CoronaMens en Dier

Ex van uitvinder PCR-techniek: ‘Ze hebben hem vermoord’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Chinadeskundige en advocaat Michael P. Senger heeft een opmerkelijke tweet de wereld ingestuurd. “Voor wat het waard is, ik heb de ex van Kary Mullis zojuist ontmoet op een conferentie. Ze is er zeker van dat ze hem hebben vermoord,” schrijft hij.

Mensen die beweerden dat Mullis, de uitvinder van de PCR-technologie, heeft gezegd dat de test niet geschikt is om de aanwezigheid van een virus te detecteren, werden aangevallen en ‘gefactcheckt’ door de media, die schreven dat zijn uitspraken uit de context waren gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overleden

Over aids zei Mullis: “Je kunt PCR niet verkeerd gebruiken. Het gaat om de resultaten, de interpretatie ervan. Als je het goed doet, kun je met PCR vrijwel alles bij iedereen aantreffen.”

Mullis zei niet expliciet dat de technologie ongeschikt is om de aanwezigheid van Covid-19 aan te tonen. Dat kan hij ook niet gezegd hebben omdat hij in 2019 is overleden. Toch kun je die conclusie wel trekken. Mullis zei namelijk dat er maar weinig moleculen zijn waarvan je er niet tenminste één in je lichaam hebt. En met PCR kun je één enkel molecuul amplificeren – vergroten of vermeerderen – tot iets wat je kunt meten.

PCR vertelt je niet of je ziek bent

Je kunt met de test een minuscule hoeveelheid van iets nemen en dat vervolgens meetbaar maken. De test is gebaseerd op dingen die onzichtbaar zijn, lichtte hij toe.

En als je positief test, ben je dan besmet of ziek? Mullis zei hierover: “PCR vertelt je niet of je ziek bent.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
2 jaren geleden

Voeg dat maar toe aan de lange lijst, inclusief de Duitse wetenschapper Noack die grafeen als scheermesjes ontdekte. Zijn vriendin zag het allemaal gebeuren voor haar ogen, zwanger van zijn kind !!!!!

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Kary Mullis overleed op 7 augustus 2019, en dat kwam goed uit voor criminelen als Fauci, Daszak en Baric. Drosten en Koopmans zouden door Mullis ten gronde worden gericht bij de vervalste PCR test die zij met fake code ineengeflanst hebben. Daarom is Kary Mullis op tijd vermoord, daar was en ben ik idd. zeker van! Met Kary Mullis was er NOOIT sars-cov-2 geweest omdat dit nooit heeft bestaan! FDA geeft nu zelf toe dat ze voor de PCR-test een griepvirus code hebben gebruikt…dus het was de griep + de media!

Boedha
Boedha
2 jaren geleden

Iedereen die de echte waarheid vertellen worden om zeep geholpen, niets mag uitlekken , alles moet in de bekende doofpot. Zoals alles met deze satanisten . Waarheid bestaat niet meer, alle leugens zijn juist de waarheid, alles moet je omdraaien in deze verrotte wereld, Kijk we wonen op een prachtige planeet, maar een klein gedeelte van de mensheid spoort niet en daar moeten wij nu onder lijden.

Ger
Ger
2 jaren geleden

The times they are changing.
Voor de elite is er geen ontkomen aan.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x