Homepagina » Natuur en Milieu » Geen bewijs dat door mens gemaakte CO2 schuld heeft aan opwarming van de aarde. Dit is hoe de politiek correcte dictatuur het debat lamlegt
Geen bewijs dat door mens gemaakte CO2 schuld heeft aan opwarming van de aarde. Zo legt de politiek correcte dictatuur het debat lam

Geen bewijs dat door mens gemaakte CO2 schuld heeft aan opwarming van de aarde. Dit is hoe de politiek correcte dictatuur het debat lamlegt

Filmmaker Marijn Poels maakte vorig jaar een kritische documentaire over de opwarming van de aarde. In de film kwamen vooraanstaande wetenschappers aan het woord, waaronder natuurkundige Freeman Dyson, die de huidige klimaatmodellen ondeugdelijk noemt.

Poels kwam tot de conclusie dat de klimaathysterie vooral een hype van politici en lobbyisten is.

“Zo is nog altijd niet bewezen dat door de mens gemaakte CO2 schuld heeft aan de opwarming van de aarde,” zegt hij.

Verketterd

Omdat het een politiek incorrecte film betrof, durfden filmfestivals en bioscopen er hun vingers niet aan te branden.

In het Duitse Stendal, waar Poels woont, werd de film werd korte tijd vertoond in de bioscoop, maar al snel greep de burgemeester in.

Die was bang dat het verzet tegen windmolens door zijn film zou worden aangewakkerd.

Poels kreeg de volle lading en werd verketterd.

Denkpolitie

Wie zich kritisch uitspreekt of slechts vragen stelt over bepaalde vraagstukken wordt al snel weggezet als verdacht of gevaarlijk, aldus Poels.

In een nieuwe film gaat hij op zoek naar antwoorden achter dit fenomeen, dat het debat lijkt te verstikken en het volk te verdelen in links, rechts, goed of slecht.

Als je in onze westerse samenleving tegen de heersende opinie ingaat, wordt je al snel moraliserend en bestraffend toegesproken, ervaart Poels.

“De haat tegen andersdenkenden is enorm,” zegt hij. “De moraliserende denkpolitie legt het debat compleet lam.”

Politiek correcte dictatuur

“Uiteindelijk moet je wel met de stroom meegaan, anders lig je eruit en ben je maatschappelijk een paria,” klinkt het.

De filmmaker krijgt ook veel positieve reacties, maar vaak kunnen mensen zijn films niet openlijk promoten omdat ze anders wellicht hun baan verliezen.

“Dat is de prijs van de politiek correcte dictatuur,” aldus Poels.

Zijn nieuwe film ‘Paradogma’ gaat op 19 september in première in Berlijn en is op 29 september te zien in Maastricht.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Telegraaf]


Vond je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Luister even allemaal. Ik raad jullie allemaal aan om het YouTube kanaal van Potholer54 te kijken. Hij weet dit soort complottheorieën in begrijpelijke taal uit elkaar te halen en te laten zien dat ze nergens op slaan en dat de mens wel degelijk invloed heeft op co2 en de opwarming van de aarde.

  14 likes
  • De CO2 uitstoot van de mens heeft NAUWELIJKS invloed op de opwarming van de aarde. Dat de aarde opwarmt is misschien waar, maar is een natuurlijk proces, dat al miljarden jaren plaatsvindt. Daar zijn bewijzen van gevonden in versteend hout van prehistorische bomen. Dit hele klimaat complot is een hype waar door vele grote bedrijven (elektrische auto’s en ander spul) enorm veel geld wordt verdiend. Dat we andere manieren van energie opwekking moeten zoeken is evident (en dat is er al lang), maar wij kunnen NIETS veranderen aan de klimaat verandering. Dat is toch echt de schuld van moedertje natuur en die is veel machtiger dan wij…

   12 likes
  • De mens die voor een paar tientjes naar spanje, portugal griekeland of turkije zo nodig moet vliegen..liefst een paar keer per jaar.
   En onze overheid maakt het steeds makkelijker door maar vliegvelden uit de grond te stampen. Tja.. wie is er nou verantwoordelijk dan?

   9 likes
  • Het lijkt wel of je ergens van geschrokken bent en bevestiging zoekt voor je geloof,want meer is het niet.

   1 likes
 2. In de tussentijd boycot de MSN in Nederland de berichtgeving over het bewijs van Rusland dat Oekraine achter de MH17 crash zit volledig…

  11 likes
 3. Grapjas. Van de 9136 peer-reviewed artikelen in een heel jaar was er 1 wetenschapper overtuigd dat door mensen opgewekte CO2 niet de oorzaak is en dus 9135 wetenschappers wel overtuigd dat CO2 de oorzaak is van de opwarming van het klimaat.
  Dat mensen met kritische meningen onderdrukt worden en dat dit schandalig is wordt in dit blog gesteld. Kun je niet beter vaststellen dat het gaat om mensen met onjuiste meningen?

  https://blogs.scientificamerican.com/the-curious-wavefunction/about-that-consensus-on-global-warming-9136-agree-one-disagrees/

  8 likes
 4. Echt ik ben echt ziek van deze corrupte, hypocriete zieke wereld gecontroleerd door de Chazaarse Mafia.

  En de ellende gaat maar door en door… Is het logisch dat ik hier depressief van ben geworden en vaak zelfmoordgedachten heb?

  2 likes
  • @Jur:

   Probeer die negatieve energie om te zetten in positieve daadkracht. Jezelf van kant maken om iets waar je geen invloed op hebt (de huidige wereld-op-zijn-kop realiteit) is doodzonde.

   We hebben mensen als jij nodig om de boel weer recht te krijgen!

   Ga om te beginnen heel basic leven. Richt je op kleine zaken waar je wel invloed hebt. Familie, vrienden, buren, collega’s. Ga eens praten met een ouderwetse pastoor of andere zingever. Mensen hebben voor hele moeilijke dingen gestaan hoor. De mensen MET geloof verdragen dit beter omdat ze het in een veel langer perspectief weten te zetten. Denk aan dien arme Russen die onder de commie dictatuur hebben geleefd. Lees Solzhenitsyn !!!

   Maar realiseer je dat juist JIJ veel meer kunt betekenen dan wie dan ook omdat je kennelijk zo duidelijk de leugens doorziet.

   4 likes
  • Beste Jur,

   Jij wordt ziek gemaakt en bent niet zelf ziek, omdat we worden afgesneden van onze natuurlijke bronnen en energieën.

   De zionisten spelen op dit moment het psychologische spel van de omgekeerde wereld. Belonen wat slecht is en straffen wat goed is. Je kunt zien hoever de macht van de zio maffia club reikt, want de overheden spelen dit spel van alle kanten dapper mee en voeren dat uit wat de meester zionisten, de zio Corleone’s, bevelen.

   Houdt moed en laat je niet van de wijs brengen, in het ergste geval gaan we er allen aan en het leven is voor niemand eeuwig en de cadeautjes die de geesteszieke zionisten uitdelen krijgen ze, vroeg of laat, allen persoonlijk op hun bordje terug. Jammer dat deze mensen niet begrijpen hoe mooi het leven kan zijn en het uitdelen van liefde en warmte meer voldoening geeft dan het uitdelen van ellende en leegte. Deze psychopaten hebben de kilte van een koudbloedig beest en daarom heb ik persoonlijk ook geen medelijden met dergelijke soort als ze ernstig ziek worden of dood omvallen. Ze krijgen bij iedere sanctie die ze ontvangen van mij een vette knipoog en oprechte glimlach. Lach dan met alle tevredenheid, laatste keer was met J. McCain. Hoe wonderschoon kan natuurlijke gerechtigheid soms zijn.

   3 likes
 5. Er is eerder bewijs dat de mens geen dan wel invloed uitoefent op het klimaat. En het is zwaar autistisch te noemen dat men domweg en blind blijft vasthouden aan zoiets als CO2. Het moet gewoon de mens zijn die invloed uitoefent op het klimaat, want daar valt namelijk aan te verdienen. natuurijke invloed of de kosmos die wat rommelt, daar kan de overheid en bedrijfsleven geen rekening naar toe sturen.

  Gisteren zag ik aan de rotspartijen hier op het eiland dat de Atlantische oceaan ooit tientallen meters hoger heeft gelegen dan het huidige niveau. Het eiland zal onder invloed ook zijn opgetild door onderaardse druk en vulkanische invloed, maar de zee zal, voor zover ik kan zien, ergens hoger hebben gelegen. Waarschijnlijk was de planeet toen op haar warmst? Daarna kwam de afkoeling van de planeet met meer ijsvorming (ijstijd?)? En konden mammoeten zelfs met droge voeten Engeland bereiken. Klimaatverandering was er ook toen de mens nog geschapen moest worden.

  Wat verder opviel was dat de versteende zandlaag, wat dus ooit de kustlijn was, geen fossielen bevat. Alsof er ooit in de Atlantische oceaan nooit leven is geweest. Nergens ook maar een versteend schelpje te vinden.

  https://ibb.co/eK32Be

  https://ibb.co/dtzbnK

  https://ibb.co/k63rMe

  8 likes
 6. Martin,die ene wetenschapper zal wel uit zijn functie ontheven zijn. Wel dapper van hem. En de overige wetenschappers/ ja- knikkers worden betaald. Zolang er geen open debat is, wantrouwen is dan geboden.

  7 likes
 7. Ik ben benieuwd. Ik had zijn vorige docu ook graag op tv willen zien maar dat moest helaas niet baten. Abbo dan maar op vimeo. Je kunt hem wel delen.

  2 likes
 8. Hoax na Hoax.

  https://www.pop.org/debunking-the-myth-of-overpopulation/

  Luister nou maar naar Scull & Bones Kerry en draai exact de woorden om die hij verteld, dan vind je de waarheid.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vliegreisjes royals ontmaskeren stuitende hypocrisie groene elite. Hoe 'eco-strijders' Harry en Meghan zwaar onder vuur kwamen te liggen

Vliegreisjes royals ontmaskeren stuitende hypocrisie groene elite. Hoe ‘eco-strijders’ Harry en Meghan zwaar onder vuur kwamen te liggen

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle ...

Zijn mensen buitenaards? 33 wetenschappers publiceren zeer opvallend onderzoek

Zijn mensen buitenaards? 33 wetenschappers publiceren zeer opvallend onderzoek

Onlangs verscheen in het tijdschrift Progress in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.