Homepagina » UFO » Vijf redenen waarom UFO’s bestaan
ufo234972393243

Vijf redenen waarom UFO’s bestaan

Zoals de meeste ufologen kunnen beamen is het lastig om te bewijzen dat buitenaardse ruimteschepen onze planeet hebben bezocht.

Want wat is bewijs? Zoals Edward J. Ruppelt, leider van het geheime onderzoek van de Amerikaanse luchtmacht naar UFO’s in de vijftiger jaren, schreef: “Moet een UFO eerst landen bij de ingang van het Pentagon?”

“Of is het bewijs als een radarstation een UFO detecteert, er een gevechtstoestel op af stuurt, de piloot het object ziet en vastlegt op zijn radar en de UFO uiteindelijk met ontzagwekkende snelheid wegschiet? Is het bewijs als een gevechtspiloot een UFO ziet en bij zijn verhaal blijft, zelfs als hij daardoor voor de krijgsraad kan worden gesleept? Is dit bewijs?”

Onderzoeksjournalist Leslie Keen, auteur van het boek UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go on the Record, merkt op dat vijf tot 10 procent van alle waarnemingen niet gemakkelijk kan worden verklaard. De hypothese dat UFO’s bezoekers zijn van andere werelden ‘is rationeel en moet gegeven de data die voorhanden zijn in ogenschouw worden genomen’.

Het meest overtuigende bewijs:

De lange, goed gedocumenteerde geschiedenis van waarnemingen. UFO’s waren er al nog voordat mensen het luchtruim begonnen te verkennen. De eerste UFO-waarneming in Amerika dateert van 1639 toen gouverneur van Massachusetts John Winthrop in zijn dagboek schreef dat ene James Everell, ‘een nuchtere en bescheiden man’, en twee andere getuigen twee tot drie uur lang een lichtgevend object op en neer zagen vliegen boven de Muddy River bij Charlestown.

Er zijn gedocumenteerde sightings uit het begin van de 19e eeuw van wat toen ‘luchtschepen’ werden genoemd. In juli 1884 werd een Saturnusvormige UFO (een bol omgeven door een ring) gezien in Norwood in de staat New York. In 1897 werd een snel bewegend object waargenomen dat korte tijd boven de geschokte inwoners van Everest in Kansas bleef hangen.

Veel moderne waarnemingen zijn gedaan door geloofwaardige, goed getrainde professionele getuigen. In het boek The Report on Unidentified Flying Objects van Ruppelt omschrijft hij waarnemingen die zijn gedaan door militairen, piloten, wetenschappers en andere geloofwaardige vakmensen.

Ruppelt noemt de ervaring van de piloot van een F-86 gevechtsvliegtuig die een UFO moest volgen en tot op 1000 meter van het schotelvormige object kwam. Hij kreeg opdracht te vuren waarop het schip abrupt wegvloog. Hij beschrijft ook hoe twee piloten in 1948 op 200 meter afstand een UFO zagen met twee rijen ramen en heldere lichten.

Veel beschrijvingen van vermeende buitenaardse schepen vertonen overeenkomsten. De omschrijvingen die getuigen geven van UFO’s komen opvallend vaak met elkaar overeen. In 1949 identificeerden de auteurs van een rapport voor Project Sign, één van de eerste militaire studies naar UFO’s, vier soorten objecten: vliegende schijven of schotels, sigaar- of torpedovormige schepen zonder vleugels of vinnen, bol- of ballonvormige objecten die stil in de lucht konden zweven of zich met enorme snelheid konden voortbewegen en lichtbollen zonder aanwijsbare fysieke vorm.

Een kwart eeuw later ontdekte men tijdens een Franse studie onder leiding van Claude Poher van het Franse nationaal centrum voor ruimteonderzoek gelijksoortige patronen na het bestuderen van meer dan 1000 meldingen uit Frankrijk en verschillende andere landen.

De afgelopen jaren wordt ook melding gedaan van objecten die enigszins lijken op de nieuwste aardse militaire vliegtuigen.

Mogelijk fysiek bewijs voor ontmoetingen met buitenaardse ruimteschepen. In het rapport van de Universiteit van Colorado uit 1968 door een team onder leiding van James Condon zijn diverse gevallen gedocumenteerd waarbij bodemmateriaal, gras en andere vegetatie door een UFO was platgedrukt, verbrand of weggeblazen.

Een rapport van astrofysicus Peter Sturrock van de Stanford-universiteit omschrijft monsters van planten die na een vermeende UFO-landing zijn genomen in 1981. In de negentiger jaren leidde hij een wetenschappelijke studie naar het fysieke bewijs voor UFO’s. Franse onderzoekers ontdekten dat de planten ongewone chemische veranderingen hadden ondergaan die waren veroorzaakt door krachtige microgolven. Die bleken niet eenvoudig te verklaren aangezien ze geen spoor van radioactiviteit in het gebied aantroffen.

Gedocumenteerde fysiologische effecten op getuigen. Het Sturrock-rapport beschrijft ook tot in detail de eventuele symptomen die zijn gemeld door mensen die UFO’s hebben gezien.

Bron: Nationalgeographic.com

Gerelateerd:

 Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Ik vind het dom en egoistisch als je denkt dat wij in dit o zo grote universum de enige levende wezens zijn…

  1 likes
 2. Als met ufo’s, aliens worden bedoeld dan weet ik er nog wel een paar nl:
  1. Bouwwerken en Nascalines in Peru.
  2. Piramides wereldwijd.
  3. 90 % van alle Graancirkels.
  Deze creaties kunnen onmogelijk door mensen zijn gemaakt. (we kunnen het nog steeds niet).

  0 likes
 3. Helaas zijn zulke bewijzen voor sommige mensen nog steeds niet genoeg. Die kijken je dan vervreemd aan en denken nog steeds dat je gek bent geworden. 😛 Een heugelijke dag wordt het als ze niet meer onder de werkelijkheid uit kunnen en ze het wel MOETEN geloven/accepteren!

  0 likes
 4. geef mij maar 1 rede waarom het niet zou bestaan….

  primitieve gedoe dat homosapien zo geweldig is.

  besides “al het goede komt van boven,,,” 😀
  en ik zie geen trap….

  Peace

  0 likes
 5. Wat dacht je van astronauten!
  Gordon Cooper, Donald Slayton, Robert White, Neil Armstrong, Edwin “Buzz” Aldrin etc. Hebben allemaal ufo’s gespot.

  0 likes
 6. #2 Eden: Misschien ontwijken ze juist wel het pentagon vanwege haar praktijken.En wat u zegt klopt als een bus. Ik ben 2 maal getuige geweest van een UFO, en zit er vrij veel over te praten.De wereld om mij heen roept: Kijk daar heb je Sippie die ze ziet vliegen!!En ik zeg dan vaak terug Yep dat klopt!!!Die mensen begrijpen niet eens, dat ik eigenlijk de draak met hun steek.Maar ik kan zeggen dat ik hun woorden bevestig.-))Iets wat ze liever door mij bevochten willen zien,wat maar niet wil lukken.En door dan juist het UFO onderwerp wederom naar boven te halen, zie ik ze soms heerlijk flippen.-))))Mij het zwijgen opleggen??Kom he, het zijn maar gevulde koeken met een amandeltje in het midden, waar ik nu juist gek op ben!!Vooral het amandeltje(hartje),blijkt een gevoelig snaartje waar de boogschutter zijn pijlen richt!!-)))

  0 likes
 7. http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI http://www.youtube.com/watch?v=dvPR8T1o3Dc #4Timber: Ik heb van twee hierboven de link maar even geplaatst.Astronauten en hun verhaal.

  0 likes
 8. Ach dat is hetzelfde als je zelf dat je spiritueel 1 bent. Dan lache ze je ook uit en roepen ze hippie.
  Dan zeg ik maar altijd:

  He who knows other is (wise).
  He who knows himself is enlightened.

  Disclosure duurt echt niet lang meer. Dag bij dag worden steeds meer mensen wakker.

  0 likes
 9. Het is nu wachten op het einde van MSM censuur.
  Namaste.

  0 likes
 10. Laat ze maar lachen diegene die geloven dat we alleen zijn in dit universum. Gewoon bang zijn ze, dat hun leventje grondig zal verstoort worden de dag dat de waarheid en disclosure komt. Alles wijst op een ineenstorting van onze huidige maatschappij, het valt niet meer te redden zoals we nu bezig zijn. Dus ja ik geloof de verhalen dat het tegen het eind van het jaar grondig gaat veranderen. Trouwens had ook Jozef Rulof in zijn boek “Het Ontstaan van Het Heelal” hier ook al niet over geschreven. Als ik me goed herinner werd het jaar 2012-2013 vermeld als een cruciaal punt, waarbij wereldwijde vrede zijn intrede ging doen en dat we kennis gingen maken met voor ons nu onbekende technologie. Laat het ons hopen !

  0 likes
 11. RenéevanZalkNunspeed

  Aliëns ?? Eerst zien dan geloven.

  (misschien zijn het gevallen engelen)

  0 likes
 12. Waarom wil iemand zonodig bewijzen dat ufo’s bestaan? Je gelooft erin of niet. Je hebt ze met eigen ogen gezien of niet. Als ze bestaan, wat dan nog?

  0 likes
 13. [quote name=”Theo”]Als met ufo’s, aliens worden bedoeld dan weet ik er nog wel een paar nl:
  1. Bouwwerken en Nascalines in Peru.
  2. Piramides wereldwijd.
  3. 90 % van alle Graancirkels.
  Deze creaties kunnen onmogelijk door mensen zijn gemaakt. (we kunnen het nog steeds niet).[/quote]

  Nee, die kunnen niet onmogelijk door mensen zijn gemaakt, dat is namelijk niet te bewijzen.

  Van 1+2 is het zeer aannemelijk dat ze niet _meer_ door mensen gemaakt kunnen worden, omdat we het vakmanschap niet meer hebben om dit te doen. Probeer maar eens een VOC-schip te bouwen op dezelfde manier (& snelheid!) zoals men dat toen deed. Gaat je niet lukken, en daar hebben we zelfs documentatie van.

  90% vd graancirkels? Waarom niet 85% of 1% Hoe kom je hierbij?

  0 likes
 14. Vermeld even wat de definitie van een UFO is in een betreffend artikel. Dit lijkt nog al eens te verschillen. Per definitie buitenaards , of technologisch de tijd vooruit , of … ??

  0 likes
 15. Ach, ik vind het allemaal onnodige discussies van wel of niet geloven.
  Mijn vorige boodschap was ‘wachten op einde MSM censuur’ en daarmee bedoel ik eigenlijk als ze de waarheid kunnen vertellen krijgen we het wel te horen en tot die tijd verzamel je desgewenst info en analiseer voor zover mogelijk. Was dat vroeger niet zo dat je voor gek werd verklaard als je zegt ‘over een tijdje kunnen we naar de maan’. Wellicht een belangrijke feit: energie gaat nooit verloren (is ook een onderdeel van de mens). Verder moeten we op deze aardbol niet zo arrogant zijn door te zeggen dat we ‘alles’ weten.
  Bekijk onderstaande video van onze aardbol vanuit ander perspectief, leuk is ook de achtergrond van het universum. De aarde is dan maar een nietig klein onderdeeltje van het grote geheel. (En wij als homo sapiens dan…, ik voel me althans heel klein als ik het zie)

  http://vimeo.com/42909676

  Namaste

  0 likes
 16. [quote name=”Jan”][quote name=”Theo”]Als met ufo’s, aliens worden bedoeld dan…[/quote]

  Nee, die kunnen niet onmogelijk door mensen zijn gemaakt, dat is namelijk niet te bewijzen.

  Van 1+2 is het zeer aannemelijk dat ze niet _meer_ door mensen gemaakt kunnen worden, omdat we het vakmanschap niet meer hebben om dit te doen. Probeer maar eens een VOC-schip te bouwen op dezelfde manier (& snelheid!) zoals men dat toen deed. Gaat je niet lukken, en daar hebben we zelfs documentatie van.

  90% vd graancirkels? Waarom niet 85% of 1% Hoe kom je hierbij?[/quote]

  Wil je soms even uitdrukken hoe slim je bent? Als je dat van jezelf al weet, waarom vragend om bevestiging van anderen! Die beste man tikt gewoon het eerste wat in hem opkomt!

  0 likes
 17. Voor mij nog té weinig bewijs. Er zijn nog genoeg op/aanmerkingen en “vragen” die ik zou kunnen maken en stwellen na het lezen van dit bericht.

  [De lange, goed gedocumenteerde geschiedenis van waarnemingen.]
  Dit vond natuurlijk als eerste in Amerika plaats. Maar okay, ikzou als Aliën ook wel in Amerika willen landen, HET pretpark van de wereld! =D

  [Veel moderne waarnemingen zijn gedaan door geloofwaardige, goed getrainde professionele getuigen]
  Deze mensen komen voor een groot gedeelte uit Amerika en ze zijn daar zoizo al een beetje weart, dus ik ben daar al sceptisch over.

  [Mogelijk fysiek bewijs voor ontmoetingen met buitenaardse ruimteschepen]
  Jullie zeggen het zélf al: Mogelijk…. Dus het is nog niet eens zéker…..

  [Gedocumenteerde fysiologische effecten op getuigen.]
  Ja… dít overtuigt mij diréct……..

  0 likes
 18. [quote name=”Johan Beeckaert”]![/quote]

  Onbekende technologie ? Ik weet niet of je op de hoogte bent the black skunk works compartmentlized projects zijn meer dan 200 jaar voor op wat de reguliere wetenschap weet en daar zitten ook antigravity craft bij ! Wat denk je dat ze in die tunnels en bases van 3 km of meer onder de grond uit zitten te vreten ?

  0 likes
 19. [quote name=”Timber”]Wat dacht je van astronauten!
  Gordon Cooper, Donald Slayton, Robert White, Neil Armstrong, Edwin “Buzz” Aldrin etc. Hebben allemaal ufo’s gespot.[/quote]
  Ja en de rest van de meer dan 400 disclosure project witnesses en de mensen die abducted zijn en police and pilot reports not to mention radar tapes with ufo.

  0 likes
 20. Misschien zou het een goed idee zijn als het gebruik van “Alien” op deze site vermeden zou worden ivm spraakverwarring. In het engels is Alien immers iets van buiten, wat niet per definitie buitenaards hoeft te zijn.
  Denk bijv. aan Sting’s Alien in New York… Gebruik liever Buitenaards als je dat bedoelt.

  0 likes
 21. Ik geloof best dat aliens bestaan. Het zou arrogant zijn om te geloven dat we in dit immense universum alleen zouden zijn. Ik geloof alleen NIET dat ze hier zijn en/of komen. EN op die manier denken er meer. Maar blijkbaar wordt dan gedacht dat je er helemaal niet in geloofd.

  0 likes
 22. [quote name=”yda”]Misschien zou het een goed idee zijn als het gebruik van “Alien” op deze site vermeden zou worden ivm spraakverwarring. In het engels is Alien immers iets van buiten, wat niet per definitie buitenaards hoeft te zijn.
  Denk bijv. aan Sting’s Alien in New York… Gebruik liever Buitenaards als je dat bedoelt.[/quote]
  We zijn hier in nederland en wij zeggen Alien en zelfs in USA begrijpen Alien als het om UFO topics gaat. Er zal hier op niburu zeker geen spraakverwaring heersen rond het woord Alien.

  0 likes
 23. Ik heb effe iets heel interessants te vertellen.

  Ik dacht dat we vroeger voor tijd van christus mensen met paart en kar reden. Nu blijkt dat we in die tijd vliegtuigen en al hadden !

  Kijk naar dit filmpje (duurt ongeveer 1u en 20minuten). Laat we weten wat jullie er van denken. gr sig

  0 likes
 24. [quote name=”Sigi”]Ik heb effe iets heel interessants te vertellen.

  Ik dacht dat we vroeger voor tijd van christus mensen met paart en kar reden. Nu blijkt dat we in die tijd vliegtuigen en al hadden !

  Kijk naar dit filmpje (duurt ongeveer 1u en 20minuten). Laat we weten wat jullie er van denken. gr sig[/quote]

  Welk filmpje. By the way in India vlogen ze in Vimana’s

  0 likes
 25. Rob,graancirkels zijn onderzocht, resultaat: 90 % niet te verklaren en 10 % door mensen gemaakt.Doe je huiswerk is mijn advies! Ook w/b Peru, waar vreemde technologien gebruikt zijn. Mensen hadden toen geen powertools of antigravity technologie. Dit heb ik niet bedacht maar is al lang bekend. Waarom heb jij zo de behoefte om mensen af te zeiken? Moet je zelf niet eerst eens nadenken voor je zomaar het eerste tikt wat ik je opkomt?

  0 likes
 26. [quote name=”Theo”]Rob,graancirkels zijn onderzocht, resultaat: 90 % niet te verklaren en 10 % door mensen gemaakt.[/quote]

  Bron? Het lijkt me realistischer dat je beide percentages omgedraaid hebt: 90% is verklaarbaar (door mensen gemaakt), hooguit 10% is dat niet.

  0 likes
 27. [quote name=”O. Westerman”]
  Onbekende technologie ? Ik weet niet of je op de hoogte bent the black skunk works compartmentlized projects zijn meer dan 200 jaar voor op wat de reguliere wetenschap weet en daar zitten ook antigravity craft bij ! Wat denk je dat ze in die tunnels en bases van 3 km of meer onder de grond uit zitten te vreten ?[/quote]

  Skunk Works en Black Ops bestaan, dat is een feit. Dat ze technieken hebben die vér voorlopen op wat wij onbenullige burgers annex consumenten mogen gebruiken ook. Je moet je alleen wel afvragen: als zij zulke geavanceerde technologie bezitten, hoe komen ze daar dan aan? Is dat allemaal zelf ontwikkeld of hebben ze hulp ‘van boven’ gehad? Ik denk het laatste, en vanwege de enorme belangen qua geld, invloed en macht is disclosure voorlopig uitgebleven.

  0 likes
 28. [quote name=”Roswell Grey”][quote name=”O. Westerman”]
  Onbekende technologie ? Ik weet niet of je op de hoogte bent the black skunk works compartmentlized projects zijn meer dan 200 jaar voor op wat de reguliere wetenschap weet en daar zitten ook antigravity craft bij ! Wat denk je dat ze in die tunnels en bases van 3 km of meer onder de grond uit zitten te vreten ?[/quote]

  Skunk Works en Black Ops bestaan, dat is een feit. Dat ze technieken hebben die vér voorlopen op wat wij onbenullige burgers annex consumenten mogen gebruiken ook. Je moet je alleen wel afvragen: als zij zulke geavanceerde technologie bezitten, hoe komen ze daar dan aan? Is dat allemaal zelf ontwikkeld of hebben ze hulp ‘van boven’ gehad? Ik denk het laatste, en vanwege de enorme belangen qua geld, invloed en macht is disclosure voorlopig uitgebleven.[/quote]

  Juist precies wat ik bedoel zo is het !

  0 likes
 29. Vraag jezelf dit af: ‘Wat voor positieve wending geeft het aan mijn leven door in UFO’s te geloven. Wat heb ik er verder aan en wat kan ik ermee?’
  Die dingen blijven tot in eeuwigheid boven de aarde cirkelen, landen nooit en de inzittenden maken nooit officieel en zichtbaar contact met ons. Wat moet je er dus mee? Leuk onderwerp om eens over te praten, maar het blijft diffuus.

  0 likes
 30. Waarom zouden Ufo `s niet bestaan , wij bestaan toch ook ..

  0 likes
 31. [quote name=”Joker”] maar het blijft diffuus.[/quote]

  Difuus voor jou misschien maar niet voor de USA black project secret service die hebben allang contact of contact gehad en hebben antigravity craft van ET nagemaakt en dit is een feit of je het gelooft of niet. Roswell vergeten ?
  USA heeft wel technology gekregen dan wel ontwikkeld op basis van ET tech die we kunnen gebruiken om de problemen op aarde op te lossen zoals antigravity en free energy en wat niet al meer. Je wil niet weten wat voor advanced tech ze hebben in Amerika achter slot en grendel. Dingen die jouw idee van science fiction absoluut ten boven gaan dat kan je ik verzekeren !

  0 likes
 32. [quote name=”Sigi”]Ik heb effe iets heel interessants te vertellen.

  Ik dacht dat we vroeger voor tijd van christus mensen met paart en kar reden. Nu blijkt dat we in die tijd vliegtuigen en al hadden !

  Kijk naar dit filmpje (duurt ongeveer 1u en 20minuten). Laat we weten wat jullie er van denken. gr sig[/quote]

  De vergeten link is =
  http://www.youtube.com/watch?v=TFL3X4lhcaU&feature=related

  0 likes
 33. Dat geldt idd wel voor ufo meldingen maar voor graancirkels liggen die percentages dus net andersom.. (huiswerk doen, kijk bv. eens bij janet ossenbaard).

  [quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Theo”]Rob,graancirkels zijn onderzocht, resultaat: 90 % niet te verklaren en 10 % door mensen gemaakt.[/quote]

  Bron? Het lijkt me realistischer dat je beide percentages omgedraaid hebt: 90% is verklaarbaar (door mensen gemaakt), hooguit 10% is dat niet.[/quote]

  0 likes
 34. @ vonzie:
  Quote;Ik geloof alleen NIET dat ze hier zijn en/of komen. EN op die manier denken er meer.”

  Ja, maar jullie gedachtengang berust op een denkfout. de alombekende “you can,t here from there” doctrine.
  omdat wij met onze huidige stand van wetenschap en techniek niet van hier naar daar kunnen gaan, kunnen zij ook niet van daar naar hier. maar geldt die wetmatigheid wel voor mogelijke beschavingen die misschien wel duizenden zoniet tienduizenden jaren op ons voor liggen? je kunt eenvoudigweg het mogelijke technies en wetenschappelijk kunnen van een mogelijke buitenaardse beschaving niet langs de menselijke meetlat leggen.

  0 likes
 35. [quote name=”Theo”]Dat geldt idd wel voor ufo meldingen maar voor graancirkels liggen die percentages dus net andersom.. (huiswerk doen, kijk bv. eens bij janet ossenbaard).

  Bron? Het lijkt me realistischer dat je beide percentages omgedraaid hebt: 90% is verklaarbaar (door mensen gemaakt), hooguit 10% is dat niet.[/quote][/quote]

  Graancircles zijn voornamelijk door mensen gemaakt meer dan 90 procent zo niet alle graancircles. De graancircles in Hoeve brabant zijn gemaakt door Robert van den Hoaxer (Broeke)

  Aantal echte craft (ufo) zijn er meer echt dan je denkt. Percentage is niet zo belangrijk meer. Het is allang bewezen dat ET met die craft hierkomen en dat de USA intel service dit achterhoud en die dingen zelfs nabouwt, dit staat vast ! Ga anders maar eens de beelden van Ed Grimsley verklaren.

  0 likes
 36. [quote name=”O. Westerman”] Ga anders maar eens de beelden van Ed Grimsley verklaren.[/quote]

  Heb zelf zo’n nachtkijker, en weer verbaas ik mij over de slechte beeldkwaliteit, nl. onscherp en constant bewegen, en vooral dat het beeld, en wat er vertelt wordt TOTAAL niet overeenkomen met elkaar. Deze man observeert niet, maar strooit zand in de ogen, ook omdat hij, zoals zovelen eraan kan verdienen. Verkoopt nu even nachtkijkers vanaf 1800 dollar, kassa…

  0 likes
 37. [quote name=”Johan Beeckaert”]Laat ze maar lachen diegene die geloven dat we alleen zijn in dit universum. Gewoon bang zijn ze, dat hun leventje grondig zal verstoort worden de dag dat de waarheid en disclosure komt.[/quote] Ik ben nergens bang voor! Het is natuurkundig en biologisch gezien ook ónmogelijk dat er nérgens in dit heelal íets van leven is. Maar dat het hier komt om ons te “redden”? Voor mij is Niburu een nieuwe vorm van religie. Ik vind het mooi, iedereen mag iets hebben waar hij of zij in wil geloven, diversiteit in de wereld is een mooi goed en dat moet blijven bestaan!
  Maar ik geloof niet in “hogere machten” die ons “besturen” Ik geloof in het Hier en Nu en dat we sámen ervoor moeten zorgen dat de aarde beter word. Daar helpt geen enkele god of aliën ons bij hoor. Als wij niks doen en gaan wachten en zweven tot er iets van een god ofzo komt die ons red, dan gaan we zéker naar de tering! Als ik ergens bang voor zou moeten zijn is dat de Mens!!!

  0 likes
 38. [quote name=”Sijts”]Maar ik geloof niet in “hogere machten” die ons “besturen” Ik geloof in het Hier en Nu en dat we sámen ervoor moeten zorgen dat de aarde beter word. Daar helpt geen enkele god of aliën ons bij hoor. Als wij niks doen en gaan wachten en zweven tot er iets van een god ofzo komt die ons red, dan gaan we zéker naar de tering! Als ik ergens bang voor zou moeten zijn is dat de Mens!!![/quote]
  GOD, Buddha, Christusbewustzijn of hoe men het ook wil benoemen (het zijn slechts woorden!) vloeit DÓÓR alles heen, het is BEWUSTZIJN! Bewustzijn is alles dat er is, hetgeen tussen de vorm en óók de vorm zelf lieve medemens. De meesten onder de mensen laten zich nog besturen, dus in die zin worden we wel degelijk geregeerd. WIJ alleen kunnen hier dan ook iets aan doen, omdat wij een manifestatie zijn van het GODSbewustzijn. Wij kunnen het, wij kunnen en zijn zelfs allen al soeverein. Nu alleen in de praktijk brengen!

  0 likes
 39. Ga naar http://www.serpo.org en heel veel word duidelijk over oa Roswell en wat er na gebeurde. Ik ga het hier niet vertellen wegens de vele sceptici. Er is zoveel meer dan we denken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

De Europese democratie bestaat niet meer. Waarom de Europese Commissie moet worden afgeschaft

De Europese democratie bestaat niet meer. Waarom de Europese Commissie moet worden afgeschaft

Nadat de SP PvdA’er Frans Timmermans op ...

Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?

Britse royals aten mensenvlees en dronken mensenbloed. Waarom leren we hier niets over op school?

Tot op zijn minst het einde van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.