CoronaMens en Dier

Kuipers zegt dat corona niet van de A-lijst wordt gehaald: ‘Onbegrijpelijk!’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Terwijl de Engelsen hun vrijheid weer helemaal terug hebben, krijgen de Nederlanders slechts een klein beetje meer tijd op de binnenplaats van hun gevangenis. En dat terwijl de cijfers wat BVNL betreft geen enkele maatregel meer rechtvaardigen, zei Kamerlid Wybren van Haga woensdag tijdens het coronadebat.

De IFR van corona was al 0,10 procent en dankzij omikron zal dat nog veel lager worden. Er is dus geen enkele reden meer om corona op de A-lijst van de Wet publieke gezondheid te handhaven, zei het Kamerlid.

Graag hoor ik van de minister wanneer COVID-19 nu eindelijk eens van die lijst wordt afgevoerd, aldus Van Haga. Minister Kuipers van Volksgezondheid liet weten dat corona gewoon op de A-lijst blijft staan.

Internationale verplichtingen

“De heer Van Haga vroeg wanneer COVID-19 afgevoerd wordt van de A-lijst. Het antwoord is: voorlopig nog niet. Er blijven voorlopig ook internationale verplichtingen aan de orde. Maar we streven er uiteraard echt allemaal naar om de maatregelen niet langer te houden dan nodig is. Daar hopen we op. Het afvoeren van een A-lijst is iets voor het moment waarop dat ook echt kan. Tot zover even mijn vragen over de epidemiologie,” zei Kuipers.

“Onbegrijpelijk! Er zijn nul argumenten om dit in stand te houden,” reageert Van Haga op Twitter.

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

198 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
1 jaar geleden

We hebben te maken met het WEF misdaadsyndicaat en ze hebben een afschuwelijk plan voor de mensheid.

Richy
Richy
1 jaar geleden

Is het de minister die dit bepaald? Kan dit niet afgedwongen worden dat het van de onterechte A status af gaat?

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

Kuipers voert ook alleen maar opdrachten uit van bovenaf. Opvallend dat veel cojonaterroristen een witte motor nodig hebben om de bevelen uit te voeren als je kijkt naar de er op los rammende “politie”, aartsleugenaar de jonge en nu ook deze freddie krueger

It's me
It's me
1 jaar geleden

Hé kuipertje jongetje …Wie ben jij of wie denk jij dat je bent dan mafketel….Engnek ben je , niks meer , niks minder en nou optiefen met je gedram . En dit telt ook voor de rest daar. Smeerlappen !!!

Back to top button
198
0
We lezen graag je reactie!x