Het Complot

Hoogleraar: “Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebdo en IS”

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een professor van het Oberlin College, één van de meest prestigieuze onderwijsinstituten in Amerika, heeft een aantal berichten op Facebook geplaatst waarin ze claimt dat Israël een groot deel van de wereld in handen heeft en verantwoordelijk is voor 9/11, de aanval op Charlie Hebdo en de opkomst van IS. Dat schrijft het magazine The Tower.

Professor Joy Karega deelde kort na de schietpartij op de redactie van Charlie Hebdo een foto van een IS-terrorist die een masker van zijn hoofd trekt van de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het bericht impliceert dat de moord op de cartoonisten een valse vlag-aanslag was als reactie op de Franse steun voor de Palestijnen. “Dit is niet zo moeilijk,” schreef Karega. “Ze hebben de Mossad op Frankrijk afgestuurd en het is duidelijk waarom.”

Hoogleraar: "Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebo en IS"

In november vorig jaar schreef ze dat IS niet islamitisch is, maar een operatie van de CIA en Mossad. Er is zoveel informatie over beschikbaar dat je er bijna niet omheen kunt, aldus Karega.

Verleden jaar claimde de hoogleraar van het elitaire onderwijsinstituut dat ‘Israëlische en zionistische joden’ achter de aanslagen op het World Trade Center zaten.

Hoogleraar: "Israël zat achter 9/11, aanslag Charlie Hebo en IS"

Karega blijkt zich ook erg verdiept te hebben in de familie Rothschild. In december 2014 plaatste ze op Facebook een foto van bankier Lord Jacob Rothschild met daarbij de tekst: “Wij hebben vrijwel iedere centrale bank ter wereld in handen. Wij financierden tijdens iedere oorlog na Napoleon beide kanten. Wij hebben jullie media en overheid in handen.”

Enkele weken later zei ze dat het vliegtuig van Malaysia Airlines boven Oekraïne was neergehaald ‘door dezelfde mensen die achter de slachting in Gaza zitten’.

Professor Karega en woordvoerders van Oberlin waren niet bereikbaar voor commentaar. Ze heeft de berichten inmiddels van Facebook gehaald.

[The Tower]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waarheid69
Waarheid69
8 jaren geleden

Ja leuk en aardig al die claims, maar kom nu eerst eens met wat concreets. Dat er dingen niet kloppen is duidelijk, maar al die wazige claims … Stop daar maar mee, maakt het alleen maar vager en vager en vager.

Mammon
Mammon
8 jaren geleden

Tja, de Zionisten waren de volledige agenda achter WW2.
Genoeg Joden uitroeien om zo het “Commando Centrum” Israel op de kaart te stampen
en van hieruit de Wereld te onderwerpen.

Wat zou toch de werkelijke reden zijn dat je de Holocaust -niet- mag ontkennen?
Wat proberen ze zo ver verborgen te houden? De waarheid… (en die is ECHT ziek!!)

René van Zalk
René van Zalk
8 jaren geleden

1 woord: Paranoia.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
8 jaren geleden
Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x