Homepagina » Buitenland » Verpleegkundige schetst onthutsend beeld: ‘Ons ziekenhuis is leeg!’
verpleegkundige
Foto: Schermafdruk YouTube/The Still Report

Verpleegkundige schetst onthutsend beeld: ‘Ons ziekenhuis is leeg!’

Dinsdag werd een verpleegkundige uit de Amerikaanse stad Portland ontslagen. Ze vertelt in een filmpje hoe ze de afgelopen maand heeft beleefd in het ziekenhuis waar ze werkte. De video is verschenen op het kanaal van voormalig redacteur en publicist Bill Still. Officieel zijn er in de Verenigde Staten bijna 60.000 mensen overleden aan corona.

“Ik ben zojuist ontslagen. Ik werkte als verpleegkundige in een groot ziekenhuis in Portland,” begint de jonge vrouw haar relaas. “Het ziekenhuis heeft al talloze verpleegkundigen ontslagen omdat we in een financiële crisis verkeren.”

“Wij hebben geen patiënten. Onze ziekenhuizen zijn leeg. Op het hoogtepunt hadden we 9 coronapatiënten. Op dit momenteel hebben we er volgens mij 1,” zegt ze. “Ons ziekenhuis heeft besloten om te reorganiseren omdat er geen geld binnenkomt.”

Tirannie

“Er wordt niet geopereerd, verpleegkundigen moeten noodgedwongen schoonmaken omdat er niks te doen is. Nu worden ze zelfs ontslagen. Je hoort overal dat ‘we verpleegkundigen moeten beschermen, gezondheidsmedewerkers moeten beschermen, dat we mensen aan de frontlinie moeten beschermen, dat we de ziekenhuizen moeten beschermen en bedrijven moeten stilleggen’, maar dit is allemaal voor niets geweest.”

De autoriteiten plegen volgens haar een machtsgreep. Er is sprake van tirannie, zegt ze.

“Ik werk niet in een coffeeshop of bij een benzinestation. Ik ben een verpleegster en zou het nu megadruk moeten hebben.”

Is er wel een probleem?

“Ik geef mijn ziekenhuis niet de schuld; ze doen wat ze moeten doen,” aldus de vrouw. “Ik geef de overheid de schuld van deze overmatige bemoeienis.”

“Ik ben een verpleegster. Als ik geen werk heb, is er dan wel een probleem? Is er dan sprake van een pandemie?” vraagt ze zich af. “Ik denk het niet.”

“De media zeggen steeds dat we de druk niet aankunnen en dat er een tekort is aan beschermende middelen,” zegt ze. “We hebben niks nodig omdat we niet werken.”

Kijken:

[The Still Report]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
6 maanden geleden

Uiteindelijk komt deze hel farcade aan het licht. Het zal nog even duren maar mensen gaan zich echt wel uitspreken.
Gelukkig maar.

Elise
Elise
6 maanden geleden

Zei ik toch al: er is iets met het systeem. Catharina ziekenhuis kreeg pas nog 6 miljoen zogenaamd om onderzoek te doen. Ziekenhuis had sowieso nog een boete openstaan van 3 miljoen. Van wie hebben ze dat geld dan gekregen? Het ziekenhuis is van oorsprong katholiek en het is altijd al een wetenschappelijk ziekenhuis geweest. Meer een fabriek, dan een ziekenhuis. Lag daar 3 dagen(2 jaar geleden) en ik vroeg aan een verpleegkundige tijdens een kleine wandeling op de afdeling: waar is dat nieuwe gebouw voor? Ze zei: dat weten we ook niet en we mochten sowieso niet bij de opening aanwezig zijn. Dus wat gebeurt daar.
Ziekenhuizen en andere zorginstanties hebben mega veel geld gebruikt om nieuwe technologie aan te leggen. En ondertussen maar blijven bezuinigen op het personeel. Ze gaan er niet op voor uit.(druk verlagen).
Vandaag in het ed. Vogels liggen dood op de grond. Gedood met een onbekend wapen?
Als dit niet door 5g/straling is gebeurt, dan weet ik het ook niet meer.
Heeft iemand een 5g kaart van Eindhoven? Wordt nu toch wel eng.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Vodafone was gister ergens in Brabant begonnen met 5G. Het zou me niet verbazen als het Eindhoven is, want dat is de technische hoofdstad van de provincie.

Bert Vrijman
Bert Vrijman
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

“De Connected Ambulance is één van de projecten die in de 5G Hub in praktijk zullen worden gebracht. Talgorn zegt dat Philips dit samen doet met onder meer de GGD en het Catharina Ziekenhuis. „Het 5G mobiele netwerk helpt ons het ziekenhuis van de toekomst, dat minder een gebouw en meer een groot netwerk zal zijn, vorm te geven.”

Bron: https://www.ed.nl/economie/bij-opening-5g-hub-in-eindhoven-snelle-verbinding-redt-patient-in-ambulance~a5b9a865/

Eindhoven: 26 GHz en 60 GHz

Bron: https://www.antennebureau.nl/actueel/nieuws/2019/juli/8/overzicht-5g-experimenteerlocaties

miracle
miracle
Reactie op  Bert Vrijman
6 maanden geleden

5G op 60 Ghz, verbruikt zuurstof… Dus wat nu geen connectie corona met 5G? Wake up.. de elite is bezig hun depopulatie agenda vorm te geven!
http://stralingsleed.nl/blog/60-ghz-zonder-licentie-wordt-gebruikt-voor-o-a-5g/

miracle
miracle
Reactie op  Elise
6 maanden geleden
Elise
Elise
Reactie op  miracle
6 maanden geleden

bull-shit. We doen het al jaren zonder 5g. Ook op ambulance is er bezuinigd de laatste jaren. Beetje hetzelfde als hoe ze mensen aan de mobiel hebben gekregen effect.

Peter snijder
Peter snijder
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Er wordt hier flink gelogen.
Er is hier veel meer aan de hand en het volk wordt op grote wijze belazerd.
In het begin had ik mijn twijfels maar nu begin ik het bovenstaande te onderschrijven.

Margie
Margie
6 maanden geleden

En…ondertussen nieuwe wetten doordrukken aangezien hier geen oog voor is
Alle ogen gericht op tel-e-visie
Angst, tekort en beperking

Kinderen worden het haasje… proefkonijnen

https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Margie
6 maanden geleden

De anti lockdown moet landelijk of massaal gaan ontstaan. Vele schijnen wakker te zijn maar ik stond met 150 tot 200 man in den haag op 28 april. Vraag me af wat de reden is van mensen om weg te blijven? Met roepen alleen gaan we het niet redden. De zionisten roepen maar doen ook. Wake up call for everyone!

https://youtu.be/zgIohBx-_lw

Bert Vrijman
Bert Vrijman
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
6 maanden geleden

Ik denk dat het meer kans maakt als horeca en kappers massaal weer open gaan. Wel zorgen dat het goed vol zit met klanten en sympathisanten, die bereid zijn om te blijven zitten, mocht de politie komen. Vooral geen boetes accepteren.

Een protest in Den Haag is, net als een petitie, een soort smeekbede aan wat je, in dat geval, als je meesters of eigenaren beschouwt. Gewoon negeren, die psychopaten! Gewoon het leven weer oppakken.

Intussen kunnen we wel werken aan nieuwe vormen van openbaar bestuur en banken die het huidige systeem van politiek kunnen vervangen, met betere waarborgen voor vrijheid. Ik ga binnenkort wat dingen opschrijven en hoop een discussie op gang te brengen om naar betere oplossingen toe te werken.

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden

“De arrogantie van de macht”…Wanneer je op dag 1 van alle ellende meteen als overheid meldt dat “de wereld vanaf dat moment voorgoed is veranderd”, dan kan dat alleen maar als dat (voor ons) is besloten…Stel dat er inderdaad mensen aan een virus genaamd corona zijn overleden, dan staat het aantal overledenen hoe erg per geval ook, toch in geen enkele verhouding tot alle schade en leed die willens en wetens wordt aangericht? Wij laten ons opsluiten omdat Rutte zegt dat dat nodig is(..) De politie pleegt strafbare feiten door mensen thuis of op het eigen balkon een boete te geven. Even een wet aanpassen om het in beroep gaan onmogelijk te maken? Op een middagje in het voorjaar zeker? Hoezo van de pot gerukt? De woorden van professor Brouwer van de RuG hadden met koeienletters op de voorpagina van iedere krant moeten staan. Nee joh. Programma’s maken met “feiten en fabels” over tante corona, daar heeft de gemiddelde burger wat aan. We leven in een totalitaire staat, een bananenrepubliek. Het is gajes wat de dienst uitmaakt.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  jan doornbos
6 maanden geleden

Als de virus weer verdwenen is, waarom wordt het dan niet als tevoren? Omdat de overheid de genomen maatregelen die dan niet meer nodig zijn niet wil intrekken, daarom.

Barrie
Barrie
6 maanden geleden

Bij mij rijst steeds de vraag. Waarom zijn er dan zo weinig ziekenhuismedewerkers die zich hier niet over uitspreken? Zitten ze dan allemaal in het complot ofzo. Hoe moet ik dat dan toch zien?

Serieuze vraag

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
Reactie op  Barrie
6 maanden geleden

Een vriendin van mij werkt in een ziekenhuis in de randstad, de longafdeling is nu de corona afdeling, daar hebben ze het druk.

Een andere vriendin van mij beheert de ict van een ziekenhuis in noord brabant, ook daar was het druk ivm corona, en de laatste paar dagen komen er weer meer bij, maar mensen laat u allemaal meer complotten Aanpraten want het leven is een groot complot.

Debbie V
Debbie V
Reactie op  Nietzoslimdieamis
6 maanden geleden

@Nietzoslimdieamis. Mensen die een discussie belachelijk willen maken met het verwoorden van complot zijn de zwakzinnige in de maatschappij. Mensen hebben voort door dat dit een techniek is om de feitelijke waarheid belachelijk te maken. Maar goed wat nu ook duidelijk is dat er enorm veel trollen actief zijn. Betaald door onze overheid! Al is een leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt die wel! Jij liegt over je zogenaamde vrienden… Lage energie volk!

x

Check Also

desinformatie

‘Pas op voor desinformatie verspreid door wappies als Mark Rutte’

Het Nederlandse leger heeft sinds de corona-uitbraak ...

coronavaccin

De Jonge over coronavaccin: ‘Ik ben niet als eerste aan de beurt’

Het coronavaccin van Pfizer bracht de grote ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x