Buitenland

Verpleegster over bijwerkingen prik: ‘Ik zie dingen die volkomen bizar zijn’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat ik zag toen de vaccins in januari werden uitgerold, was heel alarmerend, zegt de Amerikaanse verpleegster Sandy. Er kwamen ‘talloze’ mensen in het ziekenhuis terecht met vreemde klachten, waaronder hartproblemen, huiduitslag en opgezwollen paarse genitaliën.

“Toen ik artsen erop wees dat het te maken zou kunnen hebben met het vaccin, werd ik aangekeken alsof ik gek was,” zei Sandy in de Stew Peters Show. “We mochten er niet over praten. Dit is crimineel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Absoluut verbijsterend

De verpleegster zei dat het CDC, het Amerikaanse RIVM, artsen instrueerde om vooral geen vraagtekens te zetten bij het vaccin. De gevallen worden niet gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, voegde ze toe. Presentator Stew Peters zei dat uit onderzoek is gebleken dat slechts één procent van de bijwerkingen wordt gemeld. “Nu wordt duidelijk waarom.”

“Het is absoluut verbijsterend wat er in de ziekenhuizen gebeurt,” zei Sally.

Ik zie nu dingen die ik nog nooit eerder heb gezien

Ze vertelde ook over een man die na de vaccinatie met hartproblemen op de spoedeisende hulp belandde. Zijn vrouw, moeder van drie kleine kinderen, mocht hem alleen zien als ze het vaccin zou nemen. “Dat is waarom dit crimineel is,” zei de zorgmedewerker.

“Ik ben al 30 jaar verpleegster en ik zie nu dingen die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik zie dingen die volkomen bizar zijn,” benadrukte ze. “Het is alarmerend.”

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Tjonge, tjonge De Jonge, en maar doorgaan met prikken. Jij roept een zware straf over jou af.

Marco "
Marco "
2 jaren geleden

Waar blijven de Nederlandse verplegers ?

Zal er toch wel eentje “uit de school klappen” ? /meeste hebben de prik zelf al wel gehad , vrees ik / en die ene dappere : wordt door de reguliere media ook al niet serieus genomen cq. aan de schandpaal gegooid.

Celia
Celia
2 jaren geleden

In het najaar zal duidelijk worden hoeveel schade de vaccins aanrichten. Ze kunnen niet een “nieuwe coronavariant” de schuld geven. Mensen gaan langzamerhand inzien dat ze voor de gek gehouden zijn, de animo om nogmaals een prik te nemen zal afnemen. Het is ongelooflijk in wat voor dwaze wereld wij leven en ongelooflijk hoe dwaas onze regering is.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Waarom komen dit soort artikelen nooit uit NL zelf…..

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x