Binnenland

Mensen zakken zomaar in elkaar, onverklaarbare donker wordende overledenen: wat is er toch aan de hand?

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

In mei was nog steeds sprake van oversterfte, blijkt uit cijfers die het statistiekbureau CBS heeft gepubliceerd. In heel mei overleden ongeveer 700 meer mensen dan verwacht. Er was oversterfte in drie van de vier weken.

In april was er in alle weken oversterfte. Die maand overleden wekelijks gemiddeld bijna 400 mensen meer dan verwacht. Het CBS ontvangt later informatie over de doodsoorzaak.

Uitvaartverzekeraar Monuta laat weten dat er in het voor- en najaar van 2021 sterftepieken waren. Over heel 2021 was er sprake van oversterfte. Het aantal crematies verzorgd in Monuta-crematoria is meegestegen met die hogere sterfte. In 2021 heeft Monuta ruim 14.000 uitvaarten mogen verzorgen en bijna 10.000 crematies georganiseerd.

Amper toonbaar te houden

Specialist postmortale zorg Edwin Spieard schrijft in een bericht op social media dat hij nog steeds onverklaarbare donker wordende overledenen ziet. Hij hoort met regelmaat dezelfde verhalen van de nabestaanden.

“Ze zakten zomaar in elkaar en zijn in vele gevallen maar amper toonbaar te houden tijdens de openbaring,” zegt Spieard. “Huisarts, zou het niet verstandig zijn om iets vaker een obductie aan te vragen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden waardoor dit wordt veroorzaakt?”

Dat zie je niet als enige!

“Of zie ik als enige dingen die er niet zijn, zeg het me dan,” voegt hij toe. Hij is niet de enige, blijkt uit de reacties. Uitvaartverzorger Anja de Roos reageert: “Nee, dat zie je niet als enige! Misschien ben je wel één van de weinigen die er eerlijk mee naar buiten durft te komen.”

Een verpleegkundige van Buurtzorg Nederland stelt: “Jij ziet ze. Nu maar hopen dat pathologen op verzoek van de huisartsen de antwoorden kunnen vinden op vragen die meer mensen hebben. Je bent niet de enige.”

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Er staan twee olifanten in de kamer!

Jaco
Jaco
5 maanden geleden

Stop nou ’s met vragen waardoor dat komt verdomme! Zeg toch gewoon dat het door die genoprik komt! Mensen hebben zich om uiteenlopende redenen laten volspuiten met die zooi. De jaren doorvoor bestond dit niet dus is ’t simpel vingerwijzen toch!? En het word nog vele malen slechter. Waar blijft men met onomstotelijk bewijs.

Greet Rieset
Greet Rieset
5 maanden geleden

Nou jongens, aktie! Opsporing gezocht, Recherge, van mijn part Giro 322, doe wat.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Wat is er toch aan de Hand???!!! Weten ze NU NOG steeds niet wat er aan de Hand is??!!! Wtf….

DE CABAL IS ALLE USELESS EATERS AAN HET RUIMEN!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x