Mens en DierCorona

Kijk: Kuzu confronteert VVD met cijfers over vaccins, coronacoalitie schreeuwt door hem heen

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Aukje de Vries (VVD) beweerde dinsdag tijdens het coronadebat dat de vaccinatie-effectiviteit tegen infectie -75 procent en tegen ernstige ziekte -95 procent is.

Tunahan Kuzu (Denk) merkte op dat het hierbij niet gaat over de volle 100 procent, terwijl onze minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een paar maanden geleden nog de uitspraak deed dat vaccinatie de enige uitweg is uit deze coronacrisis.

“Eén van de maatregelen die nu genomen wordt, is de boosterprik. Na zes maanden is de beschermingsgraad van Janssen 13,1 procent, van Pfizer 43,3 procent en van Moderna 58 procent. Ik heb deze cijfers van het CDC van de Verenigde Staten,” zei Kuzu. Hij bedoelde deze bron.

VVD: deze cijfers kloppen gewoon niet

De Vries reageerde: “Ik vind het heel verontrustend en frustrerend dat deze cijfers hier zo genoemd worden. Dat maakt mensen die dit debat thuis volgen of het misschien straks in de media terugzien extra bezorgd. Als er cijfers zijn, wil ik daar zeker niet mijn ogen voor sluiten, maar deze cijfers kloppen gewoon niet.”

Terwijl Kuzu antwoord probeerde te geven, schreeuwde Kamerlid Kuiken (PvdA) achter zijn rug: “Ze zijn weerlegd. Dat is het probleem.”

Mensen kunnen nog steeds besmetten en in een ziekenhuis belanden

“Mijn bron is het Amerikaanse RIVM. Ik ben hier het Amerikaanse RIVM aan het citeren. Het is goed dat u het weerlegt, maar mijn punt is als volgt. Wat betreft virusoverdracht of ziekenhuisopnames kan mevrouw De Vries toch niet volhouden dat een vaccin waterdicht is? Mensen kunnen nog steeds besmetten en in een ziekenhuis belanden. Waarom dat fetisjisme van het sturen op een coronapas die ervoor zorgt dat de tweedeling in de samenleving vergroot wordt?” vroeg Kuzu.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

DENK is goed bezig.

Wij worden dit keer niet bevrijd door de Canadezen maar door de Turken.

De tijd dat Nederland zichzelf wist te bevrijden ligt 373 jaren geleden terug.

Petrus
Petrus
8 maanden geleden

Zelfs het covid 19 is nog steeds niet geisoleerd.
Er staat een beloning van $ 1000000 klaar voor de eerste die het gemanipuleerde virus weet te isoleren.

Jan
Jan
8 maanden geleden

Hoe kan het dan dat Denk net als PVV zegt dat het vaccin niet schadelijk, is maar dat vaccineren op vrijwillige basis moet geschieden. Sommige mensen beweren dat dat een controlled opossition standpunt is?? Ik weet het niet.

Hans
Hans
8 maanden geleden

Mevrouw kuiken moet zijn mw. uilskuiken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x