Homepagina » Het Complot » Hoogleraar: “Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebdo en IS”
Hoogleraar: "Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebo en IS"

Hoogleraar: “Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebdo en IS”

Een professor van het Oberlin College, één van de meest prestigieuze onderwijsinstituten in Amerika, heeft een aantal berichten op Facebook geplaatst waarin ze claimt dat Israël een groot deel van de wereld in handen heeft en verantwoordelijk is voor 9/11, de aanval op Charlie Hebdo en de opkomst van IS. Dat schrijft het magazine The Tower.

Professor Joy Karega deelde kort na de schietpartij op de redactie van Charlie Hebdo een foto van een IS-terrorist die een masker van zijn hoofd trekt van de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu.

Het bericht impliceert dat de moord op de cartoonisten een valse vlag-aanslag was als reactie op de Franse steun voor de Palestijnen. “Dit is niet zo moeilijk,” schreef Karega. “Ze hebben de Mossad op Frankrijk afgestuurd en het is duidelijk waarom.”

Hoogleraar: "Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebo en IS"

In november vorig jaar schreef ze dat IS niet islamitisch is, maar een operatie van de CIA en Mossad. Er is zoveel informatie over beschikbaar dat je er bijna niet omheen kunt, aldus Karega.

Verleden jaar claimde de hoogleraar van het elitaire onderwijsinstituut dat ‘Israëlische en zionistische joden’ achter de aanslagen op het World Trade Center zaten.

Hoogleraar: "Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebo en IS"

Karega blijkt zich ook erg verdiept te hebben in de familie Rothschild. In december 2014 plaatste ze op Facebook een foto van bankier Lord Jacob Rothschild met daarbij de tekst: “Wij hebben vrijwel iedere centrale bank ter wereld in handen. Wij financierden tijdens iedere oorlog na Napoleon beide kanten. Wij hebben jullie media en overheid in handen.”

Enkele weken later zei ze dat het vliegtuig van Malaysia Airlines boven Oekraïne was neergehaald ‘door dezelfde mensen die achter de slachting in Gaza zitten’.

Professor Karega en woordvoerders van Oberlin waren niet bereikbaar voor commentaar. Ze heeft de berichten inmiddels van Facebook gehaald.

[The Tower]


Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

57 reacties

 1. Tja, de Zionisten waren de volledige agenda achter WW2.
  Genoeg Joden uitroeien om zo het “Commando Centrum” Israel op de kaart te stampen
  en van hieruit de Wereld te onderwerpen.

  Wat zou toch de werkelijke reden zijn dat je de Holocaust -niet- mag ontkennen?
  Wat proberen ze zo ver verborgen te houden? De waarheid… (en die is ECHT ziek!!)

  33 likes
  • U bent één van die mensen die, als de laatste overlevende van de tweede wereldoorlog is overleden, gaat ontkennen dat de tweede wereldoorlog oberhaupt heeft plaatsgevonden…

   11 likes
   • Blijkbaar wél op de hoogte van alle alternatieve theoriën, maar geen enkele link naar een bron daarvan, of zou het hierbij om ultra rechtse (nazi) bronnen gaan…

    5 likes
    • an argie! zielig! ga met je schuldgevoelens op een eenzame berg zitten, in plaats van de ‘wereld’ te vergiftigen met dergelijk geklets. Ook een geloof trouwens, maar net als wat Rob zegt: waar haal je dit vandaan? gekke bronnen!

     5 likes
    • @ an argie 1 maart 2016 11:03 op 11:03

     Helaas moet ik het ook zo doen want geen reageermogelijkheid meer.

     Leuk al die “bewijzen”, net zoals die ene persoon van de platte aarde theorie, met zijn vele nicknamen.
     Voor elke theorie is wel weer een tegenovergestelde theorie te vinden, dus voor iedereen is er wel zijn waarheid…

     Als je denkt dat alleen overheden het monopolie hebben met het manipuleren van waarheden, dan moet je daar ook het bedrijfsleven eens op nakijken, hetzelfde laken een pak.
     En waar bestaat de overheid en het bedrijfsleven uit, mensen.
     Dus uiteindelijk ben jijzelf en ik onderdeel van de grote manipulatie, de andere mens een oor aannaaien om jouw produkt te kopen…

     Ik heb het hier al eens eerder geschreven, als de laatste overlevende van WWII is overleden, zal je mensen krijgen die “aantonen” dat WWII helemaal niet gebeurt is, en dat noemen zij dan ook waarheidsvinding.

     5 likes
    • Wat ik zo frappant vindt is dat, hoe verder in het verleden WWII ligt, er toch steeds meer mensen komen met een ander verhaal van dat het allemaal niet zo geweest is. Mijn ouders waren beiden 14 toen de Duiste invasie begon, en mijn vader heeft bij het verzet gezeten, wapens gestolen, mensen (joden en piloten) gesmokkeld en wat al niet meer. Ik ken hun verhalen.

     Natuutlijk zijn de cijfers betreffende WWII wat aangedikt, want hoe meer doden hoe beter, maar je verhaal lijkt een beetje op die aanhanger van de platte aarde theorie die hier begin vorig jaar was.
     Eerst een beetje prikken met een enkel bewijs, en als mensen dan reageren opeens een overvloed aan “bewijzen” die vooral 180 graden de andere kant opgaan, en vele links naar “wetenschappelijke” websites die dat moeten ondersteunen.

     Kan mij dus voorstellen dat jij en die persoon één en dezelfde zijn…

     4 likes
   • an argie, Je moet maar durven! Alleen al de Tyfus uitbraak haal ik er zo uit en is echt bekend bij iedereen, de overlevenden en degene die wel weten dat alles wat er over bekend is gewoon klopt. Nu een vraag: ben je er zelf geweest, heb je daar geleden? je verklaard hier wel dat alle overlevenden liegen he! Onnavolgbare leugens, wat is je belang van deze zwart makerij!

    5 likes
  • En verder gaat het wel goed met u?

   18 likes
 2. Israel is ´the root of all evil´ op deze aarde. Zonder hun was het midden oosten niet verscheurd, 9/11 gebeurd en de aanslagen in parijs waren er ook niet geweest.

  23 likes
  • Jammer dat het antisemitisme ook hier de kop op steekt, dacht dat men hier wel beter wist. Wordt wakker mensen, verachting en demonisering van dit Volkskrant is een van de voornaamste doelen van de door het kwaad benevelde elite.

   10 likes
   • “antisemitisme” Heeft daar niets maar dan ook niets mee te maken, over de Joden/Zionisten moet men zwijgen, maar moslims pesten/stigmatiseren is dan weer geen probleem!!

    9 likes
    • PH Het is beiden verachtelijk toch!

     2 likes
     • “PH Het is beiden verachtelijk toch!”

      Dat is ook zo, alleen worden woorden zoals: “antisemitisme” “Racisme” etc…..vaak ongepast gebruikt of op iemand toegepast.
      Op die manier word iedere vorm van open debat meteen de kop ingedrukt.

      7 likes
   • Semieten zijn de nakomelingen van Sem, dat zijn de arabieren.

    Vraag me af waarom het antihamitisme en het antijaphetisme niet bij wet verboden zijn.

    Lijkt me duidelijk een voorbeeld van discriminatie en racisme door de semieten, dat verankerd ligt in de wet door Justitia de blinde.

    Een prosemiet discrimineert en is dus duidelijk een racist.

    2 likes
  • O! zo! de wereld op z’n kop! Hoe krijg je het verzonnen. Ga er eens een poosje heen en zeg dat je geen moslim bent, maar b.v. een christen. Gewoon om te proberen hoe het werkt.

   4 likes
   • Deze reactie is voor Bigoltoobay bedoelt en niet voor Pinokkiocratie. De eerste moet eens een bezoek aan het ozo vriendelijke MO brengen als christen! of anders denkende dan islam.

    5 likes
  • Zeker, bigalbootatheist.
   Jij bent duidelijk goed op de hoogte! wat zijn je bronnen?

   4 likes
 3. Waanzin, alles om de schuld maar niet bij de echte oorzaak te leggen namelijk de zieke ideologie van haat en onderwerping genaamd islam.

  9 likes
  • “ideologie van haat en onderwerping genaamd islam”

   Religie heeft in het algemeen niets, maar dan ook niets te maken met oorlogen, het zijn politieke, geografische/strategische/economische belangen, waarbij Religie als excuses word gebruikt om oorlogen goed te praten!!

   14 likes
   • “Religie heeft in het algemeen niets, maar dan ook niets te maken met oorlogen”, waare het niet dat de meeste oorlogen gevochten werden en worden door gelovigen…

    4 likes
    • Lees nu eens heel goed en zet die paardenkleppen eens af!!

     ” het zijn politieke, geografische/strategische/economische belangen, waarbij Religie als excuses word gebruikt om oorlogen goed te praten!!”

     13 likes
     • Nee, het zijn gelovigen die zondag in de kerk zitten, en maandag weer hun aloude streken uithalen. Je kan ook zeggen dat het geloof onlosmakelijk verbonden is met, wat jij noemt “politieke, geografische/strategische/economische belangen.
      Nee, het zijn dus gelovigen die de religie (van de kerk) de schuld willen geven, maar absoluut de hand niet in eigen boezem en geloof willen steken…

      0 likes
    • Laat me het duidelijk maken met een paar voorbeelden!!

     De Romeinen hebben oorlogen gevoerd uit politieke/geografische/strategische/economische belangen…Macht (Macht)
     WW1 en WW2 waren oorlogen voor het zelfde, Irak was het zelfde, Syrië is het zelfde, Libië was het zelfde….etc..ect…
     Zelfs de zgn kruisvaarttochten/oorlogen was het zelfde, waarbij Religie gewoon als excuses werd gebruikt, maar dat is maar schijn om de echte redenen/toedracht te verdoezelen!!

     Mensen die menen dat het om Religie gaat, hebben allen gefaald als mens (Mens) zij zin verblind door de propaganda van machthebbers/dictators, waardoor zij hun daden kunnen goed praten.
     Hierbij halen deze machthebbers/dictators hun slag thuis……zaai haat, tweedracht en heers!!

     5 likes
     • Toen een Romeinse keizer het christelijk geloof tot staatsgeloof bestempelde, werden de vervolgde christenen tot vervolgers, want nu gingen zij over tot vervolging van andersdenkenden.

      Je kan dus de bijbel, koran en de thora zien als onderdeel van die macht, en niet als het woord gods maar als het woord leider…

      Het zijn echter nog steeds voor het overgrote deel gelovigen die oorlog voeren, wat hun motivatie ook is.

      3 likes
     • Rob, ik kan niet rechtstreeks onder je laatste reactie antwoorden, dus moet ik het even zo doen.

      Persoonlijk ben ik het helemaal eens met je onder staande reactie, maar vergeet niet dat deze gelovigen worden aangedreven/geleid door bepaalde leiders/macht.
      Wie is dan de schuldige, de leiders die aanzetten tot haat en tweedracht, of de eigenlijke uitvoerders????
      Dat is net het zelfde met wapens, wapens worden nooit verantwoordelijke gehouden voor oorlogen/doden, het zijn de mensen die ze gebruiken…
      Terwijl het in feite de mensen zijn die deze wapens maken, die verantwoordelijk zijn, zonder wapens kunnen mensen geen andere mensen doden…ja toch!!

      Religie is dat net het zelfde, het zet aan tot haat en tweedracht, terwijl iedere religie net voor het tegendeel bedoelt is.
      Het andere probleem met religie, is dat het al zo vaak herschreven is naar bepaalde leiders/machthebbers hun believen.
      Vandaar dat religie eerder een excuses is en bepaalde bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspeelt, terwijl het eigenlijk allemaal draait om politieke/geografische/strategische/economische/macht belangen….ongeacht welke partij/partijen.

      “Toen een Romeinse keizer het christelijk geloof tot staatsgeloof bestempelde, werden de vervolgde christenen tot vervolgers, want nu gingen zij over tot vervolging van andersdenkenden.

      Je kan dus de bijbel, koran en de thora zien als onderdeel van die macht, en niet als het woord gods maar als het woord leider…

      Het zijn echter nog steeds voor het overgrote deel gelovigen die oorlog voeren, wat hun motivatie ook is.”

      3 likes
    • Owja? noem 1 voorbeeld van de afgelopen 200 jaar…?

     2 likes
 4. Het bolwerk van oorloghitsers begint aardig beschadigd te raken. Hun geheimen lekken uit, hun leugens worden ontmaskerd en hun plannen mislukken keer op keer. Ook in Amerika ontsnapt Donald Trump op raadselachtige wijze steeds aan de macht die hem wil controleren en bedwingen. Als men hem niet vermoordt zal hij het heel lastig maken voor de geheime elitaire psychopaten. Ik ben zeer benieuwd naar de nabije toekomst afgezien van de gigantische crisis die ons allen weer boven het hoofd hangt.

  16 likes
  • Donald Trump is zeer waarsc hijnlijk onderdeel van die macht.
   Met Obama had de burger 8 jaar hoop, wat niet uitkwam.
   Nu kijken de burgers weer meer naar rechts, en “opeens” is daar die zeer rijke ondernemer, die toch behoorlijk hoge connecties heeft. Kunnen de mensen weer 4 jaar hopen…

   Hij speelt toneel, want hij heeft zijn rechtse vriendjes nodig.

   4 likes
   • Dat moet nog maar blijken @Rob van der Horst.
    Donald Trump is de allereerste presidentskandidaat die niet afhankelijk is van de macht achter de schermen om zijn campagne te financieren. Bovendien rakelt hij de leugenachtige feiten achter de 9 – 11 ramp op waar echt niemand van de elite op zit te wachten. Heel veel dingen wijzen er op dat hij onafhankelijk en eigenwijs zijn eigen koers uitzet. Hij heeft een grote mond inderdaad maar dat bracht hem wel waar hij nu inmiddels is aangeland en men begint al aardig nerveus te worden omdat hem vermoorden inmiddels ook erg gevaarlijk begint te worden. Het zou een volksopstand veroorzaken en heel veel Amerikanen hebben nog steeds hun wapens Ze hebben hem onderschat.

    Dat is heel wat anders dan Wilders, ook een hele grote mond maar die al meerdere malen door de mand is gevallen gewoon zijn rol te spelen in het toneelspel in Den Haag en absoluut het verschil nooit zal maken. Wilders is een verrader in dienst voor Israël. Hij heeft inmiddels onder zoveel overeenkomsten zijn handtekening gezet die totaal indruisen tegen al wat hij roept. Iedereen die op hem stemt zal uiteindelijk bedrogen uitkomen, gegarandeerd !

    5 likes
    • Van de succesvolle Donald Trump zijn al de nodige bedrijven failliet gegaan. Dat “succesverhaal” hoor en lees je niet, want volkomen ondergesneeuwd door de propaganda, ook van het Trumpkamp.
     Het is echter zo dat de rijken elkaar opzoeken. Zou dus niet verbaasd zijn, als Donald Trump een pop is, of misschien zelfs een van de poppenspelers. Je hoeft niet openlijk in de politiek te zitten, om achter de schermen mee te spelen, en reken maar dat Trump ook aan het spelen is.

     Deze man is echter intelligent gevaarlijk. Hij neemt geen blad voor de mond, heeft een grote bek naar iedereen die het niet met hem eens is. Ik verdenk hem ervan dat als hij president mocht zijn, hij te gemakkelijk de rode knop indrukt.

     5 likes
 5. De rijkste (Rothschild o.a.) der aarde zaten achter deze valse flag-operaties.

  26 likes
  • Obama noemt ISIS ook vaak ISEL oftewel ISraEL…
   komt zo ff in me op, kan zijn…

   4 likes
   • Ware het niet dat het ISIL is, en niet ISEL.

    5 likes
    • Christendom is ook onderdeel van de Quran

     Isil vocht tegen ISIS of IS
     Helaas is zionisme oorlog.
     Rabbi Yitzak heeft met Netanyahu de oorlog met Syrië beraamt.
     Rabbi Dovid Weiss raakte in paniek net als een paar duizend joden die in Londen demonstreerde in de straat van de Israëlische ambassade waar ze de ontmanteling van Israel eiste.
     De oorlogen met als laatste Iran in de rij is de agenda van Israel, gepland door David Ben Gurion.

     0 likes
 6. is ra el, las ik een tijdje geleden, betekent ; hij die god ziet. Volgens mij is Israel een diep occult gebeuren. Het was niet voor niets dat jezus van nazareth juist daar moest zijn en reken maar dat ze niet op hem zaten te wachten. Een wijs iemand erkent dat hij niets weet.

  11 likes
 7. 1 woord: Paranoia.

  14 likes
 8. Wat een anti-semieten hier weer. Hitler zei precies hetzelfde.

  8 likes
  • Onder Joden zelf heb je verschillende stromingen. Ook zij zeggen dat er een groep is die de boel regeert. Als je naar de geschiedenis kijkt van de tijd van Solomon(wiki) Dan weet je dat er 1 familie/stam zich heeft afgesplitst van de rest. De r(e)uben stam. Gevlucht tijdens een oorlog in die tijd over geloof. Men weet niet waar ze naar toe zijn gevlucht. Ik wel. Naar Irak. Deze stam/familie is de eigenaar van globalswitch.(data/internet bedrijf) De reuben brothers. Deze stam en Solomon vereerde de kalf/stier. Een beeldje dat afstamt van de Farao’s. De ruzie/oorlog ging dus over beelden verering ipv geloven in god(al het levende).
   Er zijn joodse overlevende van de holocaust die beweren dat het een inside job was om zo Israël weer op de kaart terug te krijgen. Dit is ook de reden waarom Iran de holocaust zoals wij dat leren ontkent. Dus niet dat het niet gebeurd is, maar de reden waarom het is gebeurd.
   Daarnaast wil elke jood dat de tempel die nu half af is weer opnieuw wordt opgebouwd. Het probleem is: De een gelooft dat het pas mag als Jezus weer terug is gekomen.(en na anti-christ gedoe/dus na tijdperk technologie) En de ander wil het nu al gaan doen. Vandaar dat daar steeds conflicten zijn. Ook de moslims willen dit tegenhouden ivm mahdi verhaal. Ze hebben niet voor niks een poort in Jeruzalem dichtgemetseld. Jezus is erfgename van Jeruzalem. Vandaar dat christenen samen zijn gegaan met de Joden.(politiek) Jezus was zelf een Jood.
   Als je het dus puur vanuit de geschiedenis bekijkt, dan ligt de wereld in vuur en vlam door gedoe Solomon tijdperk. Daarnaast is er een verdrag tussen de drie religies. Het verdrag des verbonds. Ik zie dat verbond als de agenda van de NWO.
   Is geloof slecht? Nee, voor de gewone man telt iets anders. Namelijk leven. Het geloof instituut gebruikt kasten/piramidestelsels. Met Hoogpriesters als grootmeesters. Zij die alle kennis hebben, dus ook de occulte. Ik zie vrijmetselarij als hetzelfde. De top van de wereld speelt onder 1 hoedje. Welk geloof je ook pakt. De oorsprong zijn hoogpriesters. Ook bij de Chinezen enz.
   bv. De kerk van Jezus christus van de heiligen der laatste dagen, daar kun je mijn verhaal ook in terug vinden. 1. het is joods. 2. het is jezus christus gelieerd. 3. Zij dragen ondergoed met de symbolen winkelhaak en passer(vrijmetselarij dus). Bijkomend feit is dat zij sion in de VS als nieuwe plek hebben aangewezen. En ik denk dat de Georgia Guidestones van hen afkomen(ene Christian is de maker) en dat zij zelfs Israël gaan vernietigen. Misschien weten zij welke plek overeind blijft bij een poolshift, die ze dus zelf gecreëerd hebben via technologie. Je hebt dus 2 groepen zionisten. 1. die staan voor Israel en 1 die sion aanhangt in de VS.
   Het woordje anti semiet wordt te pas en on te pas gebruikt. Gewoon weg, omdat we in een kasten/piramidestelsel leven. Niet weten wie nu wie is en waar die voor staat.
   Ik deel de wereld liever zo in: 1. De top/bloedlijnen/hoogpriesters/grootmeesters. 2. De krijgsmacht. 3. het gewone volk.(wij die onder 1 en 2 vallen door systeem) Dus een jood die valt in groep 3 wordt ook misbruikt.

   4 likes
 9. Ph Voor een deel kan ik me vinden in je betoog. Echter is het niet zo dat voor het grootste deel aanwijsbare kerk gelovigen oorlog voeren. Wat denk je van het communisme (ook een soort geloof) tel de doden eens van dat systeem. En het Nazisme (ook een soort geloof) tel die doden eens. En wat te denken van Napoleon, een machthebber die ook al een soort 1000 jarig rijk wilde bouwen (ook een soort geloof). zo kan ik nog wel even doorgaan terug in de geschiedenis. Maar vergeet ook niet het vooruit gang- geloof, hoeveel doden worden en werden daar niet aan opgeofferd. Als je niet in een god geloofd, geloof je zeker en vast in iets anders, of tenminste in jezelf. Dus het stoppen van agressie begint dan ook bij jezelf. Echt geloof in je Maker, de Schepper van alles, de hemel en de aarde, leert mij, dat Hij het allemaal fronsend aanziet! Wij hebben de keuze (vrije wil) moeten kiezen, voor vrede of voor oorlog. We zijn allemaal verantwoordelijk, dus de opdracht is, let op je keuze, en wees je bewust, welk ‘geloof’ je aanhangt.

  3 likes
  • Tja, en blijkbaar is atheïsme ook een soort geloof. Lijkt erop dat, wat ik al veel vaker heb meegemaakt in discussies, dat christenen al snel met het vingertje lopen te wijzen naar, zoals in jou voorbeeld communisme en nazisme, en vooral atheïsme dat dat ook maar een geloof is.
   Het grote verschil tussen christenen, moslims, joden, etc. is dat zij geloven in god(en), en dat die anderen dat niet doen.

   Het lijkt op een beetje zand in de ogen strooien…

   0 likes
   • Rob wat een vreemde reactie is dit! Waar geloof jij dan in? dat is alles wat ik probeer te zeggen. Uit naam van wat dan ook kan je een oorlog beginnen, dat blijkt uit deze reactie, ik bedoel helemaal niets negatiefs. kennelijk vat jij dat zo op! Als ik nu wil (dat wil ik niet) hebben wij nu oorlog! Ik ben blij voor jou dat je bent wie je bent, geniet ervan, maar wijs zelf niet met je vinger!

    3 likes
    • Niks vreemds aan!

     Geloof, geld en macht gaan hand in hand.

     Tja, en voor de ellende die uit voorgaande is gekomen, wijs ik ook met de vinger naar het geloof, of je het nu leuk vindt of niet…

     0 likes
     • Rob, wees nu even eerlijk, als Religie nooit had bestaan, zouden er dan geen oorlogen geweest zijn????

      Jawel dus, nu word het woord religie gebruikt om bepaalde oorlogen goed te praten, het is allemaal de schuld van religie, terwijl het allemaal draait om macht…zoals je zelf al door hebt, dus kun je de schuld ook niet meer steken op religie!!

      Religie is altijd (altijd) bedoelt geweest om mensen samen te brengen, dat is de eigenlijke leer van religie (heb je naasten lief)
      Maar, het zijn bepaalde machthebbers, die deze religie gebruiken om mensen net tegen elkaar op te zetten…..nogmaals, zaai haat, tweedracht en heers!!

      2 likes
  • Heel ons doen en laten word inderdaad geregeerd/dirigeert door het woord geloof, maakt niet uit of het nu een religieus, wetenschappelijk, politiek, eigen etc…geloof is.
   Maar in the end heeft het ook niets met geloven te maken, onze mening word namelijk gevormd door propaganda van leiders/machthebbers.
   Zo zal links zeggen dat rechts slecht is, zo rechts zeggen dat links slecht is, zo zal een ongelovige zeggen dat religie slecht is, zo zal een gelovige zeggen dat religie goed is etc….
   Maar (weer maar) in the end word dat op de mensen los gelaten door bepaalde leiders/macht hebbers.
   Vandaar dat ik eerder al stelde, het zijn de leiders/machthebbers die aanzetten tot haat en en tweedracht…verdeel en heers.
   Het probleem is dat de meeste mensen/volgelingen daar ook nog eens in trappen, met alle gevolgen vandien.

   Dat betekend zoals eerder al gesteld, niet zozeer dat de mensen/volgelingen/uitvoerders slecht zijn, want dat zijn voornamelijk hun leiders/machthebbers, zij zijn diegene die verantwoordelijk zijn dat het mis loopt…en het loopt goed mis!!
   Ik kan wel stellen, dat de meeste mensen te goed gelovig zijn, dat gegevens zit blijkbaar in de genen, het word er ook al van jongs af aan in gepompt!!

   Persoonlijk maak ik voor mezelf uit wat kan of niet kan, wat goed of niet goed is, ik ben geen wit schaap dat zomaar bevelen op volgt, of zich geen vragen stelt, is dat nu goed of niet goed.
   Ik ben een zwart schaap en ben er verdorie nog trots op ook nog!!

   “the world would not be destroyd by those who do evil, but by those who stand on the side line and do nothing”

   Albert Einstein.

   2 likes
 10. Ja leuk en aardig al die claims, maar kom nu eerst eens met wat concreets. Dat er dingen niet kloppen is duidelijk, maar al die wazige claims … Stop daar maar mee, maakt het alleen maar vager en vager en vager.

  9 likes
 11. Het is op deze site wel typisch dat er veel haat is richting Israël en dat het nergens op geïnd is. Als iemand iets roept dan moet het gelijk op deze website staan. Ik verbaas me er altijd weer om.

  4 likes
  • Hi Hoeman, Wees maar niet al te verbaasd, de haat tegen Israël is al heel erg oud. Het is een volk door G’d apart gezet. Het heeft een grote belofte gekregen van de Schepper van hemel en aarde en dat gaat er niet in, bij vele gelovigen die denken dat de belofte nu aan hen is gegeven. En bij mensen die de geschiedenis van het volk Israël gewoon niet kennen of zelfs ook maar willen leren kennen. Liever gaat men blind achter roeptoeters aan dan zelf echt diep te onderzoeken, hoe de vork nu echt in de steel zit. Men steunt de vijanden van Israël met vele miljoenen. Men heeft echter niet in de gaten dat heel veel vijanden van Israël ook onze vijanden zijn. Weer trapt de mensheid massaal in de aloude leugen en wordt er opnieuw een hetze tegen G’ds oogappel, op het wereld toneel gezet. Het is echter het begin van het einde.

   2 likes
   • @Needlepoint,
    De Christelijke Bijbel (Het Oude Testament) is gestaafd op de Thora.

    Maar heb je ooit de moeite genomen om de Talmoed en de Protocollen van Zion te lezen?
    Doe dat eens. Dan praten we verder… Ik durf te wedden dat het gesprek dan heel anders gaat dan wat je hier nu ten toon spreidt.

    0 likes
    • an argie, ik leef Thora , maar dat is niet per definitie christelijk. Het is zelfs zo dat veel christenen de Thora helemaal niet volgen.
     Wat betreft de Talmoed, prima stuk geschiedenis, maar niet gezaghebbend. De Protocollen van Zion, daar heb ik helemaal geen zin in. Ik lees ook niet het handboek van Nederlanders die er een laten we op z’n zachts gezegd vreemde ideeën op na houden en daarmee soms gigantisch afwijken van onze Nederlandse Grondwet.
     Religie heeft heel veel leed gebracht juist door af te wijken van hele waardevolle lessen uit Thora, uiteraard vertaald en toe te passen in onze dagen. Heb ik mijn handen vol aan. Wijsheid van alle eeuwen. Laat een ander de Protocollen maar lezen, lekker fout.

     2 likes
 12. Als we met ons allen hebreeuws gaan leren, dan verstaan we Israel misschien.

  3 likes
 13. Het artikel van de hand van de hoogleraar (Israël zit achter 9/11, etc) is ronduit zielig te noemen. Moet je nu werkelijk Hooggeleerd zijn om zo een domme complot theorie te durven blijven verkondigen en dan ook nog denken dat je intellect hebt. Deze aloude antisemitische verhalen doen al eeuwen de ronde over de wereld. Weet deze Hooggeleerde Professor dat echt niet? dat is al erg, weet ze het wel dan is het nog gekker. Zo een volk beschimpen en zulke leugens maar blijven steunen en verkondigen (haat prediken, noem ik dat), het is zo vreemd!!. Wat een haat en droef negativisme moet daar toch achter zitten bij deze mevrouw, die anderen wijsheid denkt bij te brengen. Universiteiten moeten zich schamen dat men een dergelijke docent, jonge mensen laat vergiftigen onder de eigen neus. Men zegt weleens dat de islam de mensen vergiftigd, kan zijn, maar dit is ook niet mis! Dom en schaamteloos!

  2 likes
  • Weet je wat dom en schaamteloos is?
   Proberen iemand met een AK47 point blank door het hoofd te schieten zonder dat het hoofd uit elkaar spat, laat staan dat er überhaubt geen bloed te zien is.
   Enneh gij geloof da?

   Ooit gehoord van “blanks” ?

   1 likes
 14. Hoe overleef je in de woestijn? Bedenk iets zodat de “boel” bij elkaar blijft. Samen sterk is het devies. Dat kan alleen maar als je je aan strikte repressieve regels houdt. Het Judaïsme en al hun afgeleiden (Islam, Joden- en Christendom staan bol van de verboden. Niet opvolging betekent verkettering en de dood. Als je je gedraagt volgens de Regels, kom je in de Hemel. Wat een onzin. De Beloning achter-af heeft nog nooit gewerkt. ( je kinderen rijlessen beloven; indien zij niet gaan roken, werkt ook niet) Je word opgezadeld met schuldcomplexen. Nu hebben de Banken je opgezadeld met schulden, zodat je van je vrijheid bent beroofd. En precies doet wat Men van je verlangt, op straffe van verkettering of uitsluiting. In feite niets nieuws onder de zon. En de Koning der Joden is niet Jezus, edoch Jacob Rothschild. Tis ff wennen.

  0 likes
 15. ha,ha,grappig…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

NPO

NPO gaf terrorist zak belastinggeld voor omstreden interview. ‘Onbestaanbaar!’

Afgelopen Kerst was jihadbruid Laura H. te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.