Homepagina » UFO » UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS (video)
UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS

UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS (video)

Inwoners van het zuidwesten van de Verenigde Staten zagen donderdagochtend iets ongewoons aan de hemel.

Vanuit Nieuw-Mexico waren drie raketten afgevuurd, waarvan één een heldere contrail achterliet die van kleur veranderde en door de opkomende zon werd verlicht.

De sporen waren net voor zonsopkomst te zien in het zuiden van Colorado, Phoenix, Salt Lake City en Las Vegas. Honderden mensen zochten contact met lokale televisiestations.

Explosie

Een hulpsheriff in het noorden van Nieuw-Mexico zag dat één van de raketten een explosie veroorzaakte. Ook zou een deel van het gevaarte richting de aarde zijn gestort.

“Ik was zeer verbaasd toen ik het zag en ik dacht ‘wauw, zoiets zie je niet iedere dag’,” zei hulpsheriff van San Juan County J.J. Roberts. “Ik zette mijn wagen aan de kant van de weg, pakte mijn iPhone en begon te filmen en foto’s te maken.”

De ‘explosie’ werd veroorzaakt doordat een trap van de Juno ballistische raket werd losgekoppeld. De raket werd afgevuurd vanaf Fort Wingate nabij Gallup in Nieuw-Mexico, aldus een woordvoerder van het Amerikaanse leger.

UFO-meldingen na rakettest in zuidwesten VS
Juno ballistische raket laat contrail achter boven Nieuw-Mexico (Foto: AP/ABC15)

UFO

De Juno-raket werd vervolgens bestookt met geavanceerde versies van de Patriot-raket vanuit White Sands, zo’n 560 kilometer verderop. Er werden twee raketten afgevuurd die de Juno-raket wisten te raken, zei een andere woordvoerder.

De opkomende zon verlichtte de contrail van de Juno-raket op spectaculaire wijze. Er kwamen zelfs telefoontjes binnen vanuit Los Angeles.

“We kregen meldingen dat het om een explosie, een UFO of een raket zou gaan en mensen dachten dat het heel dichtbij was,” zei Roberts. “Ze waren bezorgd dat wrakstukken uit de lucht zouden vallen. Voor mij was het echter duidelijk dat het zich allemaal op grootte hoogte afspeelde.”

Bron: AP

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hoaxintelligence schreef:

  Just a back engineering project, nothing to see here :p

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Citaat:De raket werd afgevuurd vanaf Fort Wingate nabij Gallup in Nieuw-Mexico, aldus een woordvoerder van het Amerikaanse leger. Kleine KINDJES HOUDEN VAN VUURWERK, maar blijven daarom “KLEIN”.(Een ziekte die volwassen worden remt).Een ziekte die moeder aarde kan missen als kiespijn.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ja ja die raket is af gevuurd tijdens dat er ufo waren is dit geen oorlog voeren en hun de schuld geven dat het slechten zijn want dit gaat ook nog gebeuren let maar eens op voorbeeld in de oorlog hoe veel keren hebben ze het rode kruis en anderen geweigerd nou zij willen ons helpen en het uit schot zal er oorlog mee willen voeren want ze willen baas over ons blijven geloof me maar dit gaat gebeuren de mensen wijs maken dat het de negatieven zijn oke die zijn er ook , ook daar zal kwaad en goed zijn … maar geef het een kans dit zullen de mensen zo weten of niet dan ?

  0 likes
 • sander schreef:

  Misleidende titel. Heeft niks me ufos van doen.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  [quote name=”Catharina R”]ja ja die raket is af gevuurd tijdens dat er ufo waren is dit geen oorlog voeren en hun de schuld geven dat het slechten zijn want dit gaat ook nog gebeuren let maar eens op voorbeeld in de oorlog hoe veel keren hebben ze het rode kruis en anderen geweigerd nou zij willen ons helpen en het uit schot zal er oorlog mee willen voeren want ze willen baas over ons blijven geloof me maar dit gaat gebeuren de mensen wijs maken dat het de negatieven zijn oke die zijn er ook , ook daar zal kwaad en goed zijn … maar geef het een kans dit zullen de mensen zo weten of niet dan ?[/quote]
  Wat??? Probeer eens leestekens te gebruiken dan wordt het misschien nog wel helder :/

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  En bepaalde landen maar veroordelen als die tests doen.

  0 likes
 • C R schreef:

  [quote name=”Vonzie”][quote name=”Catharina R”]ja ja die raket is af gevuurd tijdens dat er ufo waren is dit geen oorlog voeren en hun de schuld geven dat het slechten zijn want dit gaat ook nog gebeuren let maar eens op voorbeeld in de oorlog hoe veel keren hebben ze het rode kruis en anderen geweigerd nou zij willen ons helpen en het uit schot zal er oorlog mee willen voeren want ze willen baas over ons blijven geloof me maar dit gaat gebeuren de mensen wijs maken dat het de negatieven zijn oke die zijn er ook , ook daar zal kwaad en goed zijn … maar geef het een kans dit zullen de mensen zo weten of niet dan ?[/quote]
  Wat??? Probeer eens leestekens te gebruiken dan wordt het misschien nog wel helder :/[/quote]
  ik snap het wel hoor

  0 likes
 • jabjum schreef:

  waar is die ufo dan zie alleen een raket

  0 likes
 • Rafierafie schreef:

  Er staat nergens dat er een UFO te zien is geweest! Zoals er staat beschreven in het artikel kwamen er UFO MELDINGEN binnen nadat mensen de raketlanceringen hadden gezien. Geen misleidende titel dus.

  Mensen zien raketlancering aan voor UFO, gevolg: UFO meldingen!

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”sander”]Misleidende titel. Heeft niks me ufos van doen.[/quote]

  Is niks misleidends aan ! Er staat precies wat er gebeurde. Ufo meldingen tijdens !

  0 likes
 • mb schreef:

  Beter : ‘Rakettest leidt tot Ufo-meldingen’. Het woord UFO wordt continu verkeerd gebruikt op deze site … licht dat woord eens toe wanneer je het opschrijft.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  coalitie

  Bizar: coalitie rent Tweede Kamer uit. ‘We worden geregeerd door schurken’

  Gisteren vroeg PVV-leider Geert Wilders een hoofdelijke ...

  >