CoronaBuitenland

‘Leger’ van meer dan 1000 mensen sleept overheid voor rechter om vaccinatieschade

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Eerder berichtten wij over een ‘historische’ massazaak tegen de Australische overheid. De zaak is aangespannen door slachtoffers van vaccinatieschade en nabestaanden. Zij stellen dat de regering onjuiste en misleidende uitspraken heeft gedaan over het gevaar van corona om mensen ervan te overtuigen een prik te halen.

Toen de coronavaccins in Australië werden goedgekeurd, was bekend dat 1 op de 1000 oudere patiënten in Noorwegen stierf na de Pfizer-prik. Toch werden de vaccins goedgekeurd, zei de Australische arts Melissa McCann. Ze sprak met vele medewerkers van verzorgingstehuizen, die een dramatisch aantal overlijdens registreerden na vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Leger op de been gebracht

McCann onthulde tijdens een aantal conferenties hoe de Australische toezichthouders sterfgevallen door vaccinatie hebben verdoezeld. De onthullingen brachten een schok teweeg.

De arts schoof enkele dagen geleden aan bij Refuge Of Sinners om een update te geven over de massazaak. De zaak heeft volgens haar een leger op de been gebracht: inmiddels hebben zich meer dan 1000 mensen aangesloten.

Functie neergelegd

De rechtszaak richt zich tegen onder anderen John Skerritt, de baas van de Australische medicijnwaakhond TGA; Brendan Murphy, de hoogste ambtenaar van het Australische ministerie van Gezondheid; Paul Kelly, de Australische gezondheidschef; en Greg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid.

Saillant detail: alle beklaagden hebben inmiddels hun functie neergelegd, op één na. Voelen ze nattigheid?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emma
Emma
4 maanden geleden

Ik ben benieuwd of het daar ook niet serieus word genomen, door de rechter, net als in Nederland. Het zou een pracht van een bewustzijns schok zijn wanneer het WEL tot een serieuze rechtzaak komt.

gaafland
gaafland
4 maanden geleden

Run Hugo, Run!

Erna
Erna
4 maanden geleden

Een Leger op de been gebracht ..Waarom zijn er landen waar ze Militairen en Politie lieten vaccineneren ?Willen ze van hun eigen Leger en Politie mensen af ?Hoeveel hebben er in Nederland bij Defensie ,Politie vaccinschade of zijn inmiddels overleden En hoeveel gaan er in de Toekomst uitvallen hierdoor ?

Mars
Mars
4 maanden geleden

Misschien is het een goed idee om als wappies een leger te vormen om ze voor de rechter te trekken voor discriminatie, uitsluiting, het opfokken van de samenleving tegen de ongevaccineerden, kamp dreigementen en nog een waslijst aan ellende die men naar nu inmiddels wel is bewezen opzettelijk en onterecht tegen ons gepleegd heeft.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x