Homepagina » UFO » UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’
ufo
Foto: United States Department of Defense

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie UFO-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt zijn tijdens vluchten.

De eerste opname dateert van november 2004, de overige twee van januari 2015.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie zegt in een verklaring dat de beelden officieel zijn vrijgegeven ‘om alle misverstanden rond de authenticiteit ervan’ uit de wereld te helpen.

Ongeïdentificeerd

De objecten die zijn waargenomen, beschouwen wij als ongeïdentificeerd, aldus het Pentagon.

In één van de video’s is een langwerpige UFO te zien die zich erg snel verplaatst en enkele seconden nadat hij werd opgemerkt, links uit het zicht verdwijnt na een plotse versnelling. In een andere video duikt een object boven de wolken op.

De Amerikaanse oud-senator Harry Reid schreef op Twitter dat hij tevreden is dat het Pentagon de beelden eindelijk vrijgeeft, maar ook betreurt dat ‘hiermee slechts een deel van het onderzoek en de beschikbare documentatie geopenbaard is’.

Pingpongbal

David Fravor was de piloot die de beelden uit 2004 maakte. Hij zei: “Toen ik naderde, versnelde het object plotseling en in minder dan twee seconden was het uit het zicht verdwenen. Het bewoog als een pingpongbal.”

Voormalig Navy Seal Robert J. O’Neill, de man die beweert Osama bin Laden te hebben gedood, reageert: “We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan, en het kan niemand wat schelen.”


[Sara A. Carter]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Pleiadian schreef:

  Een ufo betekent natuurlijk niet direct aliens.

  Het Pentagon geeft aan dat de video echt is en dat ze niet weten wat het voorwerp is.

  Maar dat houdt niet is dat er wordt beweerd dat het hier gaat om een door aliens bestuurd ruimteschip. Daar is vooralsnog geen bewijs voor.

  50 likes
  • StefanZ schreef:

   Dat doet het Pentagon nou juist WEL. Het is een object dat dingen doet, dat onze objecten NIET kunnen. Hoeveel meer bewijs wil je hebben. Sommige mensen geloven pas iets als het aan de deur belt met een bewijs van echtheid, ondertekend door de federatie van planeten en Han Solo zelf met een stempel van echtheid en een recente foto. Of geloof jij in de holle aarde shit, waar een ander technisch ver gevorderde beschaving zou leven. Wat zou het dan anders KUNNEN zijn dat een technisch verder gevorderde BUITENaardse beschaving, dat de techniek heeft ontwikkeld om hier te komen van een andere verre plek. Dit is precies wat overheden hebben willen bewerkstelligen door mensen die naar voren kwamen met hun verhalen over ufo’s belachelijk te maken of erger. Nu interesseert het niemand meer. De overheden hebben bereikt wat ze wilden…ONVERSCHILLIGHEID. Weer een stap dichterbij de ondergang van de mensheid…..

   15 likes
   • Willebrordus VZ schreef:

    Holle aarde shit? verslik jezelf anders in je eigen woorden:
    “Sommige mensen geloven pas iets als het aan de deur belt met een bewijs van echtheid, ondertekend door de federatie van planeten en Han Solo zelf met een stempel van echtheid en een recente foto”

    2 likes
    • KaAsLijF schreef:

     Nee Willebrodus, Stefanz heeft gelijk en jij hebt hem gewoon verkeerd begrepen: indien dit niet buitenaards is, is het dan een hoogtechnologische beschaving van onze aarde en dus niemand die wij kennen ? Hij had evengoed kunnen vragen: geloof jij in Wakanda.
     Ik stel voor dat we allemaal nog eens opzoeken wat “Occam’s razor” wil zeggen. een UFO betekent idd niet automatisch buitenaards, maar in dit geval hebben we piloten en andere militaire professionals die absoluut niet kunnen verklaren wat dit is. En dit zijn Amerikaanse militairen en geen Congolese. Ik neem aan dat de Amerikanen redelijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van aerodynamica.

     1 likes
    • StefanZ schreef:

     Oh ja, Heb jij bewijs van een holle aarde dan ?

     1 likes
     • StefanZ schreef:

      Er is véél meer bewijs voor aliens dan “de holle aarde”.

      1 likes
     • Mark schreef:

      @ Stefan, meer bewijs van aliens, wat is jou bewijs dan ?
      Voorlopig wordt de Flat Earth zwaar gesensureerd.
      Niemand kan de kromming bewijzen van de aarde.
      Niemand kan het spinner ervan bewijzen wetenschappelijk.
      Het tegendeel is bewezen door de michaelson Morely experiment, wat bewijst dat alles over ons heen draaid, gewoon je doppen gebruiken op zijn Nederlands gezegd.
      Hmm Polaris staat al zo lang mensenheugenis vast in het het noorden.
      Weten mensen wel wat het allemaal inhoud dat heliocentrische systeem dat wij om de zon heen zouden moeten draaien terwijl je zintuigen duidelijk zien dat hij over ons heendraait.
      Met een snelheid van 66 000 mile per uur?!
      En dan zogenaamd het geheel met 570 000 mile door het universum heen zou moeten draaien, wat niemand kan bewijzen omdat het gewoon fictie is wat ons wijsgemaakt is.
      Ja zegt de (wetenschap), geloof je verstand niet en je zintuigen, laat onze (wetenschappers )voor jou nadenken..
      Vandaar dat het de grootste deceptie genoemd wordt, wel opmerkelijk dat het Pentagon met oude beelden aankomt tijdens de Corona.
      Al is de leugen nog zo snel, het eerst weten dat je op alle fronten belazerd wordt is belangrijk, dan vertellen je verstand en zintuigen je de echte waarheid wel….

      YouTube’s Censorship Exposed
      https://www.youtube.com/watch?v=CExKhu7yrgI

      Eric Dubay heeft ook de 200 proofs de Earth is not a spinning ball.
      Voor degene die wil weten wie hij uiteindelijk is en waar hij echt leeft.

      1 likes
 • Joris schreef:

  De enige reden dat het Pentagon de videos heeft erkend is dat men hoopt op veel meer waarnemingen door burgers in deze vliegtuigloze tijd, de kans om een ufo te verwarren met een vliegtuig is miniem nu.

  32 likes
  • Peter snijder schreef:

   Ufo’s worden al waargenomen zolang deze planeet bestaat.
   Ancient aliens heeft hier een prima serie over.
   In de praktijk hebben de Amerikaanse piloten,die in het begin ook niet geloofd werden, hun ervaringen met radarbewijs getoond.
   Verder wordt er sinds de UFO crash bij Roswell ,in Amerika, al vele jaren samengewerkt met overlevende aliens.
   In Rusland beweerde de vicepremier,dat er jarenlang buitenaardsen aanwezig zijn en zelfs oefenen met militaire eenheden.

   5 likes
  • d1rty schreef:

   dit is oud nieuws, ver voor de corona tijd. Jouw idee gaat niet op helaas

   0 likes
 • Jos schreef:

  Die reactie van O’Neill geeft aan hoe “ze” over ons denken: het gepeupel dat niet geïnteresseerd is dit soort nieuws maar slechts om voetbal, soaps en MTV geeft. Voorlopig denk ik dat ik meer te vrezen heb van sommige van mijn medemensen dan van de aliens die hier kennelijk rondtoeren.

  18 likes
  • pieit schreef:

   jos nu.nl had ook een artikeltje
   dat de vs mysterieuze beelden, tussen aanhaaltekens, had vrijgegeven.
   met andere woorden eigenlijk maar rare aluhoedjes dat pentagon en de hele vs erbij
   ik denk daarom dat iemand bij nu.nl er meer van weet

   0 likes
 • Spooky schreef:

  Oud nieuws, is al uitgebreid op tv geweest!
  Niets aan de hand , ze zijn NIET vijandelijk, anders was er allang iets gebeurt, en onze legers kunnen er toch niets tegen doen, ze kunnen ze niet eens bijhouden 🤣🤣

  16 likes
  • Straalmans schreef:

   Wie zegt dat niet Aliens de coronavirus hebben verspreid? Niemand kan dit bevestigen. Niemand kan dit ontkennen. Misschien werkt Bill Gates wel samen met Aliens. Om ons een flinke wolk gif in het lichaam te spuiten zodat ons vlees meer smaak heeft voor de Aliens of dat ze ons lichaam kunnen controleren. Alles is mogelijk, tegenwoordig. Niets valt uit te sluiten.

   3 likes
 • Cleoptra schreef:

  Dit zijn geen buitenaardse Ufo”s maar komt van het Secret Space program,, De reden dat MSM hier zo massaal mee naar buten komt is om het klootjesvolk alvast te laten wennen aan dit soort “voertuigen”. Er zijn al’ tig ‘ tallen jaren mega bedragen “verdwenen” bij de overheid dat naar het Secret Space program is gegaan om hun aardse ufo’s e.d te bekostigen. De wereld heeft al jaaaaren de technologie dat 100 jaar vooruit loopt en uiteraard mogen/mochten we dat niet weten. De erkenning van deze voertuigen is bedoeld om op gepaste tijdstip deze wijze het Secret Space program “wit te wassen” en dan kenbaar te maken , omdat we ons ( zogenaamd) moeten beschermen tegen buitenaards gevaar.

  14 likes
  • Peter snijder schreef:

   Zou kunnen.
   Zij hebben echter veel kennis gekregen van de aliens
   Of dit nu aardse of buitenaardse toestellen zijn, is nog een vraag.
   Disclosure moet langzaam gebeuren om het simpele volk niet in paniek te laten geraken.
   En paniek en hysterie hebben we de laatste maand al genoeg.

   3 likes
 • vladi schreef:

  het kan ons wel wat schelen,als het de waarheid is,en die is tegenwoordig lastig te bepalen.
  daarbij,alle woorden die uit een oorlogsapparaat komen zijn moeilijk te vertrouwen.

  als ze er zijn,moeten ze niet zo laf zijn en zichzelf zichtbaar maken en de mensheid helpen.
  doen ze dit niet,zijn ze even slecht als degene die ons al eeuwen onderdrukken.

  zo.

  nu weer terug naar de lockdown en haar maatregelen die ONGRONDWETTELIJK zijn.

  fff

  11 likes
  • StefanZ schreef:

   @vladi,
   Ze laten zich ook zien, maar wij zijn de blasé en ongeïnteresseerd. Wij kijken liever veilig naar boer zoekt vrouw of goede tijden en de media zwijgt als het graf, bang om een stofwolk op te laten waaien. Stel je voor, we zouden een stapje voorwaarts doen. dat mag toch niet gebeuren…

   5 likes
  • Mikkie schreef:

   Waarom zouden ze ” de mensheid” willen/moeten helpen als ” die mensheid” er zelf werkelijk ALLES aan doet om die naar de verd….nis te brengen,
   E-NRS, VACCINATIES, GEMODIFICEERD VOEDSEL, MILIEUVERVUILING…
   WIJ (!) Gaan maar maar door met vliegvakanties, het eten van bagger, ALLES is in plastic verpakt, voor alles wordt de auto gepakt, vleesindustrie( welk mens zou een dood dier vd straat oppakken en slachten en opeten?) Of, zoals in Azie, dat je een levend dier op de markt koopt en thuis ” verwerkt”.

   4 likes
  • Philip schreef:

   Zou jij een soort helpen die zijn eigen soort uitbuit, zelfs uitmoord…ik alvast niet, want stel je voor wat die soort niet zou doen met die hoog technologische kennis????

   4 likes
  • Willem schreef:

   Natuurlijk is het echt, er is veel meer tussen hemel en aarde en daarboven en daaronder dan menigeen zich voor kan stellen, het sterft van het leven in allerlei vormen. Maar waarom zouden Alïens ons moeten helpen? Die zijn wijzer, je weet wat er gebeurt als mensen elkaar gaan “helpen” dan doet de ander niks meer. Kijk naar die lieden die zich geroepen voelen om ergens waterputten te gaan slaan, denk je dan dat de lokale bevolking hier nog zin in heeft? Welnee, die zien die blanke idealisten aankomen en dan pakken zij nog een versnapering en gaan zitten kijken hoe die dwazen zich in het zweet werken. Zo werkt het nu eenmaal, het is niet anders, we zullen het zelf op moeten knappen geldt ook voor de “lockdown” en dergelijke zaken meer.

   3 likes
 • exegese schreef:

  ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Als dit het meest overtuigende beeldmateriaal moet zijn voor een grootscheepse openbaring van het bestaan van aliens en hun ufo’s is dat op z’n minst wat mager te noemen. Als ze na de categorische ontkenning van het bestaan ervan voor honderden jaren nu een ommezwaai willen maken, kom dan ook echt met iets zou ik zeggen. En niet met een zwart of wit vlekje in beeld wat op elke computer moeiteloos in elkaar te knutselen is. Er moet toch inmiddels wat meer en duidelijker in beeld gebracht zijn. Iets wat elke twijfel wegneemt.

  8 likes
  • Joey schreef:

   ik ben iemand van feiten en wetenschap, maar sta open voor aannames. Ik vind het een opmerkelijke actie van het Pentagon om op dit moment deze video’s openbaar te maken. Allerlei redenen zijn er mogelijk, de echte reden zullen we misschien achteraf wel eens te horen krijgen.

   Wel fascineert mij lang het idee dat ‘men’ meer weet dan wij denken en voorzichtig is om dit soort informatie openbaar te maken. Welke invloed op het leven zou het hebben als de overheid ineens kenbaar maakt dat er buitenaards leven op aarde is (in welke vorm dan ook). Hoe reageert de mens, welke invloed heeft dit op de economie, slaan we in paniek, is het de ondergang van religie, is de mens er klaar voor.

   Zou dit dan misschien een kleine stap zijn in het proces om de mens klaar te stomen voor het nieuws dat buitenaards leven in concrete vorm bestaat?

   1 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Natuurlijk bestaan die.
  Dichtstbijzijnde ster, de zon, bevat 9 planten waarvan er 1 leven bevat en Mars leven had kunnen bevatten. Daarnaast zijn er een aantal manen rond grote planeten waar ook zowaar iets zou kunnen leven.

  Maar goed, wij maken uit van het sterrenstelsel, de Melkweg dat omvat 200 Miljard sterren mét planeten. Een andere sterrenstelsel, Andromedanevel, omvat rond 1000 Miljard sterren mét planeten.
  Er schijnen wel 100 tot 400 Miljard sterrenstelsels te zijn.

  De kans dat op grond hiervan geen aliens bestaan schat ik in op 0,000000000000000000

  8 likes
  • Philip schreef:

   Het zou zonde zijn van al die ruimte, als wij hier alleen zouden zijn!!

   1 likes
  • exegese schreef:

   @ProAsfalt, hele grote kans dat je gelijk hebt, maar er moet toch wat meer en duidelijker bewijs zijn inmiddels. sommigen schreeuwen al decennia lang dat er duidelijke aanwijzingen zijn voor het bestaan van buitenaards leven, maar steeds wordt dit ondersteund door schimmige en onduidelijke plaatjes of geruchten. Er moet met de huidige beschikbare apparatuur en techniek wel iets meer te bieden zijn.

   1 likes
   • ProAsfalt schreef:

    Om een idee te geven:
    diameter melkweg: 100.000 lichtjaar. Het licht heeft er dus 100.000 jaar voor nodig om van de ene kant naar de andere kant te komen van de melkweg. Men kijkt dus 100.000 jaar terug.
    Homo Sapiens is er slechts 200.00 jaar. Telescoop is 412 jaar geleden pas ontdekt.
    Andromedanevel staat iets van 2 miljoen lichtjaren verderop.
    Kortom de afstanden zijn zo bizar groot dat het bijna niet te doen is. Sterker nog, een soort houdt het vaak maar paar miljoen jaar vol (op aarde). Dus als een soort uit de Andromedanevel wat uitzendt en het licht is hier dan kan het soort al zijn uitgestorven.

    1 likes
    • Joey schreef:

     De kennis van ons als mens is naar mijn mening erg beperkt. Wat jij zegt is op dit moment wetenschappelijk zeker bewezen, maar we baseren dit op de kennis die we nu hebben. Hoe vaak hebben we kennis moeten bijschaven in de loop van de eeuwen.

     Als we kansberekening erop los laten, is inderdaad aannemelijk (let op: geen feit) dat in het universum ander leven is. De vraag is welke kennis dat leven heeft, we denken vaak dat ‘zij’ over dezelfde kennis zouden beschikken als wij, dat voor hun een lichtjaar ook de afstand is dat een foton een jaar over doet. Ik voel me als mens nederig in de grootte van het universum en leg deze beperkingen naast me neer.

     2 likes
    • Philip schreef:

     Met de huidige technieken zijn we theoretisch al in staat om lichtsnelheid te behalen. (299 duizend km/s)
     Het snelste ruimtevaartuig tot nu gebouwd en in de ruimte (Parker Solar Probe) zal een snelheid van bijna 700 duizend km/h behalen als het onze ster/zon benaderd.

     Men is ook volop bezig met nog snellere motoren, zo zijn ze bezig met een EM drive (elektromagnetische aandrijving) en zelfs met een warp drive..dus sneller dan licht (NASA)

     Om even op je andere redenering in te pikken, waar ik het trouwens geheel niet mee eens ben, ik zie het wat anders…volg je even mee!!

     De Homo Sapiens lopen hier ondertussen al tussen de 600 duizend en 800 duizend jaren rond (je baseert nog op de oude cijfers)
     Het zijn pas de laatste duizend en zeker de laatste honderd jaren dat we technologische reuzen sprongen hebben gemaakt..maar dat even terzijde.

     We leven op een planeet van pakweg 4 miljard jaren oud, onze ster/zon is een 4.6 miljard jaren oud en we bevinden ons in een sterrenstelsel van pakweg 10-12 miljard jaren oud.
     Het leven op Aarde is meermaals compleet/nagenoeg compleet weggeveegd (7-8 keer) zonder de kleinere waarbij iets meer en of minder van de helft van al het leven op Aarde verdween…ben je nog mee!!

     Stel je nu eens voor, een planeet rond een ster met dezelfde leeftijd als onze eigen ster (even makkelijk maken want het kan ook veel ouder, er bestaan sterren van zelfs 10-20 miljard en ouder)
     Stel je eens voor dat daar ook planeten rond draaien, op 1 van die planeten is er wat men noemt intelligent leven ontstaan (al kan ik de huidige mens niet echt intelligent beschouwen maar toch)
     Stel je eens voor dat het intelligent leven op die planeet niet meermaals opnieuw is moeten beginnen/ontstaan.
     Dat intelligent leven is dus blijven doorgroeien, zowel op technologisch als wat wij noemen menselijk vlak.

     Zij bestaan dus al voor miljarden jaren en hebben een technologische voorsprong van enkele miljarden jaren vergeleken met ons.
     Weet je wat wij dan voorstellen, niets, want wij als mensen zijn onze pampers nog niet ontgroeid, we kunnen amper kruipen, terwijl dat zij al kunnen lopen.

     Nog een prettige dag verder 🙂

     2 likes
    • StefanZ schreef:

     ProAsfalt,
     Jij denkt in technieken die je al kent. De technieken die wij kennen zijn niet in staat lichtjaren te overbruggen, maar technieken in de nabije toekomst waarschijnlijk wel. 100 jaar geleden was een mobieltje ondenkbaar en nu kunnen we niet meer zonder. Het is erg kortzichtig om iets als onmogelijk af te doen met alleen datgene dat je kent. Het verleden heeft ons geleerd, dat iets wat nu nog niet kan, morgen gemeengoed is

     1 likes
 • Coldshot schreef:

  Er zijn aliëns! Ze zijn ook hier! De grote regeringen weten het! De aliëns helpen ons niet ! Deze feiten betekenen volgens mij dat: Of de aliens hebben ooit een dealtje gesloten met onze “leiders” en laten de monsters aan de macht daarom met rust (en de bevolking barsten)… Of die aliëns ZIJN ZELF de monsterlijke machthebbers achter de schermen.. Meer mogelijkheden zie ik ff niet. Geen reden tot feest i.i.g. 🙁

  7 likes
 • remi schreef:

  buitenaardsen waren er altijd al, en zullen er altijd zijn, de aarde is in werkelijkheid, ook weer real estate in dit onderdeel van dit melkweg stelsel, ook al beseffen veel mensen dit niet, de evolutie theorie van darwin kan alleen maar compleet worden gemaakt als er invloed en uitzaaiing van buitenaf heeft plaats gevonden, bv de cambrian explosion, en ook de missing link bij ons.

  ver ontwikkeld beschavingen weten dat dit zogenaamde fysieke gedeelte van het melkwegencluster laniakea, een blauwdruk volgt, in een groot elektromagnetisch spectrum spel, terug getrokken naar the great atractor, terug naar het vormloze.
  of te wel we leven in een groot toneel stuk, wat we als een onbeschreven toekomst beschouwen is in werkelijkheid terug gaan in de tijd, het grote toneel stuk volgend, dit is o.a. 1 van de reden dat buitenaardsen, niet ingrijpen er is een script.

  werkelijk collectief WIJ veld bewustzijn is voor ons, een abstrakt begrip, we zijn gevangen in het negatief gepolariseert lichaamsbewustzijn, denken dat we het woord wij begrijpen maar is in werkelijkheid onderhevig aan hard drukshormonen, die een mislijd gevoel van collectieviteit geeft, en in werkelijkheid het belijden van zelfmedelijden in collectieve toestand is.
  en kunnen ons totaal niet voorstellen hoe het is om in tijd ruimte bewustzijn te functioneren, dus hebben we geen contact.

  3 likes
 • d1rty schreef:

  Dit is wel erg oud nieuws hoor, ik ben blij dat jullie dit plaatsen voor de mensen die niet goed op de hoogte zijn. Wil je meer zien en weten over dit onderwerp? Op youtube is veel te vinden (mits je de juiste engelstalige woorden gebruik). Trouwens…in Polen ook erg veel waarnemingen van ufo’s de laatste jaren. Ook interessant wat betrteft buitenaardsen…afgelopen maandag om 20:30 op history channel nederland…wordt nog herhaald of kijk terug…erg interessant wat die indianen er over zeggen.

  1 likes
 • Optimaforma schreef:

  Pentagon. Microsoft cloud. Cabal. Mensen die geloven dat aliens hun tot hun daden aanzetten en zo hun slechte daden goedpraten. Ik hou mn reactie maar even kort maar wie hier niet ziet dat er een open deur ingetrapt wordt heeft niet goed opgelet. Het is afleiding. Een limited hangout noemen ze dat tegenwoordig. Let vooral niet op de rest. Kijk naar het rookgordijn, niet naar de hongersnood die gaat volgen, kijk niet naar de armoede die gezaaid wordt, niet naar de explosieve groei van daklozen en zelfmoorden. Blijven kijken hoor, straks zie je echt nog wat anders dan 6 bewegende pixels, écht

  1 likes
 • Straalmans schreef:

  Dus de satellieten van de Amerikanen hebben die onbekende fenomenen niet gespot?

  1 likes
 • StefanZ schreef:

  Wij moeten “defensie” niet geloven, maar juist de piloten die naar voren komen met hun verhalen, ondanks dat ze dan ontslagen worden of op non actief worden gesteld. Dat zijn de mensen die hun nek uitsteken om ons te informeren..

  1 likes
 • wow schreef:

  Dit is een hoax om jullie met een kluitje het riet in te sturen zodat men niet achter de waarheid komt van het corona virus en de waarheid over wie wij in de kern, diep van binnen waar geen 1 gedachte is, ofwel de nul punt energie zijn. Buitenaardsen die ons in de gaten hebben zijn dus intelligenter dan wij wat betekent dat zij al lang geleden het juk wat het ego heet heeft afgeworpen. Ma.w de buitenaardsen kennen zichzelf,.Know thyself! Zij kijken wel uit om contact te maken,..contact met wie?? te gevaarlijk voor hen om hier te verschijnen. Het gaat toen, nu en later niet gebeuren tenzij wij een quantumleap maken richting ons ware Zelf,…zijn jullie er klaar voor???

  1 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Zeer oud nieuws waar de meeste mensen om moesten lachen. Wie hecht er geloof aan Defensie? Piloten die alleen maar een melding durfde te maken werden ontslagen en direct op non actief gezet en nu moeten wij Defensie opeens geloven? Wat zeker is en dan ook wel zeer zeker dat de berichten afkomstig van de overheid in dit geval Marine en Defensie absoluut niet waar zijn, maar dat wet ik dan ook zeker.

  0 likes
 • Alex schreef:

  Aliens don’t help us because they are not allowed. They do help, but it’s not in the sense you think or would expect. They are not allowed to intervene in earthly matters or any matters concerned galaxy wise where civilization is present. They did intervene in the atomic and nuclear weapons testing, which started in 1945 when dangerous test’s were done by the military, to prevent the radiation and fallout particles becoming exposed in space. This was merely a warning to prevent nuclear contamination spreading out in space. Most sightings, the majority, were mostly near nuclear facilities because it’s not only a global threat but a universal one as well. So, it’s not exactly helping us, but more a prevention to protect the galaxy from contamination, which is a galactic law! We are being watched. They don’t care if humanity destroys themselves, they do care if the galaxy is being destroyed along with it! https://www.history.com/news/ufos-near-nuclear-facilities-uss-roosevelt-rendlesham

  0 likes
 • wolfje schreef:

  Het kan geen mens ooit ene moer schelen, ongeacht het onderwerp. Eigenbelang uitgezonderd.

  0 likes
 • x

  Check Also

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  ghislaine maxwell

  Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

  Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

  >