Homepagina » Mens en Dier » Een CIA-document uit 1955 vermeldt dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Lees het hier
Een CIA-document uit 1955 vermeldt dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Lees het hier

Een CIA-document uit 1955 vermeldt dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Lees het hier

In mei was er veel aandacht in de Nederlandse media voor een Frans onderzoek, waaruit zou zijn gebleken dat Adolf Hitler in 1945 in Berlijn zelfmoord zou hebben gepleegd. Maar is dat wel zo?

Uit een vrijgegeven CIA-document blijkt dat een informant in 1955 sprak over een ontmoeting met Hitler in Colombia, 10 jaar nadat de Führer ‘zelfmoord’ had gepleegd. Dat meldt het magazine The National Interest.

In dat jaar kreeg een afdelingshoofd van de CIA volgens een memo van één van zijn contacten te horen dat Hitler nog in leven was en in Argentinië woonde.

De informant, CIMELODY, werd benaderd door een vriend, voormalig SS-soldaat Phillip Citroen, die claimde contact te hebben met Hitler in Colombia.

Foto

Citroen, die voor de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij werkte, ontmoette de Führer – die de schuilnaam Adolph Schuttlemayer gebruikte – naar eigen zeggen eens per maand.

De oud-militair vertelde aan CIMELODY dat hij zelfs een foto met Hitler had gemaakt. De afbeelding is toegevoegd aan de memo.

Hij zei verder dat Hitler rond januari 1955 van Colombia naar Argentinië was geëmigreerd en dat de geallieerden hem 10 jaar na de Tweede Wereldoorlog niet langer konden vervolgen als oorlogscrimineel.

Ander document

Het afdelingshoofd dook in het CIA-archief en stuitte op een ander document waarin Citroen claimde dat de nazi’s een hele enclave hadden gesticht in Zuid-Amerika.

Er werd besloten om de zaak niet verder te onderzoeken. Hoewel het afdelingshoofd geen bezwaar had tegen verder onderzoek, vond hij het niet de moeite waard.

[The National Interest]


Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Hoewel het afdelingshoofd geen bezwaar had tegen verder onderzoek, vond hij het niet de moeite waard.
  niet de moeite waard als je miljoenen mensen over de klink jaagt?????

  15 likes
  • @salvar,

   Beste,

   Leer uw geschiedenis eens wat beter kennen.

   Tip: “Europa_The Last Battle” in 10 delen.
   Dan ter aanvulling de docu “Höllensturm”
   Evt. “The greatest Story never Told” en dan enkele docu”s van David Irving, een brits historicus die ECHT onderzoek heeft verricht zoals het hoort!!

   Indien dan nog vragen, graag!!!

   Gegroet,

   Gladiator
   ps Stalin heeft geen miljoenen mensen over de zgnd “kling” gejaagd……dit waren er honderden miljoenen!!
   Churchill heeft geen miljoenen mensen over de “kling” gejaagd, maar ook meer dan 100 miljoen en wel willens en wetens!!!!!

   22 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Natuurlijk niet want Hitler was een Zio Nazi en de Zio Nazi maken tot vandaag aan de dag de dienst uit. Het was Prinz Bernhard die met de KLM in Operatie Paperclip talloze Zio Nazi heeft helpen ontsnappen. Waarom denk je dat onze Zio Nazi Koningin Pampa Max samen met Zio Nazi Fat Willy zo graag naar Argentinië gaan en wel naar de Duitse kolonie Bariloche ! Daar is het graf van Hitler en is een bedevaartsoord voor Zio Nazi !

   9 likes
   • hitler was geen zio nazi, noch was hij een (bastaard)kind van de Rothschilds.
    Het woord nazi bestaat al eeuwen en wordt door het uitverkoren volk gebruikt voor iemand die tegen de gevestigde orde in opstand komt. In de jaren ’20 van de vorige eeuw gaf de joodse communist karl liebknecht deze term aan de nationaal-socialisten om ze in het belachelijke te trekken. De geallieerde propaganda heeft dit overgenomen en er een woord van psychologische oorlogsvoering van gemaakt om elke vorm open debat bij voorbaat de kop in te drukken.

    hetzelfde geldt voor de swastika. dit is eeuwenlang een symbool van vruchtbaarheid geweest. dit symbool stond eveneens op de oorlogsbanier van marduk, een aardsvijand van het uitverkoren volk. Jesus droeg dit symbool op zijn vaandel toen hij terugkeerde uit India en het opnam tegen de joodse gevestigde orde.

    daarom mag dit symbool niet meer worden gebruikt. het uitverkoren volk haat het en vreest het. door het verkopen van allerlei leugens is het geworden wat het nu is. een verboden symbool agv van propaganda en psychologische oorlogsvoering.

    1 likes
    • 1. Uitverkoren volk ? Door wie uitverkoren ? Aha door hun zelf, precies .. sorry ”promised land ” ? Wie heeft ze dat belooft ? Aha hunzelf dus de Hebrew Jews van bijbelse tijden. Er is geen uitverkoren volk noch een beloofd land ! .. 2. De nu levende joden ( meer dan 95 procent) zijn van Oost Europa mengeling van diverse volken en gewoon CONVERTED naar het Joodse geloof anders werden ze onderdrukt of voor welke reden dan ook. Ze komen dus uit Khazaria heten Khazarian Jews uit Georgie en omgeving verspreid over Rusland, Polen Duitsland en Nederland en whatever. Hebben niets maar dan ook niets met bijbelse Joden te maken. Ten tweede Joden zijn niet van een speciaal ras dus racisme heeft er ook niets meer te maken laat staan antisemitisme want ze zijn geen nakomelingen van Sem ( of hoe geschreven dan ook ) als die vent uberhaupt bestond want die bijbelse Joden ( Exodus etc. ) hebben al die bijbel verhalen verzonnen, in andere woorden het is niet historisch, nooit gebeurt dus ! Het zijn gewoon samengeraapte ( lees plagiarized mythes van Sumerische kleitabletten ) verhalen van anderen toen ze in Babylon zaten. De nu levende joden nogmaals hebben er niets mee van doen niets. Ze zijn niet anders dan een niet gelovig of ander gelovig volkje zich zouden bekeren tot het geloof dat die bijbelse fantasten hadden het Joods geloof. Het hele joodse geloof is 1 grote leugen enzo ook het christelijk en Islamitisch geloof.. Volgende punt Jesus uit India ? Er is nooit een Jesus van de gospels geweest laat staan zoon van een God ( Yaweh de idioot ) . Do some study please ?

     2 likes
 2. Speel zwart en speel wit. Verdeel en heers. Dat is altijd het spelletje geweest op aarde, en dat is waarom Hitler helemaal geen toevalligheidje was. De V.S. zélf bestaat uit Nazi’s. NaZI, met de ZI van SO-cialisme, wordt nog steeds onderwezen op scholen. Natuurlijk heeft de CIA Hitler weggeholpen naar Argentinië, dat is zo logisch als iets als je eenmaal weet wat de ware aard van oorlogen is. 1. Plant ergens een vijand (creëer een probleem) 2. Zorg dat iedereen het probleem gelooft (eindeloos liegen, mediamanipulatie) 3. Draag de oplossing aan voor het probleem (inval door de gealieerden) 4. Vestig het gewenste nieuwe bestel (“vrede” onder de vlag van de VS). Inmiddels weten we wel wat de V.S. zoal brengt. We hebben hoe dan ook Nazi’s gekregen want er was werkelijk nooit een andere optie.

  25 likes
 3. Een recente analyse van Hitlers tanden heeft eens en voor altijd bevestigd dat hij zijn eigen dood niet heeft vervalst.
  Volgens officiële rapporten pleegden Nazi-leider Adolf Hitler en zijn vrouw Eva Braun in 1945 zelfmoord in de bunker van Hitler om te voorkomen dat ze zouden worden gevangen terwijl de Sovjetkrachten op de hoofdstad afdaalden.

  Sindsdien heeft een groeiend aantal complottheoretici gespeculeerd dat Hitler zijn eigen dood had gefingeerd en de rest van zijn dagen in Zuid-Amerika had doorgebracht, naast verschillende andere hooggeplaatste nazi’s die erom bekend waren dat ze naar de VS waren gevlucht. einde van de oorlog.

  Nu, echter, denkt een team van pathologen uit Frankrijk dat ze eindelijk de zaak tot rust hebben gebracht na de analyse van een reeks tanden en schedelfragmenten die in Moskou waren bewaard nadat ze in 1945 door de Sovjets van Berlijn waren hersteld.

  Het is de eerste keer dat de Russische autoriteiten zo’n onderzoek in meer dan 70 jaar hebben toegestaan.

  De resultaten van de analyse, die de tanden vergeleken met Hitler’s gebitsgegevens, geven aan dat de overblijfselen absoluut echt zijn, wat betekent dat de Führer echt aan het einde van de oorlog is gestorven.

  “De tanden zijn authentiek – er is geen twijfel mogelijk,” zei lead patholoog Philippe Charlier.

  “We kunnen alle samenzweringstheorieën over Hitler stoppen.Hij vluchtte niet naar Argentinië in een onderzeeër, hij is niet in een verborgen basis op Antarctica of aan de donkere kant van de maan.”

  https://eu.usatoday.com/story/news/world/2018/05/21/hitler-teeth-test-dispels-myths-nazi-leaders-survival/627831002/

  15 likes
  • The research team was also allowed to look at fragments of Hitler’s skull to confirm the means by which he committed suicide. The teeth matched descriptions provided by Hitler’s dentist and revealed no trace of meat — consistent with the fact that the Führer was vegetarian.

   provided by Hitler’s dentist, jaja betrouwbare bron de tandarts van Hitler zelf en waarom word er gesproken over ‘fragmenten’ van de schedel terwijl de lichamen bijna intact zijn gevonden? Ook is het algemeen bekend dat Hitler dubbelgangers had en er veelvuldig zeker later in de oorlog gebruik van maken. Gebitsgegevens zijn makkelijk te vervalsen maar een gebit het zelfde maken was tijdens wwII ook geen probleem. Ook komt erbij dat het Russische leger de lijken vliegensvlug had weggewerkt voordat int. instanties de stoffelijke overschotten konden onderzoeken… Waar is de rest van zijn schedel?
   Vlak voor de val van Berlijn waren alle lantaarnpalen weggehaald op de Brandenburgerstrasse (foto bewijzen gezien) en kon er makkelijk een vliegtuig landen en opstijgen. Vlakbij de bunker van Hitler en idd. er zijn meerdere ooggetuigen verklaringen die voor de zelfmoord een vliegtuig hebben zien landen en stijgen.

   Vlak na de oorlog zijn en meerdere geldstromen gevonden vanuit N. en Z. Amerika die Hitler persoonlijk hebben gefinacieerd. Banken multinationals en bv Mercedes die in Z. amerika een ranch had. Dan nog operation paperclip met dank aan prins Bernhard… Waar rook is, is vuur dat heb ik in de jaren wel geleerd.

   Dit is trouwens ook niet het enigste CIA/FBI document, ik heb er al veel meer gezien incl. foto’s uit bv Argentinië. Iets dikker kaal brilletje geen snor…
   Ook een belangrijk document met een verklaring: SS officier Phillip Citroen HVCA 3okt. 1955.
   The trooper, named Philip Citroen, is said to have been in contact with Hitler once a month in Colombia.

   The CIA document reads: “[Citroen] also stated Hitler left Colombia for Argentina around January, 1955.

   “Citroen commented that inasmuch as ten years have passed since the end of World War 2, the allies could no longer prosecute Hitler as a criminal of war.”

   Agent Cimelody-3 requested a picture, which was provided to him – featuring Citroen and a man with a chilling resemblance to the Furher.

   Teveel dingen die niet kloppen, en dan de gegevens van een Nazi tandarts geloven en 1 conclusie van 1 tandheelkundige en geen onderzoekjournalist?? hmmzz Waar rook is is vuur, mijn mening in iedergeval…

   4 likes
  • Tja dus die Cia documenten zijn fake ? En al die getuigenissen zijn fake ?

   0 likes
 4. Iedereen blijft maar in het westen hangen , maar Mao Zedong heeft er nog meer op z’n naam , en raadt eens wat, ze hadden allemaal wel een verklaring voor hun daden…..Zolang de mens bestaat zijn er veel koppen snellers. Geweldig hoor die evolutie van de mens….Helaas leert de mens ook nergens van, in deze tijd hebben we nog veel meer vernietigings wapens want dat verdiend zo lekker, dus de volgende klap nog meer doden , en tja daar zullen ze dan ook wel weer een reden voor hebben…….zo blijven we lekker bezig….

  12 likes
  • Maar waarom blijven we in het westen hangen? Omdat dit topic over een CIA document uit 1955 gaat, dat over Hitler gaat.
   Nu is to the point blijven bepaald niet een van je sterkste kanten, sterker nog, het uitwijden en afdwalen zit, {niet geheel zonder reden….} jou en je kameraden in het bloed.
   Geeft niet, de kritische lezer ziet de scheidslijn al snel.

   4 likes
 5. “CITROEN commented that inasmuch as ten years have passed since the end of World War II, the Allies could no longer prosecute HITLER as a criminal of war.”

  Dat geeft al aan dat je zijn verhaal niet serieus kan nemen. Oorlogsmisdaden die na 10 jaar al verjaard zijn? La me nie lache…

  9 likes
 6. Valt heel makkelijk te verifieren, want de botten bewaard in handen van de Russen moet het DNA met haren op kledingstukken van hem overeenstemmen?

  5 likes
 7. Hitler stierf liever dan dat hij moest zien en ondergaan dat de Nazi’s dus toch niet superieur waren. Hij streefde naar een derde rijk in Europa, niet in Zuid Amerika. Bovendien verachtte hij misschien wel de ‘primitieve’ Indianen. Zou hij bij hen z’n toevluchtsoord zoeken? I doubt it.

  1 likes
  • @kreuz

   Hitler wilde niets anders dan het Duitsland van voor 1914 dat de Duitsers door de zionisten met aan het hoofd Rothschild is afgenomen. Follow the money.

   Het keizerrijk Duitsland was een doorn in het oog van GB, dat bang was dat Duitsland te macbtig in Europa zou worden. Door een 5e kolonne (De dolkstootlegende is geen legende, maar berust op waarheid), is Duitsland verraden aan de engelsen. De VS is dmv valse propaganda WOI ingelokt, enkel vanwege de balfour declaratie.

   deze declaratie hield in dat Palestina aan de zionisten is geschonken op voorwaarde dat de VS bij WO1 zou worden betrokken. HOE KUN JE IETS DAT NIET VAN JOU IS WEGGEVEN?

   Tsaristisch rusland was door de Duitsers in 1916 verslagen. Dit opende de weg voor de communistischs revolutie, DIE VOLLEDIG IS OPGEZET, UITGEVOERD EN GEFINANCIERD DOOR DE ZIONISTEN.
   Duitsland kreeg te maken met de “vrede” van Versailles, EEN DICTAAT, GROTENDEELS OPGESTELD DOOR ROTHSCHILD ZEG, waarin duitsland zijn marine, luchtmacht en het grootste deel van zijn leger moest opgeven, zodat men zich niet meer kon verdedigen.
   15% van duitz grondgebied moest aan buurlanden worden gegeven. alle duitse kolonien werden overgedragen aan GB en Frankrijk, er moest 32.000.000.000 GOUDMARK aan GB en Frankrijk worden betaald en Duitsland werd ALS ENIGE SCHULDIGE VAN HET AANSTICHTEN VAN WO1 AANGEWEZEN.
   Tot slot kwam de Weimar republiek onder een financiële Rothschild bank.

   Dit wilde Hitler terugdraaien. niets meer en niets minder.
   Kijk maar na. Hitler heeft aangeveven NIET te willen uitbreiden ALS GB EN FRANKRIJK HUN STRIJDMACHTEN ZOUDEN INKRIMPEN.

   Hij heeft meer dan 20 vredesaanzoeken aan GB gedaan in de periode van 1933 tot mei 1941 DIE GEEN VAN ALLEN WERDEN BEANTWOORD

   GB had geheime deals met stalin. DAAROM WERD DUITSLAND WEL DE OORLOG VERKLAARD TOEN HET POLEN BINNENVIEL, MAAR DE SOVJET-UNIE NIET

   Hitler vernam dat de SU op het punt stond HEEL EUROPA aan te vallen. STALIN WAS IN JUNI 1941 VOORBEREID OP EEN AANVALSOORLOG EN NIET OP EEN VERDEDIGINGSOORLOG. (operatie groza)

   Dit soort zaken wordt steevast uit de geschiedenisboeken gehouden.
   Er worden daarentegen klinkklare onzin en leugens verteld die wij als waarheid moeten accepteren en wee er iemand is die het tegendeel van deze DOGMA’S beweerd, ook al is het met FORENSISCHE BEWIJZEN.

   DE REDEN DAT HITLER TOT OP DE DAG VAN VANDAAG DE MEEST GEDEMONISEERDE PERSOON IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID IS, IS OMDAT HIJ LIET ZIEN HOE EEN LAND ONDER HET ZIONISTISCHE BANKIERSJUK VANDAAN KAN KOMEN.

   Duitsland heeft in de jaren 40 VOORKOMEN dat HEEL EUROPA communistisch is geworden. IK VIND DAT WE HEN DAARDOOR EN DAARVOOR WEL WAT MEER RESPECT MOGEN TONEN!

   4 likes
 8. Mooie postzegels

  4 likes
 9. Dat vond ik ook, was nog wel benieuwd hoe goed die postzegels op een ansichtkaart zouden blijven plakken. Wat denk jij?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schrijver duikt in archieven over Tweede Wereldoorlog en doet schokkende ontdekking. Deze boeken mag u van de machthebbers niet lezen

Wat nu als blijkt dat de oorlogsmisdaden ...

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

In de beschrijving van het psychologisch profiel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.