CoronaMens en Dier

Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

De petitie tegen de coronapas was op zondagavond meer dan een half miljoen keer ondertekend, tot grote frustratie van het establishment. De initiatiefnemers liggen sinds de lancering van de petitie onder een vergrootglas.

De Volkskrant schreef afgelopen weekend maar liefst drie keer een negatief stuk over de actie zonder ook maar één seconde gesproken te hebben met één van de auteurs. De krant was donderdag niet geïnteresseerd in het initiatief toen Mona Keijzer, één van de initiatiefnemers, contact zocht. Ze vonden het oninteressant, weet columnist Marianne Zwagerman.

OMT-lid en viroloog Marion Koopmans deelde daarnaast op Twitter een sneer uit aan arts Jona Walk van het Nijmeegse Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, de petitionaris.

Veel meer dan eerder gemeld

Op 4 januari wees Kamerlid Pieter Omtzigt op nieuwe cijfers van het RIVM waaruit blijkt dat in december 65 procent van de mensen die corona kregen volledig was gevaccineerd. “Dat is veel meer dan eerder gemeld en heeft enorme gevolgen voor onder andere het beleid,” waarschuwde Omtzigt.

Walk reageerde op Twitter: “De discrepantie tussen de landelijke cijfers en die van mijn ziekenhuis (CWZ) lijkt zichzelf op te lossen. Fijn als de wetenschap weer klopt.” Samen met arts-microbioloog Bert Mulder houdt ze al maandenlang het aandeel gevaccineerde coronapatiënten bij. Sinds oktober vorig jaar is meer dan 60 procent van de coronapatiënten gevaccineerd.

Meen je dit nou echt serieus?

Koopmans zei zondag, meer dan een maand nadat de tweet was geplaatst, tegen Walk: “Vreemde opmerking. Dus wetenschap klopt als het past bij wat je in één ziekenhuis ziet? Zo werkt het toch niet? Of bedoel je iets anders?”

Mulder schoot Walk te hulp. “Meen je dit nou echt serieus?” vraagt hij aan Koopmans. “Ruim een maand later en inmiddels een volgende maandelijkse update rijker.” Uit die nieuwe update blijkt dat in januari bijna twee derde (65 procent) van de coronapatiënten in het CWZ gevaccineerd was. Overigens neemt het aantal coronapatiënten sterk af.

Walk krijgt ook bijval van Zwagerman. “Och och och, gaat Koopmans op zondagmiddag de timeline van Jona Walk door zitten spitten op zoek naar dirt.”

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

De vogelverschrikker weet t beter.. de “beerput” waar zij een onderdeel van uitmaakt is veel groter dan wat wie dan ook zich kan voorstellen… met name haar aandeel daarin…

Annette
Annette
1 jaar geleden

Marion Koopmans is niets anders dan een véél te goed betaalde heks, die wanhopig probeert goed te praten wat zo krom als een hoepel is.

Zo langzamerhand wordt het gemanipuleer met cijfers steeds duidelijker zichtbaar voor het grote publiek.

Ik denk, dat ze daar bij het OMT maar eens flink schoon schip moeten maken en Marion richting China moeten sturen.

Uiteindelijk heeft zij daar vast en zeker nog genoeg contacten om zich daar helemaal thuis te voelen.

DAT de petitie inmiddels in een paar dagen tijd méér dan een half miljoen keer is getekend, zegt eigenlijk genoeg.

Een significant deel van de Nederlandse bevolking is de maatregelen helemaal spuugzat.

En eigenlijk zijn het er nog meer dan een half miljoen, want er zijn maar liefst 2 petities actief. Te samen gaat het om meer dan 900.000 virtuele handtekeningen.

Ik ben in ieder geval totaal niet verbaasd over het feit, dat het grootste deel van de opnames bestaat uit “gevaccineerde” mensen.

Dit werd maanden geleden al bekend gemaakt in bijvoorbeeld Israël en Groot-Brittannië.

WAAROM zou dat dan HIER in Nederland anders zijn?

Wij behoren uiteindelijk tot dezelfde homo sapiens als andere landen.

Even off topic:

Gisteren ben ik met een grote dubbeldekker samen met méér dan 80 andere wappies vanuit West Friesland naar Rotterdam geweest.

Het was eerst nog best spannend, omdat ik berichten binnen kreeg, dat er bussen vanuit Noord Brabant niet konden rijden vanwege code geel.

Wij gingen ’s ochtends om half elf in het noodweer (zeer harde wind en flinke regen) op pad.

Wij hadden gelukkig een fantastische chauffeur, die ons veilig heen en weer heeft gebracht.

De tocht zelf was geweldig. Ondanks het slechte weer was er toch een behoorlijke opkomst.

De sfeer was, zoals ik het afgelopen jaar alleen maar heb meegemaakt, positief.

De tocht was mooi uitgezet, over verschillende bruggen.

Het leuke was, dat je een goed beeld kreeg van hoeveel mensen er wel niet waren.

Ik kwam ’s avonds doodmoe, maar voldaan weer thuis.

Over 4 weken gaan wij weer in de herhaling. Ik dacht dat dan Den Haag weer aan de beurt is.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Ach zijn we even vergeten hoe kwakzalfster M. Koopmans zich heeft begeven onder de mensen in Wuhan al handen schuddend, zonder mondkapje en schouder aan schouder met zowat elke vriendelijke Chinees. Terwijl hier bijna dood en verderf werd gepropageerd door media en staat.

Niet serieus nemen die Koopmans, is een gekocht typje die haar verhaal moet doen.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Het gaat dus voorspoedig met de petitie. En nu doorpakken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x