Buitenland

Sony-baas over Midden-Oosten: Laat ze elkaar maar afslachten (behalve Israël)

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De algemeen directeur van Sony heeft gezegd dat het Midden-Oosten een ‘gigantische puinzooi’ is. Hij heeft ook gezegd dat de VS iedereen elkaar daar zou laten afslachten als Israël niet in de regio lag. Dat blijkt uit e-mails die zijn gepubliceerd door WikiLeaks.

De klokkenluiderssite zette afgelopen week honderdduizenden documenten en e-mails van de elektronicagigant online. De organisatie vindt dat de informatie publiek moet zijn, omdat Sony veel politieke invloed heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Militair-industrieel complex

De 30.287 documenten en 173.132 e-mails laten volgens de site zien dat het geen entertainmentbedrijf is, maar een invloedrijke multinational met banden met het Witte Huis, invloed op de Amerikaanse politiek en banden met het militair-industrieel complex.

Er zijn onder meer e-mails te lezen die directeur Michael Lynton schreef in reactie op een artikel van de Washington Post uit 2014 over het Syriëbeleid van Obama. Een familielid stuurde het artikel door naar Lynton met daaronder de tekst ‘Briljant’. “Laat ze elkaar maar afslachten!” reageerde Lynton. “Dat hele gebied is een gigantische puinzooi. Als Israël daar niet zat, zouden we ze elkaar laten uitmoorden en wachten tot het stof neergedaald is.”

Olie

“We hebben de olie niet nodig,” schreef hij verder. “Weet je wat. Laat ze elkaar uitmoorden rond de Joodse staat en ruim de restjes op nadat ze zichzelf uitgeput hebben.”

Uit de e-mails van Lynton blijkt dat hij geregeld deelneemt aan bijeenkomsten die gericht zijn op pro-Israëlisch beleid. In augustus 2013 bracht hij een bezoek aan het huis van de in Israël geboren Amerikaanse actrice Natalie Portman om te praten over het Israëlische conflict. De bijeenkomst was georganiseerd door Jeremy Ben-Ami, de voorzitter van de pro-Israëlische politieke groep J Street.

De dag na de bijeenkomst stuurde Portman Lynton een e-mail met links naar websites met ‘nauwkeurige verslaggeving over Israël en het Jodendom’.

Samenwerkingsproject

Enkele maanden later, in februari 2014, had Lynton een ‘intiem diner’ in het huis van de Israëlische producent Arnon Milchan. Onder de gasten bevond zich onder meer de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Lynton liet zijn connecties politieke invloed uitoefenen en zijn pro-Israëlische overtuigingen verspreiden.

In juni 2014 sprak Lynton met Richard Stengel van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken over een samenwerkingsproject tussen Washington en Hollywood. Ze wilden onder andere Ben Affleck en Shonda Rhimes inzetten voor het project. Lynton wilde Natalie Portman er graag bij hebben ‘omdat ze net een film had gemaakt in Israël en daar erg betrokken is’.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
9 jaren geleden

Ik kan alleen maar zeggen: die Sony baas heeft 100% gelijk.
En weet je waarom? Al die ellende die we nu hebben is te danken aan retards uit achtergestelde gebieden zoals Afrika en het Midden-Oosten. Die zijn niet in staat zelf te functioneren als mens en zijn verworden tot gehersenspoelde zombies die aangestuurd worden door leiders die religie misbruiken voor hun eigen achterlijke ideeen. Om dit met wortel en tak uit te roeien hebben we WO 3 nodig, waarbij 2 miljard mensen zullen en moeten worden gevaporiseerd van een niet nader te noemen godsdienst. Daarna een flinke daling van grondstofprijzen en een algeheel verbod op beoefenen van religie in georganiseerd verband.
Hallelujah!

Roeland
Roeland
9 jaren geleden

Hij ziet er ook uit als een zombie.

Sunshine
Sunshine
9 jaren geleden

De VS is de grootste oorzaak van de ellende daar.
Zodra daar ergens een leider zit die niet naar hun pijpen danst wordt hij verwijdert door de VS die daar vervolgens een puppet neerzet die wel naar hen luistert.

Het moge zo onderhand genoeg bekend zijn dat de VS de grootste agressor is op deze aardkloot. Onder het mom: ‘Wij brengen daar democratie’ maken ze overal een puinhoop waar zij wel bij varen, de oorlogsindustrie slapend rijk wordt maar de burger en goedgelovige soldaten sneuvelen.

Natuurlijk zijn overal groepen die hun eigen wil en wet aan iedereen willen opleggen maar hun acties vallen volledig in het niet bij wat de VS doet. Bovendien verkoopt de VS dat soort ‘rebellen’ zonder enige schroom wapens e.d. Nadat ze hun doel bereikt hebben (chaos in het land) en de VS hen niet meer nodig is worden ze ’terroristen’ genoemd en trekt de VS weer eens ten strijde met de aloude mantra: ‘we moeten de burgers redden’ (die vervolgens door drones op afstand worden afgeknald). Er is toch zeker geen mens meer die daar intrapt.

V.w.b. soldaten moet ik altijd denken aan de tekst van de Universal Soldier:

He’s five foot-two, and he’s six feet-four, He fights with missiles and with spears.
He’s all of thirty-one, and he’s only seventeen, Been a soldier for a thousand years.

He’a a Catholic, a Hindu, an Atheist, a Jain, A Buddhist and a Baptist and a Jew.
And he knows he shouldn’t kill, And he knows he always will, Kill you for me my friend and me for you.

And he’s fighting for Canada, He’s fighting for France, He’s fighting for the USA, And he’s fighting for the Russians, And he’s fighting for Japan, And he thinks we’ll put an end to war this way.

And he’s fighting for Democracy, He’s fighting for the Reds, He says it’s for the peace of all.
He’s the one who must decide, Who’s to live and who’s to die, And he never sees the writing on the wall.

But without him, How would Hitler have condemned them at Dachau? Without him Caesar would have stood alone, He’s the one who gives his body As a weapon of the war,
And without him all this killing can’t go on.

He’s the Universal Soldier and he really is to blame, His orders come from far away no more,
They come from here and there and you and me, And brothers can’t you see,
This is not the way we put the end to war.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

En niet te vergeten….”f*ck the EU”….Het hele Afrikaanse continent op z’n kop zetten, het Midden-Oosten in brand steken en uitmoorden met false flag oorlogen en ISIS huursoldaten, de EU economisch leegzuigen en misbruiken als een soort van prostituee en gespeeld of niet gespeeld, maar in het voorbijgaan maken ze van Rusland gemakshalve ook nog even een nieuwe grote vijand tot aan het vergiftigen van de gehele wereld zowel op als in de grond en als zaken uit de hand dreigen te lopen of de puinhopen te groot worden vertellen de grote jongens in de VS dat ze het maar moeten uitzoeken en elkaar wel mogen afmaken.

Als puntje bij het paaltje komt en conflicten verder uit de hand lopen en de belangen ergens anders groter zijn dan hebben ze feitelijk gezien ook nog vierkant schijt aan Israël en zijn bevolking, uiteindelijk is niemand heilig voor ze, helemaal als het op geld aankomt en ze moeten kiezen tussen het beloofde land of de grote belangen elders dan laat men iedereen en alles vallen als een baksteen, ook degene die voorheen zo heilig voor ze waren.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x