Mens en DierCorona

Van Houwelingen waarschuwt in vurig coronadebat: ‘De druk zal de komende tijd genadeloos worden opgevoerd’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Gerommel in de marge en geleuter binnen de gestelde kaders van de heersende macht: dat is waar een debat zoals dit over gaat,” zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag tijdens het debat over de coronasteunpakketten. Hij sprak van een ‘neppandemie’, een ‘schijnsituatie’ en ‘schandelijk bedrog’, dat de hele middenklasse kapot dreigt te maken.

Hij werd meteen onderbroken door Gijs van Dijk (PvdA). Die vond het ‘totale onzin’ wat Van Houwelingen zei en nam er ‘grote afstand’ van.

“Kiezen tussen steun en regels; het is als kiezen tussen honger en de pest,” vervolgde het FVD-Kamerlid. “Ze doen het in Florida, in Zweden, in Hongarije en Roemenië. Schaf die regels af. Gooi het land weer open. Laat onze samenleving weer vrij.”

Waar zijn jullie mee bezig. Dit kan toch niet doorgaan?

“Er komt een storm aan, een winter,” waarschuwde hij. “De druk zal de komende tijd genadeloos worden opgevoerd. Het Europese coronapaspoort, een complottheorie volgens de factcheckers van NU.nl, is inmiddels een feit.”

“De 2G-samenleving, waar je uitsluitend nog toegang hebt tot maatschappelijk leven met een vaccinatie of herstelbewijs, komt eraan. Mona Keijzer zag het gebeuren en sprak zich uit, met ontslag tot gevolg,” zei Van Houwelingen.

“Elke dag bereiken ons nieuwe berichten over het wrede vaccinatieprogramma dat ontelbare doden, gewonden en levenslang verminkte mensen oplevert,” voegde hij toe. De FVD’er vroeg aan het kabinet: “Waar zijn jullie mee bezig? Dit kan toch niet standhouden? Dit kan toch niet doorgaan?”

Talloze hoopvolle tekenen aan de horizon

Weer een interruptie, ditmaal van Romke de Jong (D66), een groot voorstander van het 2G-systeem. “U probeert hier die vier minuten spreektijd vol te babbelen met uw complottheorieën. Ik neem er afstand van en ik schrik er ook van,” zei De Jong.

Van Houwelingen ging weer verder. Hij wees erop dat er talloze hoopvolle tekenen aan de horizon zijn waaruit blijkt dat het verzet toeneemt. “De coronahoax is inmiddels volledig ontmaskerd. Het kabinet staat met de rug tegen de muur en kan zonder twijfel geen inhoudelijk antwoord geven op de meer dan 100 Kamervragen die we vorige week hebben ingediend. Het zijn vragen waarmee we deze coronahoax blootleggen.”

Nog een interruptie. Van Kent (SP) beschuldigde Van Houwelingen ervan ‘een wat verwarde bijdrage te houden’. “U komt hier met een bizar, verwarrend verhaal dat kant noch wal raakt.”

Elke burgerlijke ongehoorzaamheid is belangrijk en betekenisvol

Het FVD-Kamerlid hervatte andermaal zijn betoog: “Elke kleine daad van verzet, elke burgerlijke ongehoorzaamheid is belangrijk en betekenisvol. Het laat namelijk aan anderen zien dat zij met hun verzet niet alleen staan.”

Kamerlid Aartsen (VVD) meldde zich bij de interruptiemicrofoon en probeerde FVD te framen. Hij viel over het woord ‘verzet’. “Ik krijg mailtjes van ondernemers die door mensen bedreigd worden omdat ze zich aan de regels houden. Mensen worden uitgescholden voor nazi, mensen lopen langs terrassen met een Jodenster op en bedreigen gasten. Ik ben zo benieuwd wat Forum voor Democratie daarvan vindt.”

Dit laat zien hoe erg het is

Van Houwelingen antwoordde: “Dit laat zien hoe erg het is. Dit laat de verdeeldheid zien die door dit kabinet in dit land wordt gezaaid. Wij roepen inderdaad op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Dat heeft u goed gehoord.”

Van Dijk meldde zich opnieuw bij de microfoon. Hij vond het nodig vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog te maken en zei de bijdrage van de FVD’er ‘een brug te ver’ te vinden. Hij benadrukte nog eens er ‘grote afstand’ van te nemen. “We hebben een rechtsstaat die we dienen te respecteren, zodat we onze politie en onze boa’s rustig hun belangrijke werk kunnen laten doen,” zei Van Dijk.

Van Houwelingen: “Wat u betreft had Rosa Parks haar plaats dus moeten afstaan.”

4.7 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Als de mist is opgetrokken hebben de MSM vanaf het begin in het verzet gezeten.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Om te beginnen wil ik zeggen, dat ik ongelooflijk veel bewondering heb voor de leden van Forum voor Democratie.
Wat worden ze in de tang genomen. En dan niet alleen door partijen als VVD en D66, maar ook nu door de SP. Als je bedenkt wat de oorsprong van een partij als de SP is, dan snap je er werkelijk helemaal NIETS meer van.
Het lijkt er steeds meer op, dat er zo goed als geen oppositie meer gevoerd wordt, behalve dan FvD, Wybren van Haga en inmiddels doet Geert ook weer een beetje mee.
Voor de rest is het een dichtgetimmerde club van gelijkgestemden.
Wat dan nog het belangrijkste is: er is geen sprake meer van, dat er rekening wordt gehouden met de belangen van de Nederlandse bevolking.
Toevallig las ik vanochtend dat er eind 2004 een club is opgericht met de naam Young Global Leaders als een netwerk van leidende figuren in de economie, technologie en communicatie en internationale samenwerking. De organisatie stelt zich ten doel belangrijke mondiale problemen aan te pakken, waaronder de oplossing van het klimaatprobleem en het uitroeien van ziektes.
De kandidaten worden gekozen door het bestuur van YGL, waarvan Klaus Schwab de voorzitter is.
Zó hebben ze zich daar bij het World Economic Forum al jaren geleden voorbereid om een jonge club geïndoctrineerde puppets op te leiden tot volgzame medewerkers. Alleen de allerbeste komen hiervoor in aanmerking.
Dit was even een zijsprongetje, maar het verklaart duidelijk WAAROM er in de Tweede Kamer zo weinig tegenstand wordt geboden aan het regeringsbeleid. En ook WAAROM ze in groten getale de vertegenwoordigers van Forum voor Democratie zo verschrikkelijk aanvallen.
Ik denk dat Thierry, Pepijn en Gideon de afgelopen maanden zeker wel wat oogjes hebben geopend. Althans die oogjes van mensen die NOOIT alternatieve sites bekijken. En dat zijn er (jammer genoeg) veel te veel.
Een aantal van deze mensen heeft inmiddels door, dat ze zwaar belazerd zijn met het zogenaamde terugkrijgen van hun “vrijheid”. Dat blijkt nu in de praktijk helemaal niet zo te zijn. Dat gaat schuren.
Met andere woorden: HET VERZET GROEIT.

Bert
Bert
1 jaar geleden

Sneue interrupties van zeer trieste volksvertegenwoordigers van 3e garnituur

Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Net als in de tweede oorlog zeker deden ze ook hun werk Wie zijn er nu de complot uitvoerders Schoonvegen deze achterlijke gestoorde psychopaten die de mensheid de vernieling in jagen met hun duivelse plannen Wakker worden mensen nu t nog kan t helle vuur word ons steeds warmer onder de voeten??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x