Buitenland

Analist: “Europa gaat etnisch gezuiverd worden, we leven onder tirannie”

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europa is momenteel in de ban van de aanrandingsschandalen. Het continent wordt overspoeld door grote hoeveelheden jonge mannen uit Arabische en Afrikaanse landen.

De blanke Europeanen zijn bang om het beestje bij de naam te noemen. Dat stelt de Britse schrijver, analist en vertaler Sam Gerrans.

Buiten Europa wordt de invloed van Europeanen in de wereld vaak gezien als een absoluut kwaad. Gerrans noemt Groot-Brittannië als voorbeeld, dat net als andere Europese landen een groot rijk had. Veel van wat dat rijk deed was slecht.

Bankenkartel

Groot-Brittannië wordt sinds de oprichting van de Bank of England gerund door een bankenkartel. De inheemse bevolkingen zijn tijdens oorlogen weggevaagd om de schatkisten van de rijken te vullen, aldus Gerrans.

Het volk werd een gevoel van ‘zij en ons’ aangepraat omdat dat handig was voor de machthebbers. Er is nu niet meer zoveel vraag naar het harde werk van Europese mannen. De wereld is namelijk zo goed als veroverd en in handen gevallen van de banken. Er zijn nog een paar laatste bolwerken, maar die worden momenteel gebombardeerd. Na de Tweede Wereldoorlog was het grootste deel van de klus al wel geklaard, zegt de analist.

Zo af en toe wakkeren de machthebbers via hun media het nationalisme aan, als er bijvoorbeeld een land moet worden verwoest of een onderdanige centrale bank moet worden opgericht, zodat het land de tegoeden aan de banken kan teruggeven in plaats van aan het eigen volk.

Politieke correctheid

Alleen in deze gevallen mag er onderscheid worden gemaakt tussen bevolkingsgroepen, benadrukt Gerrans. In alle andere gevallen krijg je te maken met politieke correctheid, verlies je je baan of kun je zelfs in de gevangenis belanden.

Onze leiders hebben geen moeite met het vermoorden van miljoenen Irakezen, het bombarderen van Falluja met fosforbommen of het uitroeien van Palestijnen, maar nu moeten we opeens wel compassie tonen en behulpzaam zijn.

Grootschalige opstand

Door deze extreem selectieve compassie en pijnlijke tegenstrijdigheid wordt één ding duidelijk: Europa gaat etnisch gezuiverd worden. Gerrans snapt niet dat er nog geen grootschalige opstand is. “We leven onder tirannie,” schrijft hij.

De illegale oorlogen tegen Syrië en Irak zijn veroorzaakt door denktanks die de belangen van slechts een paar mensen behartigen, aldus Gerrans. Het Europese volk heeft dit probleem niet veroorzaakt en zou dan ook niet moeten opdraaien voor de gevolgen.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik vecht terug.

vladi
vladi
6 jaren geleden

Daarom,bewapen u zelf met alle middelen, punt!!

fff

Van
Van
6 jaren geleden

Ik durf me uit te spreken… De joden willen het blanke ras vernietigen.

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

grootschalige opstand? door wie dan? dat schapenvolk? mag ik even een teiltje

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x