CoronaBuitenland

Uitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

In België ontvangen ouders van kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot en met 11 jaar sinds kort een brief waarin ze worden opgeroepen hun kroost te laten vaccineren tegen corona. “Samen kunnen we corona onder controle krijgen. Door iedereen te vaccineren. Ook jonge kinderen. Zo kan het virus zich minder en moeilijker verspreiden,” staat in de brief.

Verder valt in de brief te lezen: “Het vaccin is uitgebreid getest op kinderen en is veilig. Het wordt al in verschillende landen wereldwijd toegediend.”

Vol leugens

De Belgische overheid noemt vervolgens vier redenen om je kind te laten vaccineren. “Vaccinatie zorgt voor minder besmettingen en dus minder quarantaines, het beschermt je kind tegen ziekte door corona, immuniteit door vaccinatie is beter en langduriger dan door besmetting en het beschermt iedereen waarmee je kind contact heeft: ouders, grootouders, broers en zussen.”

“Je kind laten vaccineren is een kleine moeite, maar een heel belangrijke daad. Want als bijna iedereen gevaccineerd is, krijgen we corona beter onder controle,” aldus de uitnodiging.

Voormalig Kamerlid en senator Gabrielle Popken, die als adviseur in het Europees Parlement werkt, is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de brief. “Wanneer je kind wordt opgeroepen voor een covidvaccin en je een brief vol leugens ontvangt,” reageert ze.

Misdadig

“Het vaccin zorgt niet voor minder besmettingen, het beschermt niet tegen covid, immuniteit is niet beter en je beschermt anderen niet,” benadrukt Popken.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!”

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Gemakkelijker kunnen ze je het niet maken.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Dus ouders niet doen,laat je kind niet vaccineren.
Het is een gifspuit .
Heel veel bijwerkingen en het kan je dood zijn.
Geloof de regering niet.
Je lichaam maakt zelf antistoffen aan.

B.Huysman
B.Huysman
1 jaar geleden

Oppakken die misdadigers en snel , in België en in de rest van europa

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x