Homepagina » Buitenaards » Veelbesproken ‘Citizen Hearing On Disclosure’ van start (video)
Veelbesproken Citizen Hearing On Disclosure van start

Veelbesproken ‘Citizen Hearing On Disclosure’ van start (video)

Houdt de Amerikaanse federale overheid informatie achter over UFO’s en buitenaards bezoek? Hoorzittingen over dit onderwerp blijven uit.

In de National Press Club in Washington D.C. vindt momenteel de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) plaats. Veertig internationale onderzoekers getuigen voor een zestal oud-congresleden.

“Ik denk niet dat ET in dit geval de beste woordkeuze is,” zei oud-senator Mike Gravel. “We hebben hier meer te maken met ongeïdentificeerde toestellen in de lucht. Ik weet niet of het paarse mannetjes, groene mannetjes of wat voor mannetjes dan ook zijn. Er is iets waar we geen weet van hebben.”

Gravel, die als agent werkzaam was voor de contraspionagedienst CIC, vindt dat het militair-industrieel-complex het publiek onrecht aandoet door informatie over dit onderwerp geheim te houden.

Oud-congreslid Carolyn Kilpatrick vindt het niet leuk dat ‘dit land grapjes maakt over UFO’s, terwijl het in andere landen wordt gezien als een spiritueel iets’. Ze is erg benieuwd waar we hier precies mee te maken hebben. “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in UFO’s,” zei ze. “Ik wil de informatie horen en ik neem dit zeer serieus. Als we onze kop in het zand steken verliezen we, verliest ons land.”

Zowel Gravel als Kilpatrick zeggen dat het tijd is voor een echte congressionele hoorzitting over UFO’s en de mogelijkheid dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse wezens. Ze willen ook dat de Verenigde Naties opnieuw aandacht besteden aan het onderwerp.

Woordvoerder van de CHD is de Amerikaanse astronaut en zesde persoon op de maan Edgar Mitchell. Hij is er stellig van overtuigd dat de aarde wordt bezocht door buitenaardsen. “Ik kan niet zeggen waar ze vandaan komen, maar bewijs voor hun aanwezigheid hier op aarde is overweldigend, ALS je bereid bent ernaar te zoeken. Ik denk dat het bezoek wordt stilgehouden omdat er grote financiële belangen mee gemoeid zijn.”

Mitchell meent dat we meer informatie moeten verspreiden over het universum waar we in leven en het feit dat we in dit universum niet alleen zijn. “We weten nog maar weinig over ons bestaan en onze kijk op het universum is nog steeds vrij primitief.”

Organisator en politiek activist Stephen Bassett zei dat hij met de CHD met name de reguliere media en het Amerikaanse Congres wil bereiken. “De boodschap aan het Congres is dat het tijd is om deze kwestie opnieuw te onderzoeken en dat het tijd is voor de media om te beseffen dat dit het belangrijkste nieuwsitem aller tijden is,” zei hij. “Ik denk dat er een kans bestaat dat de Amerikaanse president dit jaar tegenover zijn volk eindelijk het buitenaardse bezoek op planeet aarde erkent.”

Bekijk hieronder een reportage van nieuwszender Al Jazeera:

De Citizen Hearing On Disclosure is hier te volgen. Meld je hier aan.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Heel belangrijk dit. Ik hoop dat het gaat doen wat het moet doen. Dit vind ik zo waanzinnig boeiend dat ik me heb voor een paar dollar heb laten inschrijven om de hele hoorzitting vanaf 5 mei te kunnen bekijken. Tsja, in Amerika moet je werkelijk overal voor betalen, maar die $3,60 is natuurlijk een schijntje en dat is het me dik en dubbel waard.

  0 likes
 2. Geld betalen om het te kunnen live streamen.
  Over een week staat alles massaal op youtube.

  Ik wacht wel tot dan 😛

  0 likes
 3. Meest effectieve zou gewoon een massa-event zijn boven de grote steden. Het is er klaarblijkelijk, maar het laat zich niet -duidelijk- zien. De tijd van higtech camera’s en lenzen leveren niet meer op dan spastische filmpjes van een paar gemuteerde pixels of leuker, en photoshop…

  Gelukkig is het disclosure project van wat meer status/effect. Dat bereik je niet met een paar zweverige websites en donkere fora vol met jomanda’s.

  2013…

  0 likes
 4. Ik kan de hoorzitting ook live volgen nu. Het is alleen jammer dat af en toe het beeld en geluid even hapert en stilstaat. Je mist dan soms net effe iets essentieels.

  0 likes
 5. Quote oud-senator Mike Gravel: “Ik weet niet of het paarse mannetjes, groene mannetjes of wat voor mannetjes dan ook zijn”.
  Lijkt me wel wat: Doorzichtige mannetjes!!!
  Hoe dan ook, ik hoop in mijn leven nog mee te mogen maken oog in oog te staan met een goedgemutst, vriendelijk buitenaards iemand (m/v/onzijdig) en daar, als het kan, nog een leuk gesprek mee te hebben, ook nog.
  Beste Amerikanen: Make my day!!!

  0 likes
 6. [quote name=”Sheyan”]Heel belangrijk dit. Ik hoop dat het gaat doen wat het moet doen. Dit vind ik zo waanzinnig boeiend dat ik me heb voor een paar dollar heb laten inschrijven om de hele hoorzitting vanaf 5 mei te kunnen bekijken. Tsja, in Amerika moet je werkelijk overal voor betalen, maar die $3,60 is natuurlijk een schijntje en dat is het me dik en dubbel waard.[/quote]

  Onder welke steen leef je???? De leden krijgen geld om te verschijnen voor deze commissie..LOL!!!! Te gek voor woorden!!!!!

  0 likes
 7. [quote name=”Mark”]Meest effectieve zou gewoon een massa-event zijn boven de grote steden. Het is er klaarblijkelijk, maar het laat zich niet -duidelijk- zien. De tijd van higtech camera’s en lenzen leveren niet meer op dan spastische filmpjes van een paar gemuteerde pixels of leuker, en photoshop…

  Gelukkig is het disclosure project van wat meer status/effect. Dat bereik je niet met een paar zweverige websites en donkere fora vol met jomanda’s.

  2013…[/quote]
  geduld is een schone zaak.wat jij aangaf staat echt wel op punt van gebeuren.maar niet op onze tijd ,maar wel op het juiste moment,en jomanda moest verdwijnen want zij was een doorn in het oog van big pharma denk je eens in 20.000 mensen iedere week in tiel oei minimaal 20.000 medicijnen minder per week.

  0 likes
 8. Leuk zo een hoorzitting.
  Iedereen kan wel van alles lopen te verhalen maar waar blijft het overtuigende bewijs?

  0 likes
 9. Weer die Greer. En nog iemand die op de maan is geweest ook. Prima hoor !

  0 likes
 10. Jaarlijks werden in de National Press Club de zogenaamde X-Conferences gehouden, georganiseerd door Stephen Bassett.
  Verschillende sprekers hielden dan lezingen over het onderwerp ufo’s e.d. Aangezien er jaarlijks al tientallen congressen wereldwijd over werden gehouden, hebben ze het in een andere vorm gegoten,namelijk door er een hoorzitting van te maken. Op die manier wordt er getracht om er meer persbekendheid en publiciteit aan te geven.
  Ik denk dat deze manier veel beter is. Door oud-leden van het Congres uit te nodigen, krijgt het volgens mij veel meer statuur. Hopelijk heeft deze aanpak meer succes. Ik ben er in ieder geval positief over.

  0 likes
 11. De VS gaat die geheimen niet prijsgeven. Dat is toch duidelijk. Net als Nederland overigens, want je hebt gisteren wel weer gehoord, de prijzende woordjes van Obama in de richting van Nederland. Ook wij zullen hier een soort van oorlog moeten voeren voor die informatie.
  Ik denk dat de nieuwe tijd uit Rusland komt. Niet alleen met de concepten van Anastasia over een andere manier van leven, maar ook met disclosure. In feite is dat met de uitspraak van Medvedev al begonnen.

  0 likes
 12. Het word tijd dat de UFO wereld het onderzoek naar de Apollo maan landingen serieus gaan namen. Voor jaren zijn de UFO en maan landing onderzoeker tegen elkaar uitgespeeld. Maar als deze groepen eens rond de tafel gingen zitten en notities naast elkaar gingen leggen dan zouden er grote doorbraken mogelijk kunnen zijn voor beide onderzoeken. in 1961 verscheen dit kleine maar veel zeggende artikel “Leven in her Heelal”. Wakker worden UFO wereld omarm het maanlanding onderzoek en werk samen.
  http://www.awe130.nl/index.php/documents-articles/257

  0 likes
 13. Lees het boek van COEN VERMEEREN ufo bestaan en lees ook het boek van steven greer verborgen waarheid.
  Dan weet je genoeg als je die boeken leest hoe jullie bedondert worden al ruim 65 jaar of nog langer.
  Open je ogen en mind is een keer het staat er heel duidelijk in de boeken.

  0 likes
 14. [quote name=”Peter”]De VS gaat die geheimen niet prijsgeven. Dat is toch duidelijk. Net als Nederland overigens, want je hebt gisteren wel weer gehoord, de prijzende woordjes van Obama in de richting van Nederland. Ook wij zullen hier een soort van oorlog moeten voeren voor die informatie.
  Ik denk dat de nieuwe tijd uit Rusland komt. Niet alleen met de concepten van Anastasia over een andere manier van leven, maar ook met disclosure. In feite is dat met de uitspraak van Medvedev al begonnen.[/quote]

  Ik weet niet of afzonderlijke landen met opening van zaken gaan komen. Ik heb het idee dat de VN, of anders het Vaticaan dit het eerst zullen melden. Omdat geen enkel land de ”zwarte piet” wil krijgen, vanwege de kennis die ze achter hebben gehouden. Want het wordt dan duidelijk dat ze al jaren hierover hebben gelogen. Het zou me niets verbazen als ze zich gaan verschuilen achter een internationale organisatie, om dan collectief tot een vorm van bekendmaking over te gaan. Op deze manier lijdt niemand gezichtsverlies, vanwege de jarenlange leugen over het ontkennen van buitenaards leven.

  0 likes
 15. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  dat het militair-industrieel-complex het publiek onrecht aandoet door informatie over dit onderwerp geheim te houden
  het tijd is voor een echte congressionele hoorzitting over UFO’s,
  ook binnen EU-parlement nationale en regionale parlementen
  stilgehouden omdat er grote financiële belangen mee gemoeid zijn.”voor de defensieindustrie alleen? en de rest!!!
  dat de Amerikaanse president dit jaar tegenover zijn volk eindelijk het buitenaardse bezoek op planeet aarde erkent.”als president van de VSA waarvoor hij verkozen werd binnen eigen VSA-landsgrenzen en niet te beslissen over een gehele planeet Aarde, ook geen VN, dat zij politiek duidelijk…

  0 likes
 16. heeft samen met acp politie justitie Rijkswaterstaat de aivd lamgelecht wegens reorganisatie ook met mivd wegens de geluid stille helium vliegtuigjes die het volk bespioneren en daar zijn die vliegtuigjes van defensie speelgoed bij
  en hetphiladelphia eccelon tribal zijn zij ook onder zoeken veel mensen zien ze aan voor ufos maar het zijn op helium vliegende bakken die ieders seksleven verzamelen om te chanteren vandaar hoge werkeloos heid bel jan timmer rijks waterstaat en vraag naar h.a.r.m mrs van leeuwen zij kan u er alles over vertellen.het systeem wordt onze economie
  fataal op mijn hoofdt staat een moordt complot p.menke

  0 likes
 17. http://www.awe130.nl/index.php/258
  Sovjet hoogleraar Tichof over levens vormen op de maan en waar die zouden kunnen voorkomen. In 1959 waren de Russen de eerste die een satelliet rond de maan stuurden en de eerste foto,s van de achterkant van de maan maakte. In het Nederlandse artikel verteld de hoogleraar Tichof ook iets over leven op de maan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...