Binnenland

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het tot in den treure: vrijwel alle coronapatiënten die in het ziekenhuis belanden, zijn ongevaccineerd. Er komen steeds meer tegengeluiden. Op de website van Zorgmedewerkers Verenigd is vandaag het ervaringsverhaal van verpleegkundige Benthe verschenen.

Benthe schrijft dat op de verpleegafdeling van het ziekenhuis waar ze werkt een 80-plusser even het ziekenhuis mocht verlaten om zijn tweede vaccinatie te gaan halen. “In het weekend is hij flink ziek geworden en dachten de artsen aan een pneumonie.”

“Na het weekend, toen ik weer dienst had, gaf ik aan dat deze patiënt waarschijnlijk ziek geworden is van het vaccin,” zegt Benthe. “Bij de artsen was het opeens niet bekend dat de patiënt het vaccin die vrijdag had gekregen. Ze gaven alleen aan dat de patiënt het tweede vaccin pas over 10 weken had mogen krijgen.”

Weinig gecommuniceerd

De verpleegkundige schrijft ook over een verwarde oudere patiënt die overkwam van de IC. “Op een avond vertelde de partner emotioneel dat het kantje boord was geweest met de patiënt. De partner vertelde dat de patiënt corona had opgelopen en zij niet. Ik vroeg of zij wist hoe hij het had opgelopen. Ze gaf aan het niet helemaal te weten. Daarna vertelde ze dat de patiënt ongeveer twee weken na het eerste vaccin ineens ernstig ziek werd en dus op de IC aan de beademing is gekomen.”

Toen deze patiënt aan onze afdeling werd overgedragen, is er in de overdrachten niets vermeld over een vaccin, benadrukte Benthe. “Er wordt naar mijn idee weinig gecommuniceerd over de eventuele relatie tussen het ziek worden en het vaccin.”

Slechts 15 tot 20 procent van de gevallen

Eerder zei IC-verpleegkundige Jan Severijns dat in slechts 15 tot 20 procent van de gevallen genoteerd is of een patiënt gevaccineerd was. “Er wordt door meerdere ziekenhuizen naar buiten gebracht dat er met name patiënten met covid worden opgenomen die niet gevaccineerd zijn. Maar als je dit niet bijhoudt, lijkt het alsof niemand gevaccineerd is,” zei Severijns.

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
9 maanden geleden

Soortgelijke verhalen uit mijn omgeving

Betty
Betty
9 maanden geleden

In het ziekenhuis hoef je het niet te melden maar als je een kopje koffie wil gaan drinken WEL. Wordt het geen tijd om wakker te worden NEDERLAND !!!!!

wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

Wanneer verhuist De Jonge naar het gevang?

Charlotte
Charlotte
9 maanden geleden

Je zou bijna zeggen dat artsen ook niet meer te vertrouwen zijn, met wat worden ze onder druk gezet! ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x