Mens en Dier

Vaccinoloog prof. Schetters: we moeten meteen stoppen met de mRNA-vaccins!

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldwijde campagne om iedereen te vaccineren tegen corona is eigenlijk het grootste experiment ooit. Dat zei professor Theo Schetters in gesprek met de Groene Rekenkamer. De vaccinoloog vindt dat er gestopt moet worden met het inspuiten van de mRNA-vaccins.

“Het is heel vreemd om je eigen lichaamscellen een instructie te geven om heel veel van een eiwit te maken dat jouw lichaam eigenlijk nooit maakt,” zei hij. “En ga er dan niet van uit dat alle celbiologische processen in die cellen hetzelfde blijven lopen. Dat gaat zeker niet hetzelfde zijn en men heeft totaal geen idee wat de consequenties zijn. Daarom ben ik tegen mRNA-vaccins.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Meteen stoppen

De mRNA-vaccins, die van Pfizer en Moderna, zouden wat professor Schetters betreft meteen gestopt moeten worden. Over de andere vaccins, de vectorvaccins van AstraZeneca en Janssen, zei hij: “Ook daar ben ik niet gerust op.”

De vaccinoloog zei verder: “De informatie die de overheid geeft, is geen informatie, maar lijkt meer op propaganda. Dus er wordt geen afgewogen informatie gegeven. Mensen hebben geen idee waar ze wel of niet voor kiezen en of het nou wel of niet nodig is. Je krijgt de indruk dat het vaccineren een doel op zich is geworden.”

Het gaat jullie gewoon om het vaccineren, niet om de volksgezondheid

“En als je kijkt naar de getallen die Van Dissel heeft gepresenteerd, dat de corona-epidemie in mei vorig jaar eigenlijk al verdwenen is, en men toch doorgaat met deze urgentie van vaccineren, dan denk ik van: het gaat jullie gewoon om het vaccineren, maar niet om de volksgezondheid,” zei Schetters.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

groot gelijk, waar het omgaat is geld en de andere kant van de medaille opruimen van de burger.
twee vliegen in een klap.

je komt nooit te weten hoeveel mensen al de injectie hebben gehad.

Celia
Celia
2 jaren geleden

“Het gaat om het vaccineren, niet om de volksgezondheid.” Heel helder en duidelijk gezegd door prof. Schetters. Ik hoop dat het doordringt bij de bange mensen, maar vooral bij Hugo de Jonge! Gisteren Jensen gezien. In Australië mag je geen scheten meer laten want dan kun je iemand besmetten met Corona, het wordt steeds lachwekkender???

Edward
Edward
2 jaren geleden

Natuurlijk had dit injectie experiment allang stopgezet moeten worden, Hugo de Snuifneus moet vervolgd worden voor misdaden tegen de mensheid. Mensen isoleren en uitsluiten van deelname aan de samenleving is fascisme.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

mRNA IS HET PROBLEEM NIET

Die mRNA is Héél erg gevoelig en wordt normaal snel afgebroken door het Lichaam om dat te Voorkomen hebben ze Grafeenoxide als transport-middel toegevoegd…Want Grafeenoxide is in staat om mRNA langdurig te beschermen tegen afbraak, waardoor de genetische instructies zich door het hele menselijke lichaam kunnen verspreiden…Het probleem met Grafeenoxide is echter:

ZÉÉR GIFTIG & DODELIJK! WAT VAN DE VACCINAZIS SIMPELWEG EEN BIO-WAPEN MAAKT….

Binnenkort waarschijnlijk een Elektronenmicroscoop tot onze beschikking & dan zullen we met Eigen Ogen zien wat er in die VacciNazis zit…maak je Borst maar nat Herr Doktor Hugo Mengele…je ken lache als ik ook maar ÉÉN KORELTJE AANTREF!

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x