Homepagina » Het Complot » Netanyahu’s vriendjes hebben miljarden verdiend aan de vernietiging van de Twin Towers. Wat je moet weten
Netanyahu's vriendjes hebben miljarden verdiend aan de vernietiging van de Twin Towers. Wat je moet weten
Foto: Quasipalm Wikimedia Commons

Netanyahu’s vriendjes hebben miljarden verdiend aan de vernietiging van de Twin Towers. Wat je moet weten

De zionistische zakenlui Larry Silverstein en Lewis Eisenberg, die goed bevriend zijn met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, hebben miljarden verdiend aan de vernietiging van de Twin Towers op 11 september 2001. Dat heeft de Amerikaanse onderzoeker Kevin Barrett gezegd.

Dr. Barrett deed deze uitspraak naar aanleiding van de diefstal van duizenden geheime documenten over 9/11 door hackersgroep The Dark Overlord.

De hackersgroep heeft gezegd dat de openbaring van de documenten verwoestende gevolgen zal hebben voor de Amerikaanse Deep State.

Asbest

De groep heeft al 650 documenten vrijgegeven, slechts een fractie van de 18.000 stukken die de hackers hebben gestolen van verzekeraars, advocatenkantoren en overheidsagentschappen.

Dr. Barrett merkte op dat de Twin Towers een doorn in het oog waren van de Port Authority of New York and New Jersey, het overheidsagentschap dat de gebouwen uitbaatte en dat destijds onder leiding stond van Lewis Eisenberg.

“De Twin Towers zaten vol met asbest, wat illegaal was, en begin 2001 gaf een rechter opdracht om de torens te ontdoen van asbest,” zei hij.

Te duur

“Deze operatie zou miljarden dollars hebben gekost,” vervolgde Barrett.

“New York zocht al jaren naar een manier om de torens te vernietigen, maar slopen was simpelweg te duur,” klonk het.

“Twee maanden voor de aanslagen tekende een misdaadfiguur genaamd Larry Silverstein een huurovereenkomst voor het WTC,” aldus Barrett.

Netanyahu

Hij betaalde zelf zo’n 15 miljoen dollar voor het contract. Nadat de deal gesloten was, verzekerde hij de WTC-gebouwen voor enkele miljarden.

Na de aanslagen liep hij weg met bijna vijf miljard dollar, zei dr. Barrett.

Hij merkte op dat Silverstein en Eisenberg goed bevriend zijn met Netanyahu.

Verzekeringsfraude

“De vraag is nu welke verzekeraars miljarden dollars zijn kwijtgeraakt aan Larry Silverstein en Lewis Eisenberg,” zei Barrett, toevoegende dat 9/11 duidelijk een inside job is geweest.

“Wellicht vinden we het antwoord op deze vraag in de verzekeringsdocumenten,” zei hij.

Hij lichtte toe dat het tweetal verzekeringsfraude heeft gepleegd om geopolitieke redenen.

[PressTV]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Als dit klopt dan is de verzekering zeer waarschijnlijk via Lloyds of London verlopen, wereldwijd de grootste verzekerings- beurs of een pool van verzekeraars, die allemaal een stukje van het risico “kopen”.

  3 likes
  • Wat ik niet helemaal snap: waarom zou de huurder een gehuurd pand verzekeren? Dat hoort de eigenaar toch te doen?

   0 likes
   • De leaseholders, waarvan Silverstien er één van was, verhuren de verdiepingen weer door aan huurders. Het wegvallen van die inkomsten wil je ook verzekeren, als het gebouw mocht afbranden of om een andere reden (tijdelijk) niet meer bruikbaar zijn. Er was immers al in ’93 een fikse bomaanslag gepleegd op een van de torens.

    5 likes
    • @frans2 Siverstein was overigens pas heel kort leaseholder van de gebouwen geworden en heeft 6 weken voor de aanslagen de gebouwen extra laten verzekeren ! met name tegen een …terroristische-aanslag. hij heeft er veel aan verdiend die ouwe. gebouw nr 7 dames en heren : kijk hoe het instort beginnend bij het dak !! precies zoals een gecontroleerde sloop gaat : Building 7 / or the Solomon buildings collapse. ( de moeite waard.)

     2 likes
     • [ Siverstein (en die andere investeerders) was overigens pas heel kort leaseholder en heeft 6 weken voor de aanslagen de gebouwen extra laten verzekeren ! ]

      Als jij een huis koopt ga je het toch ook meteen verzekeren?

      En wat “extra”? Het WTC was vóór de lease door Silverstien en de andere investeerders ook al tegen terrorisme verzekerd, 1993 werd 500miljoen uitbetaald.

      Wat hebben Silverstien en de andere investeerders nu precies verdiend? Eerst hebben ze 3,2 miljard betaald voor de lease en daar hebben ze geen huurinkomsten uit gekregen want 2 maanden later: geen gebouwen meer.
      Wél moest de erfpacht van 10 miljoen dollar per maand aan de NY Port Authorities gewoon doorbetaald werden, ook zonder gebouwen. Daarna hadden ze 8 miljard nodig voor de herbouw en zaten ze al die herbouwtijd zonder inkomsten uit dat project.

      Dus wat hebben Silverstien en de andere investeerders precies verdiend?

      7 likes
    • snopes.com/fact check ?? BS ! Fact check dan ook ff dat brandweerlui nooit en te nimmer over het slopen van een gebouw gaan !! veel belangrijker.

     1 likes
     • Als het antwoord je niet uitkomt ga je proberen de aandacht ergens anders op vestigen?

      Vier vliegtuigen, duizenden doden, in die chaos gebeuren vreemde dingen en dan moeten we ons concentreren op de bevoegdheden van een brandweerman?

      3 likes
     • @frans2 Nee ,…op de aantoonbare leugens van Silverstein dat hij gebouw nr 7 heeft laten opblazen op 11 sept. dat zegt hij i.i.g. ( hij was overigens volgens getuigen altijd om 8 uur aanwezig behalve op 11 sept. toen moest hij z,n vrouw ophalen ergens (zegt hij zelf)
      (niet concentreren op bevoegdheden van brandweerman) maar even het FEIT in gedachten nemen dat hij niet beslist kan hebben met een brandweerman om het gebouw op te blazen,dit gebeurt nooit zo,brandweer mag dat niet en kan dat niet heeft de kennis niet. hij liegt dus ! in het officiële onderzoeken rapport staat overigens dat de experts niet weten waarom het is ingestort. 2 vliegtuigen en 3 gebouwen ,in New-York knap hoor.

      1 likes
     • @frisola,
      Zelfs ae911truth.org is heel wat genuanceerder dan jij over dat gebeuren met de brandweercommandant.

      https://www.ae911truth.org/evidence/faqs/361-faq-11-did-wtc-7-owner-larry-silverstein-admit-to-ordering-the-controlled-demolition-of-the-building

      1 likes
    • Larry Silverstein was DE leaseholder niet 1 van vele,(Hij zegt op you-tube dat hij samen met de chef van de brandweer heeft besloten gebouw nr7 te slopen omdat het vuur niet te houden was …(?) en we watch the building collapse ! alsof een brandweerman en een eigenaar daarover kunnen en mogen beslissen op 11 sept.2001. lachwekkend gewoon.
     Het gebouw was zo,n 200 meter hoog .

     1 likes
     • “It’s important to note that, despite appearances, Silverstein wasn’t actually the sole leaseholder of the World Trade Center: He led a consortium of investors and lenders which included GMAC Commercial Mortgage (a General Motors subsidiary), Westfield America Inc. (a shopping center developer), and real estate investor Lloyd Goldman. All these entities had a voice in deciding how much insurance coverage the properties would have, and each had some claim on whatever insurance monies were paid out.”

      https://www.snopes.com/fact-check/wtc-terrorism-insurance/

      4 likes
 2. Iedereen heeft het over Hitler!
  Maar niemand heeft het over hoe het allemaal tot stand is gekomen!

  Dat land was leeggezogen met hyperinflatie tot gevolg!

  Amerika zullen ze ook leegzuigen!
  Alleen de petrodollar houd ze nog op de been. Daarom kunnen ze middenoosten nooit verlaten!

  12 likes
 3. Oy vey the goyim knows

  4 likes
 4. Als – zoals beweerd wordt – zieners als Baba Vanga en Nostradamus al gezien hadden dat de Twin Towers untowered zouden worden, waarom geeft men dan de Joden de schuld? Immers, iemand moest het uitvoeren. Dan maakte het ook niet uit of de uitvoerder een Jood, een Eskimo of een Griek was.

  1 likes
  • Mamegaai Als:…je kan niet alles geloven wat er geschreven wordt…tenzij u frans heet want Nostradamus heeft nooit (ja 1 keer ) een datum genoemd. ( 1999 en zeven maanden) en als ik het goed heb heeft Baba-Vanga beweert dat de laatste president van Amerika een ,,zwarte man is ,,kan natuurlijk nog ,maar niet vlak na de aanslag van de ( steel birds) vliegtuigen ? ….

   1 likes
 5. Bolshevics zijn de leiders van israel

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Let op: zo misleiden de media met schokkende beelden uit ziekenhuizen

Volgens de Amerikaanse media heeft de coronacrisis ...

ziekenhuizen

Coronapaniek: Zo ziet het ‘oorlogsgebied’ rond de ziekenhuizen eruit. Schrik niet

Volgens de mainstream media zijn ziekenhuizen in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.