UFO

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie UFO-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt zijn tijdens vluchten.

De eerste opname dateert van november 2004, de overige twee van januari 2015.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie zegt in een verklaring dat de beelden officieel zijn vrijgegeven ‘om alle misverstanden rond de authenticiteit ervan’ uit de wereld te helpen.

Ongeïdentificeerd

De objecten die zijn waargenomen, beschouwen wij als ongeïdentificeerd, aldus het Pentagon.

In één van de video’s is een langwerpige UFO te zien die zich erg snel verplaatst en enkele seconden nadat hij werd opgemerkt, links uit het zicht verdwijnt na een plotse versnelling. In een andere video duikt een object boven de wolken op.

De Amerikaanse oud-senator Harry Reid schreef op Twitter dat hij tevreden is dat het Pentagon de beelden eindelijk vrijgeeft, maar ook betreurt dat ‘hiermee slechts een deel van het onderzoek en de beschikbare documentatie geopenbaard is’.

Pingpongbal

David Fravor was de piloot die de beelden uit 2004 maakte. Hij zei: “Toen ik naderde, versnelde het object plotseling en in minder dan twee seconden was het uit het zicht verdwenen. Het bewoog als een pingpongbal.”

Voormalig Navy Seal Robert J. O’Neill, de man die beweert Osama bin Laden te hebben gedood, reageert: “We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan, en het kan niemand wat schelen.”


[Sara A. Carter]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
2 jaren geleden

Die reactie van O’Neill geeft aan hoe “ze” over ons denken: het gepeupel dat niet geïnteresseerd is dit soort nieuws maar slechts om voetbal, soaps en MTV geeft. Voorlopig denk ik dat ik meer te vrezen heb van sommige van mijn medemensen dan van de aliens die hier kennelijk rondtoeren.

vladi
vladi
2 jaren geleden

het kan ons wel wat schelen,als het de waarheid is,en die is tegenwoordig lastig te bepalen.
daarbij,alle woorden die uit een oorlogsapparaat komen zijn moeilijk te vertrouwen.

als ze er zijn,moeten ze niet zo laf zijn en zichzelf zichtbaar maken en de mensheid helpen.
doen ze dit niet,zijn ze even slecht als degene die ons al eeuwen onderdrukken.

zo.

nu weer terug naar de lockdown en haar maatregelen die ONGRONDWETTELIJK zijn.

fff

Spooky
Spooky
2 jaren geleden

Oud nieuws, is al uitgebreid op tv geweest!
Niets aan de hand , ze zijn NIET vijandelijk, anders was er allang iets gebeurt, en onze legers kunnen er toch niets tegen doen, ze kunnen ze niet eens bijhouden ??

exegese
exegese
2 jaren geleden

‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Als dit het meest overtuigende beeldmateriaal moet zijn voor een grootscheepse openbaring van het bestaan van aliens en hun ufo’s is dat op z’n minst wat mager te noemen. Als ze na de categorische ontkenning van het bestaan ervan voor honderden jaren nu een ommezwaai willen maken, kom dan ook echt met iets zou ik zeggen. En niet met een zwart of wit vlekje in beeld wat op elke computer moeiteloos in elkaar te knutselen is. Er moet toch inmiddels wat meer en duidelijker in beeld gebracht zijn. Iets wat elke twijfel wegneemt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x