Homepagina » Mens en Dier » Boris Johnson geeft toe: vaccinatieprogramma tegen corona ‘gedreven door hebzucht Big Pharma’
vaccin
Foto: Boris Johnson (Kelvin Boyes / Press Eye CC BY 2.0)

Boris Johnson geeft toe: vaccinatieprogramma tegen corona ‘gedreven door hebzucht Big Pharma’

Het vertrouwen in coronavaccins neemt zienderogen af. Zo waren er de afgelopen week wel genoeg vaccins, maar niet genoeg mensen die een prik wilden komen halen. Dat zegt althans het RIVM. Van de 100.000 beschikbare afspraken zijn afgelopen week maar 36.000 geboekt.

Daarnaast zeggen epidemiologen dat het coronavirus binnen nu en een jaar zodanig zal muteren dat de meeste vaccins die nu worden gebruikt niet effectief meer zullen zijn. Volgens Oxfam Novib en The People’s Vaccine Alliance is dat de inschatting van een meerderheid van 76 epidemiologen uit 28 landen.

Kapitalisme en hebzucht

Pfizer-baas Albert Bourla zei al in een interview met NBC News dat mensen zich in de toekomst geregeld moeten laten inenten tegen corona. “Elk jaar moet je de griepprik nemen,” zei Bourla. “Over een jaar moet je [ook] ieder jaar een coronaprik halen om beschermd te zijn.”

De Britse premier Boris Johnson heeft zich bovendien laten ontvallen dat het succes van de vaccinatiecampagne in zijn land te danken is aan ‘kapitalisme’ en ‘hebzucht’ van grote farmaceutische bedrijven. Hij zei in een Zoom-gesprek met een comité van prominente Conservatieve partijgenoten dat Engeland ver voorloopt met de inentingen door de hebzucht van ‘Big Pharma’.

Spijt

Hij voegde toe dat de grote corporaties hun aandeelhouders tevreden wilden stellen, wat maar weer eens bevestigt dat medicijnmakers financieel belang laten prevaleren boven gezondheid.

Al snel realiseerde Johnson zich dat zijn woorden niet overal goed zouden vallen: “Ik heb eigenlijk spijt van de opmerking.” Hij zei herhaaldelijk tegen de parlementsleden: “Vergeet dat ik dit heb gezegd.”

[Dr. Rath Health Foundation]
4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 maand geleden

Dr. Geert Vanden Bossche, een zeer eminente vaccin specialist en onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere Novartis, GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, roept de WHO op de corona vaccinaties onmiddellijk te stoppen, omdat deze ‘een heel onschuldig virus veranderen in een oncontroleerbaar monster‘ “De Covid-19-vacicns zijn het perfecte wapen om massa-uitroeiing te bereiken, omdat naïeve, goedgelovige mensen in de rij zullen gaan staan om “vaccin-zelfmoord” te plegen. Dit is het ideale plan voor de machthebbers. “Vaccinologen, wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen voor de globale gezondheid,” 

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  John
1 maand geleden

Deze Geert zal het misschien goed bedoelen, maar is dat niet een beetje laat. In zijn onafhankelijkheid, gezien zij werkhistorie, geloof ik dan ook niet. Hij heeft er zelf vele jaren voor gezorgd dat mensen met vergif (aluminium en andere troep) worden ingespoten. Ziet hij dan nu ineens het licht en heeft hij door dat hij mede verantwoordelijk is voor al die zieke kinderen met auto-immuunziektes.

Van vele deskundigen heb ik tegenwoordig geen hoge pet op, zeker niet wanneer zij een verleden hebben met Bill Gates. Daarmee verraden zij zichzelf. Eerst de ziel aan de duivel verkopen en dan in de finale terugkrabbelen. Dat is vast en zeker iets wat wij nog veel vaker zullen zien, niet alleen van mensen uit de gezondheidszorg, maar ook mensen uit de politiek. Het is gewoon toegeven dat zij op het verkeerde paard hebben gewed en proberen op deze manier zich in te dekken.

Solo
Solo
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Waar hij mee bezig is weet ik niet maar ik vertrouw hem niet

Occludo
Occludo
Reactie op  Solo
1 maand geleden

Net zoals de sensationele verhalen dat er n virus uit een labo zou ontsnapt zijn…deze houden het valse narratief van een fictief virus in stand. De ziektekiemtheorie is BS, mensen. Paradigm shift now

Bas
Bas
Reactie op  Occludo
1 maand geleden

En dat je hier nog geen enkele like voor hebt gekregen, zegt genoeg. Er is maar een te beperkte groep die dit weet en zich zo goed ingelezen heeft om dit ook écht als waarheid voor zichzelf te kunnen aannemen. Men denkt ‘wakker’ te zijn, maar oh oh oh, wat zijn we op deze manier straks de sjaak.

dolf
dolf
Reactie op  John
1 maand geleden

De levenden die overblijven zijn dus de elite en de nadenkende tegenstanders.
Dat wordt nog interessant.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  dolf
1 maand geleden

De elite overleven sowieso.. Waar ik aan loop te denken is, als zij het volk willen uitdunnen, dat ze volgens mij juist van het mondige nadenkende volk af zullen willen.. dus degene die zich juist niet! laten vaccineren.. de gevaccineerde schaapjes zijn dan immuun voor een echt in het laboratorium ontwikkeld killervirus, een heus biowapen wat pas losgelaten word als de beoogde doelgroep gevaccineerd is.

Dit lijk mij een veel logischer strategie, als je het bekijkt vanuit de kwade kant van je hersenen.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Tungsten
1 maand geleden

En denk er eens aan hoe heerlijk zij hun handen dan kunnen wassen in onschuld Wij hebben het toch zo nadrukkelijk gezegd dat je moest vaccineren!!!! ik hoor het hugo al zeggen.

si naturelle
si naturelle
Reactie op  John
1 maand geleden

Bedenk dat de angst hiervoor besmettelijk is, niet het virus. Dus ook hier geldt: laat je alsjeblieft niet opruien.

Ikke
Ikke
Reactie op  si naturelle
20 dagen geleden

Vele zijn nog steeds gehersenspoeld vooral in westfriesland de ouderen en denken dat ze overlijden aan codvid19, en blijven angstig en denken na 6 weken lockdown bv dat het over is , zo jammer dat ze niet verder kijken in 2019 6500 doden met deze griep , daar maalde niemand om. Nu in de angstmodus van een Experiment verschrikkelijk virus , wat al jaren je lijf binnen komt ..wat elk jaar prik moet halen de gif griepprik met mee werkende hiisartsen omdat deze prik niet meer wordt aan genomen doordat vele hem niet willen.farmeuten verdiende niet genoeg meer omdat het volk gezond ging leven .

rop
rop
Reactie op  John
1 maand geleden

Een ideaal middel om mensen uit te roeien dus.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  rop
1 maand geleden

Dat is toch de doelstelling van gates.

Arwijn
Arwijn
1 maand geleden

Je bent een vuile crimineel en volksverrader Boris!

vladi
vladi
Reactie op  Arwijn
1 maand geleden

en een crackjunk.

fff

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maar het Nederlandse volk wil graag elk jaar een cojonapseudovaccin geïnjecteerd krijgen gelet op hun stemgedrag.

Elk jaar een griepprik om beschermd te zijn staat er. Onzin, de griepprik zit er regelmatig naast en beschermd dus niet tot nauwelijks.

Het kan niet anders dan dat dat met cojona precies hetzelfde is.
Maar die mRNA technologie is nog mooier. Een nieuwe mutant is zo te implementeren. Met zes weken is er een nieuw pseudovaccin zo stond een keer in de krant te lezen.
Dat betekent dus elke !zes weken! een nieuw prikje!

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Effectiviteit van de Griepprik is volgens The Cochrane Database ongeveer 1% (100 mensen vaccineren om 1 zieke te voorkomen), RIVM noemt hier rustig 29% gemiddeld over de afgelopen 10 jaar.
Bij SARS/Covid zouden we volgens de laatste cijfers 270 mensen moeten vaccineren om 1 geval te voorkomen, dat is dus een effectiviteit van ca 0.4%

Franklin
Franklin
1 maand geleden

Tsja, eerst rent Boris achter het grote duivelse geld aan en nu achtervolgt het duivelse geld hem. Geen ontkomen meer aan..

Ertje
Ertje
1 maand geleden

nogal veel politici hebben spijt ergens van de laatste tijd. Waarom zeggen ze uberhaubt iets?

Boud
Boud
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Daarvan merk ik maar weinig van. Hier te lande zijn de allemaal gelieerd met Klaus Schwab en consorten. Die miep van D666 is hun speeltje.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Covid agenda gefaald !!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

klopt joyce

Nina
Nina
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Want? .. tot op heden gaat alles nog gewoon door zoals gepland, behoudens de protesten op internet of in den lande.
Nergens zie ik politici achter tralies of lees ik officiële berichten dat de covid maatregelen niet meer van kracht zijn. Vaccinaties gaan door en onderhandelingen om ons verder te onderdrukken ook. Dus hoezo gefaald?

Rob
Rob
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Je hebt helemaal gelijk NIna. Sommigen denken dat één puppet de agenda doet beënidigen als die iets tegenstrijdigs zegt. Niets is minder waar. Het gaat gewoon door. Desnoods gaat zo’n puppet ‘toevallig’ dood aan corona en wordt er iemand voor in de plaats gezet die gewoon de agenda door voert. Daar hebben we al diverse berichten als voorbeelden over langs zien komen. Pas wanneer de top en de top organisaties plat liggen kan het zijn dat het ophoudt. Zolang er middelen en individuen zijn die de boel opdringen gaat het gewoon door en de top is ‘the head of the snake’.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Nina
1 maand geleden

ja juist…ik word doodziek van dat mens d’r stompzinnige geblaat. hier zijn paaz-afdelingen voor bedoelt.

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

ACH, HOEZO VERGEET WAT IK GEZEGD HEB…
DE UK WORDT DUIDELIJK GESTRAFT DOOR DE GLOBALISTEN POLITIE VOOR DE BREXIT.
KRANKZINNIGHEID.

Wim
Wim
1 maand geleden

De Big Pharma is dan ook de enige die hier baat bij heeft. De rest heeft alleen maar vervelende bijwerkingen tot de dood toe.
(Albert Bourla, de Mengele interesseert het geen moer) Als zijn bedrijf maar winst maakt.

Gezonde mensen nemen geen griepprik, dus die hoeven ook geen vaccinatie tegen Corona, wat eigenlijk niets anders is dan griep.

mikkie
mikkie
Reactie op  Wim
1 maand geleden

Vorig jaar puppies gehad. Vóór de dekking adviseerde de reguliere dierenarts mij om mijn teefje te enten want dan zouden de pups meer weerstand hebben.
Ik ben van nature antivaxxer dus deze opmerking was tegen mijn eigen idee van fokken. Ik twijfelde wel na deze opmerking van de dierenarts. Toen een homeopatische dierenarts gebeld met dit verhaal.
Zij zei: ER IS MAAR 1 DIE WIL DAT JIJ GAAT INENTEN EN DAT IS DEGENE DIE ERAAN VERDIENT!
Ik heb mijn teefje dus NIET van te voren laten inenten…helemaal niet laten inenten..en de pups zijn: SUPER GEZOND GEBOREN, TEREND OP DE IMMUUNSTOFFEN DIE ZE VAN HUN MOEDER MEEKREGEN, en heb ze alleen op verzoek van de toekomstige eigenaren laten inenten.

Ikke
Ikke
Reactie op  Wim
20 dagen geleden

Vertel de massa dat maar eens je dringt niet tot ze door …erge ziekte ..pff door de media geproduceert met zijn omkoping artiesten en acteurs

Lucky
Lucky
1 maand geleden

Een klein kind kon dit natuurlijk al zien en begrijpen. Maar helaas is ook Nederland rijkelijk voorzien van angsthazen die alles klakkeloos geloven en aannemen en als kippen zonder kop een experimenteel vaccin gaan halen. In hun stupiditeit zich maar NIET realiseren dat Corona helemaal niet zo’n serieuze bedreiging is. Zie CBS sterftecijfers in % over 2020. Niets geen stapels lijken. Deze fascisten Pinokkio en Hugo Mengele doen gewoon een staatsgreep iov Sicko Klaus Schwab van het World Economic Forum net zijn zieke Great Reset

Frank
Frank
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Ja precies. En kijk ook eens naar Zweden, daar dien ze niet aan corona rules. En gaat de economie en het leven gewoon z’n gang als voorheen.

Annette
Annette
1 maand geleden

Ja Boris, je weet wat ze zeggen: eens gezegd blijft gezegd! Trouwens, wat je zegt weten (gelukkig) inmiddels al heel veel mensen. Wat was ik gisteren blij met het nieuws dat er van de 100.000 mensen die een oproep hadden gekregen om een afspraak te maken, er uiteindelijk maar iets van 33.000 overbleven. En dan met die smoes komen over de lange wachttijd aan de telefoon. Kom op zeg! Iemand die werkelijk graag die spuit wil blijft, als het moet, een uur aan de lijn hangen. Zoals ik het zie, worden steeds meer mensen wakker en bedenken zich wel een keer, voordat zij die spuit laten zetten. Wat er namelijk eenmaal in je lijf zit, gaat er NIET meer uit. Het heeft niets te maken met een frikandel, die via de natuurlijke manier weer je lichaam verlaat. Dat Hugo de Jonge dacht daar de kudde mee te kunnen belazeren, zegt alles over hoe die zogenaamde elite denkt over het gewone gepeupel.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x