Great ResetMens en Dier

Christen stuurt Segers nette e-mail over WEF, maar krijgt geen antwoord. Van Houwelingen biedt reikende hand

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Een christen, die we voor nu de heer X zullen noemen, heeft zich bij ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers beklaagd over het feit dat hij op geen enkele e-mail een inhoudelijke reactie krijgt, blijkt uit correspondentie die is gepubliceerd door FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

“Dit lijkt op een moraliteit die ik in mijn omgeving, maar zeker van mensen die zich ‘volksvertegenwoordiger’ noemen ‘niet zo’ waardeer,” schrijft de heer X. “Het door u als ‘trollenpartij’ gewaardeerde Forum voor Democratie reageert zelfs als u in gebreke blijft. Mijn vraag aan u is dan ook wie zich dan als ware volksvertegenwoordiger bewijst?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Zoals u het World Economic Forum (WEF) als onbeduidend ‘praatclubje’ waardeert, welk ‘praatclubje’ u schijnbaar nagenoeg niet zou kennen, laat het Forum voor Democratie zien dat het gehele kabinetsbeleid nagenoeg op de voorwaarden van het WEF (Trilaterale Commissie en Bilderberg Commissie) is afgestemd. Wilt u mij duidelijk maken of de heer Mark Rutte en mevrouw Kaag u buiten deze zeer vergaande ontwikkelingen houden, zoals zij dat ook met de gehele bevolking doen?” vraagt X aan Segers.

Is dat niet zorgwekkend?

“Bent u echt niet op de hoogte van uw Carola Schouten bij het WEF en bijvoorbeeld het schijnbare lidmaatschap van Rob Jetten bij de Trilaterale Commissie? Dat zou voor mij een nog zorgwekkender constatering zijn! De andere mogelijkheid is dat ook u, nauw aansluitend bij de vele onwaarheden van Mark Rutte, een bewust onjuiste voorstelling van zaken geeft,” schrijft hij.

De heer X vraagt over de WEF Papers die Kamerlid Pepijn van Houwelingen boven water haalde: “Ontkent u het bestaan van deze documenten? De waarheid wordt in de Tweede Kamer door de traditionele partijen en het kabinet steeds meer als ‘conspiracy’ beschouwd. Is dat niet zorgwekkend?”

“Wilt u mij verklaren hoe u uw keuze voor deelname in dit kabinet, gebaseerd op zoveel leugens, in overeenstemming kunt brengen met uw tien geboden?” vraagt hij verder.

Of heeft u een hekel aan de ware feiten?

“Een nette verontschuldiging naar het FVD in verband met uw toch niet zo christelijke waardering van deze partij (trollen!) lijkt mij toch minimaal op zijn plaats, waar juist zij de ware feiten boven water halen in de WEF-ontwikkelingen in relatie met de Nederlandse politici. Of heeft u een hekel aan de ware feiten?”

De heer X kreeg geen antwoord van Segers, maar wel van Van Houwelingen (in cc). “De heer X heeft volgens mij helaas nog geen antwoord van u mogen ontvangen. Mocht u druk zijn dan beantwoord ik de vraag van de heer X graag naar eer en geweten als u dat niet bezwaarlijk vindt uiteraard,” schrijft Van Houwelingen aan Segers.

De heer X zei nog tegen Segers: “Wie geeft er nu een onjuiste voorstelling van zaken? Doet u dat, of doet de regering dat of geeft u beiden een onjuiste voorstelling van zaken? Als christen lijkt mijn voorkeur uit te gaan naar de wijze van handelen door de ‘trollen’ van het FVD. Zij lijken zeer serieus vast te houden aan feiten.”

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
2 jaren geleden

ChristenUnie is de meest hypocriete partij van het hele WEFzootje.

Maar de allergevaarlijkste is D66 die net als zijn Soroskindje Volt het volk met huid en haar wil uitleveren aan het WEF, de dictatoriale EU en apartheid.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Met dit verhaal wordt in in ieder geval héél duidelijk bevestigd, dat de zogenaamde “christelijke” partij, de Christen Unie, de naam CHRISTELIJK, per direct uit zijn naam kan schrappen.

NIET dat ik erg verbaasd ben hoor! Het feit dat ze sowieso óók de vorige kabinetsperiode hebben meegedaan, wijst duidelijk er op, dat ze daar al lang hun zielen aan de duivel hebben verkocht.

Ik vind het buitengewoon, dat deze meneer X kritische vragen heeft gesteld aan de leider van de partij, die hij tot voor kort zéér waarschijnlijk hartstochtelijk verdedigde.

DAT is althans wat ik altijd heb begrepen van juist die kleine christelijke partijen, dat hun aanhang heel trouw is.

Met het NIET beantwoorden van de vragen van meneer X heeft Gert Jan Segers zich in ieder geval flink in zijn kaarten laten kijken.

Ik denk zomaar, dat het de laatste keer was, dat hij op deze partij heeft gestemd.

In dit verhaal wordt ook weer eens duidelijk, dat er eigenlijk maar één partij is, die WEL durft te communiceren met het Nederlandse volk en dus als praktisch enige partij NIET zijn ziel aan de duivel heeft verkocht.

Ik kan mij zo voorstellen, dat meneer X, ALS hij lid is van de Christen Unie, per direct zijn lidmaatschap op zal zeggen en daarvoor in de plaats lid wordt van Forum voor Democratie.

Even off topic, maar eigenlijk ook weer niet:

Vanochtend heb ik een buitengewoon interessant stukje in De Andere Krant gelezen en dat ging over een informatieplatform, wereldwijd, van de mainstream media.

Het is een paar jaar geleden opgericht en heet Trusted News Initiative.

Het is bedoeld om ervoor te zorgen, dat ALLE kritische mensen, zoals gerenommeerde wetenschappers, medici enzovoorts, die volgens hun het “verkeerde” geluid uitdragen, worden gedemoniseerd.

Voor iedereen die het boek 1984 van George Orwell kent: het nieuwe Ministerie van Waarheid.

Voor iedereen, die naast natuurlijk de fantastische informatie leest van ninefornews, is óók het lezen van De Andere Krant EN Gezond Verstand echt een aanrader.

Ik zelf beschouw deze kranten als zogenaamde verzetskranten.

Toen ik in het begin een abonnement had genomen op Gezond Verstand, is het een paar keer voorgekomen, dat ik het blad niet ontving, omdat de naam er duidelijk op stond.

NU wordt het al langere tijd in een onzichtbaar cellofaan verpakking verstuurd.

Dit zijn natuurlijk duidelijke tekenen aan de wand!

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Over volksvertegenwoordigers leerden we in de schoolbanken. Een onderwijzer moet toch boter op zijn hoofd hebben. Je kan er zelfs minister mee worden.

fransje
fransje
2 jaren geleden

De barstjes komen er langzaam in de WEF regering de meeste Nederlanders pikken het gewoon niet meer blijf voor al demonsteren zie de avondwandelingen in heel veel plaatsen

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x