Blog

Dé manier om je personeel te motiveren en te behouden: incentives!

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Incentive-reizen met je team zijn niet alleen beloningsreizen; ze zijn een investering in het versterken van je team binnen je bedrijf.

Maar wat is nu precies een incentive-reis en hoe kan zo’n reis eruit zien? En waarom zou je als bedrijf een incentive reis inzetten?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wat is een incentive-reis?

Incentives bieden erkenning, creëren teamspirit, vergroten de motivatie, dragen bij aan het aantrekken en behouden van talent en bevorderen inspiratie en persoonlijke groei. Door je personeel te belonen met incentives, creëer je een positieve werkomgeving, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

In plaats van een (jaarlijkse) bonus bezorgt het je personeel een ervaring waar ze nog jarenlang aan terug aan zullen denken! Dit soort incentives zijn dé manier om in je werknemers te investeren.

Waarom een incentivereis met Edgeplore?

Bij Edgeplore vind je geen standaard programma’s of bestemmingen, maar bijzondere plekken buiten de gebaande paden. Wij zetten altijd een stapje extra – letterlijk en figuurlijk.

Onze gepassioneerde reisexperts werken nauw met je samen om een incentive te creëren dat voldoet aan de specifieke behoeften en doelen van je team en bedrijf. We zorgen voor alle details, inclusief accommodaties, transport, activiteiten en begeleiding!

Laat je inspireren!

Om een impressie te geven van onze teambuilding- en incentive-reismogelijkheden, delen we graag een aantal van onze inspiraties op unieke bestemmingen:

  • De winterexperience IJsland
  • Incentives binnen Europa op rijafstand
  • Incentive in ons eigen mooie Nederland
  • Slovenië als outdoor incentive bestemming

Benieuwd geworden naar een incentive-reis of staat jouw bestemming er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie of een voorstel op maat, of vraag hier ons magazine aan, hét boek vol verwondering!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lees ook
Close
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x