UFO

Vedische geschriften onthullen dat India meer dan 6000 jaar geleden werd bezocht door ‘vliegende schepen’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wist je dat NASA onlangs wetenschappers, filosofen en theologen van over de hele wereld bijeen heeft gebracht om de wereld voor te bereiden op buitenaards contact?

De Veda’s, de oudste en heiligste geschriften van het hindoeïsme, spreken van ‘vliegende schepen’ of UFO’s die India meer dan 6000 geleden bezochten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoofdwetenschapper Ellen Stofan van de NASA zei pas geleden: “Ik denk dat we binnen nu en 10 jaar sterke aanwijzingen vinden voor het bestaan van leven buiten de aarde. Ik denk dat we tussen 20 en 30 jaar definitief bewijs zullen hebben.”

Akashakroniek

Of worden we misschien al decennialang door UFO’s bezocht, zoals blijkt uit de Vedische geschriften? Vele oude documenten bevatten verhalen over buitenaards bezoek. NASA is onderdeel van de Amerikaanse federale overheid, maar vormt wel een onafhankelijk agentschap. Kunnen we er van op aan dat NASA-wetenschappers de waarheid spreken?

In de Veda’s worden twee soorten UFO’s besproken. Ze worden beschreven in het Sanskriet en staan vooral in de meer recente werken zoals de Mahabharata, de Purana’s en de Ramayana. Eén van de stukken, de Vaimanika Shastra (de wetenschap van de luchtvaart) zou zijn geschreven door een wijsgeer die op dat moment in trance was. Er zou ook veel informatie in staan over de Akashakroniek, een allesdoordringend medium dat ook wel ether wordt genoemd.

In sommige geschriften valt te lezen dat deze vaartuigen met behulp van gedachten werden bestuurd. Wat als er al honderden jaren gebruik wordt gemaakt van technologieën die gebaseerd zijn op levitatie en antizwaartekracht? Boeing maakte onlangs bekend dat ze ‘werken’ aan antizwaartekracht, een technologie die de ‘hele luchtvaartindustrie zou kunnen veranderen’.

Velen geloven dat in de Veda’s wordt gesproken van luchtschepen die door mensen zijn gemaakt. Dr. V. Raghavan (1908-1979), een gerespecteerde wetenschapper van de Universiteit van Madras, wees op oude Indiase documenten die volgens hem bewijzen dat zowel mensen van buiten de aarde als aliens de aarde hebben bezocht.

“Na 50 jaar onderzoek naar deze oude werken ben ik ervan overtuigd dat er levende wezens op andere planeten zijn en dat ze al in 4000 voor Christus de aarde bezochten,” zei hij. “Je komt in de vertalingen van de Veda’s en andere teksten die in het Sanskriet zijn geschreven een grote hoeveelheid fascinerende informatie tegen over vliegende machines.”

De onderzoeker legde uit dat in de Mahabharata en Ramayana verschillende technologieën aan bod komen, van ‘goddelijk licht’ tot straalwapens en ‘hypnotische wapens’. Deelden wezens die onze planeet duizenden jaren geleden bezochten hun geavanceerde technologieën met de mensen die toen leefden? Vond je dit interessant? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[Collective-evolution]

4.6 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x