Buitenland

Verpleegster over bijwerkingen prik: ‘Ik zie dingen die volkomen bizar zijn’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat ik zag toen de vaccins in januari werden uitgerold, was heel alarmerend, zegt de Amerikaanse verpleegster Sandy. Er kwamen ‘talloze’ mensen in het ziekenhuis terecht met vreemde klachten, waaronder hartproblemen, huiduitslag en opgezwollen paarse genitaliën.

“Toen ik artsen erop wees dat het te maken zou kunnen hebben met het vaccin, werd ik aangekeken alsof ik gek was,” zei Sandy in de Stew Peters Show. “We mochten er niet over praten. Dit is crimineel.”

Absoluut verbijsterend

De verpleegster zei dat het CDC, het Amerikaanse RIVM, artsen instrueerde om vooral geen vraagtekens te zetten bij het vaccin. De gevallen worden niet gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, voegde ze toe. Presentator Stew Peters zei dat uit onderzoek is gebleken dat slechts één procent van de bijwerkingen wordt gemeld. “Nu wordt duidelijk waarom.”

“Het is absoluut verbijsterend wat er in de ziekenhuizen gebeurt,” zei Sally.

Ik zie nu dingen die ik nog nooit eerder heb gezien

Ze vertelde ook over een man die na de vaccinatie met hartproblemen op de spoedeisende hulp belandde. Zijn vrouw, moeder van drie kleine kinderen, mocht hem alleen zien als ze het vaccin zou nemen. “Dat is waarom dit crimineel is,” zei de zorgmedewerker.

“Ik ben al 30 jaar verpleegster en ik zie nu dingen die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik zie dingen die volkomen bizar zijn,” benadrukte ze. “Het is alarmerend.”

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Tjonge, tjonge De Jonge, en maar doorgaan met prikken. Jij roept een zware straf over jou af.

Marco "
Marco "
1 jaar geleden

Waar blijven de Nederlandse verplegers ?

Zal er toch wel eentje “uit de school klappen” ? /meeste hebben de prik zelf al wel gehad , vrees ik / en die ene dappere : wordt door de reguliere media ook al niet serieus genomen cq. aan de schandpaal gegooid.

Celia
Celia
1 jaar geleden

In het najaar zal duidelijk worden hoeveel schade de vaccins aanrichten. Ze kunnen niet een “nieuwe coronavariant” de schuld geven. Mensen gaan langzamerhand inzien dat ze voor de gek gehouden zijn, de animo om nogmaals een prik te nemen zal afnemen. Het is ongelooflijk in wat voor dwaze wereld wij leven en ongelooflijk hoe dwaas onze regering is.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Waarom komen dit soort artikelen nooit uit NL zelf…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x