CoronaBuitenland

Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwen

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Een verpleegkundige die tot voor kort in het Brigham and Women’s Hospital in Boston werkte, heeft ontslag genomen vanwege de vaccinatieplicht. In het laatste jaar dat ze er werkte, zag ze zoveel vrouwen die last hadden van ernstige vaccinbijwerkingen dat ze sowieso al van plan was om te vertrekken.

De verpleegster, die anoniem wil blijven, zag veel gevaccineerde vrouwen met menstruatiestoornissen en een enorme stijging van het aantal miskramen, ook in het tweede en derde trimester. Om nog maar te zwijgen over het toenemende aantal kankergevallen.

Nog nooit zoveel

De verpleegkundige, die al 14 jaar in het vak zit, zei in de Stew Peters Show dat ze nog nooit zoveel miskramen heeft gezien als nu. Op de vraag of ze er getuige van is geweest dat velen sterven door de coronaprik antwoordde ze: “Ja, absoluut.”

Ze voegde toe dat bijna iedereen in de ontkenningsfase zit, zowel de artsen als de patiënten. “Niemand wilde geloven dat het aan het vaccin kon liggen.”

Gefabriceerde crisis

De verpleegster is in oktober vorig jaar samen met een aantal gelijkgestemden weggegaan. Medewerkers van het ziekenhuis moeten zich voor augustus verplicht laten boosteren. Dan zullen er naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een aantal vertrekken.

Ze benadrukte verder dat de coronacrisis een gefabriceerde crisis is. Alles is erop gericht om mensen zoveel mogelijk vaccins te geven, zei ze.

“Dit is compleet gestoord,” reageerde presentator Stew Peters.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Wat dat betreft zitten we toch min of meer gevangen in een Vicieuze Cirkel….mijn vraag blijft dan ook gewoon:

Waarom laat een Zwangere Vrouw zich in hemelsnaam dan ook inspuiten met die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi?

Ik bedoel als je dan toch al zo bezig bent, dan kun je ook net zo goed een pakje sigaretten per dag roken….een fles Wodka leegzuipen of Crack roken tijdens je Zwangerschap….

Elise
Elise
1 jaar geleden

Triest triest triest….

Sherma
Sherma
1 jaar geleden

Het ongeloof bij mensen is onvoorstelbaar. Dat de regering ons zo kan liggen hebben, het gaat er moeilijk in. De MSM doet doodleuk verder. Afgelopen berichten waarom mensen een hartaanval kunnen krijgen :
-door sneeuw te ruimen
-door klimaatsverandering
-door hoge energierekening
-door niet te ontbijten
Alles behalve de vax. De film Matrix was niets overdreven.

Kai heever
Kai heever
1 jaar geleden

We tried too warn them, they just wouldn’t listen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x