Homepagina » Propaganda » Wapens voor massamisleiding: We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog
Wapens voor massamisleiding: We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog

Wapens voor massamisleiding: We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog

Het is een trend die al langer gaande is. De mainstream media vegen alternatieve nieuwssites op een hoop en plakken er het label ‘nepnieuwssites’ of ‘misleidende nieuwssites’ op.

Het vertrouwen van mensen in de reguliere media is op een dieptepunt beland. Uit een recente peiling blijkt dat zes op de 10 Amerikanen geen vertrouwen hebben in de media.

Mensen gaan elders op zoek naar nieuws, met als gevolg dat alternatieve nieuwssites steeds groter worden.

Het is duidelijk geworden dat de mainstream media de alternatieve media de oorlog hebben verklaard.

Trending topic

Op de site van New York Magazine is een controversieel stuk verschenen over een hele reeks websites waar in de ogen van de auteur van het artikel ‘nepnieuws’ wordt verspreid.

De alternatieve media beginnen steeds meer invloed te krijgen en zijn duidelijk een doorn in het oog van de gevestigde media.

De mainstream media hadden tijdens de presidentsverkiezingen besloten dat de gezondheid van Hillary Clinton niet belangrijk was en dat iedereen die daar anders over dacht een complotdenker was.

De alternatieve media besloten er wel uitgebreid over te schrijven, met als gevolg dat het onderwerp enige tijd trending topic was op social media.

Smerig gevecht

Volgens Michael Krieger van Liberty Blitzkrieg markeert het jaar 2016 het begin van de media-oorlog.

Hij voorziet dat het een smerig gevecht zal worden, met als enige uitkomst dat de mainstream media nog minder serieus zullen worden genomen.

Na het verlies van Hillary Clinton zijn de media tot de ontdekking gekomen dat de alternatieve geluiden het publiek net zoveel of misschien nog wel meer beïnvloeden dan de massamedia.

Ze hebben zich nu tot doel gesteld om die alternatieve geluiden de kop in te drukken, aldus Krieger. Dit doen ze door al die geluiden op één hoop te gooien en er het stempel ‘nepnieuws’ op te plakken.

Of in het geval van Twitter gooien ze mensen die ze niet mogen gewoon helemaal van het platform af.

Hard tegen hard

Het is nu hard tegen hard, zoals blijkt uit de publicatie van professor Melissa Zimdars van het Merrimack College in Massachusetts.

Zij stelde een lijst samen van ‘onjuiste, misleidende, clickbaity en satirische nieuwsbronnen’.

Op de lijst staan een aantal websites die ook jij als lezer van NineForNews vast regelmatig bezoekt, waaronder Zero Hedge en Breitbart.

Wat hebben de sites op de lijst met elkaar gemeen? Ze publiceerden tijdens de verkiezingen artikelen die Hillary Clinton in een negatief daglicht stelden, waardoor Trump steeg in de peilingen.

Als je voor Hillary bent, kun je kennelijk niet ‘nep, misleidend of clickbaity’ zijn.

Meer bezoekers

Zero Hedge liet in een reactie weten: “Het is grappig, maar ook droevig. Ze hebben geen rigoureuze analyse gedaan en maken niet duidelijk wat ze precies verstaan onder ‘nepnieuws’.

“De New York Times verzekerde zijn lezers ervan dat Hillary Clinton een kans van 90 procent had om te winnen. Bij Zero Hedge staven we alles echter met bronnen en alle gegevens zijn voor iedereen beschikbaar.”

“Uiteindelijk zal dit er waarschijnlijk voor zorgen dat de ‘nepnieuwssites’ meer bezoekers krijgen.”

Advertentie-inkomsten

Wie boeit het iets dat een professor een lijst heeft gemaakt van websites die ze niet leuk vindt en waar ze mensen voor waarschuwt?

New York Magazine schreef een artikel over de lijst. En kijk eens hoe objectief en onpartijdig ditzelfde magazine berichtte over Trump:

Wapens voor massamisleiding: We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog

En als je doorklikt naar het artikel, verschijnt het volgende plaatje:

Wapens voor massamisleiding: We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog

Ook de Los Angeles Times wijdde een artikel aan de lijst ‘nepnieuwssites’ en wist te melden dat Google en Facebook deze sites de toegang tot advertentie-inkomsten zullen ontzeggen.

Status quo

Je kunt je afvragen welke criteria Facebook en Google gaan gebruiken om vast te stellen wat ‘nepnieuws’ is en wat niet.

Hoe dan ook is het een duidelijke poging om de status quo te behouden en alternatieve geluiden de kop in te drukken.

De boodschap is simpel: het gaat vanaf nu hard tegen hard. We zijn verzeild geraakt in een complete media-oorlog. Game on.

[Liberty Blitzkrieg]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rose schreef:

  De MSM krijgt het benauwd. Ze beginnen door te krijgen dat steeds meer mensen de MSM niet meer vertrouwen.
  Ja ga maar hakken op de alternatieve media dan haken nog meer mensen af.

  Er komt een tijd , eerder vroeg dan laat , dat die ” complot sites” toch dichter bij de waarheid zaten dan de MSM.

  Dat mensen lange tijd die complot theorieën niet geloofde had grotendeels te maken met het feit dat gebeurtenissen zoals 9/11 en het neerhalen van de MH17 gewoon te ernstig waren . Het kan toch niet waar zijn dat je eigen regering tot zulke gruweldaden in staat is …….. ja het is echt waar !!!
  Regeringen hebben het zelf uitgevoerd of ze liegen over de ware daders !

  36 likes
  • peter schreef:

   let op mensen, dit gaat ook voor nederland gelden.
   wij zitten met een gefrusteerde msm in het zelfde schuitje.
   en ook deze kat kan rare sprongen maken.

   8 likes
  • kees schreef:

   Pas natuurlijk wel heel goed op voor Controlled Opposition Sites!

   3 likes
   • an argie schreef:

    Die controlled opposition sites zoals die van alex jones en bellingcat, kun je er zelf in no time uitfilteren. Zoek maar eens naar het geloof van de moeder van die gasten, dan kom je steevast op hetzelfde uit.

    0 likes
    • Geuz schreef:

     Infowars is niet zo’n letterlijke controlled opposition als Bellingcat.

     Bellingcat verteld gewoon de leugens voor de NAVO, terwijl Alex Jones voor de CIA werkt. Dat is nogal een verschil. Veel CIA agenten zijn nationalist, laat ik bijvoorbeeld Mark Philips noemen, de man van Cathy O’Brien. Deze Nationalistische elementen binnen de Amerikaanse veiligheidsdiensten, hebben de laatste maanden infowars gebruikt voor andere dingen dan vertroebelen van de lekken, waardoor Hillery Clinton kon fluiten naar haar verkiezingsoverwinning.

     Bovendien moet ik zeggen, Paul Joseph Watson, van infowars, is een kei van een Journalist. Niet die verzonnen onzin en het onderbreken van gasten zoals Alex Jones pleegt te doen, maar goed onderzochte geweldige journalistiek. De zaken zijn daar zeker niet zo zwartwit, al kan men Bellingcat voor zover mij bekend wel meteen bij het grof vuil zetten als NAVO propagandist.

     0 likes
 • Rose schreef:

  Hoe de MSM alles aan elkaar hebben gelogen over Brexit, Amerikaanse verkiezingen, de rellen nu in Amerika, de EU dat het een democratische gekozen gedrocht is , alle oorlogen, alles over Rusland, de NATO, de VN, Syrië, Irak, Oekraïne, Afghanistan , Mali, de aanslag in Parijs en Nice, etc etc.

  Alles om de Rothschild’s, Rockefellers, huis van oranje, familie Bush, familie Clinton etc etc en zoveel andere zieke geesten te dienen.

  De MSM zijn de hoeren van de elite .

  44 likes
 • exegese schreef:

  Zo is ook de vaccinatie-maffiain een kramp geschoten wegens groeiend wantrouwen van het volk en gederfde omzet als gevolg. Ze gaan er een paar miljoen tegen aan gooien (zeer waarschijnlijk betalen wij dat zelf) om ons hun leugens door de strot te duwen en een ieder die om dringende gezondheidsredenen weigeren hun kind volt te laten spuiten met hun gif te betitelen als zijnde een gevaar voor de volksgezondheid. Tv en radio draaien op volle toeren om ons hun leugens als waarheid te verkopen in de hoop dat men van mening verandert. Weinig kans echter, de mensen worden gelukkig wakker en laten zich niet meer zo makkelijk voorliegen.

  14 likes
  • Bert schreef:

   Wat vaccinaties betreft, worden consultatiebureaus in stand gehouden. In feite zijn deze bureaus volkomen overbodig en dienen alleen om vaccinaties aan de man te brengen. Mensen zijn mondig genoeg en als er iets niet goed is met baby of kind, kun je zo bij de huisarts terecht. Het RIVM krijgt extra geld om ouders met vragen over vaccinaties beter te kunnen overhalen met drogredenen om hun kind te laten vaccineren. De medewerkers krijgen een extra cursus om de mensen om te praten. Ik verbaas me er over, dat mensen die in de medische sector werken nooit een verder kijken dan hun neus lang is en alleen de info slikken, die door wetenschappers de wereld in geholpen worden, die zelf door de farmaceutische bedrijven betaald worden. Ook een vandaag liet zich weer gebruiken om propaganda te maken voor vaccinaties en alle tegens af te doen als onzin. De NVKP kwam heel even aan het woord maar dat was meer om de schijn te wekken, dat men ook de andere kant van het verhaal belicht. Een paar seconden tegenover minuten. Door studie te maken van alles wat er bekend is over de ellende die vaccinaties veroorzaken, gepubliceerd door onafhankelijke wetenschappers, ben ik er van overtuigd geraakt dat vaccinaties ernstige schade kunnen veroorzaken en de oorzaak zijn van veel ellende, die we als normaal zijn gaan beschouwen bij kinderen. De farmaceutische bedrijven varen wel bij die, door hen veroorzaakte, ellende want alles wordt weer onderdrukt door flink met medicijnen te strooien.

   10 likes
   • Rose schreef:

    Het is nog veel ernstiger…. artsen die bewust valse diagnose stellen…. kanker waar geen kanker is …. om maar dure medicijnen en chemotherapie voor te kunnen schrijven.

    Het is werkelijk misdadig wat er momenteel onder de paraplu van de wetenschap gebeurt.
    En wij ons helemaal blauw betalen aan veel te hoge ziektekosten.

    De mens is niets anders dan een melkkoe voor de criminele elite met hun corrupte Justitie vriendjes !!

    2 likes
    • Onno schreef:

     Psychopaten wil je niet in de politiek of als rechter, maar zeker ook niet als arts of tandarts…….

     Want ja, wie doet nu zoiets……zonder slapeloze nachten achteraf?

     1 likes
   • San10 schreef:

    Gisteren was een discussie over de nadelen en ernstige levenslange bijwerkingen van vaccineren bij Pauw. Komt Pauw vandaag met een mededeling vooraf dat het volgens hem (of de programmamakers) duidelijke moge zijn dat vaccinaties noodzakelijk zijn en dat er een verkeerd beeld gegeven zou zijn. Stel je eens voor dat mensen zelfstandig zouden kiezen of ze wel of niet rommel in laten spuiten.

    2 likes
   • Geuz schreef:

    Rectificatie: “met vergiften te strooien”.

    De medische opleidingen doceren slechts symptoombestrijding, oorzaken worden niet behandeld daar. Met vergif vergiftigd men de symptomen van ziektes, dat is de reguliere geneeskunde.

    Natuurlijk kunnen symptomen dodelijk zijn.
    Maar genezing doet het lichaam zelf, vaak kan het lichaam zichzelf alsnog genezen als het symptoom bestreden is.

    Geneesmiddelen veronderstellen aanpakken van de oorzaak van een ziekte.
    Maar dit wordt een probleem, want als artsen de oorzaak van ziektes leren kennen, kunnen ze ook vergiftigingen door geheime diensten gaan ontdekken.
    Geheime diensten regulieren veel politiek beslissingen, dus met democratie is dit niet zomaar op te lossen. Alternatieve geneesmiddelen en kennis van huismiddeltjes worden actief bestreden door onder meer propaganda, waardoor de mensen weer slaaf worden van een systeem.

    0 likes
 • pat schreef:

  De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen. Zie link : Wat trump zei en onze media verzwegen!

  https://www.youtube.com/watch?v=sCEaPQz8B9E&sns=fb

  11 likes
  • Elise49 schreef:

   Hij blijft gewoon onderdeel van het spel/agenda. De orde van de witte adelaar. Allen zijn van de vrijmetselarij. Overkoepelde orde: De rozenkruisers=duits/tempeliers enz. De rode roos staat voor opstanding.(PvdA bv. gecontroleerde oppositie partijen wereldwijd/Hillary “democraten” partij/George Soros enz.) Het kruis staat voor verlossing. In andere filmpjes zegt Trump: wij gaan het katholieke bolwerk vernietigen. Dat betekent dat het heilige niet meer gewaardeerd/geëerd wordt. De mens/al het levende/natuurwetten dus. Het geloof heeft ervoor gezorgd, dat men geen mensen meer mocht offeren/opeten. Dat je al het levende moet waarderen. Men gaat nu verder met technologie. Trump is een alchemist/scheikundige. Bouwen en meetkunde. Zit in lasertechnieken. De Trump organisatie(Duitse)
   Waar men naar toe wil: een wereld met moderne piramides en er mogen weer mensen geofferd worden om dit doel te behalen. Een nieuwe Altlantis/Lumerie.(vergaan door eigen gepruts aan de natuurwetten) Geschiedenis herhaalt zich. Guidestones Georgia/hoofdstad Atlanta.
   Bekijk de film: The mummie returns en verplaats dat/het verhaallijn naar het nu. De gewone man wint, maakt de grootmeester(zogenaamde god/was gewoon een mens/alchemist) dood. Zijn vrouw(dochter aarde godin) van de gewone man is vermoord, maar komt weer tot leven, omdat de moeder (aardegodin) voor haar het leven liet. Het vertelt een gecontroleerde Niburu. En die gaan we dus ook weer meemaken.
   Je kunt niet alle mensen voorzien van technologie, want dat kost veel grondstoffen. Duurzaamheid bestaat alleen onder natuurwetten(zelfwerkende balans in voorziening van voedsel en water/natuurlijke dood en geboorte enz.) Dus als de mens ondergeschikt blijft aan de natuur. Gepruts aan de natuurwetten/kosmos zorgt ervoor, dat de natuur zelf weer gaat terugslaan. Dmv. water(regen/zondvloed)/vuur(donder/bliksem/vulkanen) Mega convectie.
   Het grote plaatje: technologie zorgt er zelf weer voor dat de mens(die overleefd) weer opnieuw een gezond tijdperk kan ingaan. Het wiel des levens(dood en geboorte). De slang die zijn eigen staart opeet. Het zonnerad. Shiva(staat bij Cern) enz.

   1 likes
 • Hans schreef:

  Er moet in Nederland een wet komen die omroepen zoals de rooie graaiers van de VARA verbied om politieke uitingen in hun voordeel te doen in hun programma’s.
  Als je ziet wat er de afgelopen week over Trump en Wilders gezegd is bij Pauw en DWDD dan zakt je de broek af.
  Dit zichzelf zo geweldig voelende volk kotste hun anti Trump propoganda over de kijkers uit, met bakken te gelijk.
  Ze hebben de afgelopen jaren zelfs een onschuldig kinderfeest omzeep geholpen met hun ziekelijke doordrammers mentaliteit en tal van anti Zwarte Piet psychopaten laten opdraven in hun programma’s, hoe ziek ben je dan wel niet?
  Dit socialisten volk duld geen anders denkenden en zullen hoe dan ook hun ziekelijke zin aan de kijkers opdringen.

  9 likes
  • Faith schreef:

   ”Dit socialisten volk {je bedoelt de nazi’s aan wie ze moeten gehoorzamen, wat is er trouwens sociaal aan ze?} duld geen andersdenkenden en zullen hoe dan ook hun ziekelijke zin aan de kijkers opdringen.”

   Hoe gaan ze dit voor elkaar krijgen?
   Ze kunnen blijven hangen in het oude maar dat gaat niet werken.
   Trump weert alle oude mainstream media in het Witte Huis, hoe duidelijk wil je het hebben?

   https://www.youtube.com/watch?v=AU_Bbv6CA84

   0 likes
 • Benhur schreef:

  De mainstream media beschuldigen andere van datgene wat ze zelf verspreiden, namelijk nep-nieuws. Als je het nieuws elke dag volgt weet je dat je dagelijks door hun belogen word. We weten dat leugenaars altijd gelijk willen hebben en de leugens vaak herhalen en zichzelf vaak tegenspreken en daarbij moeten de leugens altijd bevestigd worden door belangrijke en deskundigen die gekocht zijn door de mainstream media of hun opdrachtgevers. Terwijl leugenaars arrogant en zelfingenomen zijn en altijd een ander de schuld geven (zie Obama, Rutte en meerdere leugenaars van hun kaliber) zijn de feiten vertellers alleen maar rustig met de waarheid bezig. Zie in Nederland, we lopen naar de verkiezingen toe en we hebben de ene financiële meevaller naar de ander terwijl we alleen maar verarming van het volk van dit kabinet gewend zijn, al jaren. En nu gaat alles klasse en gaan we als een speer. Duidelijk weer een grote grote leugen waar later sorry op gezegd gaat worden, zo van we waren belangrijke data gegevens vergeten sorry!

  9 likes
  • an argie schreef:

   Als IEMAND anti-zionistisch was, dan was het de figuur om wie het in deze link draait.
   Al in de jaren van ZIJN hoogtijdagen waarschuwde hij de wereld voor het Zionisme (= Bolsjewisme!)
   Voor de Rothschilds, de Rockefellers en de rest van de globalistische psychopaten.

   Hij heeft zijn eer, zijn land én zijn leven er voor gegeven.

   https://www.youtube.com/watch?v=5Vekf_2952U
   http://thegreateststorynevertold.tv
   http://communismbythebackdoor.tv
   http://www.hellstormdocumentary.com/

   Zoals generaal Patton (ook slachtoffer van het Zionisme) al zei:
   “We defeated the wrong enemy”

   1 likes
   • Justin schreef:

    Ik heb inderdaad ook die verhalen gelezen maar hoe dan ook spreekt dat massa moord goed? Het kán dat het zijn eerste vroegste uitgangspunt was de zionistische overheersing/invoed uit te bannen maar vergeet niet dat Herr H zelf ook niet vies was van en uit op wereldheerschappij dus net zo’n grote machtswellusteling, voor mij is het dus geen uitgemaakte zaak dat zijn drijfveren volledig zuiver waren oftewel altruïstisch. .Het volk leefde in onvrede klopt daar heeft hij slim op ingespeeld .Alles stelde hij in het werk om zijn machtshonger te stillen zelfs contact zoeken met het occulte, ook zijn zoektocht naar occulte relikwieën enz enz, niet echt normaal als je het mij vraagt ook niet dat je bepaalde rassen wil uitroeien omdat je vind dat ze inferieur zijn, sick.,dus voor mij is het dat dat hele antizionisme verhaal de kapstok was waar hij zijn machtshonger maar ook zijn bezetenheid mee bedekte, tenslotte moet je een reden/doel aanvoeren toch?. Maar oke laat ik het zo stellen ALS hij al in het begin vanuit oprechte beweegredenen begon is dat later toch echt wel flink ontspoort en weinig of niets van overgebleven.

    https://www.youtube.com/watch?v=NpXCd14sYA8

    1 likes
    • Geuz schreef:

     Ik ben geen Jood, maar wel Zionist.
     Joden hebben recht op een eigen land, zoals elk volk recht heeft op een eigen land.

     Het zionistisch complot is historisch al vaker ontmanteld als een vervalsing, daar zijn genoeg bronnen voor. Als u slechts leugens van anderen geloofden, kan ik u verwijzen naar de Dreyfuss affaire, waar men in de afhandeling ook kan waarnemen wie er werkelijk achter dat complot zat, dat waren geen Joden of zionisten.
     http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/anti-semitism/Dreyfus.html

     De protocollen van de geleerde ouderen van Zion waren een vervalsing die door de Nazi’s werden gebruikt om de Holocaust op gang te brengen. Een uitstekende bron voor de werkelijke achtergronden van dat pamflet door ex-priester Leo Lehman:
     http://historicism.com/misc/protocols.htm
     het leuke is, de makers van dat pamflet noemden zichzelf in het pamflet…

     Mocht u hier slechts komen om mij en deze website in ene slecht daglicht te plaatsten, door die antisemitische commentaren, ik kan u daar niet mee helpen. Als dit mijn website was geweest, dan was uw commentaar niet verschenen, als u dit verhaal mij had verteld op sociale media was u gemeld, en waarschijnlijk geblockt geweest na een waarschuwing. U bent met dergelijke verhalen ook bezig met een genocide op onschuldige mensen, u verdient daar op berispt te worden.

     0 likes
 • frans schreef:

  Over verzwijgen van waarheden, zoals de npo doet is het belangrijk te zien en waar te nemen hoe we ook vandaag weer
  worden gehersenspoeld door mededelingen uit de regering.
  NL: Men wil een soort van Europese FBI in Nederland!?
  Velen zullen slaafs en zombie jaknikken onder de burgers, maar wordt toch maar wakker mensen!
  We zijn onderweg naar een politiemaatschappij, passend bij totalitaire macht en controle.
  Wie kent misschien nog de tijd dat de ‘chemokar’ bij u in de straat kwam?
  :”de chemokar is nu bij in de straat”, werd er omgeroepen. Zet uw chemisch afval nu op de stoep.
  Nu zou dat kunnen worden; De FBI is nu bij in de straat! Zet uw PC en Laptop nu op de stoep!
  OF… kunnen we een politiestaat voorkomen? En daarmee weerstand bieden aan de NWO. ?
  Ieder moet nu voor zichzelf uitmaken waarvoor hij kiest.
  Dat kan vrede zijn!! Blijf vriendelijk, voorkomend, en hartelijk tegen je buur waar dan ook.

  7 likes
  • Geuz schreef:

   De medeoprichter van Geenpeil, Jan Roos, is nu lijsttrekker bij VNL, in zijn programma wil hij een miljard extra aan politie uit gaan geven.
   Ook de PVV, die nu hoog in de peilingen staat, waarschijnlijk nog meer zetels zal krijgen, wil investeren in meer politiestaat.
   SGP, een andere party die de belofte doet islamisering tegen te gaan, wil ook meer geld in politie investeren.

   Waar halen ze de arrogantie vandaan?
   Omdat de meerderheid van de mensen die ik tegen kwam in Nederland nogal corrupt is.
   Nemen geen enkele verantwoordelijkheid, “ze” lossen het wel op.
   Nou, dat is niet zo, “we” moeten dat aanpakken, want “ze” is een stelletje corrupte hufters.
   Elk lek van de pedofiele netwerken onthuld hoog geplaatste functionarissen, waaronder politie agenten, die kinderen verkrachten. Als er meer politie komt, dan komt er ook meer misdaad en machtsmisbruik.

   0 likes
 • Eva schreef:

  Het is een EER om op die lijst te staan. Miste Corbettreport.com en eigenlijk nog vele andere. williamengdahl.com, rediceradio.com, lightonconspiracy.com. Maar dat zal wel zijn omdat die opereren buiten de VS.
  Bedankt voor de lijst NY Magazine.

  3 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Gezien de alt-media gebruikt is om nep-verhalen te verspreiden (zoek maar eens naar betaalde demonstranten bij trump rally’s, die man verdiend geniaal geld met verzinnen van troep) denk ik dat de main stream media op het moment beter betrouwbaar is.

  En je kunt dus op geen enkele manier vast stellen welke nu daadwerkelijk de waarheid verkondigd, er is namelijk geen controle. Beide kanten maken zich net zo schuldig aan het geld verdienen door ofwel A ofwel B te belichten, net wat uitkomt.

  3 likes
 • War on Error schreef:

  Sebastiaan; warrig commentaar. MSM zijn geconcentreerd in handen van een kartel. = feit. Dat kartel is verweven met het bankenkartel alsmede de globalisten.
  Verwijt aan alt-media is totaal feitenvrij. Gezien de diversiteit maken leugen sites geen schijn van kans.
  Daarentegen, de MSM – die zijn zo geconcentreerd, en werken in coördinatie – heel nauwkeurig kopiëren die elkaars beeldvorming (=cq. indoctrinatie).

  Logisch dat de politieke kaste wel haatzaaien verdedigt, maar onafhankelijke berichtgeving veroordeelt. Onafhankelijke berichtgeving legt namelijk de leugens onvermijdelijk bloot, en ontmaskert de leugenaars.

  In het kort dient dit het doel om uw belastinggeld te (blijven) besteden aan het vermoorden van 1.000-en mensen in verre landen – voor úw veiligheid, wordt er nog bij verteld. Alsof u achterlijk, doof en blind bent. Diezelfde leugenaars halen n.b. de mensenslachters met boten vol 24/7 naar ons eigen land.

  Als publiceren van de waarheid wordt veroordeeld, leven we in een dictatuur.

  Ons collectieve bewustzijn wordt stelselmatig gemanipuleerd. We worden gehersenspoeld, van kind af aan via het Staatsonderwijs, RTV, dagbladen – en klaargestoomd voor de ONEWORLD-regering van de VN, die is gehandvest op de socialistische internationale – een goed bewaard GEHEIM, het laat zich raden waarom!!
  Kijk tip! :
  Hidden Influence The Rise of Collectivism:
  http://topdocumentaryfilms.com/hidden-influence-rise-collectivism/
  http://www.zengardner.com/17-points-agenda-2030-aka-agenda-21-2-0-new-world-order-decrypted/

  0 likes
 • Douwe schreef:

  Eerst werden de nieuwe media volledig genegeerd door de zichzelfbenoemde MSM. Maar de MSM bleef publiek verliezen en de nieuwe media werd groter en het publiek nam toe.

  Toen begon de MSM met het proberen zwart te maken van de nieuwe media. Het waren gekkies, complotters en mafketels. Maar de MSM bleef maar publiek verliezen en de nieuwe media werd groter en het publiek nam toe.

  Blijkbaar zit de MSM nu zo in het nauw dat ze overgaan tot het proberen te censureren van de nieuwe media. Het laat mooi zien hoe wanhopig ze blijkbaar aan het worden zijn.

  Het is aan de nieuwe media om gewoon vrolijk door te blijven gaan. En als de MSM verstandig is zou ze haar energie gaan richten op het verbeteren van haar eigen kwaliteit.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  More a brain rinse(hersenspoeling)

  0 likes
 • Rocky schreef:

  misschien leuk om te bekijken
  het patent van brainwash via de tv

  http://www.google.ca/patents/US6506148?hl=nl

  0 likes
 • x

  Check Also

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >