Homepagina » Het Complot » Willem Middelkoop: Patronen van bedrog – echt belangrijke verhalen blijven verborgen
Willem Middelkoop: Patronen van bedrog - echt belangrijke verhalen blijven verborgen

Willem Middelkoop: Patronen van bedrog – echt belangrijke verhalen blijven verborgen

Deze maand gaf Willem Middelkoop in samenwerking met Studium Generale TU Delft een bijzondere presentatie waarin hij aan de hand van YouTube-fragmenten liet zien dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn.

In de huidige wereld van spindoctors en voorlichters zijn de mainstream media voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op de één of andere manier is gefabriceerd. Patronen van bedrog – “niets is wat het lijkt” is nu al de meest spraakmakende presentatie van Middelkoop ooit.

Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ontdekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot de reden waarom de Verenigde Staten op 11 september 2001 een ‘nieuwe Pearl Harbor’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan.

De voormalig beursanalist op RTLZ legt uit hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken. Hij laat zien hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenoemde ‘false flags’ worden gestart en hoe Oekraïne en MH17 in dat plaatje kunnen passen.

Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen. De oud-beurscommentator zal aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven.

[TU Delft]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Wel trots dat dit soort lezingen nu breeduit gaan en zelfs nu op de TU worden gehouden i.p.v. in huiskamertjes. Goede ontwikkeling!

  38 likes
 2. Zeker goed want dit soort lezingen maakt mensen attent op wat de echte waarheid is en grappig dat bijna al de complottheorieën de waarheid zijn .

  Waarom het complottheorieën genoemd worden omdat ze afwijken van zoals ze ons verteld worden , hier zit de grote grap en dat is omdat we op alle fronten voorgelogen worden is wat de meeste mensen niet weten, daarom zijn de complottheorieën meestal de echte waarheid .

  Ook grappig dat Government in het latijn letterlijk betekent , TO CONTROL YOUR MIND .

  En dat lukt aardig maar mensen zijn gelukkig wakker aan het worden van het rookgordijn van leugens wat ons wordt voorgehouden .

  Ook mooi om hier te zien van die False Flag operaties die al vanaf de middeleeuwen werden uitgevoerd .

  Wat hebben deze incidenten met elkaar gemeen .

  911 , London bombing , Madrid bombing ,Aurora Shooting , Sandy Hook , Boston Marathon .

  Op al die dagen van de gebeurtenissen vond er een oefening plaats ookwel Drill genoemd .

  O sorry dit is een complottheorie , Wel een erg toevallig patroon wat hier steeds voorbij komt , LOL

  Ik geloof niet in toeval , u wel ?

  Liefde en waarheid voor iedereen .

  25 likes
 3. Ik begin steeds meer te walgen van dit soort mensen en dat gedrag. Bah!!!

  Begrijpen deze mensen nu werkelijk niet dat wanneer ze sterven, zij alles achter moeten laten? Of denken zij echt dat ze hun pakhuis vol met geld mee kunnen nemen op hun terugreis naar de hel.

  Diep in mijn hart hoop ik dat deze hele bubbel barst en de leugens naar buiten komen. Er is nog zoveel goeds op de wereld maar soms lijkt het erop dat deze parasieten de overhand hebben.

  Sorry, ik moest mijn boosheid even kwijt.

  19 likes
 4. Ik heb het filmpje twee keer heel snel bekeken, omdat deze feiten mij allemaal al bekend zijn, maar dat wat me nou juist nog niet precies duidelijk is, Ebola, komt niet in het verhaal voor.
  Jammer, want dat stond wel in de begeleidende tekst.

  2 likes
  • Ik ben bij de lezing geweest. Wat hij zei over Ebola klopt. Ik had een paar dagen vóór de lezing het e.e.a. gelezen over de patenten op Ebola en Willem had dit ook in een sheet getoond. Deze patenten zijn aangevraagd in 1997. Het was in ieder geval nog voor het jaar 2000!

   Er zijn 2 biolabs van de Amerikaanse Defensie in Sierra Leone …… en we worden wijsgemaakt dat het komt door het eten van bushmeat…….

   4 likes
   • Raj: Bedankt !
    Ik dacht al dat het daar om ging, maar dat komt in dit filmpje niet voor.
    Heb dit feit ook al gemeld, i.v.m het neerhalen van de MH17.
    Een Ebola specialist, zat in het vliegtuig, en hij wou in Australie, net een boekje open doen, over dit feit.
    Dat kan heel goed meegespeeld hebben, bij de reden om het vliegtuig neer te halen.

    Hier een link: https://www.youtube.com/watch?v=0zO64bUgQtc

    2 likes
    • Graag gedaan Ellen.

     Volgens mij had Willem het ook over het feit dat de Duitsers het virus hadden gegeven aan de Amerikanen, onder voorwaarde, dat het in geen geval gebruikt mocht worden voor militaire doeleinden……

     En dan hebben we dus de twee biolabs van de Amerikaanse defensie (Department of Defense/DoD) in Sierra Leone.

     AIDS is ook “onstaan” in Afrika. Het moet ons niet verbazen als jaren later zal blijken dat de CIA achter het neerhalen van de MH17 zit. Ik vermoed dat dit hoogstwaarschijnlijk niet boven water zal komen, daar Nederland, België, Australie en Ukraïne het vetorecht hebben op uitkomsten van het onderzoek naar de MH17 crash. Dat is op zijn zachtst gezegd wel verdacht gezien de woorden van onze Mark Prutte “de onderste steen zal boven komen…”.
     Deze deal was onofficeel al bekend en is met de publicatie van Joost Niemöller’s “De doofpotdeal” nu in de publiciteit gekomen:

     http://joostniemoller.nl/2014/10/mh17-de-doofpotdeal/
     (een aanrader, heb het gekocht en ben nog bezig het te lezen)

     De copy-paste media van tegenwoordig liegen en bedriegen waar we bij staan. Wist je dat Hunter Biden de zoon van Joe Biden (VP Amerika) in het Oosten van Ukraïne gaat boren naar schieliegas?
     En Chevron heeft op 5 november 2013(!) een verdrag getekend met de Ukraïnse regering om ook te gaan boren in Oost Ukraïne…..

     http://www.zerohedge.com/news/2014-07-25/company-which-joe-bidens-son-director-prepares-drill-shale-gas-east-ukraine

     http://www.nytimes.com/2013/11/06/business/international/chevron-and-ukraine-sign-deal-on-shale-gas.html?_r=0

     We dachten altijd dat de Amerikanen de “good guys” zijn, maar kijk eens naar dit lijstje van “false flags” en trek je eigen conclusie:

     http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html

     Sterker nog, RT wordt weggezet als zijnde Russische propaganda machine. Maar wie goed nadenkt weet dat (grote) bedrijven en media de politieke koers bepalen. Putin is zeker geen lieverdje, maar de Amerikanen zijn absoluut geen koorknapen! Een deel van de wereld (Amerikanen voorop) struikelen over de Iraanse nucleiare ambities, maar hoogstwaarschijnlijk weet bijna niemand van de 16 (!!) atoomcentrales die Saudi Arabië gaat bouwen:

     http://www.world-nuclear.org/info/Country-Profiles/Countries-O-S/Saudi-Arabia/
     (genoemd door Willem Middelkoop tijdens de lezing)

     Ik sluit mijn betoog af met wat leesvoer:

     http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/19/happened-malaysian-airliner-paul-craig-roberts/

     http://www.informationclearinghouse.info/article40162.htm

     http://humansarefree.com/2014/08/german-pilot-on-mh-17-aircraft-was-not.html

     De niet-mainstream-media geven een beter beeld van de wereld waar we in leven. De zogenaamde complotdenkers zijn niet op hun achterhoofd gevallen zoals anderen denken.

     O ja, een stukje wijsheid van Mark Twain:

     “It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”

     en

     “A lie can travel half way round the world while the truth is still putting on its shoes.”

     3 likes
     • Beste Raj,

      Bedankt voor je reactie.
      Dan zitten we ongeveer op één lijn.
      Ik Sierra Leone schijnen de grootste en meest waardevolle diamanten te zitten.
      Ik denk ook dat Ebola ras gerelateerd is.
      Er is, voor zover ik weet, nog niet één blanke gestorven aan het virus.
      Weet net als jij ook nog niet precies, wat er in het vaccin zit.
      Is het een depopulatie middel, of is het om ons allemaal stiekem, te kunnen chippen. Misschien gaat het alleen om het geld, dat ze daardoor binnen kunnen halen.
      De Globelisten, die betrokken zijn, bij het ontwikkelen van het vaccin, vertrouw ik echter voor geen millimeter, dus voor mij, in geen geval een vaccin.

      2 likes
     • Beste Raj,

      Ik had het plaatje ook al compleet.
      Kijk al jaren naar de alternatieve media, waaronder Infowars.
      Alleen Ebola is me nog niet helemaal duidelijk.
      Heerst het alleen bij de gekleurde bevolking ? Zijn ze ingeent, en daardoor besmet geraakt ? Of komt het door het lekken, van het virus uit het lab ?
      Zijn de Ebola patienten expres naar het Westen vervoerd, om ons bang te maken, zodat we massaal het vaccin zullen accepteren ? Zit het Ebolavirus, juist in dat vaccin ? Of bevat het een RFID chip ?
      Weet jij misschien meer ?

      1 likes
     • Hallo Ellen,

      Sorry voor de late reactie. Hoogstwaarschijnlijk is het virus “opzettelijk gelekt” om Afrika te destabiliseren. Amerika heeft zijn belangen in Afrika verloren aan de Chinezen. En ja, het gaat om het uitdunnen van de zwarte bevolking en Big Pharma heeft nu vrijspel. Of er een RFID chip in het vaccin zit blijft een raadsel. Ik durf/kan daar geen uitspraak over te doen.

      1 likes
    • Dat was geen ebola specialist, maar op het gebied van AIDS

     0 likes
 5. Hopelijk beland hij niet in het rijtje van de ” zelfmoord ” bankiers.
  Zou mij niks verbazen, als hij hiermee sommige hoge piefjes tegen zich in het harnas gejaagd heeft.
  Tegenwoordig linke soep om iets over banken en hun management naar buiten te brengen.

  12 likes
 6. Willem Middelkoop, veel dank hiervoor. Ik beschouw dit ook als een soort disclosure die door sommigen ‘krachten achter de schermen’ niet in dankbaarheid zal worden aangenomen.

  10 likes
 7. Goed dat een een bekende van de tv hiermee naar buiten komt. Vooral omdat Willem overkomt als nuchter en down to earth. Dit helpt weer een nieuwe stroom mensen wakker te schudden en zelf na te gaan denken.

  Toch vraag ik me af hoe diep Willem de spreekwoordelijke “Rabbit Hole” zal laten zien. Ik denk dat hij er misschien weleens een andere agenda op na houdt. Het feit dat hij van alle genoemde False Flags nou net Putin eruit pikt om nog eens te benoemen vind ik een opvallende, te meer omdat het in Amerika schering en inslag is.
  Maar vooral omdat hij in het begin van zijn presentatie nota bene zegt dat hij goed bevriend is met de president van de DNB. Daarbij probeert hij ook nog eens te doen voorkomen of alle journalisten zich collectief van de domme houden. Dat zijn zaken die niet kloppen en vooral als bankenvriendje riekt het mij teveel naar belangenverstrengeling.

  Maar net zoals bij Infowars; degene die hiermee wakker wordt geschud zal verder zoeken en vanzelf achter de waarheid komen.

  Willem geeft i.i.g. een heleboel mensen net dat ene zetje. En ik hoop van harte dat hij geen trol klokkenluider is.

  5 likes
  • Beste Bartelo,

   Willem is niet de beste vriend van Nout Wellink, de oud-president van de DNB. Hij is eerder de nemisis van Nout; en ik geef Willem groot gelijk. Ik had een vriend in Amerika die in “real estate” zat en mijn vrouw en mij al waarschuwde om geen huis te kopen omdat de prijzen in een jaar tijd waren verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. Mijn vriend had alleen een HAVO diploma en had het knappen van de bubbel al voorspeld in 2005!! Nout Wellink zat met een staalhard gezicht te liegen tegenover de parlementaire enquete commissie “dat hij niets wist van een bubbel!”

   De huidige president van de DNB is Klaas Knot, iemand van wie ik, persoonlijk, geen hoge pet op heb. Ik heb zelf ook mijn reserves t.a.v. Willem’s betoog over Klaas Knot.

   Jaren geleden toen ik nog bij Robeco werkt, was Lex Hoogduin één van de topeconomen en schreef ook in het krantje van Robeco. Mark Prutte heeft Lex’ benoeming tot president van DNB van tafel geveegd en heeft Klaas Knot benoemd, terwijl Lex ABSOLUUT met kop en schouders boven Klaasje uitstak. Er stond ergens een artikel (op internet) over juristen die de benoeming van Klaasje een “farce” noemden. Uiteraard was ik het hartgrondig met hen eens.

   Dat van de journalisten was ook raar, TOTDAT hij zei dat journalisten aan de lopende band “dozen moesten vullen” (krant, websites etc.) en geen tijd was voor onderzoekjournalistiek. Maar ik weet ook nog dat hij zei, dat de hoofdredacteur van RTLZ aan één van Willem’s collega’s vroeg waarom hij (Willem dus) “het spel niet mee wilde spelen…..”. Zaken worden klakkeloos overgenomen door iedereen, NOS/NPO voorop. Sterker nog, ik dacht gelijk aan hetgeen ik een poosje vóór de lezing van Willem was tegen gekomen op internet over het bedriegen van de kijkers door de NOS; er werd een filmpje getoond over een Britse journalist die Putin wat vroeg en (zogenaand) werd genegeerd (door Putin). En dat terwijl Putin de journalist juist uitgebreid te woord had gestaan zoals te zien was in het origenele filmpje!! Het betrof een gesjeesde oud-BBC journalist die ook in Ukraïne was geweest en verslag had gedaan over de BUK raket en “ooggetuigen” bla, bla.

   We worden voorgelogen waar we bij staan ….

   Gelukkig zijn er mensen zoals wij en gaan op zoek naar de waarheid :-))

   3 likes
   • Hoi Raj,

    Ik bedoelde ook Lex Hoogduin, maar zie dat ik me vergist heb wat betreft zijn funcitie bij de DNB, namelijk die van directeur en niet die van president.
    Maar in je reactie heb je mooi onderbouwd dat deze man blijkbaar niet te scharen is onder het clubje van oplichters in de bankenwereld.

    1 likes
    • Hoi Bartelo,

     Sorry voor de late reactie :-))

     Geen nood. Nout Wellink had graag Lex als president van DNB gezien (Klaas was de leerling van Lex). Maar helaas, Mark Prutte heeft zich er persoonlijk mee bemoeit en we weten allemaal hoe daarna de Nederlandse economie harder naar beneden is gegaan dan daarvoor. Ondanks alle cowboy verhalen/sprookjes weten we dat onze economie er slecht voor staat.

     Ik ben net als jij ook blij dat tenminste één van de topmensen (Lex) een ruggegraat heeft en de eer aan zichzelf heeft gehouden.

     1 likes
     • Maar bedoel je dan ook dat Nout Wellink een ‘good guy’ is? Als ik eens bekijk hoe deze man heeft gehandeld en gesproken toen hij dat nog van de DNB was, heb ik daar toch wel sterke twijfels over.
      Ik meen te hebben gelezen dat hij nu de president zou zijn van een hele grote Chinese bank?

      0 likes
 8. Beste Willem,
  Graag het vervolg (deel 2) …. anders hebben we er weer een complottheorie bij.

  6 likes
  • Ja, dat is bijzonder, Herman, het houdt zomaar op en er staat bij “Op verzoek van de spreker is alleen het eerste deel van de avond beschikbaar op YouTube”. Dat maakt me dan toch wel nieuwsgierig naar dat tweede deel.

   2 likes
 9. ik vind het een geweldige lezing,en blij dat t openlijk gezegd kan worden,ik hoop dat er heel veel mensen naar zullen kijken,bedankt voor het publiceren er van!

  5 likes
 10. Waar is deel 2? Want dit is maar een klein deel van de avond.

  4 likes
 11. Niks nieuws, dit staat al jaren op internet.

  3 likes
 12. Nou, ik heb ‘m aangehoord en vind niks nieuws onder de zon, zijn dingen die jij en ik ook allemaal weten, horen en opvangen via socialmedia, zoals Willem letterlijk zegt, hij leeft van de snippers. Dit kunnen jij en ik ook. Ben niet onder de indruk van hem!

  3 likes
 13. in de MH370 zaten ook patent houders en specialisten van een bepaalde microship oid, afijn lees
  hier>> Illuminati member, Rothschild, is believed to have exploited the airliner to gain full Patent Rights of an incredible KL-03 micro-chip. The US technological company, Freescale Semiconductor, who shared its rights with Rothschild, had twenty senior members on board who had just launched a new electronic warfare gadget for military radar system’s the day before the plane went missing.

  The Semiconductor company develops microprocessors, sensors, and other technology including stand-alone semiconductors that perform dedicated computing functions.

  But the questions that arise are why were there so many Freescale employees traveling together? What were their jobs? Their mission? And did they employees carry valuable cargo? With all the power our elite carry, why couldn’t they track down the missing plane?

  < http://beforeitsnews.com/politics/2014/03/rothschild-takes-down-malaysian-airliner-mh370-to-gain-rights-to-a-semiconductor-patent-getting-rid-of-those-who-stood-in-his-way-2607888.html

  1 likes
  • Klopt !
   Dat had ik ook al uitgepuzzeld.
   De vraag is alleen, waar is het vliegtuig gebleven, en waar zijn de passagiers ?
   En kan het zijn, dat deze passagiers, ‘gebruikt’ zijn voor de MH17 ? De foto’s laten alleen maar Aziatische mensen zien. De lichamen, waren al in een bepaalde staat van ontbinding enz.
   Maar dan zit je weer met de vraag, waar zijn de passagiers van de MH17 dan gebleven ?
   Hoop zo, dat de waarheid over deze 2 vliegtuigen, een keer boven water komt.

   2 likes
 14. Mooi verwoordt/gedaan en mooi dat hij het openbaar verteld/deelt, al kan hij niet alles te hard zeggen ivm vrees voor…, toch mooi gedaan.

  1 likes
 15. Weet iemand waar de hele presentatie te zien is?

  1 likes
 16. Beste John en Charlino,

  Jullie hebben gelijk wat betreft “de snippers” en “alles staat op internet”, maar het vergt wel lef om alles bij elkaar te rapen en te presenteren op de TU Delft in een (bijna) volle Auditorium. En, het was ook nog gratis!

  Waarschijnlijk zijn jullie één van de weinigen die “alle puzzelstukjes aan elkaar hebben kunnen verbinden” …

  Ik ben zelf goed geinformeerd, maar heb tijdens de lezing toch het e.e.a. opgestoken!

  1 likes
 17. Waar blijft de rest nou,…

  1 likes
 18. Check holographic disclosure 13 afleveringen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...