CoronaBuitenland

Gelekte e-mail ziekenhuis onthult: aantal doodgeboren baby’s sterk gestegen

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Een gelekte e-mail van een ziekenhuis in Fresno in de Amerikaanse staat Californië heeft onthuld dat het aantal doodgeboortes is gestegen, meldt NTD. De medewerker die de e-mail heeft gelekt, laat weten dat de stijging samenvalt met de uitrol van het coronavaccin.

In de e-mail, die naar ziekenhuismedewerkers werd verstuurd, valt te lezen dat de trend naar verwachting doorzet. In de maand augustus werden er 22 doodgeboortes geregistreerd in het ziekenhuis, een record.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door het dak

Tot en met 8 september waren er al acht doodgeboren baby’s geteld, blijkt uit de e-mail, die is opgesteld door een hoofdverpleegkundige.

Volgens de medewerker die de e-mail heeft gedeeld met de krant The Epoch Times ging de foetale sterfte na de uitrol van het coronavaccin door het dak. Ze zei dat er normaal gesproken één tot twee gevallen per kwartaal worden geregistreerd.

Geen antwoord

De krant zocht contact met de hoofdverpleegkundige die de e-mail heeft verstuurd, maar kreeg geen antwoord.

Gynaecoloog en verloskundige James Thorp zei tegenover de krant dat er de afgelopen 15 maanden 1300 peer-reviewed studies zijn verschenen waaruit blijkt dat de coronavaccins kunnen leiden tot ernstige complicaties en sterfte.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Heeft er iemand een meetlat?
Ik wil even meten hoe groot die olifant die in de kamer staat inmiddels is!

Gene
Gene
1 jaar geleden

En groot deel van de Nederlandse politiek, in casu de meerderheidspartijen en fatso’s als ene Bruls krijgen van dit nieuws een collectief orgasme!

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ik schrik er niet eens meer van van die berichten over hoe de mensen kapot gaan aan die spuit. Net zoals vroeger, we werden we letterlijk en figuurlijk doodgegooid met geweld over en weer met messen en wapens in de steden. Ook dat werd heel gewoon. Ik denk dat ze dit ook hebben getest en uitgevlooid op de mensen om te zien hoe ze op den duur reageren en mogelijk is een keer in verzet komen. De schok moet dus wel heel groot zijn om de mensen in beweging te krijgen vooraleer ze in verzet gaan. Ze lijken te weten hoe ze ons moeten bespelen en als het te ver gaat dan verzachten ze de maatregelen en de acties. Ook monitoren ze continu wat er over en weer gezegd word via dit soort kanalen.

maikel
maikel
1 jaar geleden

gewoon doorprikken, niets aan de hand mensen…

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x