UFO

UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS (video)

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van het zuidwesten van de Verenigde Staten zagen donderdagochtend iets ongewoons aan de hemel.

Vanuit Nieuw-Mexico waren drie raketten afgevuurd, waarvan één een heldere contrail achterliet die van kleur veranderde en door de opkomende zon werd verlicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De sporen waren net voor zonsopkomst te zien in het zuiden van Colorado, Phoenix, Salt Lake City en Las Vegas. Honderden mensen zochten contact met lokale televisiestations.

Explosie

Een hulpsheriff in het noorden van Nieuw-Mexico zag dat één van de raketten een explosie veroorzaakte. Ook zou een deel van het gevaarte richting de aarde zijn gestort.

“Ik was zeer verbaasd toen ik het zag en ik dacht ‘wauw, zoiets zie je niet iedere dag’,” zei hulpsheriff van San Juan County J.J. Roberts. “Ik zette mijn wagen aan de kant van de weg, pakte mijn iPhone en begon te filmen en foto’s te maken.”

De ‘explosie’ werd veroorzaakt doordat een trap van de Juno ballistische raket werd losgekoppeld. De raket werd afgevuurd vanaf Fort Wingate nabij Gallup in Nieuw-Mexico, aldus een woordvoerder van het Amerikaanse leger.

UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS
Juno ballistische raket laat contrail achter boven Nieuw-Mexico (Foto: AP/ABC15)

UFO

De Juno-raket werd vervolgens bestookt met geavanceerde versies van de Patriot-raket vanuit White Sands, zo’n 560 kilometer verderop. Er werden twee raketten afgevuurd die de Juno-raket wisten te raken, zei een andere woordvoerder.

De opkomende zon verlichtte de contrail van de Juno-raket op spectaculaire wijze. Er kwamen zelfs telefoontjes binnen vanuit Los Angeles.

“We kregen meldingen dat het om een explosie, een UFO of een raket zou gaan en mensen dachten dat het heel dichtbij was,” zei Roberts. “Ze waren bezorgd dat wrakstukken uit de lucht zouden vallen. Voor mij was het echter duidelijk dat het zich allemaal op grootte hoogte afspeelde.”

Bron: AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
11 jaren geleden

Just a back engineering project, nothing to see here :p

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Citaat:De raket werd afgevuurd vanaf Fort Wingate nabij Gallup in Nieuw-Mexico, aldus een woordvoerder van het Amerikaanse leger. Kleine KINDJES HOUDEN VAN VUURWERK, maar blijven daarom “KLEIN”.(Een ziekte die volwassen worden remt).Een ziekte die moeder aarde kan missen als kiespijn.

Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

ja ja die raket is af gevuurd tijdens dat er ufo waren is dit geen oorlog voeren en hun de schuld geven dat het slechten zijn want dit gaat ook nog gebeuren let maar eens op voorbeeld in de oorlog hoe veel keren hebben ze het rode kruis en anderen geweigerd nou zij willen ons helpen en het uit schot zal er oorlog mee willen voeren want ze willen baas over ons blijven geloof me maar dit gaat gebeuren de mensen wijs maken dat het de negatieven zijn oke die zijn er ook , ook daar zal kwaad en goed zijn … maar geef het een kans dit zullen de mensen zo weten of niet dan ?

sander
sander
11 jaren geleden

Misleidende titel. Heeft niks me ufos van doen.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x