Homepagina » Mens en Dier » Boris Johnson geeft toe: vaccinatieprogramma tegen corona ‘gedreven door hebzucht Big Pharma’
vaccin
Foto: Boris Johnson (Kelvin Boyes / Press Eye CC BY 2.0)

Boris Johnson geeft toe: vaccinatieprogramma tegen corona ‘gedreven door hebzucht Big Pharma’

Het vertrouwen in coronavaccins neemt zienderogen af. Zo waren er de afgelopen week wel genoeg vaccins, maar niet genoeg mensen die een prik wilden komen halen. Dat zegt althans het RIVM. Van de 100.000 beschikbare afspraken zijn afgelopen week maar 36.000 geboekt.

Daarnaast zeggen epidemiologen dat het coronavirus binnen nu en een jaar zodanig zal muteren dat de meeste vaccins die nu worden gebruikt niet effectief meer zullen zijn. Volgens Oxfam Novib en The People’s Vaccine Alliance is dat de inschatting van een meerderheid van 76 epidemiologen uit 28 landen.

Kapitalisme en hebzucht

Pfizer-baas Albert Bourla zei al in een interview met NBC News dat mensen zich in de toekomst geregeld moeten laten inenten tegen corona. “Elk jaar moet je de griepprik nemen,” zei Bourla. “Over een jaar moet je [ook] ieder jaar een coronaprik halen om beschermd te zijn.”

De Britse premier Boris Johnson heeft zich bovendien laten ontvallen dat het succes van de vaccinatiecampagne in zijn land te danken is aan ‘kapitalisme’ en ‘hebzucht’ van grote farmaceutische bedrijven. Hij zei in een Zoom-gesprek met een comité van prominente Conservatieve partijgenoten dat Engeland ver voorloopt met de inentingen door de hebzucht van ‘Big Pharma’.

Spijt

Hij voegde toe dat de grote corporaties hun aandeelhouders tevreden wilden stellen, wat maar weer eens bevestigt dat medicijnmakers financieel belang laten prevaleren boven gezondheid.

Al snel realiseerde Johnson zich dat zijn woorden niet overal goed zouden vallen: “Ik heb eigenlijk spijt van de opmerking.” Hij zei herhaaldelijk tegen de parlementsleden: “Vergeet dat ik dit heb gezegd.”

[Dr. Rath Health Foundation]
4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
6 maanden geleden

Dr. Geert Vanden Bossche, een zeer eminente vaccin specialist en onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere Novartis, GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, roept de WHO op de corona vaccinaties onmiddellijk te stoppen, omdat deze ‘een heel onschuldig virus veranderen in een oncontroleerbaar monster‘ “De Covid-19-vacicns zijn het perfecte wapen om massa-uitroeiing te bereiken, omdat naïeve, goedgelovige mensen in de rij zullen gaan staan om “vaccin-zelfmoord” te plegen. Dit is het ideale plan voor de machthebbers. “Vaccinologen, wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen voor de globale gezondheid,” 

Arwijn
Arwijn
6 maanden geleden

Je bent een vuile crimineel en volksverrader Boris!

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Maar het Nederlandse volk wil graag elk jaar een cojonapseudovaccin geïnjecteerd krijgen gelet op hun stemgedrag.

Elk jaar een griepprik om beschermd te zijn staat er. Onzin, de griepprik zit er regelmatig naast en beschermd dus niet tot nauwelijks.

Het kan niet anders dan dat dat met cojona precies hetzelfde is.
Maar die mRNA technologie is nog mooier. Een nieuwe mutant is zo te implementeren. Met zes weken is er een nieuw pseudovaccin zo stond een keer in de krant te lezen.
Dat betekent dus elke !zes weken! een nieuw prikje!

Franklin
Franklin
6 maanden geleden

Tsja, eerst rent Boris achter het grote duivelse geld aan en nu achtervolgt het duivelse geld hem. Geen ontkomen meer aan..

x

Check Also

arts

Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)

Het RIVM meldde dat de prognoses voor ...

parlement

Kijk: Oostenrijks parlementslid wordt onwel tijdens debat en zakt in elkaar

Dinsdag werd een debat in de Nationale ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x