CoronaBuitenland

Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Een uitvaartmedewerker uit Sydney zei zaterdag tijdens een groot coronaprotest in de Australische hoofdstad Canberra dat er op dit moment vooral veel baby’s en jonge mannen sterven. Hartaanvallen, beroertes, bloedproppen. Vreemd genoeg staat op de overlijdensaktes dat de doodsoorzaak ‘onbekend’ is, zei ze.

Er worden geen uitvaartdiensten georganiseerd. Ze gaan rechtstreeks de crematieoven in, aldus de vrouw uit de uitvaartindustrie. Vervolgens krijgen de nabestaanden de urn met de resten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Extra grote koelunits

De uitvaartmedewerker zei dat op sommige plekken extra grote koelunits zijn geplaatst waar minimaal 20 lichamen in kunnen worden opgeslagen. Er zijn plekken waar acht van zulke containers zijn neergezet, zei ze.

“Iedereen moet beseffen: doe dit niet. We hebben er genoeg van. We willen de kleine kinderen die nu worden geprikt niet zien binnenkomen bij ons, maar dat gaat wel gebeuren. 100 procent.”

Vernietiging

De medewerker wilde niet zeggen waar ze werkt omdat ‘we voorzichtig moeten zijn met wie we praten’ en ‘sommigen niet wakker zijn’. Ze benadrukte dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. “Hier is sprake van vernietiging.”

[Infowars]

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kaar
Kaar
2 jaren geleden

Kuipers, Rutte en G,
weg ermee?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het depopulatieprogramma van de Nieuwe Wereld Orde neemt steeds meer zichtbare vormen aan.

Het dodelijke virus bestaat in de natuur niet.

Mensen worden met een biologisch wapen, wat zij een virus noemen, ingeënt en worden daardoor ziek of gaan dood.

Het wordt tijd dat de politieke partijen en de slachtoffers van deze genocideprik dit voor waarheid aannemen en zich daar openlijk voor uitspreken.

Naar mijn mening zijn alle griepvarianten, dus alle pandemieën die wij in het verleden hebben gehad, een oorlogshandeling geweest tegen de mensen. Dit is dus pure genocide.

Het zijn de mensen die zich laten testen en vaccineren, die het plan van wereldwijde depopulatie in stand houden, en dus niet de mensen die hun verstand gebruiken en zich niet laten testen en prikken.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

De grootste genocide ooit met medewerking rutte 4 gaat de geschiedenisboeken in. Zal er dan over 10 jaar een herdenking komen, waar rutte vooraan op een stoel zit te grijnzen en denken heb ik dit even mooi versierd. Depopulatie gelukt!!. Misschien een krans leggen met een big smile, Net doen alsof hij van niets weet. Oh ja, hij heeft er geen herinnering aan.

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

Regelrechte moord!
Even contact opnemen met haar collega in the U.K. John O’Looney en Reiner Fuellmich.
Hoe meer munitie voor het tribunaal hoe beter.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x