Chemtrails

Verwoesten chemtrails het milieu? Deze stadsbestuurder zegt van wel

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisela Schrank, lid van het stadsbestuur van de Duitse stad Castrop-Rauxel, maakt zich grote zorgen over de impact van vliegtuigstrepen op het milieu.

Volgens haar worden speciale vliegtuigen ingezet om een soort zonnescherm te creëren in de lucht dat de aarde moet afschermen van de zon. Men spreekt in dit geval ook wel van geo-engineering.

Ze merkt op dat deze vliegtuigen geen gewone condensstrepen (contrails) achterlaten. Dergelijke strepen verdwijnen na enkele minuten.

Chemische substantie

De speciale toestellen stoten een substantie uit die als het ware wordt uitgesmeerd over de hemel en die urenlang blijft hangen, zegt Schrank. Deze strepen worden ook wel chemtrails genoemd.

Iedere deskundige die eerlijk is en deze materie begrijpt, zal zeggen dat het hierbij niet om de uitstoot van vliegtuigen gaat, aldus de stadsbestuurder.

We hebben hier te maken met een chemische substantie die dit zogenoemde zonnescherm moet gaan vormen, zegt ze.

Geen normale vliegtuigen

Schrank merkt op dat deze toestellen ook ’s nachts vliegen. “Dat kunnen geen normale vliegtuigen zijn.”

Ze wijst er verder op dat meteoroloog Jorg Kachelmann ‘op tv verklaarde dat chemtrails bestaan, en vervolgens werd ontslagen’.

De Duitse federale milieu-instantie, het Umweltbundesamt, heeft in 2011 een document gepubliceerd waarin wordt gezegd dat het bestaan van chemtrails ‘niet geloofwaardig’ is.

[Ruhr Nachrichten]

3.4 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Al bijna 25 jaar is het aan de gang, en nog steeds word het verre van erkent. Maar als we met z’n alle blijven door duwen wat betreft CMan made climate change en dat idiote plan de wereld uit helpen dan zullen de Chemtrails (die toch bedoeld zijn om Climate Change aan te pakken) vanzelf als volgende aan de beurt komen. Oftewel: De sleutel om Chemtrails weg te krijgen is het breken van de Climate Change agenda.

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

……. Volgens haar worden speciale vliegtuigen ingezet om een soort zonnescherm te creëren in de lucht dat de aarde moet afschermen van de zon…….
Je kunt ook zeggen: Volgens haar worden speciale vliegtuigen ingezet om een soort zonnescherm te creëren in de lucht waardoor de warmte niet meer de ruimte in kan en de aarde verder opwarmt.
Ik geloof meer dat het een van de vele manieren is om de mensheid met vergiften op te ruimen

Mistery babylon
Mistery babylon
3 jaren geleden

De hele tijd die chemtrails gezien en nu met deze hitte geen enkel streepje hier in de buurt van Straatsburg.
Vorige keer eender afgelopen maand toen het ook zo warm was .

Jelled
Jelled
3 jaren geleden

Solar radiation management. Maken net een groot wit grijs laken om de stralen van de zon te blokkeren.

Waarom zeggen ze nooit iets hierover of doet men direct of je paranormaal bent?

Eerst zie je een lijn, die telkens breder en breder wordt. Daarna (enkele uren later) is de lijn getransformeerd in een wolkendek.

Dus ja. We we worden besproeid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x