komt. Tijdstip rond half negen vannavond 15-2-2013.Er zal echter weinig te zien zijn vanwege de enorme snelheid die de meteoriet heeft.En dat deze meteoriet geprobeerd is aan gort te schieten, lijkt mij een logisch. Door de meteoriet aan kleine stukjes te schieten is de schade beperkter dan als je dit nalaat.[/quote]
  Hi Hunting wolf. Ingrijpen in een nog grotere natuur verstandig?
  Hum.
  Alle dingen hier op de site zijn “leuk” maar als het over vallende meteorieten gaat is het een andere zaak, dat zouden wel eens echt kunnen gebeuren.

  0 likes
 14. [quote name=”Homo Sempervivens”]Wel vreemd dat er de datum 31-12-2012 bij de verschillende filmpjes staat? Is dit een foutje in de False flag operatie? :-)[/quote]
  Nee hoor zie link:http://www.telegraaf.nl/buitenland/21298935/__Gewonden_door_meteoroide__.html

  0 likes
 15. [quote name=”Daan”]Ik ben niet de persoon die achter al het nieuws iets anders zoekt, maar ik heb de video’s bekeken en het viel mij op dat het rookspoor van de meteoriet uit twee trails bestaat, net als bij een vliegtuig met twee straalmotoren. Misschien is dit wel verklaarbaar hoor maar het viel mij op.

  Ik zou het daarbij ook erg raar vinden als het Russische leger inderdaad op de meteoriet heeft geschoten toen deze nog op twintig kilometer hoogte was. Ten eerste: hoe zie je zo’n ding aankomen: radar doet het volgens mij nog niet op die hoogte, en een eventuele raket bemanning tegen meteorieten zou dan wel heel snel moeten reageren. En ten tweede: waarom staan midden in het land raketten opgesteld? De vijand komt altijd over de grens zou je zeggen.[/quote]
  Het leger ontkent te hebben geschoten, en een meteoriet die de dampkring binnenkomt, kan in meerdere stukken splijten.(WRIJVING).Zoveel zelfs, dat het steentje licht geeft.

  0 likes
 16. De telegraaf en het AD melden:De schokgolf en een regen aan afgebrokkeld steen heeft in zeker zes steden schade aangericht.

  0 likes
 17. Als dit echt een natuurverschijnsel is,geeft dat aan hoe kwetsbaar de aarde is en er is nog geen afweer aanwezig,het heelal is nog altijd in werking,tenzij er hiervoor een andere verklaring is???

  0 likes
 18. Vraag je beter af, waarom ze deze dan niet zagen aankomen…ze houden elke meter in de gaten rond de aarde, waarom zeiden ze niets..was het wel een asteroide…en was de aardbeving van eergisteren in rusland wel een aardbeving…er is veel meer gaande, dan een nmeteorietinslag, neem dat maar van me aan…

  0 likes
 19. Nog een filmpje die de kracht laat zien. Zie link : https://www.youtube.com/watch?v=1kvHl5Qcnzc&feature=player_embedded

  0 likes
 20. [quote name=”Vaessen”]Vraag je beter af, waarom ze deze dan niet zagen aankomen…ze houden elke meter in de gaten rond de aarde, waarom zeiden ze niets..was het wel een asteroide…en was de aardbeving van eergisteren in rusland wel een aardbeving…er is veel meer gaande, dan een nmeteorietinslag, neem dat maar van me aan…[/quote]

  Dat er vaak meer aan de hand is moge duidelijk zijn. Ik neem ook niet alles voor zoete koek aan.
  Maar als een astroide komt vanuit de richting van de zon, is hij pas waar te nemen als hij voorbij de aarde scheert, of soms als hij heel dichtbij is. De verschijning is vaak een complete verrassing. Zeker als het brokstukken zijn die niet al te groot zijn.

  0 likes
 21. Woensdagavond 13 februari kwam ik met mijn dochter thuis en zagen we rond 22.20 een lichtgevende oranje vuurbal met staart overvliegen. Dit hebben wij nooit eerder gezien. Het vloog over Enschede in zuidoostelijke richting met redelijke snelheid. Zou dit veband houden met deze gebeurtenis?

  0 likes
 22. wouw dat zou ik ook filmen …..mooi zeg .

  0 likes
 23. Een meteoriet die een rookspoor achterlaat, hoe kan dat en het blijft ook nog eens lang hangen.
  Wie weet hoe dat kan.

  0 likes
 24. Dat ze die “meteoorz’ niet hebben zien aankomen, omdat hij vanuit de zon kwam, is onzin…ze kijken heus niet alleen maar met een telescoop of de aarde bedreigd word…dit word met geavanceerde apparatuur gedaan d.m.v. allerlei apparaten, die geluid vibraties of wat dan ook registreren…ze weten heel goed dat het eraan kwam…

  0 likes
 25. [quote name=”kengai”]Een meteoriet die een rookspoor achterlaat, hoe kan dat en het blijft ook nog eens lang hangen.
  Wie weet hoe dat kan.[/quote]

  Wrijving bij binnenkomst van de dampkring zorgt voor een vuurbal. Vuur laat rook achter.

  0 likes
 26. [quote name=”nella”]Als dit echt een natuurverschijnsel is,geeft dat aan hoe kwetsbaar de aarde is en er is nog geen afweer aanwezig,het heelal is nog altijd in werking,tenzij er hiervoor een andere verklaring is???[/quote]

  Tientallen filmpjes laten zien dat het om een meteorietinslag gaat. Overal ter wereld bevestigen ze het. Wat voor ander verschijnsel zou dit volgens jou moeten zijn?

  0 likes
 27. [quote name=”kengai”]Een meteoriet die een rookspoor achterlaat, hoe kan dat en het blijft ook nog eens lang hangen.
  Wie weet hoe dat kan.[/quote]
  Als iets verbrand geeft dit toch altijd rook.Door de wrijvingsnelheid verbrand er dus iets(meteorietgesteente) wat de rook veroorzaakt.

  0 likes
 28. Wat een spectaculaire gebeurtenis.

  Ik vind het ook erg toevallig, dat er een mogelijke inslag is geweest door iets, en het stuk ruimtepuin dat straks langskomt.

  Wat voor nut heeft het om de wereld te vertellen dat we geraakt gaan worden. Er valt niets tegen te doen. Het zal ieder voor zich worden.

  0 likes
 29. [quote name=”Vaessen”]Vraag je beter af, waarom ze deze dan niet zagen aankomen…ze houden elke meter in de gaten rond de aarde, waarom zeiden ze niets..was het wel een asteroide…en was de aardbeving van eergisteren in rusland wel een aardbeving…er is veel meer gaande, dan een nmeteorietinslag, neem dat maar van me aan…[/quote]
  De Russen waren weldegelijk op de hoogte van de meteoriet.
  Ze hebben alleen op het laatste moment ingegrepen (waarschijnlijk door met raketten erop te schieten?).

  Dat er meer aan de hand is neem ik niet aan..
  Je kan overal wat achter gaan zoeken.

  0 likes
 30. Ik woon aan Volvo Trucks gent. Deze nacht hoorde ik een explosie waar ik van wakker schrok en 10min erna brandweer ik dacht dat er mischien een explosie was bij volvo trucks. Ik kon helaas niets zien. Maar grappig genoeg valr die explosie samen met die meteoriet. Ik weet het klinkt absurd maar het is toch erg toevallig. Ik kon trouwens niks vinden op het nieuws over een explosie in mijn buurt terwojl er wel echt duidelijk een explosie was.

  0 likes
 31. Ik heb verleden week een oranje meteoriet/vuurbal rond een uur of 20:20 vanaf Emmen richting het noorden gezien.

  0 likes
 32. Ufo’s die ontploffen? Zouden die Aliens geen Ufo-test en certificering kennen?

  0 likes
 33. Die Illuminatie kaarten zijn dan toch wel voorspelbaar. Vanavond nog een brokstuk en in november een meteoor dat helderder wordt dan de maan.

  https://www.youtube.com/watch?v=xfA2hcf7k7c

  0 likes
 34. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hayo”]Kijk naar de datum van het laatste filmpje..31-12-2012????[/quote]
  Ja, dus?

  De tijd en datum moet je handmatig instellen op je videocamera. als je dat niet doet of niet goed doet staat er dus een verkeerde datum.

  Ik heb van de week mijn eigen camera weer eens tevoorschijn gehaald onder een dikke laag stof vandaan en daar stond de datum ergens op 2010. Om de simpele reden dat hij zo lang zonder stroom is geweest dat hij weer terugspringt naar de fabrieksinstelling.[/quote]
  Toch dan wel flitsend snel power op deze camera gekregen dan nietwaar? O! Er komt een meteoriet aan, gauw in de oplader…
  Of de fotograaf is lui, maar snel genoeg voor een meteoriet te filmen.

  0 likes
 35. Sorry van mijn vorige reactie, iets te snel gereageerd. Het is een auto-camera die bijna iedere rus in zijn auto heeft hangen voor ongelukken of andere calamiteiten op en langs de weg voor de verzekering. De enige die hiermee gedupeerd wordt is hijzelf door een foutief ingestelde datum van de camera.

  0 likes
 36. Berichten over meteoriet inslag vandaag in Cuba. Bevestigingen ?

  0 likes
 37. A number of lurid claims are being made in connection with today’s meteor shower over Russia, including obscure reports that the meteor was shot down by Russian air defenses, as well as a claim by controversial political leader Vladimir Zhirinovsky that the meteor was in fact a secret US weapon aimed at Russia.

  0 likes
 38. Ja Wesley, wetenschappers blijkbaar toch niet alwetend zoals je altijd voorhoudt …

  Tot hiertoe werd door wetenschappers aangenomen dat pas tussen 2048 en 2057 een asteroïde kon inslaan

  0 likes
 39. Heeft iemand enig idee waar en wanneer? komeet vanavond??

  0 likes
 40. Nibiru’s tail?

  0 likes
 41. kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek

  0 likes
 42. hoe vaak komt er nou eigelijk zo’n meteoor richting de aarde en dampkring? bedoel 1 in cuba ,rusland,en vd week 1 boven nederland emmen als ik zo lees wel opvallend veel de laaste tijd of is dit normaal?

  0 likes
 43. [quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D
  Dat was mij ook meteen opgevallen. Maar het kan ook een vuiltje op de lens zijn. Ik ga het nog verder uitzoeken want naar dit fragment was ik op zoek.
  Toch schrikken van zo’n harde klap als je daar woont. Vele zullen vast een hartverzakking hebben gekregen op zo’n moment

  http://www.youtube.com/watch?v=ubEuGU1XaC8

  0 likes
 44. [quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D

  Ff gekeken… inderdaad,… het lijkt alsof daar wat in de lucht stil hangt.
  Toch weer die aliens ? 🙂

  0 likes
 45. [quote name=”Cathy”]wouw dat zou ik ook filmen …..mooi zeg .[/quote]
  mooi dat wel maar ook dodelijk kijk maar naar de vernielingen op de grond en de inslagkrater veroorzaakt door de metiooriet het had nog veel erger kunnen zijn nu moeten wetenschappers achterhalen wat er is neergekomem en waar in de ruimte de metiooriet van daan kwam en waaruit die dan bestond

  0 likes
 46. [quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D

  Mmm… ik vond toevallig deze foto van hetzelfde maar uit een andere hoek. Staat ook iets op. Dacht eerst aan een vlekje op mijn scherm, maar staat ook hier iets op.
  Kijk hier maar eens:

  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21413066

  0 likes
 47. [quote name=”Peter II”][quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D

  Mmm… ik vond toevallig deze foto van hetzelfde maar uit een andere hoek. Staat ook iets op. Dacht eerst aan een vlekje op mijn scherm, maar staat ook hier iets op.
  Kijk hier maar eens:

  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21413066%5B/quote%5D
  Lijkt inderdaad op hetzelfde maar vanuit een andere hoek.. 2 camera’s met een vlekje?. nee denk het niet toeval bestaat niet. toch benieuwd of er nog meer beeld materiaal is.

  0 likes
 48. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D
  Dat was mij ook meteen opgevallen. Maar het kan ook een vuiltje op de lens zijn. Ik ga het nog verder uitzoeken want naar dit fragment was ik op zoek.
  Toch schrikken van zo’n harde klap als je daar woont. Vele zullen vast een hartverzakking hebben gekregen op zo’n moment

  http://www.youtube.com/watch?v=ubEuGU1XaC8%5B/quote%5D
  Vuiltje op de lens lijkt mij uitgesloten dit omdat de camera beweegt en datgene stil blijft staan. toch benieuwd naar meer materiaal.

  0 likes
 49. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D
  Dat was mij ook meteen opgevallen. Maar het kan ook een vuiltje op de lens zijn. Ik ga het nog verder uitzoeken want naar dit fragment was ik op zoek.
  Toch schrikken van zo’n harde klap als je daar woont. Vele zullen vast een hartverzakking hebben gekregen op zo’n moment

  http://www.youtube.com/watch?v=ubEuGU1XaC8%5B/quote%5D

  Nou, oordeel zelf of misschien kan iemand mij uitleggen hoe het zit. Ik heb enorm ingezoomd en scherper gesteld. Wat mij opviel is dat de Ufo in een soort vierkant bevindt wat qua structuur heel veel pixels heeft vergeleken met de lucht erachter. Daar zie ik nauwelijks wat.
  http://www.youtube.com/watch?v=FzEWd2527hs

  0 likes
 50. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Mojomirosa”][quote name=”gekkeedjuh”]kijk even bij 0:26 boven dat gebouw.. oordeel zelf.
  http://www.youtube.com/watch?v=Xq8AThLfgek%5B/quote%5D
  Dat was mij ook meteen opgevallen. Maar het kan ook een vuiltje op de lens zijn. Ik ga het nog verder uitzoeken want naar dit fragment was ik op zoek.
  Toch schrikken van zo’n harde klap als je daar woont. Vele zullen vast een hartverzakking hebben gekregen op zo’n moment

  http://www.youtube.com/watch?v=ubEuGU1XaC8%5B/quote%5D

  Nou, oordeel zelf of misschien kan iemand mij uitleggen hoe het zit. Ik heb enorm ingezoomd en scherper gesteld. Wat mij opviel is dat de Ufo in een soort vierkant bevindt wat qua structuur heel veel pixels heeft vergeleken met de lucht erachter. Daar zie ik nauwelijks wat.
  http://www.youtube.com/watch?v=FzEWd2527hs%5B/quote%5D
  ik denk dat het wel degeleijk iets is wat er normaal gesproken niet hoort tenminste in onze verbeelding heb even gekeken, en ja ik weet het ook niet wat vast staat is dat het er wel is maar heleaas niet duidelijk genoeg, het duurt trouwens ook maar heel eventjes om het nader te kunnen bekijken, toch wel appart dat er ook nog een snapshot is vanuit een andere hoek die hetzelfde laat zien. Dus ja.. ik zou het niet anders kunnen bekijken dan dat het iets is wat nog niet helder is.

  0 likes
 51. Ik heb een hele tijd terug op deze site een artikel gelezen en daar moet ik bij het lezen van deze gebeurtenis steeds aan terugdenken. Het artikel ging over dat er in de toekomst een spaceprogram opgezet zal worden waarmee asteroïden die de aarde bedreigen kunnen worden vernietigd met behulp van diverse ‘satelieten’ vanaf de ruimte. Echter werd in het artikel gesuggereerd dat het niet om asteroïden zou gaan maar om het buitenaardse.

  Kan iemand zich dit herinneren? Ik heb het artikel al meerdere malen geprobeerd te zoeken maar kan het nergens vinden. Kan iemand mij helpen?

  0 likes
 52. Precies 70 jaar geleden, nadat de Duitsers in 1943 zijn begonnen met experimenten met de Glöcke, is ze een paar duizend kilometer verder geland in Rusland.

  0 likes
 53. Waar zijn nou die ufo meldingen?

  0 likes
 54. Vandaag weer een nieuw filmpje online. met analyse. http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044 < UFO ????

  0 likes
 55. @55: link geeft onvoldoende info: Item not found !

  0 likes
 56. [quote name=”Indy”]Kijk hier maar eens naar. Toch een UFO die neergehaald is??
  http://www.youtube.com/watch?v=pxaRHxQg6ZY&feature=share&list=PL5924452798E1782C%5B/quote%5D

  Als je goed kijkt, zie je de UFO dwars door de meteoriet heen gaan. Had het elders ook al geschreven, maar ik denk zelfs dat de baan hierdoor is veranderd en de steen in verschillende brokken daarna naar beneden komt. Kijk maar eens heel goed. Dat zou betekenen, dat we JUIST gered zijn door deze UFO.

  0 likes
 57. [quote name=”svartvatten”]@55: link geeft onvoldoende info: Item not found ![/quote]

  deze link is het @svartvatten:

  http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044

  0 likes
 58. Dank voor link, bijzonder boeiend hoe dat ding van links naar die vuurbol toeschiet en er rechts in de verlengde lijn van zijn richting weer uit lijkt te komen.
  Op http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044 wordt dit bij sommige ‘comments’ door video specialisten afgedaan als ‘lens_flare’. Zijn er hier video specialisten die dit verder kunnen toelichten of ontkrachten?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

hagelbuien

De waarheid over de ‘ongekend heftige’ hagelbuien in Australië. De alarmisten hebben liever niet dat u dit leest

Australië is in de afgelopen dagen getroffen ...

boeren

Op deze lafhartige manier wil Den Haag de boeren keihard terugpakken omdat ze zich tegen de elite hebben verzet. ‘Van de pot gerukt!’

Het huidige kabinet is vastbesloten om de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.