Het Complot

Gelekte e-mails onthullen plan om Syrië erin te luizen

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Washington gaf groen licht voor een chemische aanval in Syrië om de schuld vervolgens in de schoenen te schuiven van president Bashar al-Assad.

Dat blijkt uit gelekte e-mails van de Britse defensie-aannemer Britam Defence. Kort na publicatie haalde de Britse Daily Mail een artikel over de e-mails offline. Persbureau ANI liet het bericht staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit de gelekte documenten is gebleken dat men op zoek is naar een aanleiding om internationale militaire interventie in Syrië te kunnen afdwingen.

Operatie onder valse vlag

De e-mails laten zien hoe twee hooggeplaatste functionarissen binnen Britam Defence een operatie onder valse vlag bespreken die ‘is goedgekeurd door Washington’.

Qatar zou worden ingezet om de rebellen in Syrië te financieren zodat ze chemische wapens konden inzetten, zo schrijft de Daily Mail in het artikel dat inmiddels is verwijderd.

Afgelopen maand maakte Barack Obama nog duidelijk dat de VS het gebruik van chemische wapens door de Syrische president Bashar al-Assad niet zou tolereren.

Michael Wilkes

De e-mailwisseling, die dateert van 25 december jongstleden, werd door Business Development Director van Britam David Goulding verstuurd aan oprichter Philip Doughty.

In één van de e-mails schrijft David aan Philip:

We hebben een nieuw aanbod. Het gaat weer over Syrië. De Qatarezen doen een aantrekkelijk aanbod en zweren dat het idee is goedgekeurd door Washington. We zouden een CW [chemisch wapen] moeten afleveren in Homs, een wapen van Sovjet-makelij dat lijkt op de wapens die Assad zou moeten hebben. Ze willen dat we onze Oekraïense manschappen inzetten die Russisch zouden moeten spreken en een video-opname maken. Ik denk niet dat het een goed idee is, maar er wordt een grote som geld geboden. Jouw idee?

De e-mails werden geopenbaard door een Maleisische hacker die daarnaast informatie over bestuursleden van het defensiebedrijf wist te bemachtigen. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wilde niet op de zaak reageren.

Voorzitter van de raad van bestuur van Britam is generaal Sir Michael Wilkes. Hij werd in 1995 luitenant-gouverneur van het eiland Jersey. In 2008 werd hij directeur van Heritage Oil. In datzelfde jaar was Jersey het middelpunt van een onderzoek naar kindermisbruik.

Bron: Dailymail.co.uk (verwijderd), Aninews.in

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alenko
Alenko
11 jaren geleden

Waarom is Syrie zo belangrijk voor hen?
Grondstoffen?

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

nu kun je zien hoe gemeen dat christelijke geloof is als zij maar op de bovenste tree staan dan is het goed de rest kan gewoon barsten .of te wel uit gemoord worden!!

DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Artefacten, net zoals de Stargate in Irak.

Professor P
Professor P
11 jaren geleden

@ Alenko
Volgens mij heeft Syrie nog geen centrale bank die gekoppeld is aan de Rothschild bank. En er is geen financiele crisis daar. Koppel de bank, veroorzaak een crisis, en het land is voor een appel en een ei op te kopen door de grote jongens……

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x