Homepagina » Gezondheid » Chemotherapie leidt tot uitzaaiing borstkanker. Onderzoekers onthullen hoe dat kan
Chemotherapie leidt tot uitzaaiing borstkanker. Onderzoekers onthullen hoe dat kan

Chemotherapie leidt tot uitzaaiing borstkanker. Onderzoekers onthullen hoe dat kan

Chemotherapie wordt al meer dan 60 jaar gebruikt voor de behandeling van kanker. Maar nu hebben onderzoekers ontdekt dat het bijdraagt aan de uitzaaiing van borstkanker, en dat het deze ziekte dodelijker maakt.

Hoewel de medicijnen in eerste instantie vaak succes boeken tegen de kanker, zetten ze ook een proces in gang waardoor de ziekte terugkeert en metastaseert (zich uitzaait) naar andere organen.

Onderzoekers van het Albert Einstein College voor Geneeskunde in New York zijn bang dat andere soorten kanker op soortgelijke wijze op chemotherapie reageren, daarom willen ze dat verder gaan onderzoeken.

Gestaakt

Borstkankerpatiënten die chemotherapie krijgen, moeten nauwkeurig in de gaten worden gehouden op tekenen van uitzaaiing, zegt hoofdonderzoeker George Karagiannis.

Zodra dat wordt vastgesteld, moet de chemotherapie ogenblikkelijk worden gestaakt.

Zijn onderzoeksteam ontdekte dat de medicijnen een herstelmechanisme in gang zetten dat kankercellen in staat stelt sterker terug te keren.

Poorten

Chemotherapie draagt bij aan de vorming van tumor microenvironment of metastasis (TMEM), ook wel ‘poorten’ genoemd, waardoor borstkankercellen zich kunnen verspreiden naar andere organen. En juist die uitzaaiingen zijn vaak dodelijk.

Hoewel chemotherapie in eerste instantie tumoren kan verkleinen, verhoogde ze ook de TMEM-activiteit. Dat zagen de onderzoekers toen ze kankercellen van 20 borstkankerpatiënten bekeken.

[Medisch Dossier]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Kan je nog beter wietolie gebruiken.

  24 likes
 2. Chemotherapie wordt al meer dan 60 jaar gebruikt voor de behandeling van kanker. Maar nu hebben onderzoekers ontdekt dat het bijdraagt aan de uitzaaiing van borstkanker, en dat het deze ziekte dodelijker maakt.

  Kun je nagaan hoe snel en koortsachtig onze wetenschappers op zoek zijn naar een oplossing voor een ongeëvenaarde epidemie als kanker (dementie is de eerstvolgende concurrent). Na 60 jaar komt men erachter dat de meest gebruikte remedie een averechts effect heeft. Zestig jaren en vele miljarden aan onderzoeksgeld, pijn,ellende en voortijdig overlijden door ons allen opgehoest.

  28 likes
 3. Chemo is absoluut uit den boze simpel om het feit dat het het immuunsysteem zeer ernstige schade toebrengt. Daarbij kan men ook eens aan mijnheer de oncoloog vragen of hij een van zijn kinderen of andere personen welke hij zeer lief heeft en met name zichzelf dit zware vergif (uit de fabriek en rechtstreeks afkomstig van I.G.Farben……moet ik duidelijker zijn!!!!) zou toedienen. Het antwoord hierop is met zekerheid NEEN!!!

  Dan verder zeg niet IK maar vele professoren én artsen die zich hierin verdiept hebben iets héél anders, namelijk dat kanker al meer dan 40 jaar geneesbaar is.
  Google op:
  Dr. Rath (Matthias)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Burzynski

  En voor nog veel meer zéér opmerkzame zaken zoals bijvoorbeeld de “ziekte ” AIDS enz enz………
  Dr. Peter Duesberg (Universiteit Berkley Californië)
  Dr. Claus Köhnlein
  Dr. Andreas Moritz
  Dr. Peter Glidden
  Dr. Peter Rohsmann (MMS)

  En als klap op de Big Pharma vuurpijl….Dr. John Viragen die in een topdocu de vuiligheid én geniepigheid van de Big Pharma industrie naar buiten brengt. Hij is voormalig CEO van Pfizer….u weet wel, die firma van Viagra!!!

  Gladiator

  21 likes
 4. Chemo is bijna altijd dodelijk.
  Is dat niet bij de eerste behandeling dan wel bij de tweede,nadat je zogenaamd beter bent verklaard.
  Mensen blijven evengoed vertrouwen op de farma,ondanks alles.
  Hoor je ze zeggen dat ze zonder chemo zeer zeker doodgaan.Vreselijk!

  12 likes
 5. Ontdekking
  Chemotherapie werd bij toeval ontdekt tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads (1898-1959). Hij was op dat moment aanwezig in de Italiaanse stad Bari, waar geallieerden voor hun bevoorrading gebruik maakten van de haven. In de nacht van 3 december 1943 werd de haven gebombardeerd door de Duitsers en werden er zestien schepen tot zinken gebracht. Onder deze schepen was ook het schip de Liberty, dat op dat moment een geheime lading van honderd vaten mosterdgas aan boord had, bestemd voor de oorlogsvoering. De vaten raakten lek en een grote groep mensen werd blootgesteld aan het gas. De Amerikaanse arts Rhoads behandelde veel van de zeshonderd overlevenden van de Liberty. Het viel hem op dat hun aantal witte bloedcellen dramatisch was gedaald, terwijl de rest van hun weefsel onaangetast leek. Als mosterdgas het aantal witte bloedcellen deed afnemen, kon dit een behandeling zijn voor lymfklierkanker, aangezien lymfkanker voorkomt in de witte bloedcellen. De ontdekking werd pas na de Tweede Wereldoorlog bekend gemaakt en leidde ertoe dat wetenschappers op zoek gingen naar nog meer stoffen die soortgelijke effecten zouden kunnen hebben op kanker.

  De bedoeling was niet slecht. Maar zij vergeten de tumor in het lichaam van het patiënten. Aanval op de kankercellen is ook een aanval op de goede cellen. Dit allebei zitten in het lichaam van de patiënten.

  De oorzaak van lymfeklierkanker bestrijden, niet de symptomen. De actie van de witte bloedcellen heeft een doel, meestal een goede doel. Daarom als je weet de oorzaak dan hoeft je de oorzaak aanpakken dan gaat de witte bloedcellen afnemen tot een normale niveau.

  Evenals de oorzaak van Leukemie aanpakken dan hoeft de cellen niet meer vermenigvuldigen.

  De oorzaak van borstkanker is beetje ingewikkeld omdat er zijn meer factoren. Maar ook niet moeilijk om te genezen, zelfs in fase IV met de juiste medicaties

  9 likes
 6. Kanker Industrie vermoord vrijwel gezonde mensen op industrieel niveau.

  6 likes
 7. Heeft u kort geleden longontsteking, hoest, verkoudheid of griep gehad?
  Wat merk je als u snot niest?
  Je zal merken dat je oor dicht klapt of geluid hoort van niezen.
  De oorzaak van lymfeklierkanker is deze slijmachtige vocht niet geheel kan niezen of ophoesten die de richting de oor gaat nestelen. De lymfeklier onder de oor gaat dit opvangen en verwerken, maar wel met de medewerking van het lichaam.
  Wanneer het lichaam krijgt geen medewerking, integendeel alleen maar tegenwerk en de slijmachtige vocht wordt alleen maar toegenomen. Zo zie je een verdikte lymfeklier in de hals, net onder de oor.
  Als de lymfeklier in de hals dit niet kan opvangen en de vocht blijft maar toenemen dan stroomt het naar de hersenen. Een hersentumor ontstaan.

  Het ontstaan van hersentumor en lymfeklierkanker speelt de koorts/proces hier een grote rol idd. de oplossing.

  Op dit moment gaat het lichaam dit bestrijden met witte bloedcellen. Een nood oplossing.

  Hoe doen de oncologen?
  Chemokuur die zorgt de witte bloedcellen afnemen oftewel vernietigen.

  3 likes
 8. De “geneeskunde” om lymfeklierkanker te genezen is niet alleen de kankercellen in de lymfeklier te laten verdwijnen, maar ook de aanmaak van de slijmachtige vocht stopzetten.

  Om borstkanker te genezen is niet alleen de kankercellen in de melkklieren te laten verdwijnen (de enige optie van reguliere behandeling is de chemokuur, bestraling en operatie, de symptomen bestrijden), maar ook de aanmaak van de slijmachtige vocht stopzetten. Hier moet je een sterke immuunsysteem opbouwen dat de Longen in balans draaien, het Hart de vocht verbranden en de Nier vocht afvalstoffen afvoeren.

  Wat zijn de bijwerking van de chemokuur?
  Chemokuur verlaagt je immuunsysteem dat alle organen zwaar belast, zware vermoeidheid en haaruitval.

  In onze lichaam vind je thymus (zwezerik) tussen het borstbeen (sternum) en de luchtpijp (trachea) in het voorste mediastinum.
  Het is sterk ontwikkeld bij kinderen, maar verschrompelt na de puberteit.Lange tijd heeft men gedacht dat de thymus een (vrijwel) nutteloos orgaan is. Pas sinds men is gaan experimenteren met het verwijderen van de thymus (= thymectomie) heeft men een idee van de functie van de thymus gekregen. De thymusklier is een van de belangrijkste organen in ons afweersysteem. Een belangrijk deel van de lymfocyten, de zogenaamde “T-lymfocyten”(T van Thymus) worden er “rijp”. Daarnaast speelt de thymus ook een essentiële rol bij de aanmaak van “geheugencellen” die het recept onthouden hoe de afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt.

  Als de thymus bij jonge dieren verwijderd wordt, treden bij deze dieren daarna de volgende symptomen op:

  gewichtsverlies
  te langzame groei
  haaruitval
  algemene achteruitgang in de gezondheidstoestand
  veel infecties, met name ten gevolge van intracellulaire micro-organismen
  verminderde afstoting van – eventuele- transplantaten.

  Wat heeft dit Thymus met de chemokuur mee te maken idd de haaruitval?
  Waarom heel snel baard groei bij opstaan?
  De bloed wordt iedere nacht ververst bij slapen. De goede bloed oftewel de verse zuivere bloed wordt opgenomen in de bloedbanen. De “oude bloed” oftewel de overtollige bloed wordt verstuurt naar de Thymus. Dat is de voedingsbron voor de haarzakjes, nagel, botten, lymfocyten en “geheugencellen”.

  Wat gebeurt dit tijdens de chemokuur behandelingen?
  Alle bloed die verstuurt naar de Thymus bevat de chemische stoffen en de gedode kankercellen afval.

  De haarzakjes krijgen geen waardevolle “oude bloed”, maar de chemische troepen. Dit maakt de haarzakjes helemaal kapot. Zo zie je de kankerpatiënten haaruitval tijdens de chemokuur, vermoeidheid en later vergeetachtig.
  Wat is de oorzaak van dementie en alzheimer?

  DE voedingsbron van de botten komt ook van dit “oude bloed”. De botten na de chemokuur behandeling moet minimaal halfjaar herstellen. In dit eerste halfjaar zijn de botten heel kwetsbaar. Wel bewegen maar niet “sporten”.

  1 likes
 9. Heb je de moeite genomen hele onderzoek te lezen, weet je eigenlijk wel waar doit over gaat? Dan zou je NOOIT zo’n tekst bij je bericht gezet hebben!
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5592784/

  1 likes
  • Kun je dat kort en helder uitleggen, Ien? Dat is voor jou niet al te moeilijk, vermoed ik.

   Een niet-specialist wordt al ziek bij het aanzien van bedoelde tekst, meen ik. Kun jij het vertalen/omzetten naar normaal menselijke taal?

   0 likes
  • Hoe genees je van blaaskanker in 3 minuten
   https://www.youtube.com/watch?v=o71_5xZDGtU

   Kunt u me vertellen de exacte werking, hoe kan het in 3 minuten?
   Wie kan me vertellen de oorzaak van Blaaskanker?
   Wie kan me vertellen de oorzaak van Borstkanker?

   0 likes
   • Als een breuk op de weg dat je gewond valt. Je gaat het wond behandelen zonder de breuk repareren, later heb je weer de kans gewond raakt.
    De huidige geneeswijze chemokuur of wietolie zijn symptomen behandeling. Niet de oorzaak. Je gaat toch niet levenslang wietolie innemen om blaaskanker te voorkomen.

    Sinds de introductie van chemokuur, kanker is niet afgenomen maar toegenomen tot de doosoorzaak nummer 1 van de wereld.
    Eenmaal kanker diagnose dan is de patiënte meteen denk aan de dood, mag niets uit wat voor behandeling, wat voor ernstige bijwerkingen, zij willen alleen maar 1 ding, de tumor uit het lijf verwijderen.

    Blaaskanker is niet dodelijk, het is makkelijk te genezen met veel methode als maar de naam blaaskanker gewijzigd naar blaasaandoening. Eenmaal blaasKANKER benaming dan heb je niet veel keuze dan chemokuur, bestraling en operatie.

    De kankercellen of de tumor in de blaas is hetzelfde kankercellen van de lymfeklierkanker. De slijmachtige vocht. Zogenaamde sputum. Je hebt 3 soorten verschillende sputum. 1) onzichtbaar 2) zichtbaar 3) vocht

    Wetenschap of natuurkunde heb je warmte tegen koud. Warmte tegen vocht. In de winter heb je een goede voorbeeld met je auto. `s ochtend gaat je auto starten, maar door koud zie je veel damp en vocht in je vooruit en achterruit. Je doet de verwarming aan dan verdwijnt de damp en vocht binnen 3 minuten.

    De 3 beoefenaars gebruiken geen emotionele effect, maar Qi Gong met warmte. De ene van boven en de andere van links en rechts op de blaas.
    Dit is ook een symptoom behandeling. Pas de oorzaak bestrijden dat de slijmachtige vocht gaat afnemen dan is het sprake van een genezing.

    0 likes
 10. Yvonne had naar haar lymfen uitgezaaide longkanker en zou komen te overlijden. Met behulp van pure cannabisolie werd ze echter binnen 1,5 maand volledig kankervrij verklaard! Marvin vertelt:
  https://www.mediwietsite.nl/doodzieke-yvonne-kankervrij-dankzij-pure-wietolie-rso/

  Wietolie is niet de enige oplossing voor uitbehandelde ziektes en kanker.
  Er zijn zoveel natuur planten en bloemen die ziektes kunnen genezen.

  Artsen degene patiënten willen genezen op een legale methode kunnen opzoek in de natuur.
  Een van de moedernatuur die ons iedere voorjaar geeft is de Paardenbloem die je overal kunt vinden langs de wegen. Gratis en krachtig.

  1 likes
 11. Mag niets uit welke methode je gebruikt, als maar de immuunsysteem het lichaam niet verlaagd. goed Een van de oplossing is de wietolie. Het lichaam ondersteunen.
  Het lichaam heeft een zelf genees-vermogen. Met ondersteuning gaat het lichaam iedere dag het “vocht” ongeveer 1% verlossen.

  Een tumor in de longen of in de bijnier is dezelfde kankercellen in de lymfeklieren.
  https://www.ninefornews.nl/maureen-verlost-bijniertumor-wietolie/

  Wat de baat van wietolie voor blaaskanker, is de baat voor bijniertumor.

  Ooit van Neuroblastoom kanker gehoord? Een kinderkanker die meestal komt de tumor voort uit het bijniermerg, maar de genezings- kans minder dan 20% met chemotherapie.
  Met wietolie zonder chemo kan de kans meer dan 60%. Een wereld van verschil.

  0 likes
 12. Je hebt 3 oorzaken van darmkanker.
  Een ervan kan zonder operatie en zware medicatie de darmkanker spontaan laten genezen met voeding geneeskunde. De oorzaak van dit darmkanker is de langdurige obstipatie dat de poep te lang in de dikkedarm blijven hangen. In de loop van tijd wordt de ontlasting hard, droog en dik.
  Ontlasting persen heb je kans dat de darm wanden gewond geraakt met bacterie erin. Daardoor zie je bloed in de ontlasting en buikpijn. In dit geval moet je niet in paniek raken dat met alle poging de bloed stoppen, de darm operatie verwijderen. Met een goede maatregelen kan dit probleem makkelijk oplossen.

  https://www.ninefornews.nl/vader-tweeling-genezen-kanker-veganist/
  In juli 2012 werd Rob Mooberry (43) in het ziekenhuis opgenomen met een geperforeerde darm. Uit onderzoek bleek dat hij kanker had in zijn darmen, lymfeklieren en lever.

  Tussen de lever en de dikkedarm heb je een poortader. Als de uitgang van de dikkedarm wordt belemmerd door de ontlasting. Dan gaat dit ongwenste bloed naar de lever via poortader en naar de lymfeklieren. Het ontstaan van de uitzaaiingen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Leverpoortader
  Het bloed in de poortader bevat alle stoffen (zowel voedingsstoffen alsook gifstoffen, suikers, zouten etc.) die door de darmen zijn opgenomen. In de lever wordt dit bloed verwerkt,

  https://www.cnnbs.nl/27-11-15-landon-3-verslaat-leukemie-met-wietolie/
  Landon (3) verslaat leukemie met wietolie

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20171003_03109637
  De patiënt had geen kankercellen meer, dankzij een nieuw geneesmiddel en zonder chemotherapie.

  Chemotherapie leidt tot uitzaaiing borstkanker??
  Kankercellen doden met chemokuur lost de oorzaak niet. Zij vergeten wie ruimt de afval van de kankercellen op?? Zij vergeten chemokuur is de vernietiging van de immuunsysteem.

  0 likes
 13. Bij testen in de VS en België op drie patiënten met leukemie reageerde één patiënt met AML – een specifieke vorm van leukemie – bijzonder positief op een lage dosis van het medicijn. ‘Er waren na de behandeling geen kankercellen meer waarneembaar in het bloed en het beenmerg’, aldus communicatiedirecteur Nicolas Van Hoecke. Bij de andere patiënten was dat niet het geval. ‘Maar dat is niet uitzonderlijk. Het ging om de laagste dosis van het medicijn’. Alle eerdere behandelingen bij de patiënt hadden niet gewerkt.

  Zware chemokuur betekent dat je een bom op een mug gooit. Mug is dood, maar de schade is enorm grote dan de probleem. Een griep heb je 2 weken de tijd om te uitzieken, een wond heb je paar weken de tijd om zich te herstellen met witte bloedcellen. Het lichaam werkt met een vaste proces met een samenwerking van alle organen, je moet het ondersteunen, zo simpel is het.

  De verhaal hier boven had de wetenschapper al duidelijk verteld. Het ging om de laagste dosis van het medicijn’. De enige `geneeskunde met chemokuur` is de laagste dosis met een voeding geneeskunde.

  https://www.ninefornews.nl/waarom-allemaal-broccoliyoghurt-eten/
  Broccoli kan in combinatie met yoghurt worden gebruikt om darmkanker te bestrijden, zo blijkt uit nieuw onderzoek

  De echte werking van broccoli met yoghurt is de broccoli de darm in de balans brengen, de yoghurt die zorgt de darm wanden soepel en nat dat de verharde ontlasting los kan maken. Als de wegen van de dikkedarm vrij dan is het kwestie van tijd dat de wond in de dikkedarm zich herstellen door de witte bloedcellen.

  `Opvallend genoeg had de combinatie geen effect op bijvoorbeeld borst- en maagkankercellen.`
  Omdat er speelt meer factoren en oorzaak dan de darmkanker.

  0 likes
 14. Je hebt 5 verschillende oorzaken van Borstkanker.
  Artsen en wetenschappers moeten niet om de Chemokuur blijven draaien. Zij moeten niet om de chemokuur leidt tot uitzaaiingen draaien.
  Zij moeten de 5 verschillende oorzaken zoeken. De hele proces van gezonde cellen die opeens verandert in kankercellen zoeken.
  Zij moeten zoeken waarom de ene vrouw borstkanker aan de linker borst en de andere aan de rechter borst.

  Je hebt meer dan 5 methodes om de borstkanker kunnen genezen. Zelfs triple negatieve borstkanker en de laatste fase IV dat hele borst door de kankercellen opgevreten met uitzaaiingen is ook een kans op een genezing met de juiste oplossing.

  Hieronder over een genezings-verhaal van een Amerikaanse vrouw borstkanker fase IV met foto’s zonder Chemokuur behandeling.
  http://hantang.com/chinese/ch_Articles/09-09-08.htm
  http://hantang.com/chinese/ch_Articles/10-16-08.htm

  0 likes
 15. http://www.medischforum.nl/onderwerp/35319
  MDS.

  Ik ben een man van 75 jaar,er is sinds 8 aug. 2016 MDS van het agressieve type bij mij gevonden.Sinds die tijd ben ik begonnen met Paardenbloem wortelthee,sinds die tijd zijn mijn bloedplaatjes van 700 naar 500 gegaan.Ik kreeg van de dokter te horen ,dat ze eerst niets voor me kon doen. alleen bloedverdunners om trombose in de benen te voorkomen. Ik ben ook stengels (rauw) gaan eten om de rode bloedplaatjes te verbeteren.Alles in overleg met de arts.
  De dokter zij dat het niet medisch is bewezen dat Paardenbloem wortel werkt.Maar bij mij wel,Ik hoef nu maar 2 keer per jaar voor controle te komen.

  Mijn vraag is nu ,is er ook iemand met ervaring met
  Paardenboem wortel?Ik heb nml. een probleem ik kan in de winter moeilijk aan de stof komen die in de rauwe stengels
  van de paardenbloem zit!!

  Het is beter de wortels niet uittrekken die volgende jaar weer kan bloeien.
  De bladeren van de paardenbloem heeft ook een krachtige werking zowel als thee met gember en speen en uitwendig voor eczeem en allergie probleem.

  De bladeren kan je na het oogst droog houden onder de zon en goed bewaard voor de winter.

  0 likes
 16. veelbelovende behandeling
  https://www.scientias.nl/nieuw-kankervaccin-laat-tumoren-muizen-verdwijnen/

  Iedere jaar komt altijd iets nieuws van ene en andere onderzoekteam dat een medicijn of behandeling veelbelovend dat kanker kan genezen. Altijd na een tijdje hoor je niets meer.
  Het is een trucje doos dat veel meer geld gedoneerd zowel van de farmaceutische bedrijf als van de kankerpatiënten stichtingen.

  De muizen hebben geen kanker. De wetenschappers/onderzoekers spuiten de kankercellen in de muizen, daarna spuiten zij weer 2 injecties om de kankercellen in de muizen laten verdwenen. Dat noemen zij veel belovend dat de muizen zijn genezen van kanker. Leuker kunnen zij niet maken wel makkelijker.

  Het zal leuk zijn de volgende proef op de wetenschappers en onderzoekers doen. Wij spuiten de kankercellen in het lichaam van de onderzoekers/wetenschappers. Daarna kunnen zij bewijzen dat het werkt met 2 injecties.

  De 1e oorzaak van borstkanker is de onjuiste medicatie tegen griep en verkoudheid tijdens de menstruatie. Iedereen heeft min of meer stress. Het lichaam is in staat tegen stress en ongeval. Maar de stress en lichaam overbelast kan de griep en verkoudheid opwekken. Wanneer de menstruatie op gang is gekomen dat je griep of verkoudheid krijgt. Je bent een zelfstandige ondernemer of alleenstaande moeder die kinderen moet zorgen en ook de baan/eigen zaak runnen. Dat je zoveel dingen te doen en niet 1 dag ziek wou worden. Je gaat dit onderdrukken met paracetamol of zware AB behandeling dat de koorts-proces van de griep/verkoudheid helemaal in de mailing genomen dan heb je kans op allerlei ziektes en kanker.

  Voor zangeres die wereld tournee optreedt heb je meeste kans op allerlei ziektes en kanker.
  Paar jaar geleden was een Amerikaanse zangeres een onnodig LUPUS opgelopen in Amsterdam. De andere zangeres is Lady Gaga.
  https://www.nu.nl/achterklap/2260279/lady-gaga-heeft-lupus.html

  De 1e oorzaak niet alleen voor het gevaar voor Lupus. Maar ook Borstkanker, Eierstokkanker, Baarmoederkanker, Baarmoederhalskanker, Endometriosis of weke-delen.

  Hier zie je dit allemaal via de LEVER bloedbanen en zenuwenbanen optreden.

  0 likes
 17. De lever bloedbanen en zenuwenbanen is vanuit de lever langs de lies en geslachtsdelen heen richting beneden naar de grote teen. In de baarmoeder heeft een bloedbanen en zenuwenbanen die rechtstreeks verbindt met het HART. De NIER heeft ook een verbinding rechtstreeks met het hart langs de geslachtsdelen. Voor vrouwen is het hart niet alleen voor de bloedsomloop, maar ook voor de goede zwangerschap. De proces van de menstruatie is onder de leiding van lever, hart en de nier.

  De laatste jaar is een vooruitgang van de media dat de AB is niet geschikt voor griep. Het kan gevaarlijk zijn. Want de ontsteking/longontsteking van de griep kan je alleen maar met de HART-functie bestrijden via de koorts-proces.

  Het lichaam is een samenhang van alle organen. Soort logistiek samenwerking, wat je de kankercellen/gezwel ziet is de eind productie, niet de oorzaak.

  Degene verkoudheid/griep tijdens de menstruatie met verkeerde medicatie o.a. paracetamol of AB behandeling kan de ontsteking niet genezen, integendeel dit maakt het hart tijdens de koorts-proces alleen maar lastig. De menstruatie bloed die normaal naar beneden lossen maar door de verstoring naar alle kanten op. Vooral naar boven in het gezichten via de galblaas bloedbanen en zenuwenbanen.

  Tot heden is de oorzaak onbekend, maar zij weten het feit dat bij vrouwen tussen 20 en 50 jaar. Niet voor de 12 jaar en niet na de menopauze. Zij denken dit erfelijk, een huidaandoening, spierziekte en weke-delen ziektes is met allerlei verkeerde behandelingen. Ellende voor de patiënten.

  https://www.nu.nl/achterklap/2260279/lady-gaga-heeft-lupus.html
  Ook Michael Jackson had last van lupus, wat zich uitte in huidproblemen

  http://grootheerenveen.nl/2017/04/03/jessica-paczkowska-start-crowdfunding-campagne-eerste-single/
  Jessica lijdt aan de chronische vermoeidheidsziekte Lupus.

  http://www.tvgids.nl/selena-gomez-onderging-niertransplantatie/artikel/160788/
  Ze heeft een niertransplantatie ondergaan.

  Net als alle verkeerde behandeling voor diabetes patiënten die later de gezonde nier ernstig beschadigt dat voor de nierspoeling of niertransplantatie. Heel triest.

  Degene net diagnose Lupus kan op eenvoudige manier binnen 3 maanden laten spontaan genezen. Het is een methode die het Hart, lever en de nier functie te laten herstellen dat de menstruatie bloed via de Milt verzamelen die weer naar het Lever verstuurt langs het Hart. Het Hart en de Nier zorgen de ongewenste bloed de volgende menstruatie via de baarmoeder lossen. Dat is de “geneeskunde”.

  Wanneer je dit geneeskunde snapt dan kan je de 1e oorzaak van alle hormonen kanker spontaan laten genezen. Het geldt ook voor Longkanker die de laatste jaar de meeste doodsoorzaak nummer 2 voor vrouwen.

  0 likes
 18. https://www.kanker.nl/bibliotheek/baarmoederhalskanker/wat-is/5712-voorstadium-van-baarmoederhalskanker
  CIN I, CIN II en CIN III
  Spontaan genezing voorstadium

  https://brca.nl/nl/10-veelgestelde-vragen-over-brca
  BRCA I en BRCA II
  Spontaan genezing voorstadium

  Het gebeurt ook vaak een spontaan genezing bij voorstadium symptoom Borstkanker.

  Waarom CIN I, II en III, BRCA I en II?
  Erfelijke aanleg?
  Borstkanker en baarmoederkanker erfelijk aanleg zoals Angelina Jolie beweert?
  De domste vrouw van de wereld die geen borstkanker heeft die bang voor dat borstkanker erfelijk aanleg is. Allemaal op basis van logica die zegt, “Als je alle banden van je auto verwijdert, krijg je nooit meer een lekke band”. Dit kreeg zij ondersteuning van haar ARTS. De bijwerking zonder borsten en baarmoeder is groter dan de kanker.
  Wat een medische drama.

  Menstruatie is erfelijk aanleg, niet de kanker.
  De fase CIN I, II, III en BRCA I, II zijn individueel geval hoe fase van de griepvirus en menstruatie gedurende proces optreedt. Degene spontaan genezen na CIN I of BRCA I is degene rust gaat nemen, minder stress en goede drink, eet en leefgewoonte aanpassen, dit lost de volgende goede menstruatie de probleem op.
  Degene van CIN I naar CIN II en daarna verandert in baarmoederhalskanker is degene met allerlei verkeerde maatregelen en geen rust nemen om het lichaam zich te herstellen.

  Chemo lost de voorstadium de oorzaak niet op. Ook niet bij de gevolgde stadium. De meeste geval zorgt de Chemokuur alleen de bijwerking en de uitzaaiingen.

  0 likes
 19. Eildert Vinkenborg

  Ik had een tumor van 8.8 centimeter Non Hodgkin Lymfoom . Een half jaar Rchop chemo gehad . De zwelling is inderdaad weg en nu ben ik genezen verklaard . Ik zit nu wel met nieren die het niet goed doen , stollingen in mijn longen (lonembolie) en dikke voeten en benen (oedeem) . En dat noemen ze genezen . De oncoloog gaat niet diep door in de klachten die ik van de chemo heb overgehouden . De zwelling is weg dus ik ben “genezen en ik word weer terug naar mijn huisarts geschopt . Van holisme hebben ze nog nooit gehoord . Het wordt tijd dat de gehele mens met zijn gehele hebben en houden eens meegenomen gaat worden . Nogmaals de zwelling is weg en daar ben ik natuurlijk blij om maar ik voel me geenszins genezen voor alles wat ik ervoor terug heb gekregen . Ze zien een zieke plek in het lichaam en daar geven ze een pilletje voor . Puur mechanisme geneeskunde .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

In Duitsland is vaccineren tegen mazelen vanaf ...