Mens en Dier

Kijk: Rechtsfilosoof legt bij Jinek in 1 minuut uit waarom ongevaccineerden onterecht zwartepiet toegespeeld krijgen

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De spanningen liepen op aan tafel bij Jinek tussen rechtsfilosoof Raisa Blommestijn en beddenbaas Ernst Kuipers rondom de mogelijke maatregelen voor ongevaccineerden. “Raisa is tot nu toe niet één keer in staat gesteld om normaal een zin af te maken. Wat een farce dit,” klaagde politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Toch slaagde Blommestijn erin om in ongeveer een minuut het overheidsnarratief te doorprikken. Ze legde uit waarom de schuld van de druk op de zorg onterecht bij ongevaccineerden wordt gelegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Andersom

“De directeur van het Maastrichts medisch centrum zegt dat het beeld vooral andersom is. We zien in het Verenigd Koninkrijk dat twee derde van de mensen in het ziekenhuis gevaccineerd is,” zei Blommestijn aan tafel bij Jinek.

“En het punt dat ik ook nog even wil maken is: in Nederland is er jarenlang aan afbraakbeleid gedaan in de zorg. Het aantal IC-bedden is eerder afgeschaald dan dat er is bijgekomen. Er kunnen wel boa’s worden opgeleid, maar het is heel lastig om IC-personeel op te leiden,” zei ze, terwijl Kuipers haar met priemende ogen aankeek.

Gemaskeerd

“Het feit dat we nu al anderhalf jaar in deze crisis zitten en dat er überhaupt geen IC-bed structureel bijkomt, dat er niet meer verpleegkundigen worden opgeleid, dat daar niet op is ingezet – ik heb het idee dat jarenlang politiek falen en wanbeleid nu gemaskeerd wordt door de schuld te leggen bij mensen die ongevaccineerd zijn,” benadrukte Blommestijn.

4.9 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
2 jaren geleden

Het manisch-depressieve Covid-beleid van België: “Dit virus hou je niet tegen. Laat ons stoppen met het obsessieve testen”

Een heropleving van de coronabesmettingen in ons land gaat uiteraard gepaard met een zoveelste Overlegcomité. Opnieuw worden maatregelen ingevoerd om de verspreiding van Covid-19 te beperken. Volgens epidemioloog en arts Luc Bonneux is er echter geen sprake meer van een acute of ernstige dreiging. De noodzaak van bepaalde maatregelen en vooral het testen van kinderen op school vindt de wetenschapper bedenkelijk.

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/coronavirus/het-manisch-depressieve-covid-beleid-van-belgi%c3%ab-%e2%80%9cdit-virus-hou-je-niet-tegen-laat-ons-stoppen-met-het-obsessieve-testen%e2%80%9d/ar-AAPZBOD?ocid=mailsignout&li=BBqiQ9V

Roadie
Roadie
2 jaren geleden

Zij die worden geleid door wijsheid en waarheid, kunnen honing halen uit onkruid.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Bedankt Raisa Blommestijn voor je heldere & duidelijke uitleg…de Tsunami van Waarheid valt niet meer te stoppen…de doos van Pandora is geopend….laters Hugo…

Kans
Kans
2 jaren geleden

Correctie, het is geen wanbeleid, het is een bewust gestuurd beleid om alles kapot te maken, dit bewijst het aantal jaren dat men bewust de zorg afschaald, en wie zijn er in dienst van Klaus Swaab, juist dat zijn degene waar U allen op stemd, dus dom volk van Nederigland, U heeft dit alles aan U zelf te wijten, sta op en verdedig U tegen deze komplete randdebielen zij voeren een agenda uit die U kompleet van alles beroofd, weiger aan alles mee te doen en boycot alle grote bedrijven als het maar enigzins kan .

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x