Mens en Dier

Snoeiharde uithaal naar minister Kaag: ‘Flikker op, idioot!’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Uit de Voorjaarsnota van het kabinet blijkt dat bijna ieder ministerie moet bezuinigen. Minister Kaag van Financiën (D66) spreekt van een ‘noodzakelijke koerswijziging’.

“We houden ons nog steeds aan het coalitieakkoord, maar we zien om ons heen ook een sterk veranderende wereld. De rente is fors gestegen. We hebben de oorlog in Oekraïne gehad, een steunpakket voor de energiecrisis, er zijn enorm veel eenmalige en structurele tegenvallers. Daarom is het nu zaak om de begroting weer op orde te krijgen en ook gewoon weer binnen onze marges te gaan leven,” zei de minister tegen NRC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de vraag of we straks te maken krijgen met meer dwingende en dringende maatregelen antwoordde ze: “Dat zou heel goed kunnen.”

Trap er niet in

Kaag wordt op social media overladen met kritiek. “Europa is nooit te machtig. Klimaatbeleid is nooit te duur. Immigranten zijn nooit te talrijk. Tot zover de marges van Sigrid Kaag,” reageert historicus en publicist Roelof Bouwman.

Arts en advocaat Lucas Bergkamp merkt op dat dit idee van Malthus komt. “Het probleem met dit soort theorie is dat ‘we’ een taart moeten gaan verdelen die kleiner en kleiner wordt. Dat wordt dus ruzie. Trap er niet in: innovatie!”

U kunt de rambam krijgen

“Een groeiend aantal mensen leeft in armoede. Deze uitspraak is exemplarisch voor de almaar groeiende afstand tussen overheid en burgers en geen manier om bezuinigingen te rechtvaardigen,” vindt Welmoed Vlieger, hoofd beleid van Groep Omtzigt.

Voormalig Statenlid Eelco van Hoecke vat samen: “Kaag: iedereen terug in de plaggenhut! Enkel extra geld voor asielzoekers, de EU en de klimaathysterie. U kunt de rambam krijgen!”

Echt sodemieter op

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt snoeihard uit. “Je bent minister van Financiën zonder enige vorm van financiële studie, je veroorzaakt zelf een gigantisch tekort vanwege imbeciele uitgaven en durft dit nog te zeggen. Een machtswellusteling zonder enige vorm van gevoel ben je,” twittert hij.

“Je hebt geld als water, vier huizen, overal geleefd in de wereld en je gaat ons opeens vertellen wat de marges zijn. Echt sodemieter op, mens,” bijt De Vlieger haar toe.

“Eén of andere psychopathische kouwe diplomaat vertelt ons opeens sinds een paar jaar wat de marges zijn. Flikker op, idioot! Met je magere secondanten erbij,” fulmineert hij.

4.8 506 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
11 maanden geleden

Inderdaad Kaag sodemieter op.
Rot op uit Nederland en lever gelijk je paspoort in.
Jij maak Nederland kapot en volgens mij verdien jij daar goed aan.
Nogmaals sodemieter op.

jessie nameles
jessie nameles
11 maanden geleden

je zal niks meer bezitten and you wil be happy.. ??? claus stront W E F ,t baasje van onze regering…………

Pieter
Pieter
11 maanden geleden

De oorlog gaat gewoon door tussen overheid en burgers. Geen BBB stemming die daar wat aan heeft veranderd, houd de vlaggen maar omgekeerd.

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

laat haar convid-plandemievriendjes de miljardenschade betalen, die hebben voor miljarden geprofiteerd van de stille genocide

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x