Buitenland

Japanse regio stopt met toedienen Moderna-prik na vervuiling met ‘zwarte substanties’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Japan zijn opnieuw vervuilde Moderna-vaccins ontdekt, ditmaal in de regio Okinawa. Men is daar tijdelijk gestopt met prikken met Moderna. Japan heeft nog eens één miljoen doses van het vaccin teruggehaald vanwege mogelijke vervuiling. Daarmee stijgt het totaal naar ruim 2,6 miljoen.

Afgelopen week werd een ‘onbekende substantie’ gevonden in een aantal vaccins. Moderna heeft een onderzoek ingesteld naar de meldingen. Ook het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) is een onderzoek gestart. Na inenting met coronavaccins van een vervuilde partij zijn twee Japanse mannen, 30 en 38 jaar oud, overleden. In Japan is slechts 44 procent van de bevolking volledig ingeënt.

Vreemde materie

Na meldingen over een ‘vreemde materie’ in sommige vaccins werd een metaalstof aangetroffen in de flesjes. De stof reageert op magneten, meldde de Japanse omroep NHK op basis van bronnen binnen het ministerie van Volksgezondheid.

“Het is een substantie die reageert op magneten,” zei een functionaris tegen Nikkei, toevoegende dat het zou kunnen gaan om metaal.

Zwarte en roze substanties

Volgens NHK zijn ‘zwarte substanties’ aangetroffen in spuiten en een flesje, terwijl in een andere spuit ‘roze substanties’ zijn gevonden. Er is verder nog niets bekend over de deeltjes die in de vaccins zijn ontdekt. Ze zijn opgestuurd naar een laboratorium voor analyse. Het Moderna-coronavaccin wordt ook in Nederland toegediend.

[Zero Hedge, RT]

4.9 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
1 jaar geleden

Waarschijnlijk Black Goo, programmeerbare materie.
Eng spul.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Volgens andere bronnen zoals vermeld bij de binnenlandsche Bataafsche Courant zijn Spaanse onderzoekers tot de conclusie gekomen dat alle vaccins vervuild met stoffen die niet op de bijsluiter vernoemd worden . Dat houdt in dat alle zogenaamd zuivere vaccins placebo exemplaren zouden moeten zijn.

S7even
S7even
1 jaar geleden

Grapheen-Oxide

Henk
Henk
1 jaar geleden

Misschien dat big Pharma en politiek beslist wat naar welke regio op de wereld gaat?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x