Het Complot

Machtigsten der aarde bijeen op mysterieuze Bohemian Grove

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is weer zover: in Monte Rio in de staat Californië verzamelen meer dan 2000 rijke mannen zich momenteel voor hun jaarlijkse retraite. Langs de Russian River worden ze opgewacht door een groep betogers.

Sinds woensdag arriveren peperdure auto’s bij de ingang van de Bohemian Club, die sinds zijn oprichting in 1872 alleen mannen toelaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Occupy-beweging gaat op zaterdag in het openluchttheater van Monte Rio live muziek spelen terwijl de circa 2400 leden van de Bohemian Club beginnen aan hun jaarlijkse ritueel voor een groot standbeeld van een uil.

Geheimzinnigheid

Initiatiefneemster van het Bohemian Grove Action Network Mary Moore vraagt al sinds 1980 aandacht voor de geheimzinnigheid waar de Bohemian Grove mee wordt omgeven.

Vele belangrijke politici, mediamagnaten, topmannen van grote corporaties en andere machtige individuen zullen er aanwezig zijn. Ze zouden naast het ritueel onder meer de ‘duivel aanbidden’ en ‘als een wolf janken naar de maan’.

Occupy’ers van heinde en ver protesteren tussen 14 en 29 juli aanstaande in Monte Rio tegen de rijkste mannen ter wereld. Dit jaar draagt het protest de naam ‘Occupy Bohemian Grove, Ontmasker de 1%’.

Oliemagnaten

Op foto’s van de bijeenkomst in 1999 staan Colin Powell, Donald Rumsfeld en Thomas Kean. Kean werd twee jaar later voorzitter van de 9/11 Commissie. Werd het hele plan voor de aanslagen op 11 september 2001 al ver van tevoren uitgedokterd?

Het terrein is twee weken lang opgedeeld in verschillende kampen. Zo is er traditiegetrouw een speciaal kamp voor de Rockefeller-familie en andere oliemagnaten. Ook veel leden van de Council of Foreign Relations en de Trilaterale Commissie geven er acte de présence.

Steun

De Occupy-beweging kan rekenen op steun van de Fukushima Mothers, Code Pink, Peace and Justice Center, ANSWER Coalition, Project Censored, Bohemian Grove Action Network, Veterans for Peace, National Lawyers Guild, Round Valley Indians for Justice en vele andere groepen die gericht zijn op belangrijke thema’s als klimaat, mensenrechten, Palestina en de economie.

Een lokaal radiostation gaat live uitzenden vanaf Bohemian Grove en Russia Today en No-Lies Radio zullen video-opnames maken.

Bron: Patch.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

dit was echt gestoord heb het al gezien .een jaar geleden

Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

ik hoop dat de Muziek van occupy goed er boven uit komt

c
c
11 jaren geleden

Sinister gedoe, er gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen velen volgens berichten.

Son of Man
Son of Man
11 jaren geleden

Hee, een vakantieuitje voor de heren en dames wereldverziekers. Laten ze het gezellig hebben met elkaar. Het zal wel de laatste keer zijn dat deze mensensoort nog zo in grote getallen mogen samenscholen.
Zo,ik heb gezegd.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x