Natuur en Milieu

Geen bewijs dat door mens gemaakte CO2 schuld heeft aan opwarming van de aarde. Dit is hoe de politiek correcte dictatuur het debat lamlegt

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Filmmaker Marijn Poels maakte vorig jaar een kritische documentaire over de opwarming van de aarde. In de film kwamen vooraanstaande wetenschappers aan het woord, waaronder natuurkundige Freeman Dyson, die de huidige klimaatmodellen ondeugdelijk noemt.

Poels kwam tot de conclusie dat de klimaathysterie vooral een hype van politici en lobbyisten is.

“Zo is nog altijd niet bewezen dat door de mens gemaakte CO2 schuld heeft aan de opwarming van de aarde,” zegt hij.

Verketterd

Omdat het een politiek incorrecte film betrof, durfden filmfestivals en bioscopen er hun vingers niet aan te branden.

In het Duitse Stendal, waar Poels woont, werd de film werd korte tijd vertoond in de bioscoop, maar al snel greep de burgemeester in.

Die was bang dat het verzet tegen windmolens door zijn film zou worden aangewakkerd.

Poels kreeg de volle lading en werd verketterd.

Denkpolitie

Wie zich kritisch uitspreekt of slechts vragen stelt over bepaalde vraagstukken wordt al snel weggezet als verdacht of gevaarlijk, aldus Poels.

In een nieuwe film gaat hij op zoek naar antwoorden achter dit fenomeen, dat het debat lijkt te verstikken en het volk te verdelen in links, rechts, goed of slecht.

Als je in onze westerse samenleving tegen de heersende opinie ingaat, wordt je al snel moraliserend en bestraffend toegesproken, ervaart Poels.

“De haat tegen andersdenkenden is enorm,” zegt hij. “De moraliserende denkpolitie legt het debat compleet lam.”

Politiek correcte dictatuur

“Uiteindelijk moet je wel met de stroom meegaan, anders lig je eruit en ben je maatschappelijk een paria,” klinkt het.

De filmmaker krijgt ook veel positieve reacties, maar vaak kunnen mensen zijn films niet openlijk promoten omdat ze anders wellicht hun baan verliezen.

“Dat is de prijs van de politiek correcte dictatuur,” aldus Poels.

Zijn nieuwe film ‘Paradogma’ gaat op 19 september in première in Berlijn en is op 29 september te zien in Maastricht.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zegwatjeziet.
Zegwatjeziet.
4 jaren geleden

Ik ben benieuwd. Ik had zijn vorige docu ook graag op tv willen zien maar dat moest helaas niet baten. Abbo dan maar op vimeo. Je kunt hem wel delen.

Evert
Evert
4 jaren geleden

In de tussentijd boycot de MSN in Nederland de berichtgeving over het bewijs van Rusland dat Oekraine achter de MH17 crash zit volledig…

Sourcechecker
Sourcechecker
4 jaren geleden

Luister even allemaal. Ik raad jullie allemaal aan om het YouTube kanaal van Potholer54 te kijken. Hij weet dit soort complottheorieën in begrijpelijke taal uit elkaar te halen en te laten zien dat ze nergens op slaan en dat de mens wel degelijk invloed heeft op co2 en de opwarming van de aarde.

Martin V
Martin V
4 jaren geleden

Grapjas. Van de 9136 peer-reviewed artikelen in een heel jaar was er 1 wetenschapper overtuigd dat door mensen opgewekte CO2 niet de oorzaak is en dus 9135 wetenschappers wel overtuigd dat CO2 de oorzaak is van de opwarming van het klimaat.
Dat mensen met kritische meningen onderdrukt worden en dat dit schandalig is wordt in dit blog gesteld. Kun je niet beter vaststellen dat het gaat om mensen met onjuiste meningen?

https://blogs.scientificamerican.com/the-curious-wavefunction/about-that-consensus-on-global-warming-9136-agree-one-disagrees/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x