Het Complot

Wordt het na 15 jaar niet eens tijd om opnieuw te kijken naar het complot van 9/11?

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen van 9/11 veranderden de wereld compleet. Er volgden niet alleen oorlogen met vele honderdduizenden doden en gewonden, ook onze vrijheden en privacy werden stukje bij beetje ingedamd en staan nog altijd onder steeds groter wordende druk.

Inmiddels vinden er iedere dag aanslagen plaats. Ook in Europa zijn duizenden op de vlucht en wordt in sommige landen zelfs de staat van beleg afgekondigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vijftien jaar na dato bestaan er naast de officiële nog steeds verschillende andere complottheorieën over 9/11. De belangrijkste is die waarbij explosieven zouden zijn gebruikt bij het instorten van de Twin Towers (WTC 1 en 2) en het 190 meter hoge gebouw WTC7, dat aan het einde van de middag op 11 september 2001 instortte.

Perfecte klassieke sloop

Deze instorting leek op een perfecte klassieke sloop met explosieven. Inmiddels stellen meer dan 2700 internationale architecten en ingenieurs hier al jarenlang uiterst kritische vragen over.

Op dit moment denkt meer dan de helft van de Amerikanen dat hun regering in het kader van 9/11 iets te verbergen heeft.

Duidelijk is inmiddels dat Bush en Blair de wereld willens en wetens hebben voorlogen over Iraks bezit van massavernietigingswapens om steun te krijgen voor een lang van tevoren geplande illegale invasie.

Vrije val

Wat als er nog meer van de officiële complottheorie van de Amerikaanse regering niet blijkt te kloppen? Wordt het na 15 jaar niet eens tijd om opnieuw te kijken naar het complot van 9/11?

In het universiteitsblad van de TU Delft stelt dr.ir Coen Vermeeren dat de officiële Amerikaanse onderzoeksinstantie NIST, die de instorting van drie WTC-gebouwen op 9/11 onderzocht, het naliet om de volledige instorting van een gebouw met praktische vrije val tot in detail te verklaren.

Met het verwijzen naar video’s ‘verklaart’ NIST dat het logisch was dat één 190 meter en twee 415 meter hoge gebouwen in respectievelijk 6,5, 9 en 11 seconden volledig en symmetrisch tot op grondniveau vernietigd werden door brand op een klein aantal hoger gelegen verdiepingen.

Wordt het na 15 jaar niet eens tijd om opnieuw te kijken naar het complot van 9/11?Dit was de eerste en tevens laatste keer dat dat in de hoogbouwwereld gebeurde.

Gemiste kans

Over WTC7 geeft zelfs NIST toe dat het 2,5 seconden volledig in vrije val verkeerde, aldus Vermeeren.

Hij daagt iedere zichzelf respecterende mens uit, die doorgaans zonder zich verdiept te hebben niet verder komt dan dit een complottheorie te noemen, om te komen met een technische verklaring die de toets der kritiek wél kan doorstaan.

Dat de technische staf van de TU Delft het in 2015 bij de presentatie van architect Richard Gage, voorzitter van Architects and Engineers for 9/11 Truth, waar zich inmiddels al 2700 internationale architecten en ingenieurs bij hebben aangesloten, liet afweten bij het debat, was volgens hem een gemiste kans.

Politieke correctheid

Hij hoopt dat dit debat in de toekomst alsnog plaatsvindt.

“Het wachten is nu op de enige universiteit die geen last lijkt te hebben van politieke correctheid en probeert met een open source-onderzoek de instorting van WTC7 te verklaren: Alaska Fairbanks,” besluit Vermeeren.

Het boek ‘9/11 is gewoon een complot’ is hier verkrijgbaar.

In het boek aanbevelingen van onder meer voormalig minister-president Dries van Agt, oud-minister Andreas von Bülow, Willem Middelkoop en Lange Frans.

Als je het boek deze week nog bestelt, ontvang je een gesigneerd exemplaar en betaal je geen verzendkosten.

[TU Delft]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Volgens mij worden pas na 50 jaar geheime documenten vrijgegeven, dan zal iedereen eindelijk zeker weten dat Amerikanen hun eigen volk hebben opgeofferd voor meer persoonlijke macht. Komt wel goed uit dat dan alle daders al seniel of dood zijn.

Jeroenske
Jeroenske
7 jaren geleden

Man 15 jaar al weer ! Het voelt als vorige week.

Helen
Helen
7 jaren geleden

Wordt het na 15 jaar niet eens tijd om opnieuw te kijken naar het complot van 9/11?
Nou, nee ! Het richt zich weer op strijden tegen en dat houdt de mens dan weer gevangen in het duister.
Volgens mij is het belangrijker dat wij als mensen gaan onderzoeken wie wij daadwerkelijk zijn en te komen tot een krachtiger leven: Het leven vanuit de kracht van het hart.

Robin
Robin
7 jaren geleden

15 jaar te laat… Het was overduidelijk een ‘problem, reaction, solution’ actie.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x