Corona

Internist haalt stevig uit naar Marion Koopmans: ‘Het totaal ontkennen van de werkelijkheid, ongelooflijk’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

In Nederland gaat het aantal besmettingen nu ‘razendsnel steil omhoog’, zei OMT-lid Marion Koopmans in een interview met het AD. Dat betekent dat de R-waarde voor omikron een stuk hoger is. Delta zou met deze maatregelen echt aan het uitdoven zijn, maar omikron heeft dat spel veranderd, aldus Koopmans.

Ze zei verder dat dit ‘echt nog maar het begin’ is en dat het eind januari of begin februari gaat pieken. “Bij het begin van de stijgende besmettingen in Engeland, Frankrijk en Denemarken zag je echt een piek bij de twintigers. Dat kan betekenen dat als de besmettingsgolf ouderen bereikt er alsnog meer mensen op de ic terechtkomen,” zei de viroloog.

Koopmans is het contact met de realiteit verloren

Internist Jeroen van der Hilst haalt in een bericht op LinkedIn stevig uit naar Koopmans. “Toen omikron in Zuid-Afrika veel milder bleek te verlopen, moesten we vooral niet denken dat dat ook bij ons zo zou zijn. Kijk eerst naar Denemarken en Groot-Brittannië. Nu daar geen enkele toename van de ic-bezetting is gebleken en het beloop precies gelijk is aan Zuid-Afrika moeten we daar nu vooral niet naar kijken,” vat hij samen.

“Nu is het Frankrijk. Als ze nu eens naar de cijfers had gekeken dan had ze gezien dat de grote stijging in Frankrijk is gebeurd tijdens de deltagolf en dat juist nu er een afvlakking is van ic-opnames,” benadrukt Van der Hilst. “Het totaal ontkennen van de werkelijkheid. Ongelooflijk.”

Orthopedagoog Hans Koppies reageert: “Ook OMT-lid Marion Koopmans is het contact met de realiteit verloren.”

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
178 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hesa
Hesa
5 maanden geleden

Koopmans zal ongetwijfeld veel betaald krijgen door haar zg visie.
Follow always the money.

Edwin
Edwin
5 maanden geleden

Het plannetje loopt in duigen

Jay
Jay
5 maanden geleden

Het kán (en moet) in NL altijd Omikrommer!

Elise
Elise
5 maanden geleden

Ook al zou er weer een piek komen: met de zorg op orde hadden we nergens last van. Enne laten we niet vergeten: Er waren jaren waarin 65000 mensen in zo’n griepperiode zijn overleden. Dat was toen heel gewoon/normaal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

178
0
We lezen graag je reactie!x