Buitenaards

Veelbesproken ‘Citizen Hearing On Disclosure’ van start (video)

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Houdt de Amerikaanse federale overheid informatie achter over UFO’s en buitenaards bezoek? Hoorzittingen over dit onderwerp blijven uit.

In de National Press Club in Washington D.C. vindt momenteel de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) plaats. Veertig internationale onderzoekers getuigen voor een zestal oud-congresleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik denk niet dat ET in dit geval de beste woordkeuze is,” zei oud-senator Mike Gravel. “We hebben hier meer te maken met ongeïdentificeerde toestellen in de lucht. Ik weet niet of het paarse mannetjes, groene mannetjes of wat voor mannetjes dan ook zijn. Er is iets waar we geen weet van hebben.”

Gravel, die als agent werkzaam was voor de contraspionagedienst CIC, vindt dat het militair-industrieel-complex het publiek onrecht aandoet door informatie over dit onderwerp geheim te houden.

Oud-congreslid Carolyn Kilpatrick vindt het niet leuk dat ‘dit land grapjes maakt over UFO’s, terwijl het in andere landen wordt gezien als een spiritueel iets’. Ze is erg benieuwd waar we hier precies mee te maken hebben. “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in UFO’s,” zei ze. “Ik wil de informatie horen en ik neem dit zeer serieus. Als we onze kop in het zand steken verliezen we, verliest ons land.”

Zowel Gravel als Kilpatrick zeggen dat het tijd is voor een echte congressionele hoorzitting over UFO’s en de mogelijkheid dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse wezens. Ze willen ook dat de Verenigde Naties opnieuw aandacht besteden aan het onderwerp.

Woordvoerder van de CHD is de Amerikaanse astronaut en zesde persoon op de maan Edgar Mitchell. Hij is er stellig van overtuigd dat de aarde wordt bezocht door buitenaardsen. “Ik kan niet zeggen waar ze vandaan komen, maar bewijs voor hun aanwezigheid hier op aarde is overweldigend, ALS je bereid bent ernaar te zoeken. Ik denk dat het bezoek wordt stilgehouden omdat er grote financiële belangen mee gemoeid zijn.”

Mitchell meent dat we meer informatie moeten verspreiden over het universum waar we in leven en het feit dat we in dit universum niet alleen zijn. “We weten nog maar weinig over ons bestaan en onze kijk op het universum is nog steeds vrij primitief.”

Organisator en politiek activist Stephen Bassett zei dat hij met de CHD met name de reguliere media en het Amerikaanse Congres wil bereiken. “De boodschap aan het Congres is dat het tijd is om deze kwestie opnieuw te onderzoeken en dat het tijd is voor de media om te beseffen dat dit het belangrijkste nieuwsitem aller tijden is,” zei hij. “Ik denk dat er een kans bestaat dat de Amerikaanse president dit jaar tegenover zijn volk eindelijk het buitenaardse bezoek op planeet aarde erkent.”

Bekijk hieronder een reportage van nieuwszender Al Jazeera:

De Citizen Hearing On Disclosure is hier te volgen. Meld je hier aan.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

Heel belangrijk dit. Ik hoop dat het gaat doen wat het moet doen. Dit vind ik zo waanzinnig boeiend dat ik me heb voor een paar dollar heb laten inschrijven om de hele hoorzitting vanaf 5 mei te kunnen bekijken. Tsja, in Amerika moet je werkelijk overal voor betalen, maar die $3,60 is natuurlijk een schijntje en dat is het me dik en dubbel waard.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
11 jaren geleden

Geld betalen om het te kunnen live streamen.
Over een week staat alles massaal op youtube.

Ik wacht wel tot dan 😛

Mark
Mark
11 jaren geleden

Meest effectieve zou gewoon een massa-event zijn boven de grote steden. Het is er klaarblijkelijk, maar het laat zich niet -duidelijk- zien. De tijd van higtech camera’s en lenzen leveren niet meer op dan spastische filmpjes van een paar gemuteerde pixels of leuker, en photoshop…

Gelukkig is het disclosure project van wat meer status/effect. Dat bereik je niet met een paar zweverige websites en donkere fora vol met jomanda’s.

2013…

Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

Ik kan de hoorzitting ook live volgen nu. Het is alleen jammer dat af en toe het beeld en geluid even hapert en stilstaat. Je mist dan soms net effe iets essentieels.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x