Homepagina » Mens en Dier » Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins
arts
Foto: Sherri Tenpenny (neverlosetruth CC0 1.0)

Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

Arts Sherri Tenpenny legde dinsdag voor de gezondheidscommissie van het Ohio Statehouse, de zetel van de wetgevende vergadering van de staat Ohio, de gevaren van de coronavaccins bloot. De beelden hiervan werden in 24 uur bijna drie miljoen keer bekeken.

Tenpenny sprak haar steun uit voor een wetsvoorstel dat bedrijven en de overheid verbiedt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Ze zei dat de prik alleen al in Amerika meer dan 5000 mensen heeft gedood en verwees daarbij naar VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Volle kracht vooruit

Stel dat het er de helft minder zijn: dan gaat het nog altijd om 2500 sterfgevallen in zes maanden tijd. En nog steeds gaan we volle kracht vooruit. “Je vraagt je af: waarom?” vroeg de arts.

Tenpenny verwees ook naar het fenomeen waarbij gevaccineerde mensen magnetisch lijken te worden. “U heeft vast de foto’s op het internet gezien van mensen die geprikt zijn en nu magnetisch zijn,” zei ze tegen de beleidsmakers. “Er blijft een sleutel aan hun voorhoofd hangen. Lepels en vorken blijven aan hun lichaam kleven.”

5G

De arts zei ook dat sommige mensen hebben gesuggereerd dat 5G-masten kunnen worden gekoppeld aan de technologie dia via coronaprikken bij mensen is ingespoten. Ze gaf toe dat een connectie tussen 5G en coronavaccins ‘nog niet bewezen’ is, maar zei erbij dat wetenschappers proberen te achterhalen waarom waarom mensen magnetisch lijken te worden.

Het duurde niet lang voordat de arts werd aangevallen door de mainstream media. Ze claimden daarbij onder meer dat de theorie dat 5G het immuunsysteem kan beschadigen ‘Russische desinformatie’ is.

[Infowars]
4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
5 maanden geleden

Al de onderzoeken gedaan door onafhankelijke artsen wetenschappers laboranten worden teniet gedaan .Bic farma heeft de touwtjes in handen ,en zal er alles aan gelegen zijn om te zorgen dat alle negatieve uitkomsten aangaande de vaccins in de doofpot belanden .Hier ten lande is en blijft men blind en doof en vaccineerd men rustig verder zij hebben niets met onze gezondheid uitstaande het tuig

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

5G is een belangrijk onderdeel van het plan om de mensen te kunnen monitoren. Mensen hebben daarvoor een ontvanger nodig en het lichaam moet als een computer functioneren. Dit is gebaseerd op de energie of magnetisch veld, dat het menselijk lichaam van zichzelf al heeft.

Wie nu nog niet doorheeft dat mensen tot cyberborgs worden gemaakt, moet zich maar laten vaccineren, zodat zij zichzelf kunnen overtuigen.

Perm.
Perm.
5 maanden geleden

Over desinformatie gesproken…..
Wie lopen hierin voorop?
Juist, de mainstream media !!
Tuig van de richel. Gewoon je bek houden.

roep maar wat
roep maar wat
5 maanden geleden

Hoeveel doden in NL door de vaccins? Mijn vriendin haar schoonvader is duidelijk gedood door de vaccin, maar werd niet gemeld door de tehuis waar hij zat en waar hij tegen zijn zin in werd gespoten. Hij had duidelijk gezet dat hij deze vaccin niet wilde en hop zijn mouw moest omhoog want iedereen krijg deze spuit dus hij ook. Verschillende uren later werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis een week later was hij dood. Hopelijk dat de gene die hem gespoten heeft nachten hiervan niet heeft kunnen slapen want deze heeft zijn dood op zijn geweten.

x

Check Also

oversterfte

Er is iets vreemds aan de hand met de oversterfte: ‘Vaccins?’

Vorige week zijn bijna 900 mensen meer ...

baby

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x