Mens en DierCorona

Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Sherri Tenpenny legde dinsdag voor de gezondheidscommissie van het Ohio Statehouse, de zetel van de wetgevende vergadering van de staat Ohio, de gevaren van de coronavaccins bloot. De beelden hiervan werden in 24 uur bijna drie miljoen keer bekeken.

Tenpenny sprak haar steun uit voor een wetsvoorstel dat bedrijven en de overheid verbiedt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Ze zei dat de prik alleen al in Amerika meer dan 5000 mensen heeft gedood en verwees daarbij naar VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Volle kracht vooruit

Stel dat het er de helft minder zijn: dan gaat het nog altijd om 2500 sterfgevallen in zes maanden tijd. En nog steeds gaan we volle kracht vooruit. “Je vraagt je af: waarom?” vroeg de arts.

Tenpenny verwees ook naar het fenomeen waarbij gevaccineerde mensen magnetisch lijken te worden. “U heeft vast de foto’s op het internet gezien van mensen die geprikt zijn en nu magnetisch zijn,” zei ze tegen de beleidsmakers. “Er blijft een sleutel aan hun voorhoofd hangen. Lepels en vorken blijven aan hun lichaam kleven.”

5G

De arts zei ook dat sommige mensen hebben gesuggereerd dat 5G-masten kunnen worden gekoppeld aan de technologie dia via coronaprikken bij mensen is ingespoten. Ze gaf toe dat een connectie tussen 5G en coronavaccins ‘nog niet bewezen’ is, maar zei erbij dat wetenschappers proberen te achterhalen waarom waarom mensen magnetisch lijken te worden.

Het duurde niet lang voordat de arts werd aangevallen door de mainstream media. Ze claimden daarbij onder meer dat de theorie dat 5G het immuunsysteem kan beschadigen ‘Russische desinformatie’ is.

[Infowars]

4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
1 jaar geleden

Al de onderzoeken gedaan door onafhankelijke artsen wetenschappers laboranten worden teniet gedaan .Bic farma heeft de touwtjes in handen ,en zal er alles aan gelegen zijn om te zorgen dat alle negatieve uitkomsten aangaande de vaccins in de doofpot belanden .Hier ten lande is en blijft men blind en doof en vaccineerd men rustig verder zij hebben niets met onze gezondheid uitstaande het tuig

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

5G is een belangrijk onderdeel van het plan om de mensen te kunnen monitoren. Mensen hebben daarvoor een ontvanger nodig en het lichaam moet als een computer functioneren. Dit is gebaseerd op de energie of magnetisch veld, dat het menselijk lichaam van zichzelf al heeft.

Wie nu nog niet doorheeft dat mensen tot cyberborgs worden gemaakt, moet zich maar laten vaccineren, zodat zij zichzelf kunnen overtuigen.

Perm.
Perm.
1 jaar geleden

Over desinformatie gesproken…..
Wie lopen hierin voorop?
Juist, de mainstream media !!
Tuig van de richel. Gewoon je bek houden.

roep maar wat
roep maar wat
1 jaar geleden

Hoeveel doden in NL door de vaccins? Mijn vriendin haar schoonvader is duidelijk gedood door de vaccin, maar werd niet gemeld door de tehuis waar hij zat en waar hij tegen zijn zin in werd gespoten. Hij had duidelijk gezet dat hij deze vaccin niet wilde en hop zijn mouw moest omhoog want iedereen krijg deze spuit dus hij ook. Verschillende uren later werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis een week later was hij dood. Hopelijk dat de gene die hem gespoten heeft nachten hiervan niet heeft kunnen slapen want deze heeft zijn dood op zijn geweten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x