Homepagina » Mens en Dier » Heel veel mensen zijn zonder reden een onbeschrijflijk afschuwelijke dood gestorven. Nieuwe onthullingen over organenoogst
Heel veel mensen zijn zonder reden een onbeschrijflijk afschuwelijke dood gestorven. Nieuwe onthullingen over organenoogst

Heel veel mensen zijn zonder reden een onbeschrijflijk afschuwelijke dood gestorven. Nieuwe onthullingen over organenoogst

Chinese gevangenen die ter dood zijn veroordeeld worden nog altijd gebruikt voor organenoogst, stelt het onafhankelijke China Tribunaal onder leiding van Geoffrey Nice. De slachtoffers zijn veelal volgelingen van de spirituele beweging Falung Gong, weet The Guardian.

“Heel veel mensen zijn zonder reden een onbeschrijflijk afschuwelijke dood gestorven en velen wacht een dergelijk lot,” zei Nice.

“Er is geen bewijs dat er een einde is gekomen aan deze praktijken,” vervolgde hij.

Stoppen

De Chinese overheid vervolgt Falung Gong sinds 1999, toen de groep voor het eerst als een bedreiging werd gezien voor de communistische partij.

China zei in 2014 te zullen stoppen met het verwijderen van organen bij geëxecuteerde gevangenen, maar dat lijkt niet te zijn gebeurd.

Ziekenhuizen gaven tegenover onderzoekers van het tribunaal toe dat vaak organen van Falun Gong-volgelingen worden gebruikt.

Opmerkelijk kort

Begin dit jaar vroegen Australische artsen aandacht voor onderzoeken die zouden zijn gedaan met organen van geëxecuteerde Chinese gevangenen.

Zij stelden dat in zeven jaar tijd honderden onderzoeken zijn gedaan met dergelijke organen.

Wachttijden voor orgaantransplantaties zijn in Chinese ziekenhuizen opmerkelijk kort, vaak slechts enkele weken.

[De Morgen via Guardian]


Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. De term “hersendood”zou door onafhankelijke wetenschappers onderzocht moeten worden en als onzin bestempeld moeten worden. Om te beginnen moet je absoluut niet als donor laten registreren, dat is vragen om ellende.
  Of ze dan 100 % gegarandeerd met hun tengels van je af blijven is ook dan nog maar de vraag.

  16 likes
  • @exegese,

   De term ‘hersendood’ is alleen maar een juridische term. Je BENT dan niet dood, je wordt alleen dood VERKLAARD. Dat is alleen maar met het oog op de orgaanhandel. Je bent pas echt dood als er geen bewustzijn meer in het lichaam is. Dat ibewustzijn gaat over de ziel of geest (hetzelfde). Als dat volledig uit het lichaam is dan is het lichaam dood. Maar dan hebben ze ook niets aan e organen want die zijn binnen enkele minuten dan ook dood. Als iemand in een coma ligt kan het zijn dat dat bewustzijn buiten het lichaam is maar wel nog steeds verbonden met het lichaam. In dat soort situaties kunnen mensen dood verklaard worden. Dan zijn de organen nog levend en ga je dood door het leegplunderen van het lichaam.

   In feite is dit gewoon ook weer een uiting van satanisme. Het is een opoffering van een leven. Ik weet niet zo even of het Soros was, een Rockefeller, een Rothschild of zo maar er zijn verhalen dat één van hen al zes harttransplantaties had gehad. Aangezien dit goddeloze machtsvertoon steeds extremer wordt denk ik dat je gelijk wat je in de laatste zin zegt. De kans is groot dat ze zich überhaupt niets aantrekken of je ja of nee zegt tegen orgaan donatie en dat ze je gewoon leeg plunderen.

   7 likes
 2. Als leven niks waard meer is word het gewoon een consumptiegoed net zoals al het andere.
  Deze beweging word niet vervolgt omdat ze rebelleren, maar omdat ze statistisch gezond zijn.
  Het is simpelweg een industrieel besluit. Heel efficiënt toch zo’n manier van dingen doen? Ja, Nederland; dit is de groep waar onze regering en media mee in zee is gegaan. Beloofd veel goeds toch?

  21 likes
 3. Hier in onze zogenaamde vrije wereld Nederland bv word je lichaam na je heengaan verplicht ter beschikking gesteld van de regering en zullen we de zoveelste schandaal (len) gaan beleven.

  Even een voorbeeld, belangrijke persoon met sleutelpositie heeft een nieuw hart nodig, even een rondvraag bij de medische instellingen en er rollen personen uit de PC met de juiste transplantatie waarden, dit alles in het medische circuit waar medisch geheim echt geheim is, men kan dus heimelijk ontransparant gaan scoren.

  Wat men in China inzichtelijk doet dromen de autoriteiten hier al jaren van.

  18 likes
 4. Enkel heidenen, ongelovigen en satanisten zijn hiertoe in staat.

  7 likes
  • @harriebagwan: je schoffeert de heidenen en ongelovigen door deze te koppelen aan satanisten en de 4 likes moeten zich achter de oren krabben. Volgens jouw beeldvorming, die naar mijn mening volledig krom is, zijn heidenen en ongelovigen dus heel slechte mensen. Met jouw beeldvorming inclusief de 4 likes zou de wereld onleefbaar worden door een grote groep mensen op een hoop te gooien.

   4 likes
   • Volledig mee eens.
    We geloven niet allemaal in hetzelfde, maar dat wil niet direct zeggen dat ongelovige of heidenen daarom allemaal slecht zijn en alleen de gelovige (dus ook de satanisten) goed zijn.
    Ongelovige en heiden uitsluiten houd in dat je jezelf boven de rest plaats, klink vrij slecht (en dom) in mijn oren.

    Erg kort door de bocht Harriebagwan….

    3 likes
 5. Als ze vandaag aan je dood konden verdienen, was je morgen dood.
  Dit is een uitspraak die je veel in het het zaken leven hoort.

  Je ziet het overal op alle vlakken.
  Wat je kunt bedenken gebeurt.

  Ik heb in een trauma kliniek gewerkt, daar hoor je wat mensen zo al mee maken.
  En de enige rede waarom mensen dit elkaar aan doen, is omdat we geïdentificeerd zijn met het denken.
  En dat zijn we allemaal.
  Als je de duivel zoekt? Hij zit tussen je oren.

  10 likes
  • @Bas van Schie,

   Er bestaat allang een industrie die aan de dood verdient: de begrafenis industrie. Die maken van de dood allang een verdienmodel. Die verdienen nog aan je als je al dood bent.

   2 likes
 6. Kennis van mij werd al 3 x verteld dat één nier er uit moest, was ineens niet goed, getest etc.
  Blijkbaar geen goede match oid, ze gingen het nog maar even afwachten, tot 3 x toe!?
  Inmiddels is het al enkele jaren geleden maar geen arts die nog zegt dat er een nier uit moet oid.
  Ineens schijnt die nier weer oké te zijn.
  Dat geeft wel te denken!!!

  7 likes
 7. daarom gaat dat ontiegelijke ” overheid ” spotje bij mij gelijk op UIT, zeker het irritante geluid er bij, tijdens dat spotje ( jonge kapper van n.a.w. turkse afkomst.. dus .. deze mensem gebruiken ze dus ook al overal voor..) wordt je op een regelrechte manier g e d w o n g e n om je bewust te maken dat je je dient te registreren.. het IS ROOF van onze mensheid en ons ziel, verkrachting van ons ZIJN mensen !
  Ik noem het GEESTELIJKE verkrachting.. d66 .. partij van de DOOD, noppes leven, ja.. misschien die blonde kokerrok genoemd (D) LIJK – stra.. pff.. wat een kladvelletje is dit land geworden zeg.
  Ook dat jit-ding van afgelopen dag.. allemaal l e u g e n s en ons iets op de mouw spellen, we moeten er van af mensen van deze griezels!

  M a a r hoe…???

  2 likes
  • “deze” Hoe? vraagt u. Nou, zoals u doet!! Hard roepen dát en hóe je je hachie moet redden uit de klauwen van
   die vreselijke overheid!!!! En daarnaast je familie bij herhaling overtuigen van het feit dat je GEEN donor bent en ook GEEN ‘onderdelen’ van een ander wenst te ontvangen!!

   Ik weet ook niet hoe snel ik de TV uit moet zetten wanneer dat ‘intens gemene’ spotje langs komt.

   3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...