Mens en Dier

Uitvinder mRNA-vaccintechnologie: het lijkt erop dat het worstcasescenario gaat uitkomen

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zei deze week dat de nasale titers bij gevaccineerden en ongevaccineerden gelijk zijn. Een titer is een getal waarmee de hoeveelheid antistoffen wordt uitgedrukt.

NBC News schreef dat die titers bij gevaccineerden zelfs hoger zijn dan bij ongevaccineerde mensen en baseerde zich daarbij op uitspraken van een anonieme overheidsfunctionaris.

“Dit is precies wat je zou verwachten bij antilichaam-gemedieerde versterking van infectie,” zei Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, in Bannons War Room. Wat wordt hiermee bedoeld? Het vaccin zorgt ervoor dat het virus besmettelijker wordt en zich sneller gaat vermenigvuldigen.

Dit is waar vaccinologen al sinds het begin voor waarschuwen

“Dit is de ergste nachtmerrie van vaccinologen,” aldus Malone. Hij wees erop dat het eerder is gebeurd. Zo stierven tijdens de vaccinatiecampagne tegen het respiratoir syncytieelvirus in de jaren zestig meer gevaccineerde dan ongevaccineerde kinderen. Het gebeurde ook bij het denguevaccin en vrijwel alle andere coronavaccinprogramma’s die ooit zijn opgezet.

“Dit is waar vaccinologen zoals ikzelf al sinds het begin voor waarschuwen,” zei hij.

Malone zei verder dat dr. Fauci liegt en dat de overheid verdoezelt wat hier gebeurt. “Ik wil niet alarmistisch klinken, maar het lijkt erop dat het worstcasescenario gaat uitkomen.”

Vaccinatiecampagne staken

Hij wil ook graag iets rechtzetten: “De mutaties die opduiken, worden hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door mensen die zijn gevaccineerd, niet door ongevaccineerden.”

Als wordt bewezen dat er sprake is van antilichaam-gemedieerde versterking van infectie, moet de vaccinatiecampagne worden gestaakt, benadrukte Malone.

4.7 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Ach nee, er zijn nog genoeg mensen in Nederland waaronder mijn bekenden die vandaag de felbegeerde prik gaat halen.
Gisteren nog een artikeltje toegestuurd maar het mag niet baten.

Dan zou het toch wel goed zitten? De meerderheid heeft altijd gelijk!

Chris
Chris
9 maanden geleden

Dit is meer dan oorlog, en iedereen, media, regeringen komen met een uitgestreken gezicht vertellen dat het noodzakelijk is, de politicie laten hun inenten met zoutwater!!! Monsters zijn het, zo iemand verdient toch niets goeds!!!

Robert
Robert
9 maanden geleden

Ondertussen dendert de trein verder…

Helga
Helga
9 maanden geleden

self full filling prophesy…The law of attaction. Dat wat de mens vreest zal gebeuren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x